- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aynen canım insan kırılıyor gerçekten ama benim de kızım olacak her daim yanında olacağım onun her sıkıştığında yanında olacağım gel demesine gerek bile kalmayacak insanın zoruna gidiyor böyle olması, habire bana sen uzağa gittin napalım diyorlar keyfimden gitmedim ya eşimin işi burada napayım gelmeyip o tarafta otursam eşim her gün 2 saat sabah 2 saat akşam günlük 4 saat yol mu gidip gelecekAl işte bizimki daha fena kardeşimle olan bir problemden dolayi bana kusuyor aramiyor sormuyor ben anayim sen arayacan diyor sirf cocuk sevmeye gelecek buraya esim yuzunu gormeye tahammulun yoktu nasil gelecen buraya yada sen gelecende ben isticemmi seni okadar doldumki hamilelikte onlarin bu tavirlarina beni dusunmeyen insanda gelmesin evime
Valla bende arıyorum cokk asansör boşluğu var asansör yok kendimi salıdan ordan en sonEvde bizimde öyle canim aile apartmani ikinci kattayiz. Bizde ama nereye gidersek gidelim
Hep asansorhastane olur avm olur esim birde dizi kotu olduktan sonra dahada asnsor arar olduk
Bende almiyodum..tam alcaktim dr.kongreye gitmisCanımmm işte o kasılma sırasında nst 120 yi gosterdi, doktor da önlemek için progestan falan yazdı ama kendini takip et 5 dk da bir e düşerse ağrın olmasa bile bebek gelmek istiyor olabilir dedi korktum bi ben hep hissediyordum o kasılmaları ama ciddiye almıyordum ben
O zaman ben de heyecanliyim. :) her gidenle heyecanlaniyorum..bizi haberdar etKızlar doktor randevuma gidiyorum çok heyecanlıyım
Benim gorumcemin 2 cocugu var.. gecenlerde yazistik.. he olur olur hepsi hallolur dedi :)) bisey beklemiyorumda..sinirleniyorumGorumcem var benden bir yas kucuk Gel yapiver desem gelirlerde birseyleri söylemeye gerek yok bana çok agir gelir kuzum annemle bazi olaylardan dolayi kizginim zamaninda sabah aksam kustum serum takarlardi surekli ozamanlar konuşuyordukda yemek yapamadigimi temizlik yapamadigimi biliyordu evin yolunu biliyorsun sen gel ben bakrim sana doguma kadar kal burda diyordu o gelmiyordu ama benim yerim
Baba evi degilki eşimle arasi iyi degildi eşimin yuzunu gormek istemedi icin ozamanlar gelmedi bayramdada bazi olaylar oldu ben kizdim buseferde anneme arayip sormadi konusmadi ama doguma gelecekmiş oda asiri cocuk sevgisi var icinde cocuk sevmeye yani benimde zoruma gitti gelmesin eve sokmam dedim şu zamanimda yanimda olmayan bir insan benim
Cocumu sevmesin diye çok darildim kinli bir insanda degilim herseye olur tarafindan bakiyorum
Ama busefer hamileliktenmidir neden bilmiyorum yuzunu goresim gelmiyor :-(
Hahah bizimde ole..asansor yeri var ama bosValla bende arıyorum cokk asansör boşluğu var asansör yok kendimi salıdan ordan en son
Çok tanıdık canım hem maddi hem manevi sonuna kadar destek verdim hemde hamileyken 4 yaşında kızım varken gene misafiri gelince gittim evimde de ağırladım sıkıştı mı gel der ama biz pislik içinde yaşıyoruz haberi yok geçen gelmiş bende çıkıyordum dedim oturup konuşmak bile istemiyorum kaynana zaten akşam çay içmeye geliyor misafirliğeGecen eczaneden ilaç aliyordum kuzum yasli bir amca vardi dediki cocuk dogunca soylersin bak senin icin ne hallere dustum diyede ama cocukta kiymet bilmezki anlamazlar ne cektigini dedi sen şimdi anlamissindir annenin degerini dedi ben hep kiymet bildim dedim abiye icimdende diyorum ben hep kiymet bildim bildimde onlar evlat degeri bilemedi ne istediyse aldimya istemedinide aldim evinde ne esyasi varsa hepsinide ben almisimdir o yasadigi evin yuzde doksani bana yillarca calistim cabaladim yük olmadim hep destek verdim inkar etmiyorda bunu ama bumuydu degerim evlendim artik maddi destek kesildi kesilince böyle yanliz başina ne halin varsa gör olduk
Uuu senin dahada yuksekmissHahah bizimde ole..asansor yeri var ama bos5.kattayim ben her gun cikiyorum izne ayrilinca annemde kalicam ama
Kasintilar olcak canim normal artik ❤Insallah dun aksam ve gecenlerde kasintili bir durum yasayinca..tirstim.ben
Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyoİçine sinmesine sevindim.hayirli olur inşallah drlarumiz
canımm hayırlı haberlerle gelll bakalımKızlar doktor randevuma gidiyorum çok heyecanlıyım
Guzel haberlerle❤❤Kızlar doktor randevuma gidiyorum çok heyecanlıyım
Ben daha Bugün bir tane içtim hiç içmemiştim :)Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
2doktor da vermedi teklif dahi etmedi . Demir d vitamini ve normal vitamin hapimla aylardir devam devam devam :) bende soda iciyorum ordan bari acuk gelsin diye :)Ben daha Bugün bir tane içtim hiç içmemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?