Ay valla beni sırt üstü yatırdılar seninki daha iyiymiş :) aynen öylebenı sola yatırıyorlar kuzum sırtustu zor nefes alırdım heralde neden herkes farklı yapıo ki acaba en keyıflı kısmı kalp sesı ztn olmasa cekılmez eşim de dısardan duydukca sıkılmıyorum dıyor beklerken. Aksı halde o da sevmez beklemeyı:)
dua et hamiş arkadasımBen 36 bazen 38 :)
Sen yemeye devam o zaman canim..sana yarasin
Onu bilemezmisiz .. en son tersmiydi ... ben 32+2 de gittigimde terstti..smdi 34 4 olduk..durum ne bilmiyorumBenim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hep
annesını duydu kaburgalarıma vurmaya basladı bıyandan da kafayla mesaneme bası yapıyor canım rahatladı içim. Mesela yeniden ters dönmüş olsaydı makat pozisyonu almış olsaydı kesin Sezeryan mı derdi doktorPoposudur o benimde oyle
bende koltukları ve perdeleri halletmiştim. Bakalım inş geç olmaz benimde :)Benim yarin koltuklari yikamaya gelicekler..halilarida alicaklar..onumuzdeki hafta ici gelir herhalde geri...valla ben korkmaya basladim :) bu hafta yapicam diyorum ama.ne kadar yapabilirim bilmiyorum.cogunu esim yapicak gerci..annemnde gunu var hafta sonu yapamaz
Bide artik pislikten daginikliktan biktim .
Yok kuzum gelmedi izne ayrıldım annelerdeydim zaten evde değildimSen iznede ayrildin odaniz gelmedi mi daha canim ben mi kacirdim yoksa aklima geldi :)
Valla bende tam anlayamadım popo o kadar avuca gelir mi sert bi şekilde bilmiyorum bazen tam tepede bazen göbek deliğinin sağ altta atiyo napiyo bilmiyorum doktor söylecek artık ama hickirdiginda bundan önce net seyimde atıyordu şimdi öyle değil onu biliyorum bicanım başaşağı olunca altta atıyor hıckırıgı ya sen tekrar uste mı döndu dıye düşünuyosun ben de trıbe gırdım suan solda yukarda popomu kafamı nedır yuvarlak bsy oynyo hep dr bdha donmesıcok cok zor demstı kafama takıldı hıckırsa da anlasam altta mı ustte mı popodur dyo ablam da
Insallah dun aksam ve gecenlerde kasintili bir durum yasayinca..tirstim.benbende koltukları ve perdeleri halletmiştim. Bakalım inş geç olmaz benimde :)
Geçenlerde bende okudum neler yaşamişsizAy cokk heyecanlı lekelenmende başladı demek inşallah güzel geçer doğumun vall yavaş yavaş dökülmeye başladık :) önümüzdeki hafta aceleci bidiklar bir bir gelmeye başlayacak zaman ne acımasız nasıl hızlı kızlar şimdi ilk sayfalara baktım duygulandım hcg değerleri kalp atışları liste oluşturmalar şimdi sonlara geldik
41 kere maşallah paşayaBenim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştı
Doktorun normal dogum yanlisi ise belki yine döner gibisinden son haftana kadar bekletirdi ama genelde diyorlarki bundan sonra donmez alalimannesını duydu kaburgalarıma vurmaya basladı bıyandan da kafayla mesaneme bası yapıyor canım rahatladı içim. Mesela yeniden ters dönmüş olsaydı makat pozisyonu almış olsaydı kesin Sezeryan mı derdi doktor
Maşallah prensese magnezyum bana yeni verildi Dr mutlaka iç dedi banadaKızlar şimdi geldik eve dışarısı buz gibi, kasılmalarım varmış ama düzensiz kasılmalardan korkmuyoruz dedi 10 dk bir ya da 5 dk bir e düşerse Doğum başlayacak diye korkarız dedi progestan başladı kasılmalar azalsın daha erken diye, midem için gaviscon yazdırdım günde 3 kez kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz dedi, magnezyum mutlaka kullan 3 hafta dedi(erken doğumu önlemeye yardımcı oluyormuş) 44 cm boyu olmuş ve 2400 gr olmuş gene az ye dedi kilosu fazlaymış, halbuki 1 ayda 2 kilo almışım,
İçine sinmesine sevindim.hayirli olur inşallah drlarumizdoktorum iyiydi aslında. yani eskisi sohbete vs falan da önem verirdi biraz daha sohbetli arkadaş gibi geçerdi. bu doktor daha çok ayrıntıya tek tek baktı eski doktoruma göre tatlı bir kadın güler yüzlü ama biraz daha iş odaklı gibi :) doğumu bu doktorla yapabilirm galiba hemen cep numarasını da vermesi de hoşuma gitti açıkcası
O govdeside olabilir sonucta hickirdigi zaman suyun icinde dalga gelmis gibi yaylanir heryeri oynar benimkisi dopler zamanindan beri bas geliste hala ayni takiliyor ama garibin sezeryanla gelecekValla bende tam anlayamadım popo o kadar avuca gelir mi sert bi şekilde bilmiyorum bazen tam tepede bazen göbek deliğinin sağ altta atiyo napiyo bilmiyorum doktor söylecek artık ama hickirdiginda bundan önce net seyimde atıyordu şimdi öyle değil onu biliyorum bi25 ten beri baş aşağıydı oysakiii
çok oynaklar yaa ama artık donmeleri zordur kuzum drlara göre de. ya bence busefer popoyu zıplatıyordur belkiiii:))Valla bende tam anlayamadım popo o kadar avuca gelir mi sert bi şekilde bilmiyorum bazen tam tepede bazen göbek deliğinin sağ altta atiyo napiyo bilmiyorum doktor söylecek artık ama hickirdiginda bundan önce net seyimde atıyordu şimdi öyle değil onu biliyorum bi25 ten beri baş aşağıydı oysakiii
ama cocugun haklı yanı ne guzl yataklar etmısler kucuk bebbekler içinO birşey mi benim 11 yaşındaki sıpa park yatağa girdi yattı
benım dr.um aşırı normalden yana oyke bıdurumda bekletır ozman puff ıns gerı donmemıstırDoktorun normal dogum yanlisi ise belki yine döner gibisinden son haftana kadar bekletirdi ama genelde diyorlarki bundan sonra donmez alalim
insaAllah :) aslında bız kucukle ılgılenırken buyukle ılgılencek bırı olsa ne guzel olurAynen canım ya dün diyorum ki hep beraber uyuruz kardeş sen ben baba,kardeş içerde uyusun tek başına diyor :)battaniye beşik paylaşmak istemiyor çok normal tam bencillik dönemindeler sabretmemiz gerek ama lohusayken sinirler gergin oluyor inşallah sorunsuz geçer ya
Öyle canim ayni evimi paylasacaz sonucta isini iyi yapsa yeter az kaldi vaktimizdebenimde işte son anda doktorum hastaneden ayrılınca bende bir telaşa kapıldım biraz nasıl acaba yenisi vs diye de ilk görüşmem pek olumsuz birizlenim yaratmadı. Doğum anında iyi olsunlarda en önemlisi o
Canımmm işte o kasılma sırasında nst 120 yi gosterdi, doktor da önlemek için progestan falan yazdı ama kendini takip et 5 dk da bir e düşerse ağrın olmasa bile bebek gelmek istiyor olabilir dedi korktum bi ben hep hissediyordum o kasılmaları ama ciddiye almıyordum benInsallah dun aksam ve gecenlerde kasintili bir durum yasayinca..tirstim.ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?