2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben de yıllardır genelde her iki yana yatırıldığını duyuyorum görüyorum. benim Bildiğim kadarıyla uzun süre aynı tarafa yatırılmamalı yazı buldum bir dr yazısı O Otb
Saol canım. Ozaman biraz eğim vererek sırtüstüde uyutabiliriz. Sağ sol ve sırt üstü hepsini kullanabiliriz. Benm okudugum yazıda baya korkutucu söz etmişler. Yan yatırırsanız ölüm riski çok yüksek gibisinden bi algı oluşturmuşlar. Çok ilgnç. Aynı konu ğzerine aynı bölümü okumuş onca insan farklı şeyler söylüyor :)

Ayyy cok heyecanlandim benim de 26 dan beri kanala girme cabasi vardi hap, igne ile duruyor simdilik 35. Haftada benimki de gelimebilir yanii hayirli olsun canimmm bir an once sagliklica kuvozden ciksin insallahh:)

Bencede boşuna uzman olmuşlar ama annemle knştm oda kundaklayıp yatırıyorduk sırtüstü dedi herşeye bukdr takılırsanız o çocuklar nasıl büyücek dedi
Düşününce o da haklı çünkü dışarda peçete satan çocuklara bakıyorum buz gibi havada terlikle gezenler dışarda yatanlar filan.. çocuk her şekilde büyüyor nolacak ki diyorum ama insan tutamıyor sanırım kendini

ben de yıllardır genelde her iki yana yatırıldığını duyuyorum görüyorum. benim Bildiğim kadarıyla uzun süre aynı tarafa yatırılmamalı yazı buldum bir dr yazısı
O Otb
Aslında yan yatırıldığı zaman çocuk eğer kayar veya dönerse ağzı burnu kapanıyo ve başını hareket ettiremediği için Allah korusun boğulma riski oluyomuş sırt üstü yatışta kusup sıkıntıya girme riski bide reflü yatağı varsa çok daha düşük bi ihtimalmiş .Ayrıca bebeği eskiler hep döndürerek yatırırmış gerçekten bıngıldağı açık ve kafa şekli tam oturmamış olduğu için tek tarafa yatırınca kafası yamuk olur derler ben o yüzden gündüz çevire çevire gece sırtüstü yatırmayı planlıyorum

Bukadar şeye gerek varmi ki bebek yikanik bile degil bebe yagi nebilim taragi fircasi tirnak
Makasina falan yada burun aspratörü falan ben hiç dusunmemiştim birimi tavsiye etti canim gerekmi gordun

Evet sanırım fazla takılıyoruz ama elimizdede olmuyor işte. İnanırmısın dünden beri aklımdan çıkmıyor bu konu:) neyse baska şeylere yogunlaşayım bari saol canım yazdıgın içinde

Şaka mi yapiyon kiz ay kendim dogurmuş gibi heyecanlandim kiz daha akşam dedim ilk kim dogum yapacak şom agzimi açtim ay ay biran önce evinize gidersiniz inşallah hayirli olsun minnoş allah anali babali saglikli sıhatli hayirli ömur nasip etsin

Jane Austen Allahım yaaaa gelde ınan demı ❣ InsaAllah en kısa zamanda toparlanıp evınıze gıdersınız tebrık ederım hayırlı saglıklı evlat olsun InsaAllah
) daha dün kucucuktu bunlar hangi ara dogdu çok guzel ya bu dogum beni çok heyecanlandirdi

Çantan hazir ev temizlendi girme triplere oturup durmimde şu battaniyeleri yikayayim ) anam ev harpten çikmiş gibi bebek odasi bir aya gelecek hiç birsey hazir degil :)

Canım tebrik ederim çok duygusallastim ilk bebeğimiz doğdu abisi oldu tüm sayfanın
Allah analı ve babalı büyütsun yavrunu
Tez zamanda sağlıkla kavuşun kuzuna inşallah

Sağlıkla aranıza katılsin yavrun inşallah
Adı ne oldu abimizin annesi
Babası askere gitmeden doğdu kuzun esin ve senin için iyi oldu

Anladim canım bakalım eklenecek izin kalacakmi

Çantan hazir ev temizlendi girme triplere oturup durmimde şu battaniyeleri yikayayim ) anam ev harpten çikmiş gibi bebek odasi bir aya gelecek hiç birsey hazir degil :)
kızma kızma valla doğru dıyosun canım ama bende çalışmıyorum ya onun da etkısı oldu olumlu yönde çalışsam daha ısler kalırdı kesin yıka banttaniyeciklerinizi. benım de oyleydı ya annem.gelmese yıne oyle olcaktı vallahı. başla başla gerısı gelır canmm

Bukadar şeye gerek varmi ki bebek yikanik bile degil bebe yagi nebilim taragi fircasi tirnak
Makasina falan yada burun aspratörü falan ben hiç dusunmemiştim birimi tavsiye etti canim gerekmi gordun

Gerek yok canım ben bebek için 4 takım kıyafet hepsine uygun penye battaniye
16 adet bez sudococrem ağız mendili havlusu bir adet yelek ıslak mendili biberon bir bardak ve çay kaşığı koydum yün battaniye ve taşıma koltuğu da bizimle gelecek

Kendim için havlu tarak kağıt havlu Orkid bir pijama takımı bir gecelik sabahlık takımi 4 adet kilot 4 atlet emzirme sütyeni terlik aldım

Kızlar mob.kıyafetleri hemen koymayacagım sılındı bugun de yıne ama evlendiğimde bıle aylarca yenı esya kokusu vardı ben araç gerekleri yerleştirsem kıyafet dısında olur mu veya nezaman yerleştirmem gerekir onları da sizce. Bu arada organık boya kullanıldı ama kokusu var yine de bıraz degısık. tamamen kokusuz dedıklerı gb degılmiş yenı esya kokusu mu desem nedesem.bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…