Kuzum aglicam artik evin temizlenmesi gerekiyor temizliyorum ucgun sonra bidaha şoyle herseyiyle halisiydi perdesiydi hepsi biri gelsede yapiverse artik zoruma gidiyor kaç ay oldu hamile kalalim tek basima çirpiniyorum bukaadarmi kimsesizdim ben ya nerde bu analar bacilar akraba es dostlar herkese kinlendim artik varya esimde aksi gibi tam yardimi dokunacagi zaman menuskus oldu dizi yirtildi dogum olacak diye ameliyat olmuyor beni bekliyor onun corabini giydir kremini sür meyvesiydi cayiydi cok yoruldum artik Hapimi getir acken olani ver tokken olani ayri ver halilar yikanmasi lazim yazdan beri diyorum haftaya haftaya derken bugunlere geldik simdide tasiyacak hali yok kime kizacagimi
Kime hatir gonul koyacagimi bilemedim
Drum olsaydi yarin ogrencektim..baskasinada gitmek istemiyorm acil bisey olmazsa.. simdi beklemedigim bisey der telas sarar beni..en iyisi oturayim evimde ..)sende en çok bunu merak ediyorum pozisyonu :))
peki suyu fln azalmıs mı genelde sancı acılma olmasa da suyu vs normalse bekletıolar canım 1,2 hafta daha onda mumkun degıldı sanırım ya ıste kadarde ne varsa bıranonce kavusalım Arkadasın da sagsalım kavussun bebısıneInsallah ..
Bugun bi tanidigim sezaryanla dogum yapiyor..gunu geldi..ne acilma ne sanci hic olmamis..mecburi oluyor..her seyde vardir bir hayir..bi sekilde dogcaklar..hakkimizda hayirlisi neyse o :)
Bilmiyorumki... belki daha fazla beklemek istemedi .. 39 ya da 40 haftada.peki suyu fln azalmıs mı genelde sancı acılma olmasa da suyu vs normalse bekletıolar canım 1,2 hafta daha onda mumkun degıldı sanırım ya ıste kadarde ne varsa bıranonce kavusalım Arkadasın da sagsalım kavussun bebısıne
O birşey mi benim 11 yaşındaki sıpa park yatağa girdi yattıhayırlısı olsun canım 2. bebekler daha erken gelır dıyolar ama tabı hepsınn bır zamanı var :) senın cocukta bebek talıdı yapıyor mı emzık bıberon kullanma vs
Aynen canım ya dün diyorum ki hep beraber uyuruz kardeş sen ben baba,kardeş içerde uyusun tek başına diyor :)battaniye beşik paylaşmak istemiyor çok normal tam bencillik dönemindeler sabretmemiz gerek ama lohusayken sinirler gergin oluyor inşallah sorunsuz geçer yabizim için cok zor olucak galıba
kızlar ben de 12aldım bana az gelıyor cok almak ıstedıgımden mı acaba 3kılo daha albılsem keske. sızce az mı cok mu alabılmek ıcın yatmaya yakın da cok yıyorum S SevimlipandufYapi meselesi aslinda birazda..bana gore bende cok yiyorum.hatta son 2 haftadir uyuyamiyorum sislikten..cok rahatsiz ediyo..
O cok kilo alanlardan biride ablamdiilk aylar bile yiyodu kusuyodu sonra verdi ama.eski kilosunda su an...
Ben hep bole gicik tiptim
ben de kasılıyorum nstdeyken bakıyorum yukarı dogru cıkıyor bebegın kalp atısı degısıyor sonra kasılma gecınce duzelıyor boynum agrıyor ya benım bakmaya calısırkensana da oluyor mu canım:)ben sıkıntıdan hep makineye baktım 10 dk boyunca :) üstteki değer kalp atışı alttaki sancıydı :) benim sancı hep 10-12 arasıydı. bi ara sol tarafa toplandı o ara hem kalp atışları coştu hem 22ye kadar çıktı sancı sonra indi yine
Oyle diyorlar yatarken yicekmissin..yakmamis olursun..kızlar ben de 12aldım bana az gelıyor cok almak ıstedıgımden mı acaba 3kılo daha albılsem keske. sızce az mı cok mu alabılmek ıcın yatmaya yakın da cok yıyorum S Sevimlipanduf
Anammm valla seninkide komple sapitmisO birşey mi benim 11 yaşındaki sıpa park yatağa girdi yattı
olmaz mı :)) ay bide çok uzun bence ben rahatsız oldum öyle sırt üstü uzanmaktanben de kasılıyorum nstdeyken bakıyorum yukarı dogru cıkıyor bebegın kalp atısı degısıyor sonra kasılma gecınce duzelıyor boynum agrıyor ya benım bakmaya calısırkensana da oluyor mu canım:)
ben temizlik için ayın 25ine randevu aldım izne ayrıldığım için sen ne zaman canım :) halılarıda o haftasonu veririm diye düşünüyorummOyle diyorlar yatarken yicekmissin..yakmamis olursun..
Ben cok almak istemiyorum ya..cok minik degilim ince bi yapim yok... baslangic kiloma donsem iyidir.
Dur kiz bi doguralimda onlari dusunuruz
Benim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hepNe guzel ya..dun bende video cektim.cok ilginc seler oldu ama neresi oldugunu anlayamadim.. ama genelde sag boslugum ve kasigimda..hic yukarda hissetmiyorum..acaba hala tersmi.yoksa asagdami..
benı sola yatırıyorlar kuzum sırtustu zor nefes alırdım heralde neden herkes farklı yapıo ki acaba en keyıflı kısmı kalp sesı ztn olmasa cekılmez eşim de dısardan duydukca sıkılmıyorum dıyor beklerken. Aksı halde o da sevmez beklemeyı:)olmaz mı :)) ay bide çok uzun bence ben rahatsız oldum öyle sırt üstü uzanmaktan
sen normalmışssın ben aşırı zayıftım ondan kalsa dıyorum pantolonda kot pantolon ölculerıne göre 26 gıyıyordum anca 28olmuşum böyle kalsam da yetergenel bedende 34, beden olarak kalıcam belkı 36da olur yıne o bellı 34ler olmasın keske okdr kılo kalsın. Keşke her şeyin ortası olsa ben almaya çalışıyorum alanlar vermeye aşırı zayıflık da cok kotu psıkolojm bozulmustu pantolon bulamıyordum kızım sayesınde aldım ıns vermemOyle diyorlar yatarken yicekmissin..yakmamis olursun..
Ben cok almak istemiyorum ya..cok minik degilim ince bi yapim yok... baslangic kiloma donsem iyidir.
Dur kiz bi doguralimda onlari dusunuruz
Sen iznede ayrildin odaniz gelmedi mi daha canim ben mi kacirdim yoksa aklima geldi :)Benim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hep
canım başaşağı olunca altta atıyor hıckırıgı ya sen tekrar uste mı döndu dıye düşünuyosun ben de trıbe gırdım suan solda yukarda popomu kafamı nedır yuvarlak bsy oynyo hep dr bdha donmesıcok cok zor demstı kafama takıldı hıckırsa da anlasam altta mı ustte mı popodur dyo ablam daBenim bebiş te şuan ters kesin döndü bi haftadır hissediyorum hıçkırığı yukarlarda atıyor hep
Benim yarin koltuklari yikamaya gelicekler..halilarida alicaklar..onumuzdeki hafta ici gelir herhalde geri...valla ben korkmaya basladim :) bu hafta yapicam diyorum ama.ne kadar yapabilirim bilmiyorum.cogunu esim yapicak gerci..annemnde gunu var hafta sonu yapamazben temizlik için ayın 25ine randevu aldım izne ayrıldığım için sen ne zaman canım :) halılarıda o haftasonu veririm diye düşünüyorumm
Poposudur o benimde oylecanım başaşağı olunca altta atıyor hıckırıgı ya sen tekrar uste mı döndu dıye düşünuyosun ben de trıbe gırdım suan solda yukarda popomu kafamı nedır yuvarlak bsy oynyo hep dr bdha donmesıcok cok zor demstı kafama takıldı hıckırsa da anlasam altta mı ustte mı popodur dyo ablam da
Ben 36 bazen 38 :)sen normalmışssın ben aşırı zayıftım ondan kalsa dıyorum pantolonda kot pantolon ölculerıne göre 26 gıyıyordum anca 28olmuşum böyle kalsam da yetergenel bedende 34, beden olarak kalıcam belkı 36da olur yıne o bellı 34ler olmasın keske okdr kılo kalsın. Keşke her şeyin ortası olsa ben almaya çalışıyorum alanlar vermeye aşırı zayıflık da cok kotu psıkolojm bozulmustu pantolon bulamıyordum kızım sayesınde aldım ıns vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?