- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Gercekten mi benn 45den 58 oldum senin masallahin varValla kız ne yesem içsem yarıyo galiba. Bu cümleyi kuracağım aklıma gelmezdi hiç48 kilodan 66 kiloya hay maşallah
Sen boşver benim kilomu bebek nasil diyeydinKızlar şimdi geldik eve dışarısı buz gibi, kasılmalarım varmış ama düzensiz kasılmalardan korkmuyoruz dedi 10 dk bir ya da 5 dk bir e düşerse Doğum başlayacak diye korkarız dedi progestan başladı kasılmalar azalsın daha erken diye, midem için gaviscon yazdırdım günde 3 kez kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz dedi, magnezyum mutlaka kullan 3 hafta dedi(erken doğumu önlemeye yardımcı oluyormuş) 44 cm boyu olmuş ve 2400 gr olmuş gene az ye dedi kilosu fazlaymış, halbuki 1 ayda 2 kilo almışım,
Neguzel ya benim pek yuzum gulmedi doktordan yanadoktorum iyiydi aslında. yani eskisi sohbete vs falan da önem verirdi biraz daha sohbetli arkadaş gibi geçerdi. bu doktor daha çok ayrıntıya tek tek baktı eski doktoruma göre tatlı bir kadın güler yüzlü ama biraz daha iş odaklı gibi :) doğumu bu doktorla yapabilirm galiba hemen cep numarasını da vermesi de hoşuma gitti açıkcası
Bizimki kokmaz inşallah yaaGeldi canim dün kuruldu sildik temizledik ama boya agir kokuyor tekrar kapi pencere acik biraktik
Valla canim asil bizim kokmaz diyordum ben satarken kokusu yok falan yok anti baktariyel yok dogal yok su yok bu dolap geldi apartmani dagitti kokusuBizimki kokmaz inşallah yaa
Valla kızım artık minnak falan değilmiş koca kız olmuş :))) magnezyumu 36 ya kadar kullandırıyoruz zaten dedi bana da 3 hafta kullanacaksın dedi, toz olanını içemedim ben normal hap olarak verdi şimdi, ben toplam 10 kilo aldım 68 le başladım Bugün tarttı 78 kiloydum ama karnın da büyük diyor 33+2 yim, suyu da fazlaymış bebeğin, şekerin çıkabilir falan dedi e dedim yaptırdık ya onu bişiy çıkmadı, sonradan da çıkabiliyor dediSen boşver benim kilomu bebek nasil diyeydinhadi gozun aydin minik kocaman olmuş bizim doktor magnezyumu biraktirdi cenemi bazen acip kapatamiyorum tutukluk yapiyor boynumda ayni ellerim oylesine öldurecek
Bu kadin beni)
Bizimki de lake kokabilir o zamn bakalim gorcezzz :)Valla canim asil bizim kokmaz diyordum ben satarken kokusu yok falan yok anti baktariyel yok dogal yok su yok bu dolap geldi apartmani dagitti kokusuama insallah seninki kokmaz belki bizimki lake boyadan dolayi okadar kokmustr
maşallah canım yolunda herşey bunlar olacak artık:)Kızlar şimdi geldik eve dışarısı buz gibi, kasılmalarım varmış ama düzensiz kasılmalardan korkmuyoruz dedi 10 dk bir ya da 5 dk bir e düşerse Doğum başlayacak diye korkarız dedi progestan başladı kasılmalar azalsın daha erken diye, midem için gaviscon yazdırdım günde 3 kez kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz dedi, magnezyum mutlaka kullan 3 hafta dedi(erken doğumu önlemeye yardımcı oluyormuş) 44 cm boyu olmuş ve 2400 gr olmuş gene az ye dedi kilosu fazlaymış, halbuki 1 ayda 2 kilo almışım,
As canim da bu persembemi doguma alacaklar kaç haftalik olacaksin siz dogurdukca ben panik olmaya başladim :-((Selamın aleykum arkadaslar
Hastahneden geldım
Gecen hafta 3500 a yakın olan kılosu bu hafta 3200 gıbı cıktı doktor bakma sen bu makınalara yanılma payı var dedı acıkcası ben 4kılo beklıyordum
Az bı sancım cıktı pazar gunu tekrar nstcekılmemı ıstedı kendılıgınden dogumbaslarsa bakcaklarmıs normal dogurup doguramadıgıma eger kendılıgınden gelmesse persembe gunu sezeryanla alıcaklarmıs .. doktorum sezeryan parası olarak 600 Tl alıyomus normal doguma asıstanlar gırıyormus oyle bısey olcak olursa sehır hastanesınde dogurmayı dusunuyorum
Ya benim kız utangaç galiba ben ne zaman video çekmeye başlasam aniden duruyor hareket etmesi hiç yakalayamadım :))hayırlı cumalar kızlarrr❤ dün gece videoya cekerken çok güzel bişey oldu kızım ayak parmaklarıyla beraber ayagını bır ıttrıdı gogus altıma ayagını en net sekılde gördük videoyu acıp acıp ızlıyoruz hatta inst.da görmüştük önceden o.tarz video eşim böyle de olur mu parmakla dıyordu bıze de nasıp oldu yavaşlatıp izliyorum hep mınnacık ayagı
Hayirli cumalar kuzum ayagini yakalasaydinhayırlı cumalar kızlarrr❤ dün gece videoya cekerken çok güzel bişey oldu kızım ayak parmaklarıyla beraber ayagını bır ıttrıdı gogus altıma ayagını en net sekılde gördük videoyu acıp acıp ızlıyoruz hatta inst.da görmüştük önceden o.tarz video eşim böyle de olur mu parmakla dıyordu bıze de nasıp oldu yavaşlatıp izliyorum hep mınnacık ayagı
Masallah canim onkilo az almissin biz nst girdigimizde 180 lerdeydi cihazdaki rakam bu senin dedigin 100 farkli birseymi canimValla kızım artık minnak falan değilmiş koca kız olmuş :))) magnezyumu 36 ya kadar kullandırıyoruz zaten dedi bana da 3 hafta kullanacaksın dedi, toz olanını içemedim ben normal hap olarak verdi şimdi, ben toplam 10 kilo aldım 68 le başladım Bugün tarttı 78 kiloydum ama karnın da büyük diyor 33+2 yim, suyu da fazlaymış bebeğin, şekerin çıkabilir falan dedi e dedim yaptırdık ya onu bişiy çıkmadı, sonradan da çıkabiliyor dedi
gerçekten hıssedıyorlar bazen cekerken duruyodu benım de aksam aşırı hareketlıydı eşime dur dedım sımdı flaşla çekeyım ısıktan da cok etkılenmıs olabılır ben telefon ekranında farkettım cekerken tele bakıyordum karnıma degıl panıkledım hatta devam edıp.kapadım esım de o anı anlamamıs tekrar actım şoke olduk hele yavaslatılmıs halı nasıl komık ıns o vıdeoyu hep saklayabilırımYa benim kız utangaç galiba ben ne zaman video çekmeye başlasam aniden duruyor hareket etmesi hiç yakalayamadım :))
Ya sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((hayırlısıyla ınsaAllah :)kendı gelmese barı . sıyah lkelenmede var kesın normal olcak
İki sıra rakamlar vardı biri sanırım bebeğin kalp atışları, diğeri de sancı kalp atışları 150 ydi, sancı rakamı sürekli değişiyordu bebeğin hareket etmesiyle falan, önce çok düzenli gitti 10 dk kadar 40 ı geçmedi, sonra çikolata ye dediler çikolata yedim yattığım yerden birden taş kesildi karnım göbeğime toplandı bebek o sırada hemen arttı 80-100-120 oldu biraz öyle kaldı kadın gelip karnımla oynadı biraz düştü,Masallah canim onkilo az almissin biz nst girdigimizde 180 lerdeydi cihazdaki rakam bu senin dedigin 100 farkli birseymi canim
Canım niye yoruyorsun kendini ya üstün körü yap geç bebeğinden senden daha mı önemli boşversene, detaylı temizliğe giremiyorum bende canım yetmiyor napayım laf eden olursa da gelip yapsaydınız derimYa sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((
Maşallah ya aferin akıllı abiye bizimki 3 yaşında şimdiden süt emmek istiyor bebeksi konusuyorBenim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştı
Kuzum aglicam artik evin temizlenmesi gerekiyor temizliyorum ucgun sonra bidaha şoyle herseyiyle halisiydi perdesiydi hepsi biri gelsede yapiverse artik zoruma gidiyor kaç ay oldu hamile kalalim tek basima çirpiniyorum bukaadarmi kimsesizdim ben ya nerde bu analar bacilar akraba es dostlar herkese kinlendim artik varya esimde aksi gibi tam yardimi dokunacagi zaman menuskus oldu dizi yirtildi dogum olacak diye ameliyat olmuyor beni bekliyor onun corabini giydir kremini sür meyvesiydi cayiydi cok yoruldum artik Hapimi getir acken olani ver tokken olani ayri ver halilar yikanmasi lazim yazdan beri diyorum haftaya haftaya derken bugunlere geldik simdide tasiyacak hali yok kime kizacagimigerçekten hıssedıyorlar bazen cekerken duruyodu benım de aksam aşırı hareketlıydı eşime dur dedım sımdı flaşla çekeyım ısıktan da cok etkılenmıs olabılır ben telefon ekranında farkettım cekerken tele bakıyordum karnıma degıl panıkledım hatta devam edıp.kapadım esım de o anı anlamamıs tekrar actım şoke olduk hele yavaslatılmıs halı nasıl komık ıns o vıdeoyu hep saklayabilırımvallahı 1sn anca koydu cektı keske daha uzun tutsaydı gıdıklardım heralde hheheeh:) bır bosluk bulup çek canım hatıra ıste neguzel bunlar T tanem-tane20
Kuzum mutfak yatakodasi halilari yeni tuy birakiyor hep zaten camdir mutfak dolabi icidir bunlari yapamiyorumki mutfak dolaplarini bile hep diş kapaklarini siliyorum cok yoruldum yorgunlukta gectim zoruma gidiyor herşeyCanım niye yoruyorsun kendini ya üstün körü yap geç bebeğinden senden daha mı önemli boşversene, detaylı temizliğe giremiyorum bende canım yetmiyor napayım laf eden olursa da gelip yapsaydınız derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?