2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

boşver canım olduğu kadar dee ve geç.
5 aydır annemlerin yayla evinde kalıyorum işe yakın evleri yol çekmeyeyim diye. evin halılarını eşim ve kayınvalide 5 aydır yıkamaya veremediler. tam biz döneceğiz yıkamaya verelim diyorlar. antalya yağmurlu evde 2 yaşında çocuk var hep yerde oynuyor. bende kızdım halı yıkmaktan vazgeçtim.
bugün için şirketle anlaştım 2 kadın gönderdiler evime kayınvalideye zahmet olmazsa başında duruver dedim o kadarını yapmak zorunda kaldı. akşama evime dönüyorum iznim başlıyor. bebeğin yıka ütüle işlerini yapacağım. halıları yıkatıp yine kadın çağırıp bahar temizliği yaptıracağım mart gibi. zaten bebek görmeye kırkımız çıkınca gelecekler o zamana mart gelecek.
hepimzde aynı sorunlar var kendi göbeğimizi kendimiz keselim olduğu kadar diyelim.

Insallah ..
Bugun bi tanidigim sezaryanla dogum yapiyor..gunu geldi..ne acilma ne sanci hic olmamis..mecburi oluyor..her seyde vardir bir hayir..bi sekilde dogcaklar..hakkimizda hayirlisi neyse o :)
peki suyu fln azalmıs mı genelde sancı acılma olmasa da suyu vs normalse bekletıolar canım 1,2 hafta daha onda mumkun degıldı sanırım ya ıste kadarde ne varsa bıranonce kavusalım Arkadasın da sagsalım kavussun bebısıne

Bilmiyorumki... belki daha fazla beklemek istemedi .. 39 ya da 40 haftada.

hayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vs
O birşey mi benim 11 yaşındaki sıpa park yatağa girdi yattı

bizim için cok zor olucak galıba
Aynen canım ya dün diyorum ki hep beraber uyuruz kardeş sen ben baba,kardeş içerde uyusun tek başına diyor :)battaniye beşik paylaşmak istemiyor çok normal tam bencillik dönemindeler sabretmemiz gerek ama lohusayken sinirler gergin oluyor inşallah sorunsuz geçer ya

kızlar ben de 12aldım bana az gelıyor cok almak ıstedıgımden mı acaba 3kılo daha albılsem keske. sızce az mı cok mu alabılmek ıcın yatmaya yakın da cok yıyorum S Sevimlipanduf

ben de kasılıyorum nstdeyken bakıyorum yukarı dogru cıkıyor bebegın kalp atısı degısıyor sonra kasılma gecınce duzelıyor boynum agrıyor ya benım bakmaya calısırkensana da oluyor mu canım:)

kızlar ben de 12aldım bana az gelıyor cok almak ıstedıgımden mı acaba 3kılo daha albılsem keske. sızce az mı cok mu alabılmek ıcın yatmaya yakın da cok yıyorum S Sevimlipanduf
Oyle diyorlar yatarken yicekmissin..yakmamis olursun..
Ben cok almak istemiyorum ya..cok minik degilim ince bi yapim yok... baslangic kiloma donsem iyidir.
Dur kiz bi doguralimda onlari dusunuruz

O birşey mi benim 11 yaşındaki sıpa park yatağa girdi yattı
Anammm valla seninkide komple sapitmis
Benimkisi de biraz dengesiz hareketleri basladi dikkat cekmeler geceleri sizle yaticam demeler falan Allah bize bol bol sabir versin

ben de kasılıyorum nstdeyken bakıyorum yukarı dogru cıkıyor bebegın kalp atısı degısıyor sonra kasılma gecınce duzelıyor boynum agrıyor ya benım bakmaya calısırkensana da oluyor mu canım:)
olmaz mı :)) ay bide çok uzun bence ben rahatsız oldum öyle sırt üstü uzanmaktan

Ben cok almak istemiyorum ya..cok minik degilim ince bi yapim yok... baslangic kiloma donsem iyidir.
ben temizlik için ayın 25ine randevu aldım izne ayrıldığım için sen ne zaman canım :) halılarıda o haftasonu veririm diye düşünüyorumm

Ne guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..
Benim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hep

olmaz mı :)) ay bide çok uzun bence ben rahatsız oldum öyle sırt üstü uzanmaktan
benı sola yatırıyorlar kuzum sırtustu zor nefes alırdım heralde neden herkes farklı yapıo ki acaba en keyıflı kısmı kalp sesı ztn olmasa cekılmez eşim de dısardan duydukca sıkılmıyorum dıyor beklerken. Aksı halde o da sevmez beklemeyı:)

sen normalmışssın ben aşırı zayıftım ondan kalsa dıyorum pantolonda kot pantolon ölculerıne göre 26 gıyıyordum anca 28olmuşum böyle kalsam da yetergenel bedende 34, beden olarak kalıcam belkı 36da olur yıne o bellı 34ler olmasın keske okdr kılo kalsın. Keşke her şeyin ortası olsa ben almaya çalışıyorum alanlar vermeye aşırı zayıflık da cok kotu psıkolojm bozulmustu pantolon bulamıyordum kızım sayesınde aldım ıns vermem

Benim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hep
canım başaşağı olunca altta atıyor hıckırıgı ya sen tekrar uste mı döndu dıye düşünuyosun ben de trıbe gırdım suan solda yukarda popomu kafamı nedır yuvarlak bsy oynyo hep dr bdha donmesıcok cok zor demstı kafama takıldı hıckırsa da anlasam altta mı ustte mı popodur dyo ablam da

ben temizlik için ayın 25ine randevu aldım izne ayrıldığım için sen ne zaman canım :) halılarıda o haftasonu veririm diye düşünüyorumm
Benim yarin koltuklari yikamaya gelicekler..halilarida alicaklar..onumuzdeki hafta ici gelir herhalde geri...valla ben korkmaya basladim :) bu hafta yapicam diyorum ama.ne kadar yapabilirim bilmiyorum.cogunu esim yapicak gerci..annemnde gunu var hafta sonu yapamaz
Bide artik pislikten daginikliktan biktim .

Poposudur o benimde oyle

Ben 36 bazen 38 :)
Sen yemeye devam o zaman canim..sana yarasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…