2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla kız ne yesem içsem yarıyo galiba. Bu cümleyi kuracağım aklıma gelmezdi hiç 48 kilodan 66 kiloya hay maşallah
Gercekten mi benn 45den 58 oldum senin masallahin var cok yok ama 5kilo fazla almisin normal senin minik kizmiydi

Sen boşver benim kilomu bebek nasil diyeydin hadi gozun aydin minik kocaman olmuş bizim doktor magnezyumu biraktirdi cenemi bazen acip kapatamiyorum tutukluk yapiyor boynumda ayni ellerim oylesine öldurecek
Bu kadin beni )

Neguzel ya benim pek yuzum gulmedi doktordan yana
Numara vermediler hiç senin adina sevindim

Bizimki kokmaz inşallah yaa
Valla canim asil bizim kokmaz diyordum ben satarken kokusu yok falan yok anti baktariyel yok dogal yok su yok bu dolap geldi apartmani dagitti kokusu ama insallah seninki kokmaz belki bizimki lake boyadan dolayi okadar kokmustr

Sen boşver benim kilomu bebek nasil diyeydin hadi gozun aydin minik kocaman olmuş bizim doktor magnezyumu biraktirdi cenemi bazen acip kapatamiyorum tutukluk yapiyor boynumda ayni ellerim oylesine öldurecek
Bu kadin beni )
Valla kızım artık minnak falan değilmiş koca kız olmuş :))) magnezyumu 36 ya kadar kullandırıyoruz zaten dedi bana da 3 hafta kullanacaksın dedi, toz olanını içemedim ben normal hap olarak verdi şimdi, ben toplam 10 kilo aldım 68 le başladım Bugün tarttı 78 kiloydum ama karnın da büyük diyor 33+2 yim, suyu da fazlaymış bebeğin, şekerin çıkabilir falan dedi e dedim yaptırdık ya onu bişiy çıkmadı, sonradan da çıkabiliyor dedi

Valla canim asil bizim kokmaz diyordum ben satarken kokusu yok falan yok anti baktariyel yok dogal yok su yok bu dolap geldi apartmani dagitti kokusu ama insallah seninki kokmaz belki bizimki lake boyadan dolayi okadar kokmustr
Bizimki de lake kokabilir o zamn bakalim gorcezzz :)

hayırlı cumalar kızlarrr❤ dün gece videoya cekerken çok güzel bişey oldu kızım ayak parmaklarıyla beraber ayagını bır ıttrıdı gogus altıma ayagını en net sekılde gördük videoyu acıp acıp ızlıyoruz hatta inst.da görmüştük önceden o.tarz video eşim böyle de olur mu parmakla dıyordu bıze de nasıp oldu yavaşlatıp izliyorum hep mınnacık ayagı

maşallah canım yolunda herşey bunlar olacak artık:)

As canim da bu persembemi doguma alacaklar kaç haftalik olacaksin siz dogurdukca ben panik olmaya başladim :-((

Ya benim kız utangaç galiba ben ne zaman video çekmeye başlasam aniden duruyor hareket etmesi hiç yakalayamadım :))

Hayirli cumalar kuzum ayagini yakalasaydin tut birakma kaç gundur iş gücle ugrasiyorm bebege vakit bile ayiramadim :-(

Masallah canim onkilo az almissin biz nst girdigimizde 180 lerdeydi cihazdaki rakam bu senin dedigin 100 farkli birseymi canim

Ya benim kız utangaç galiba ben ne zaman video çekmeye başlasam aniden duruyor hareket etmesi hiç yakalayamadım :))
gerçekten hıssedıyorlar bazen cekerken duruyodu benım de aksam aşırı hareketlıydı eşime dur dedım sımdı flaşla çekeyım ısıktan da cok etkılenmıs olabılır ben telefon ekranında farkettım cekerken tele bakıyordum karnıma degıl panıkledım hatta devam edıp.kapadım esım de o anı anlamamıs tekrar actım şoke olduk hele yavaslatılmıs halı nasıl komık ıns o vıdeoyu hep saklayabilırım vallahı 1sn anca koydu cektı keske daha uzun tutsaydı gıdıklardım heralde hheheeh:) bır bosluk bulup çek canım hatıra ıste neguzel bunlar T tanem-tane20

hayırlısıyla ınsaAllah :)kendı gelmese barı . sıyah lkelenmede var kesın normal olcak
Ya sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((

Masallah canim onkilo az almissin biz nst girdigimizde 180 lerdeydi cihazdaki rakam bu senin dedigin 100 farkli birseymi canim
İki sıra rakamlar vardı biri sanırım bebeğin kalp atışları, diğeri de sancı kalp atışları 150 ydi, sancı rakamı sürekli değişiyordu bebeğin hareket etmesiyle falan, önce çok düzenli gitti 10 dk kadar 40 ı geçmedi, sonra çikolata ye dediler çikolata yedim yattığım yerden birden taş kesildi karnım göbeğime toplandı bebek o sırada hemen arttı 80-100-120 oldu biraz öyle kaldı kadın gelip karnımla oynadı biraz düştü,

Ya sizin evinize minik birseymi gelecek en gec 6gün çok heyecanlı kiz korkmuyon mu ee daha ocaga baya var niye doktor gun verdiki ya aglicam artik ev temizlenmiyor kimse gelip yardim etmiyor supurge basinda aglarken doguracam :-((
Canım niye yoruyorsun kendini ya üstün körü yap geç bebeğinden senden daha mı önemli boşversene, detaylı temizliğe giremiyorum bende canım yetmiyor napayım laf eden olursa da gelip yapsaydınız derim

Maşallah ya aferin akıllı abiye bizimki 3 yaşında şimdiden süt emmek istiyor bebeksi konusuyor

Kuzum aglicam artik evin temizlenmesi gerekiyor temizliyorum ucgun sonra bidaha şoyle herseyiyle halisiydi perdesiydi hepsi biri gelsede yapiverse artik zoruma gidiyor kaç ay oldu hamile kalalim tek basima çirpiniyorum bukaadarmi kimsesizdim ben ya nerde bu analar bacilar akraba es dostlar herkese kinlendim artik varya esimde aksi gibi tam yardimi dokunacagi zaman menuskus oldu dizi yirtildi dogum olacak diye ameliyat olmuyor beni bekliyor onun corabini giydir kremini sür meyvesiydi cayiydi cok yoruldum artik Hapimi getir acken olani ver tokken olani ayri ver halilar yikanmasi lazim yazdan beri diyorum haftaya haftaya derken bugunlere geldik simdide tasiyacak hali yok kime kizacagimi
Kime hatir gonul koyacagimi bilemedim

Canım niye yoruyorsun kendini ya üstün körü yap geç bebeğinden senden daha mı önemli boşversene, detaylı temizliğe giremiyorum bende canım yetmiyor napayım laf eden olursa da gelip yapsaydınız derim
Kuzum mutfak yatakodasi halilari yeni tuy birakiyor hep zaten camdir mutfak dolabi icidir bunlari yapamiyorumki mutfak dolaplarini bile hep diş kapaklarini siliyorum cok yoruldum yorgunlukta gectim zoruma gidiyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…