Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Canım ben 19 Kasım'da 32 haftalık çalışamaz raporu ile ayrıldim benim nasıl olacak
Ben hiç denemedim, doktor da ne sıklıkta kullanmam gerektiğini söylemişti ama işte başlardaydı diye çok hatırlamıyorumBen ilk hamileliğimde çok enfeksiyon olurdum artık ilaç kulanmaktan daralıp bu tarife sarmıştım çok kullanmamak gerek ama faydalı bakterileri de öldürüyor
Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bir an önce sağlıkla evinize getirirsiniz inşallah bebeğiniziDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
16 hafta sonra yani 11 martta iznin bitecek.Canım ben 19 Kasım'da 32 haftalık çalışamaz raporu ile ayrıldim benim nasıl olacak
Canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün bir an önce de küvözden çıkar da miniğine kavuşursun inşallahDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Hayırlı olsun Rabbim analı,babalı,sağlıklı,sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın olsun canımKizlar cok tesekkur ederim. Toplu yazayim. Dogum belirtisi ben anlayamadim pek. Bir anda su ve nisanim geldi. Inanin evde yazili okuyordum. Eh ara ara sancilar oluyordu tabii ama hep ben onlari vucut hazirlaniyor iste diye yoruyordum. Herkesin malumu tam zamaninda da olsa bu agrilar olur. 10.30da gittimgece2.30da hazirdik oglumla. 2 kilo dogdu 36 cm. ultrasonda 2500 gr 43 cm cikardi. Minicikmis megersem. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
Ben sekerli birsey hic ama hic yemiyorum ki hee gunde sadece bir meyve sekerli olarak pardon onuda elmadan yana kullaniyorum hakkimi onda da yanma falan hissetmiyorunŞekerli bir şey yediğimde boğazımda yanma hissi oluyor . Orada anlıyorum yanlış yaptıgımı. Sende de oluyor mu
Aaaa hic beklemezdim ocak annelerinden daha dogum yapani Allah saglicakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu sana da gecmis olsun canimDegerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Degerli arkadaslar, grubun ilk cikintisi benim sanirim. Dun gece dogum yaptim bennn. Normal dogum oldu. Bebisim zaten zor bekliyordu diyebilirim. 26. Haftadan itibaren yokluyordu. 35. Haftada bize merhaba dedi. Cok sukur kolay bir dogumum oldu. Erken dogdugu icin simdilik kuvezde. Solunum destegi aliyor simdlik ama doktorum cok kalmayacagini dusunuyor. Bu yuzden simdilik sabrediyoruz evimize gelecegimiz gun icin. Allah cocuklarimizi bizlere bagislasin. Darisi basiniza ama zamninda olsun siziniler insallah.
Çok teşekkür ederim canım16 hafta sonra yani 11 martta iznin bitecek.
Zaten bir kez uygulayınca çok rahatlayacaksın bayağı idare eder canımBen hiç denemedim, doktor da ne sıklıkta kullanmam gerektiğini söylemişti ama işte başlardaydı diye çok hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?