- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
benim de çok ya süt rengi gb bıraz da yoğun günlük ped çpk degıstırıyorumhanımlar akıntı durumunuz nasıl benım baya cogalmaya basladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de çok ya süt rengi gb bıraz da yoğun günlük ped çpk degıstırıyorumhanımlar akıntı durumunuz nasıl benım baya cogalmaya basladı
Benimde basindan beri akintim.var... ama artma olmadi.Benim Normalde de fazla zaten ama son hafta çok arttı su gibi bildiğin kuruyunca beyaza yada sarıya dönerse korkma demişti Dr um ama randevumda tekrar sorucam
Enfwksıyonumda vardı bu sefer degısık gıbı geldı hem sıvı hem beyaz peynır gıbı ama o cok azDikkat et suyun azalıyor olmasın. İlkinde olmuştu akıntım doktor çok ayakta kalmış demişti. Dinlen ama miktar çoksa doktora görün
evet tekmeleri az oluyor artık sürekli kafa ve dırsek atıyorsanki tekme atınca da canyakıyor cıdden. ama çokkomik görünüyor saglısollu hareketler dmı:) özellikle ayaklarını koydugunda cokguzell artık epey bellı ayakları yanyana koyuyor bazen sagıma hatta gerıye dogruBende ayni seyi sorucaktim...yeri daraldikca azaliyo demislerdi..benimde azaldi.daha.cok itikliyo gibi oluyo..eskiye gorede daha az
Bınu soyledıgın ıyı oldu mormalde sarıya donuyordı ama bu sefer baya ıslaklık gorunce tedırgın oldum randewum cuma gınu ama artarsa one cekerımBenim Normalde de fazla zaten ama son hafta çok arttı su gibi bildiğin kuruyunca beyaza yada sarıya dönerse korkma demişti Dr um ama randevumda tekrar sorucam
evet bayagi azaldi acaba uyku sureleri mi artti korkuyorumBende ayni seyi sorucaktim...yeri daraldikca azaliyo demislerdi..benimde azaldi.daha.cok itikliyo gibi oluyo..eskiye gorede daha az
Benim de çoğaldı baya normalmiş son aylarda çoğalmasıhanımlar akıntı durumunuz nasıl benım baya cogalmaya basladı
Pedler ıyı degıl dıyorlar onun ıcın kagıt havlu kullanıyorum buyuk ıhtımal enfeksıyonum arttı . Doktoruna danıstın mı tahlıl falan yapılmısmıydıbenim de çok ya süt rengi gb bıraz da yoğun günlük ped çpk degıstırıyorum
Bizide haberdar edersin bnm 2 hafta var dahaBınu soyledıgın ıyı oldu mormalde sarıya donuyordı ama bu sefer baya ıslaklık gorunce tedırgın oldum randewum cuma gınu ama artarsa one cekerım
Su gıbı geldıgı oluyor mu tedırgın oldum peceteyı degıstırdım bakalım ne olcakBenim de çoğaldı baya normalmiş son aylarda çoğalması
İnsallah canim allah kimseye acisini yasatmasin artikSaglikla gelsinker insaAllah .dedigin gibi minnaciklardi nerdeyse bur senedur tasiyoruz![]()
Ben anlayamiyorum ya..biyerlerini tutuyorum ama neresievet tekmeleri az oluyor artık sürekli kafa ve dırsek atıyorsanki tekme atınca da canyakıyor cıdden. ama çokkomik görünüyor saglısollu hareketler dmı:) özellikle ayaklarını koydugunda cokguzell artık epey bellı ayakları yanyana koyuyor bazen sagıma hatta gerıye dogru
Of cokmus ya :) bwklemek gercekten zor oluyır ederım InsaAllah canımBizide haberdar edersin bnm 2 hafta var daha
sımdı ayın 3unde gıdecegım ozman yapılacak tahlıllerım enson kasım ortasında yapıldı enfeksıyon cıkmadı hiç buaya dek canım aşırı su ıcıyorum onun da payı varmıs benim normalde bıle ıdrar yolu enfeksıyonum olurdu ama hamıleyken maşallah dıyeyım hiç yasamadım. bır de enfeksıyonda sarı olur akıntı onu bılıyorum. Ama hamılelıgın her evresınde akıntı oldugunu duydugum ıcın hıc sormadım gıdınce buhaftaları sorayımPedler ıyı degıl dıyorlar onun ıcın kagıt havlu kullanıyorum buyuk ıhtımal enfeksıyonum arttı . Doktoruna danıstın mı tahlıl falan yapılmısmıydı
Korkma canim.benimde bikac gundur azaldi..okumustum daha once boyle olacagini..normal yanievet bayagi azaldi acaba uyku sureleri mi artti korkuyorum
Sen naptın denıpolde mı doguracaksın karar verdın mıİnsallah canim allah kimseye acisini yasatmasin artik
Tam su gibi değil, şeffaf ama su kadar akışkan değil yani. Normalde de oluyordu ama son zamanlarda ıslaklık hissetmeye başladım bayaSu gıbı geldıgı oluyor mu tedırgın oldum peceteyı degıstırdım bakalım ne olcak
İnşallah kuzum darisi bizim basimiza maşallah çabuk ayaklandin galiba tez zamanda bebeginde cikar evinize gidersinizKizlar insallah siz de normal dogurursunuz ve kolayca. Cok sukur evine de gelince minigim tam olacak insallahh
Bu gidişle evde doguracamSen naptın denıpolde mı doguracaksın karar verdın mı
başı sol asagda ayakları sag uste dogru coguzamansa kburgama dayıyor. derım aşırı ınce hanı nette de oluyor ya ayak bellı.okdr olmasa da bıldıgın tabanını koyuyor koyulablcek foto olsa hemenyuklerdım vallahıBen anlayamiyorum ya..biyerlerini tutuyorum ama neresi![]()