2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay valla beni sırt üstü yatırdılar seninki daha iyiymiş :) aynen öyle

bende koltukları ve perdeleri halletmiştim. Bakalım inş geç olmaz benimde :)

Sen iznede ayrildin odaniz gelmedi mi daha canim ben mi kacirdim yoksa aklima geldi :)
Yok kuzum gelmedi izne ayrıldım annelerdeydim zaten evde değildim bu haftada duvar kağıdını fln yaptık:) salı çarşamba gelir en geç inşallah:) benim insiyatifimde yani yoksa yarın gönderin desem gelir :)

Valla bende tam anlayamadım popo o kadar avuca gelir mi sert bi şekilde bilmiyorum bazen tam tepede bazen göbek deliğinin sağ altta atiyo napiyo bilmiyorum doktor söylecek artık ama hickirdiginda bundan önce net seyimde atıyordu şimdi öyle değil onu biliyorum bi 25 ten beri baş aşağıydı oysakiii

Geçenlerde bende okudum neler yaşamişsiz
Sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları insallah

41 kere maşallah paşaya

Doktorun normal dogum yanlisi ise belki yine döner gibisinden son haftana kadar bekletirdi ama genelde diyorlarki bundan sonra donmez alalim

Maşallah prensese magnezyum bana yeni verildi Dr mutlaka iç dedi banada

İçine sinmesine sevindim.hayirli olur inşallah drlarumiz

O govdeside olabilir sonucta hickirdigi zaman suyun icinde dalga gelmis gibi yaylanir heryeri oynar benimkisi dopler zamanindan beri bas geliste hala ayni takiliyor ama garibin sezeryanla gelecek

çok oynaklar yaa ama artık donmeleri zordur kuzum drlara göre de. ya bence busefer popoyu zıplatıyordur belkiiii:))

Doktorun normal dogum yanlisi ise belki yine döner gibisinden son haftana kadar bekletirdi ama genelde diyorlarki bundan sonra donmez alalim
benım dr.um aşırı normalden yana oyke bıdurumda bekletır ozman puff ıns gerı donmemıstır kızlar bır de sezeryan 2300 normal 2500 ya eger normal dogum gerçekleşmeyıp sezeryana dönerse o farkı sana gerı verıyorlar dedı ablam. donmesın tabı ama bu ıyı bısey yanı

insaAllah :) aslında bız kucukle ılgılenırken buyukle ılgılencek bırı olsa ne guzel olur

benimde işte son anda doktorum hastaneden ayrılınca bende bir telaşa kapıldım biraz nasıl acaba yenisi vs diye de ilk görüşmem pek olumsuz birizlenim yaratmadı. Doğum anında iyi olsunlarda en önemlisi o
Öyle canim ayni evimi paylasacaz sonucta isini iyi yapsa yeter az kaldi vaktimizde

Insallah dun aksam ve gecenlerde kasintili bir durum yasayinca..tirstim.ben
Canımmm işte o kasılma sırasında nst 120 yi gosterdi, doktor da önlemek için progestan falan yazdı ama kendini takip et 5 dk da bir e düşerse ağrın olmasa bile bebek gelmek istiyor olabilir dedi korktum bi ben hep hissediyordum o kasılmaları ama ciddiye almıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…