• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende ayni seyi sorucaktim...yeri daraldikca azaliyo demislerdi..benimde azaldi.daha.cok itikliyo gibi oluyo..eskiye gorede daha az
evet tekmeleri az oluyor artık sürekli kafa ve dırsek atıyorsanki tekme atınca da canyakıyor cıdden. ama çokkomik görünüyor saglısollu hareketler dmı:) özellikle ayaklarını koydugunda cokguzell artık epey bellı ayakları yanyana koyuyor bazen sagıma hatta gerıye dogru

Benim Normalde de fazla zaten ama son hafta çok arttı su gibi bildiğin kuruyunca beyaza yada sarıya dönerse korkma demişti Dr um ama randevumda tekrar sorucam
Bınu soyledıgın ıyı oldu mormalde sarıya donuyordı ama bu sefer baya ıslaklık gorunce tedırgın oldum randewum cuma gınu ama artarsa one cekerım

evet tekmeleri az oluyor artık sürekli kafa ve dırsek atıyorsanki tekme atınca da canyakıyor cıdden. ama çokkomik görünüyor saglısollu hareketler dmı:) özellikle ayaklarını koydugunda cokguzell artık epey bellı ayakları yanyana koyuyor bazen sagıma hatta gerıye dogru
Ben anlayamiyorum ya..biyerlerini tutuyorum ama neresi :rolleyes:

Pedler ıyı degıl dıyorlar onun ıcın kagıt havlu kullanıyorum buyuk ıhtımal enfeksıyonum arttı . Doktoruna danıstın mı tahlıl falan yapılmısmıydı
sımdı ayın 3unde gıdecegım ozman yapılacak tahlıllerım enson kasım ortasında yapıldı enfeksıyon cıkmadı hiç buaya dek canım aşırı su ıcıyorum onun da payı varmıs benim normalde bıle ıdrar yolu enfeksıyonum olurdu ama hamıleyken maşallah dıyeyım hiç yasamadım. bır de enfeksıyonda sarı olur akıntı onu bılıyorum. Ama hamılelıgın her evresınde akıntı oldugunu duydugum ıcın hıc sormadım gıdınce buhaftaları sorayım

Ben anlayamiyorum ya..biyerlerini tutuyorum ama neresi :rolleyes:
başı sol asagda ayakları sag uste dogru coguzamansa kburgama dayıyor. derım aşırı ınce hanı nette de oluyor ya ayak bellı.okdr olmasa da bıldıgın tabanını koyuyor koyulablcek foto olsa hemenyuklerdım vallahı:oops:

Back
X