hayırlı cumalar kızlarrr❤ dün gece videoya cekerken çok güzel bişey oldu kızım ayak parmaklarıyla beraber ayagını bır ıttrıdı gogus altıma ayagını en net sekılde gördük videoyu acıp acıp ızlıyoruz hatta inst.da görmüştük önceden o.tarz video eşim böyle de olur mu parmakla dıyordu bıze de nasıp oldu yavaşlatıp izliyorum hep mınnacık ayagı
Ben 10 kilo aldım ama hunharca yiyorum hani günde 2 ekmek yiyorumdur hamur işi hele hiç affetmem yani gebelikte 30 kilo falan alanlar oluyor ya onlardan daha az yemiyorumdur, çalışmıyorum evdeyim de ama 30. Haftaya çok hareketliydim zorlanmadım hiç pazarımı marketimi gordum avm gezdim falan 30 dan sonra bi ağırlaştım şimdi hiç iş yapasım falan gelmiyor hep yatmak istiyorum :))Ben simdilik 8 kilo aldim.cagla sikele rakibim
Dikkat etmiyorumda.. ilk 5 ay hic kilo almadim vermedimde.cok midem bulanmisti..
Sonra normal yedim.. ama hamur isi tatli vs yemiyorum sevmiyorum normaldede..sanirim ondan kilo almiyorum..he bide calistigim icinde sanirim..hareketliyim galiba bu nedenlerden
Aynen canim gonul istiyor gelsinler sonra yok diyorsun kendimde olsun guc kuvvette rahat rahat yatim uzanip bebegimle ilgilenym insallah o surecleride kimseye muhtac kalmadan atlatiriZben de bulunduğum şehirde yalnızım, kimseden bı şey de beklemiyorum istemiyorum, yapabildiğim kadarını yavaş yavaş yapıyorum ama ağır temizlik için kadın alıyorum çok zor olmuyo. doğduktan sonra daha zor olcak gibi geliyo ilk zamanlar annemde kayınvalidem de gelir ama burda olsalar bir evin içinde zor,olmasalar nasıl yetişcez tüm işlere bilmiyorum, korkuyorum bazen.
37 + 3ayy baya büyüksün seeen :)) şu an kaçsın kızz:) maşallah yaa
masaAllah gercekten konusmalarına bakınca olgun gozukuyorBenim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştı
hepımız ınsaAllahCanım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Aynen canim gonul istiyor gelsinler sonra yok diyorsun kendimde olsun guc kuvvette rahat rahat yatim uzanip bebegimle ilgilenym insallah o surecleride kimseye muhtac kalmadan atlatiriZ
38+2 oluyomus ama ondan once gelırse normal dogumu denıcez :)As canim da bu persembemi doguma alacaklar kaç haftalik olacaksin siz dogurdukca ben panik olmaya başladim :-((
Belki de canım ya böbreğe baskı yaptığından olabilir, gece yatınca o tarafa yöneliyor sanırım. Neyseki uzun sürmüyor, yoksa çok ağrılı oluyorBen 2 gece o ağrıyla uyandım.. Hatta ilki çok fenaydı. Yataktan kalkıp doğrulamadım. Sanırım sırt üstü yatımca bebek böbreğe baskı yapıyor. Bol su içmek lazım aslında, böbrek ağrısı da olabilir. Bi daha olmadı ama dediğim gibi 2 kere yaşadım,
supur supur doguma yardımcı olucak ınsaALLAH yaptıgımız hersey tabıkı dıkkatlı olmak lazım :) bebıs hep onden gıdıyordu canım bugun harıc ..normalde ocagın ılk gunlerıydı ozamana beklemezler zaten sezeryandaYa sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((
bizim için cok zor olucak galıbaMaşallah ya aferin akıllı abiye bizimki 3 yaşında şimdiden süt emmek istiyor bebeksi konusuyor
Ozaman usg gore hesaplma yapiyor dimi kuzum38+2 oluyomus ama ondan once gelırse normal dogumu denıcez :)
Yapi meselesi aslinda birazda..bana gore bende cok yiyorum.hatta son 2 haftadir uyuyamiyorum sislikten..cok rahatsiz ediyo..Ben 10 kilo aldım ama hunharca yiyorum hani günde 2 ekmek yiyorumdur hamur işi hele hiç affetmem yani gebelikte 30 kilo falan alanlar oluyor ya onlardan daha az yemiyorumdur, çalışmıyorum evdeyim de ama 30. Haftaya çok hareketliydim zorlanmadım hiç pazarımı marketimi gordum avm gezdim falan 30 dan sonra bi ağırlaştım şimdi hiç iş yapasım falan gelmiyor hep yatmak istiyorum :))
er gec gelecek bu bebisler gunun belli olmasi biryandan iyi birsey allah kurtarsin canim hazirliklarini yaparsin eksiginde kalmaz biz sanki ocakta dogumnyapacak gibi galesizizsupur supur doguma yardımcı olucak ınsaALLAH yaptıgımız hersey tabıkı dıkkatlı olmak lazım :) bebıs hep onden gıdıyordu canım bugun harıc ..normalde ocagın ılk gunlerıydı ozamana beklemezler zaten sezeryanda
benimde işte son anda doktorum hastaneden ayrılınca bende bir telaşa kapıldım biraz nasıl acaba yenisi vs diye de ilk görüşmem pek olumsuz birizlenim yaratmadı. Doğum anında iyi olsunlarda en önemlisi oNeguzel ya benim pek yuzum gulmedi doktordan yana
Numara vermediler hiç senin adina sevindim
canım benim nasıl da dolmuşsun hamıle psıkolojısı de ekstraKuzum aglicam artik evin temizlenmesi gerekiyor temizliyorum ucgun sonra bidaha şoyle herseyiyle halisiydi perdesiydi hepsi biri gelsede yapiverse artik zoruma gidiyor kaç ay oldu hamile kalalim tek basima çirpiniyorum bukaadarmi kimsesizdim ben ya nerde bu analar bacilar akraba es dostlar herkese kinlendim artik varya esimde aksi gibi tam yardimi dokunacagi zaman menuskus oldu dizi yirtildi dogum olacak diye ameliyat olmuyor beni bekliyor onun corabini giydir kremini sür meyvesiydi cayiydi cok yoruldum artik Hapimi getir acken olani ver tokken olani ayri ver halilar yikanmasi lazim yazdan beri diyorum haftaya haftaya derken bugunlere geldik simdide tasiyacak hali yok kime kizacagimi
Kime hatir gonul koyacagimi bilemedim
kasıgında ıse dönmüştür o bence canım benım de sağda ayakları. solda kolları oynuyor ust ve bazen asagı vajına bolgesıne goturuyor. sol altta kafası sag asagıda da sırtı var ebe de soyledı sırtı burda dıye. bence donmustur ozellıkle hıckırıgı asagıda hıssedıyorum döndugunden berı cokhızlılar anıden neler yapıolar dmıNe guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..
gerçekten gercekmıs canımm hatta daha yenı esım vıdeo gordugunde oynamıslardır demıstı ben de ınanıyorum kuzenım de sezeryan sırasında bı hastayı görmus demıstım. keske yukleme sansım olsa da yukleyebılsem.benım nette gördugum vıdeo daha netti cnku o bıkac sn ıttırıyodu bızımde 1,2anıye faln koydu gezdırırken sonra cektı ama coknet hala yavaslatılmıs hali hele. ürperdım yani. zayıf olmasam zormus ama tenım gergın cok ondan bellı edıyor bayagıBen nette gördüğümde inanmıyordum photoshopdur diyordum ama sen görmüşsün ne güzel inandim bak şimdi: ))
sende en çok bunu merak ediyorum pozisyonu :))Ne guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..
Insallah ..kasıgında ıse dönmüştür o bence canım benım de sağda ayakları. solda kolları oynuyor ust ve bazen asagı vajına bolgesıne goturuyor. sol altta kafası sag asagıda da sırtı var ebe de soyledı sırtı burda dıye. bence donmustur ozellıkle hıckırıgı asagıda hıssedıyorum döndugunden berı cokhızlılar anıden neler yapıolar dmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?