2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2doktor da vermedi teklif dahi etmedi . Demir d vitamini ve normal vitamin hapimla aylardir devam devam devam :) bende soda iciyorum ordan bari acuk gelsin diye :)
Bana da vermezdi sanırım Bugün kasılmayı görünce verdi

Cok sukur simdiye kadar bi agrim yada sancim olmadi oyle belkide o yuzden vermediler ❤ insallah gerek kalmasim hic ❤ verdiyse ic kuzum aksatma

Cok sukur simdiye kadar bi agrim yada sancim olmadi oyle belkide o yuzden vermediler ❤ insallah gerek kalmasim hic ❤ verdiyse ic kuzum aksatma
maşallah canım saglıkla dogurursun sen de bır avazda tek sancın dogum sırasınds olsun inşallah

çok güzel canım, allah ağız tadıyla yedirsin inş

2doktor da vermedi teklif dahi etmedi . Demir d vitamini ve normal vitamin hapimla aylardir devam devam devam :) bende soda iciyorum ordan bari acuk gelsin diye :)

Aynisini dusunuordum ben de:) Ben de hic icmedim hala da doktorum bisi demedi ic diye bi multivitaminim bi demir hapim var sadece
Siz yine iyisiniz benim bi içtiğim decavit vardı, onuda en son kontrolde doktor 2 3 günde bir iç artık dedi

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım peki bebek daha az beslenir diye birşey varmı? 35de tekrar gidicem korkuyorum bebek beslenemezse diye

Canım benim de basi aşağıda dr a sordum tekrar döner mi diye çok az bir ihtimal var onun icin dedi dönmez ınşallah senin

İnsanlar işine geldigi gibi davraniyor el gibi gelecekler haha hihi yapip gidecekler gercekten insanlar çok garip koskoca delikanli olmuş ucgun disaridan yese biryeri eksilmez ama senin ömur boyu bugunler icinden cikmicak rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin millet isin gorulmesin diye elinden geleni yapiyorlar

Kızlar Bugün hastane de Doğum fotoğrafçısıyla da görüştük 2 paket sundu bize biri hastanede Doğum esnasında ve odada çekim diğeri de taburcu olup eve geliyoruz ya o 15 gun içinde randevu veriyormuşuz kendi evimizde mini stüdyo oluşturup(gerekli malzemeleri kendileri getiriyorlar seçilen konsepte göre) konsept çekimi, hastane de ve evde çekim ikisini de yaptırırsak 1500 oluyor tek albümde toplanıyormuş fotolar, sadece hastane de 800, sadece evde 850 tl deri pahalı mı sizce

Yalandan iki gulucuk atip gel canim napacan bizde biliyoruz olup gittigini bugunlere kimse getirmedi aman heryerde var bir çıkıntı

T tanem-tane20 canım yaş yazdıklarına i kadar üzüldüm ki kadın tut canım o toplar halıları evi temizler sen yıkamadan gelince eşinle yavaşça serersin aileden kimse gelmiyor mu gurbettemisin sende
Degilim kuzum bu üzüyor benide 45 dakikalik yol biz merkezde onlar ilcede oturuyorlar kiz kardesim herhafta sonu geliyor 17yasinda ama bize degil sürtmeye geliyor arkadaşlarinin yanina ablam Bursada o yardima gelecekti sonra bakti dogumda geleyim gel git Zor olacak izin almak sıkıntı dedi bekar bu arada bizim çocuk odasi gelecegini duydu onu göreyim diye geldi sali gunu bugun gitti ama o geldi dahada kötü oldum yemek yedik masayi bile silmedi sen cok hareket ediyorsun napilcak bana soyle bende yardim edeyim diyor ya yemek yedikten sonra masa toplanip bulasik yikanip masanin silinecegini benmi diyim sana ben bitirdikten sonra bunu diyor avizeye baksana baya tozlandı dedim silelim dedi birtane avize siliverdi onuda kırdı yeni avize alinacak
Bizim ev cok sicak dogalgazi yuksek acariz o halde usudum usudum dedim gebermedine dua et iki dakikaya balkona sigara icmeye cikiyor tam çaydi kahveydi isiniyor bida ic titre eziyetten baska birsey degildi bisey yapiyoruz bu balon kapi susunden yeter artik belim koptu parasini ben vereydimde bukadar ugrasmasaydik diyor ben zaten butun hepsini hazirladim sadece silikonla yapisacak ben silikonluyorum o bastiriyor ayni işi yapiyoruz ben hamile halimle agzimi acmiyorum
O yapistirmak zor geldi dedim sana kim iş verdiyse yazik isverene ben bukadar yorulmuyorum iste diyor biz dolasiyoz is yapmiyoruz
Ki diyor silikonla iki balon yapistirdi diye
İnsan cam siler perde yikar banyo wc temizligi yapar supurge vilada tutar anlatim evi bir gorsen adim atacak yer yoktu sabah kalktim supurge vilada yapiyorum hastayim diye yatti koltuga az uyudu kalkti hazirlanip gitti gercekten hastadir birsey demiyorum ama bu havaya insan vucudu dayanmaz az ciksaydin balkona hasta olmazdin insanin isinede yarardin

Dr bana da dedi asansor kullanma merdiven çık bol yürüyüş yap diye havalar da soğudu yürüyüş yapsam hastalanırım bu kez de nasıl olacak bilmiyorum
Yok yok hiç yürünecek gibi değil biz eşimle 4 akşam çıktık yürüdük ertesi gün boğazım ağrımaya başladı, bi de kabanımın önü de kapanmıyor karnımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…