2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben nette gördüğümde inanmıyordum photoshopdur diyordum ama sen görmüşsün ne güzel inandim bak şimdi: ))

Ben 10 kilo aldım ama hunharca yiyorum hani günde 2 ekmek yiyorumdur hamur işi hele hiç affetmem yani gebelikte 30 kilo falan alanlar oluyor ya onlardan daha az yemiyorumdur, çalışmıyorum evdeyim de ama 30. Haftaya çok hareketliydim zorlanmadım hiç pazarımı marketimi gordum avm gezdim falan 30 dan sonra bi ağırlaştım şimdi hiç iş yapasım falan gelmiyor hep yatmak istiyorum :))

Aynen canim gonul istiyor gelsinler sonra yok diyorsun kendimde olsun guc kuvvette rahat rahat yatim uzanip bebegimle ilgilenym insallah o surecleride kimseye muhtac kalmadan atlatiriZ

masaAllah gercekten konusmalarına bakınca olgun gozukuyor

Aynen canim gonul istiyor gelsinler sonra yok diyorsun kendimde olsun guc kuvvette rahat rahat yatim uzanip bebegimle ilgilenym insallah o surecleride kimseye muhtac kalmadan atlatiriZ

inşallah canım allah gücünü verir, bu süreçte kendi işimizi kendimiz görüyoruz ya o zaman gelince daha rahat bile yaparız inşallah

Belki de canım ya böbreğe baskı yaptığından olabilir, gece yatınca o tarafa yöneliyor sanırım. Neyseki uzun sürmüyor, yoksa çok ağrılı oluyor

Ya sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((
supur supur doguma yardımcı olucak ınsaALLAH yaptıgımız hersey tabıkı dıkkatlı olmak lazım :) bebıs hep onden gıdıyordu canım bugun harıc ..normalde ocagın ılk gunlerıydı ozamana beklemezler zaten sezeryanda

Yapi meselesi aslinda birazda..bana gore bende cok yiyorum.hatta son 2 haftadir uyuyamiyorum sislikten..cok rahatsiz ediyo..
O cok kilo alanlardan biride ablamdi ilk aylar bile yiyodu kusuyodu sonra verdi ama.eski kilosunda su an...
Ben hep bole gicik tiptim

er gec gelecek bu bebisler gunun belli olmasi biryandan iyi birsey allah kurtarsin canim hazirliklarini yaparsin eksiginde kalmaz biz sanki ocakta dogumnyapacak gibi galesiziz

Neguzel ya benim pek yuzum gulmedi doktordan yana
Numara vermediler hiç senin adina sevindim
benimde işte son anda doktorum hastaneden ayrılınca bende bir telaşa kapıldım biraz nasıl acaba yenisi vs diye de ilk görüşmem pek olumsuz birizlenim yaratmadı. Doğum anında iyi olsunlarda en önemlisi o

canım benim nasıl da dolmuşsun hamıle psıkolojısı de ekstra kendı annen yakında mı peki gercekten çok üzüldüm eşinin durumuna da yardım edebılse ederdı sana bıyandsn ona da kıyamıyorsun haklı olarak Allahım sabır versın pekı annenler veya kv.ler ya da nebıleyım kımse gelebılcek gb değıl mı enazından eşine soylesen. Cok haklısın yorulmakta kosturmacada ekstra seylerle ugrasıyosun bir de. peki hıc arayıp sormuyormu eşinin aılesı

Ne guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..
kasıgında ıse dönmüştür o bence canım benım de sağda ayakları. solda kolları oynuyor ust ve bazen asagı vajına bolgesıne goturuyor. sol altta kafası sag asagıda da sırtı var ebe de soyledı sırtı burda dıye. bence donmustur ozellıkle hıckırıgı asagıda hıssedıyorum döndugunden berı cokhızlılar anıden neler yapıolar dmı

Ben nette gördüğümde inanmıyordum photoshopdur diyordum ama sen görmüşsün ne güzel inandim bak şimdi: ))
gerçekten gercekmıs canımm hatta daha yenı esım vıdeo gordugunde oynamıslardır demıstı ben de ınanıyorum kuzenım de sezeryan sırasında bı hastayı görmus demıstım. keske yukleme sansım olsa da yukleyebılsem.benım nette gördugum vıdeo daha netti cnku o bıkac sn ıttırıyodu bızımde 1,2anıye faln koydu gezdırırken sonra cektı ama coknet hala yavaslatılmıs hali hele. ürperdım yani. zayıf olmasam zormus ama tenım gergın cok ondan bellı edıyor bayagı

Insallah ..
Bugun bi tanidigim sezaryanla dogum yapiyor..gunu geldi..ne acilma ne sanci hic olmamis..mecburi oluyor..her seyde vardir bir hayir..bi sekilde dogcaklar..hakkimizda hayirlisi neyse o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…