2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım insan kırılıyor gerçekten ama benim de kızım olacak her daim yanında olacağım onun her sıkıştığında yanında olacağım gel demesine gerek bile kalmayacak insanın zoruna gidiyor böyle olması, habire bana sen uzağa gittin napalım diyorlar keyfimden gitmedim ya eşimin işi burada napayım gelmeyip o tarafta otursam eşim her gün 2 saat sabah 2 saat akşam günlük 4 saat yol mu gidip gelecek ablama dedim gel sen kal diye eniştem yok benim vefat etti, yok gelemem Ertuğrul( yeğenim 19 yaşında koca adam yani çalışıyor okumuyorda) var biliyorsun diyor gören 5 yaşında bebekmiş gibi davranıyor ablam gelip 3 gun yanımda kalırsa Ertuğrul açlıktan ölürmüş

Bende almiyodum..tam alcaktim dr.kongreye gitmis ama bidaha olursa giderim herhalde.insallah olmazda..baskida.oluyo o esnada arada.ozellikle ayaktaysam..sanki.cikcak gbi keskin agri saniyelik..korkutuyo

Benim gorumcemin 2 cocugu var.. gecenlerde yazistik.. he olur olur hepsi hallolur dedi :)) bisey beklemiyorumda..sinirleniyorum ne bicim halalik.. insan bi heves eder bisey alir diyorum..eski pusku bisey getirmis alt acma .onuda almadim..cok sukur duskun degilim... bide mavi (oglundan kalma) benim kizim olacak yahu..eski seyi hic getirme 20 30 tl bisey al madem...
Bak yine sinirlendim aksamda oraya gidiyorumdogum gunu var

T tanem-tane20 canım yaş yazdıklarına i kadar üzüldüm ki kadın tut canım o toplar halıları evi temizler sen yıkamadan gelince eşinle yavaşça serersin aileden kimse gelmiyor mu gurbettemisin sende

Çok tanıdık canım hem maddi hem manevi sonuna kadar destek verdim hemde hamileyken 4 yaşında kızım varken gene misafiri gelince gittim evimde de ağırladım sıkıştı mı gel der ama biz pislik içinde yaşıyoruz haberi yok geçen gelmiş bende çıkıyordum dedim oturup konuşmak bile istemiyorum kaynana zaten akşam çay içmeye geliyor misafirliğe

çikolatamızı dün sipariş ettik bugun hazırlandı kızlar böyle sade bısey seçtik bıkac degıısk yazı vardı ben begenmıstım ama eşim oldu olcak mani yazalım bıraz garıp öyle deyınce ona bıraktım o da bunu seçti:) bebek kelımesını cıkarttırdım resmî olmasın dıye

Eklentiler

• 20181207_175645.webp
    38 KB · Görüntüleme: 82
  • CYMERA_20181207_183927.webp
    177,9 KB · Görüntüleme: 85
T tanem-tane20 canim benim uzme hic kendini sen elinden geleni fazlasini yapmissjn senin gonlun icin rahat bosver artik tun dunyan bebisin olcak zaten ❤uzme canini isler icinde tut birini ne olcak sagkigindan canindan onemli degil ben tuttum valla rezervasyonu yaptim bile. Kimselere muhtac etmesin Rabbim

Benim binam 17katli oldugundan 6tane asansor var :))))) bende is yerinde merdiven cikiyorum iste bi katcik :) pek tembel oldum :)) yurumek gerekirken yurumemeye odaklandim resmen :))

cne guzel masallah canm sancı olmadan da başlatıo drlar bana 4.aydan buyana kullanmamı soledı dr um ama hıc ıcmedım desem yerı sancım falan yok ne gerek var dıyodum ama onlenmesi içinmiş zaten sımdı mecbur ıçıyorum hafıf agrı hssedersen dr.una sole ıste bence yalancı kasılmalarnı engeller ❤ bsebse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…