2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzumm ben kendi çorabımı zor giyiyorum çoğu zaman eşim giydiriyor kaldı ki sen eşine bakıyorsun Allah yardımcın olsun, ama temizlik için bence çok hırpalama kendini üstten süpür vileda ile bi toz al tamamdır ben bunları bile yapmıyorum çoğu zaman zaten 2 kişiyiz fazla kirlenmiyor ev haftasonu süpürüyor eşim yetiyor, derin temizlik için de istersen yarım gun birini ayarla camlar perdeler mutfak dolapları filan hepsini aradan çıkar gitsin

Benimki kalp atisiydi ozaman cunku nst sonucun iyi dedi birde ben doguramicam bu gidisle

Biizim isler para hersey ortak canim eve temizlikci cagirsak harp cikar bi merdivenler yuzunden tartisma
Cikti bizde hamileydik ama yaptik sende yap diye neyse allah sabrini veriyorda ben cok doldum artik sanirim
Ondan zoruma gidiyor bu halde halen birseylerle ugrasiyor olmak

Kuzum mutfak yatakodasi halilari yeni tuy birakiyor hep zaten camdir mutfak dolabi icidir bunlari yapamiyorumki mutfak dolaplarini bile hep diş kapaklarini siliyorum cok yoruldum yorgunlukta gectim zoruma gidiyor herşey
Geçecek canım insanın kendi kendine yetememesi ne kadar zormuş bi de karnımızda bir canın sorumluluğu var mutfak dolaplarına üst raflarına uzanırken bile korkuyorum ya bişiy olursa diye kendi ihmalimden bişiy olursa nasıl affederim kendimi, şuan benim de mutfak dolaplarım pis hadi yemek yaptıkça dışlarını siliyorum bi yağ çöz sıkıp ama içleri camlarım çok pis hele ki yağmurlardan sonra bakılmıyor bi de lanet Fransız cam hepsi yere kadar sığamıyorum aralarına da silemiyorum şimdi, hafta sonu perdelerimi yıkayacağım eşim evdeyken hemen taktırırım çamların da artık bi önlerinin tozunu alırım napayım, ama biraz da bu yüzden istiyorum bir an evvel doğurayım hayatımız duzene girsin

Ya ne kötüler o zaman kendileri yardım etsin hamile insana bile merhamet göstermeyenin insanlığından şüphe ediyorum ben biz yengemin evini temizlerdik valla camlarına kadar sildim nolcak

10 kilo çok değil ben de 14 aldım bana da son kontrolde ekmek ve hamur işini azalt dedi,ben okuldan dolayi çok düzensiz besleniyodum ,bebek de onde diyorlar da son haftalar bazen kilo alımı duruyor ultrasonda fazla çıkıyor kilo
Ilk oğlumda öyle oldu yani onlara takılma

Ne guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..

Bakalim dogunca dahami zor olacAk kolaymi insan temizlikti oydu buydu bahane herseyle tek basina mucadele etmesi zoruna gidiyor ben zaten kimseye yap demem ama artik iyice doldum heryanimin agrsii arttikca milletten biliyorum

kırk kat yabancı olsa giderim temizleyiveririm bu haftalarında hamile olan bi kadının evini. okudukça sinirlendim resmen, hem yardım etmicek hem temizlikçiye laf etcek yazık günah sana ya Allah yardımcın olsun

Bence de fazla almadım dikkat de etmedim aslında ama, başlama kilom fazlaydı biraz belki ondan öyle demiştir 68 le başladım 10 kilo da alınca 78 oldum zaten 80 diyorduk maksimum hadi 1-2 kilo aşar en fazla, bi de 2400 diyor ya şimdi doğsa tam 2 kilo bile çıkmaz o suyun içinde öyle tombik görünüyorlar herhalde

Yok benimki de erkek. Hiç yememe içmeme dikkat etmedim kabul ediyorum. Boy da kısa komik oldum
Boşver annesi alan almis o iş gecti artik dunyada evlattan guzel birsey yokmuş gormedimiz biri icin bukadar hazirlik agri aci mukemmel bir duygu rabbim tekrarinida yasatsin olmayanlarada nasip etsin

Bakalim dogunca dahami zor olacAk kolaymi insan temizlikti oydu buydu bahane herseyle tek basina mucadele etmesi zoruna gidiyor ben zaten kimseye yap demem ama artik iyice doldum heryanimin agrsii arttikca milletten biliyorum
Yok ya bence daha kolay olacak ben inanıyorum yeteceğiz evimize de bebeğimize de eşimize de Allah o gücü verir,

Ben simdilik 8 kilo aldim.cagla sikele rakibim
Dikkat etmiyorumda.. ilk 5 ay hic kilo almadim vermedimde.cok midem bulanmisti..
Sonra normal yedim.. ama hamur isi tatli vs yemiyorum sevmiyorum normaldede..sanirim ondan kilo almiyorum..he bide calistigim icinde sanirim..hareketliyim galiba bu nedenlerden

kırk kat yabancı olsa giderim temizleyiveririm bu haftalarında hamile olan bi kadının evini. okudukça sinirlendim resmen, hem yardım etmicek hem temizlikçiye laf etcek yazık günah sana ya Allah yardımcın olsun
Saol kuzum rabbim yardimcim oluyor oluyorda insanin icinden cikmicak derin yaralar birakiyor

ben de bulunduğum şehirde yalnızım, kimseden bı şey de beklemiyorum istemiyorum, yapabildiğim kadarını yavaş yavaş yapıyorum ama ağır temizlik için kadın alıyorum çok zor olmuyo. doğduktan sonra daha zor olcak gibi geliyo ilk zamanlar annemde kayınvalidem de gelir ama burda olsalar bir evin içinde zor,olmasalar nasıl yetişcez tüm işlere bilmiyorum, korkuyorum bazen.

Aynenn canim.genelde soylenenden az doguyorlar..fazla dogan daha az ihtimal.

Boşver annesi alan almis o iş gecti artik dunyada evlattan guzel birsey yokmuş gormedimiz biri icin bukadar hazirlik agri aci mukemmel bir duygu rabbim tekrarinida yasatsin olmayanlarada nasip etsin

Amin inşallah kuzum. Gerçekten olağanüstü bi duyguymuş. Doğunca daha derinden hissedicez

Evet canim ogluma 3.5 dogar dedi 38. Haftada ama 3 kilo doğdu o yüzden şimdi bana da önden gidiyor vs diyor ama ben çok takilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…