2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kız gözumden kacmıs bu nezaman oldu senın. dıkkst et kasılmaları dınle ıste artk

er gec gelecek bu bebisler gunun belli olmasi biryandan iyi birsey allah kurtarsin canim hazirliklarini yaparsin eksiginde kalmaz biz sanki ocakta dogumnyapacak gibi galesiziz
hiç bellı olmuyor malesef daha erkende gelebılıyorar . ama dogum kolay olsun dıye sguat falan yapıyorlarmıs sende yapabılırsın ben hep sezeryan olucak dıye yapmadım gec kaldım

Gorumcem var benden bir yas kucuk Gel yapiver desem gelirlerde birseyleri söylemeye gerek yok bana çok agir gelir kuzum annemle bazi olaylardan dolayi kizginim zamaninda sabah aksam kustum serum takarlardi surekli ozamanlar konuşuyordukda yemek yapamadigimi temizlik yapamadigimi biliyordu evin yolunu biliyorsun sen gel ben bakrim sana doguma kadar kal burda diyordu o gelmiyordu ama benim yerim
Baba evi degilki eşimle arasi iyi degildi eşimin yuzunu gormek istemedi icin ozamanlar gelmedi bayramdada bazi olaylar oldu ben kizdim buseferde anneme arayip sormadi konusmadi ama doguma gelecekmiş oda asiri cocuk sevgisi var icinde cocuk sevmeye yani benimde zoruma gitti gelmesin eve sokmam dedim şu zamanimda yanimda olmayan bir insan benim
Cocumu sevmesin diye çok darildim kinli bir insanda degilim herseye olur tarafindan bakiyorum
Ama busefer hamileliktenmidir neden bilmiyorum yuzunu goresim gelmiyor :-(

hiç bellı olmuyor malesef daha erkende gelebılıyorar . ama dogum kolay olsun dıye sguat falan yapıyorlarmıs sende yapabılırsın ben hep sezeryan olucak dıye yapmadım gec kaldım
Doktor bol bol merdiven in cik diyor ben yurumeye halim yok biryere gitsek hemen asnsor ) kalkmis bana merdiven in cik diyor elim ayagm titriyor resmen bacaklarda hal derman yok

kız gözumden kacmıs bu nezaman oldu senın. dıkkst et kasılmaları dınle ıste artk
Canım gun içinde ya da akşamları oluyordu ama takip etmedim olduğunda eşime diyordum gene taş oldu bu bebe oturdu göbeğime halime bak karnım yamuldu falan diyordum biraz yürüyünce evde ya da zaman geçince kendiliğinden yumuşuyordu karnım, ama öyle kaç dk bi oluyor dersen hiç dk tutmadım, Bugün kontrol öncesi nst ye girdim 20-25 dk yatıp bekliyoruz ya o sırada da tam denk geldi sağımda toplandı bebek o sırada nst de sayılar yükselmeye başladı 100 de uzun sure kaldı 120 ye çıktı nst çeken kadın baktı su iç biraz dedi, karnımı ovaladı bebek hareket etsin diye sonra biraz düşmeye başladı 60 a kadar düştü, doktor da düzensiz kasılmaların var dedi progestan ve magnezyum yazdı 25 Aralıktan sonra gelirse kuvöze gerek kalmaz dedi ama bebişim tombikmiş biraz :)

Doktor bol bol merdiven in cik diyor ben yurumeye halim yok biryere gitsek hemen asnsor ) kalkmis bana merdiven in cik diyor elim ayagm titriyor resmen bacaklarda hal derman yok
Benim evim 3.katta asansör yok bide avantaj mi dezavantajmi bilmiyorum artık bi sefer in çok ta nefesim gidiyor

kız okadar doğurmak istiyorum dedin sonunda başladı sancıların inşa vaktinde gelir hanımefendi.kilosunada maşallah tam olarak kaç haftaliksin cnim

Yaa aynı bizimkiler gibi işte biz uzağız biraz ailemle tutturmuşlar gel burada kal Doğuma kadar diye hayır şimdiye kadar benim bütün nazımı eşim çekti bebekle ilk vakitleri geçirmek onun da hakkı değil mi siz gelin yanıma diyorum ben artık zorlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak 5 günlüğüne gene beni oraya bırakacak babamda bebeğin eşyalarını getir daha göndermeyiz diyor ama eşimde kızıyor bi yandan seni hamile halinle defalarca oraya bıraktım artık son ayındasın nolur sanki bi kere de onlar gelse diye sitem ediyor

Aynısının tıpkısı artık son ayımız hala piyasada ne anne ne kaynana

O govdeside olabilir sonucta hickirdigi zaman suyun icinde dalga gelmis gibi yaylanir heryeri oynar benimkisi dopler zamanindan beri bas geliste hala ayni takiliyor ama garibin sezeryanla gelecek
En yoğun geldiği yer işte orası yoksa tüm karın zipliuo olsun kuzum sağlıkla gelsinlerde

Öyle kuzum biliyorum herkezin benden kalir yani yok hepimiz bir şekilde biryerden çekiyoruz isimizide kendimiz goruyoruz benden daha zor durumda olanlarda var bakmak zorunda olduklari baska cocuklarida var
artik cok duygusallastim ben herkezin her isini yaptim evine oturmaya gittigimde bile ictigim bir cay yikadigim dugun bulasigi gibi oyle yerlerde oldu hic bir zaman şurdada ben oturim misafirim hizmet etsinler demedim hep kipir kipir birseyler yaptim ama işte herkez kendine yakişani yapiyormus dmekki allahm saglik versin kimsenin elinede düsmeyelim oldugu kadar yapalim

artık takıp et canım duzenlıncıksaydı bıldıgın dogum sancısı olucaktı bak diye diye getıriyosun sen bebişi resmenn bıraz bekle annecım de 25ını bekleyın enazndan tam.haftayı doldursun sancı takıbı cokonemlı bıde ağrı eşiği herkeste farklı bilirsin. kasılma hıssettıgınde dınlen yat magnezyum rahatlattı mı benı rahatlattı Geçen gece yine 10 dakikaya bir düştüğünde hiç aklıma gelmedi Keşke içseydim vallahı cok ıyıgelıyor

kız okadar doğurmak istiyorum dedin sonunda başladı sancıların inşa vaktinde gelir hanımefendi.kilosunada maşallah tam olarak kaç haftaliksin cnim
33+2 yim Bugün, valla ben doğurmak istiyorum ama eşim bi şehir dışına gidip gelsin o yokken doğurmıycam tutcam içimde düzensiz kasılmalarım varmış ertelemek için ilaç verdi bi de kilosu içinde eğer böyle giderse normal Doğum olmayabilir dedi,

bebişin normal dogım pozısyonunda mı ?şu asansor bozulsamı kı acaba ?
Evde asansorde yok ) ikinci kattayiz kuzum gittigimiz yerdeki asansorleri kullaniyoruz bilmiyorum en son doktorun biri kasikta ayak iki saat sonrada kendi doktorum
Kafa gosterdi oyuzden cokta bilmiyoruz neresi neremde )

Aynen erken gelsin dedim dedim ama eşim yokken gelmesin ocağın ilk haftası gelsin bari :)) 24-29 aralıkta eşim yok

Benim evim 3.katta asansör yok bide avantaj mi dezavantajmi bilmiyorum artık bi sefer in çok ta nefesim gidiyor
Evde bizimde öyle canim aile apartmani ikinci kattayiz. Bizde ama nereye gidersek gidelim
Hep asansor hastane olur avm olur esim birde dizi kotu olduktan sonra dahada asnsor arar olduk

Al işte bizimki daha fena kardeşimle olan bir problemden dolayi bana kusuyor aramiyor sormuyor ben anayim sen arayacan diyor sirf cocuk sevmeye gelecek buraya esim yuzunu gormeye tahammulun yoktu nasil gelecen buraya yada sen gelecende ben isticemmi seni okadar doldumki hamilelikte onlarin bu tavirlarina beni dusunmeyen insanda gelmesin evime

Aynısının tıpkısı artık son ayımız hala piyasada ne anne ne kaynana
Gecen eczaneden ilaç aliyordum kuzum yasli bir amca vardi dediki cocuk dogunca soylersin bak senin icin ne hallere dustum diyede ama cocukta kiymet bilmezki anlamazlar ne cektigini dedi sen şimdi anlamissindir annenin degerini dedi ben hep kiymet bildim dedim abiye icimdende diyorum ben hep kiymet bildim bildimde onlar evlat degeri bilemedi ne istediyse aldimya istemedinide aldim evinde ne esyasi varsa hepsinide ben almisimdir o yasadigi evin yuzde doksani bana yillarca calistim cabaladim yük olmadim hep destek verdim inkar etmiyorda bunu ama bumuydu degerim evlendim artik maddi destek kesildi kesilince böyle yanliz başina ne halin varsa gör olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…