Aynisini dusunuordum ben de:) Ben de hic icmedim hala da doktorum bisi demedi ic diye bi multivitaminim bi demir hapim var sadeceAmiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
Bana da vermezdi sanırım Bugün kasılmayı görünce verdi2doktor da vermedi teklif dahi etmedi . Demir d vitamini ve normal vitamin hapimla aylardir devam devam devam :) bende soda iciyorum ordan bari acuk gelsin diye :)
Cok sukur simdiye kadar bi agrim yada sancim olmadi oyle belkide o yuzden vermediler ❤ insallah gerek kalmasim hic ❤ verdiyse ic kuzum aksatmacne guzel masallah canm sancı olmadan da başlatıo drlar bana 4.aydan buyana kullanmamı soledı dr um ama hıc ıcmedım desem yerı sancım falan yok ne gerek var dıyodum ama onlenmesi içinmiş zaten sımdı mecbur ıçıyorum hafıf agrı hssedersen dr.una sole ıste bence yalancı kasılmalarnı engeller ❤bsebse
maşallah canım saglıkla dogurursun sen de bır avazda tek sancın dogum sırasınds olsun inşallahCok sukur simdiye kadar bi agrim yada sancim olmadi oyle belkide o yuzden vermediler ❤ insallah gerek kalmasim hic ❤ verdiyse ic kuzum aksatma
çok güzel canım, allah ağız tadıyla yedirsin inşçikolatamızı dün sipariş ettik bugun hazırlandı kızlar böyle sade bısey seçtik bıkac degıısk yazı vardı ben begenmıstım ama eşim oldu olcak mani yazalım bıraz garıp öyle deyınce ona bıraktım o da bunu seçti:) bebek kelımesını cıkarttırdım resmî olmasın dıye
evet o gün bende denk geldim canım buna, rahatladım
2doktor da vermedi teklif dahi etmedi . Demir d vitamini ve normal vitamin hapimla aylardir devam devam devam :) bende soda iciyorum ordan bari acuk gelsin diye :)
cne guzel masallah canm sancı olmadan da başlatıo drlar bana 4.aydan buyana kullanmamı soledı dr um ama hıc ıcmedım desem yerı sancım falan yok ne gerek var dıyodum ama onlenmesi içinmiş zaten sımdı mecbur ıçıyorum hafıf agrı hssedersen dr.una sole ıste bence yalancı kasılmalarnı engeller ❤bsebse
Siz yine iyisiniz benim bi içtiğim decavit vardı, onuda en son kontrolde doktor 2 3 günde bir iç artık dediAynisini dusunuordum ben de:) Ben de hic icmedim hala da doktorum bisi demedi ic diye bi multivitaminim bi demir hapim var sadece
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım peki bebek daha az beslenir diye birşey varmı? 35de tekrar gidicem korkuyorum bebek beslenemezse diyeMerhabalar. Plasetada kireçlenme bana da bu hafta söylenen bir şey. Hatta gördüm de kenarları bayağı beyaz olmuştu damar damar.
32. haftadan sonrası çok normalmiş ama 20'li haftalarda başlarsa takipte kalmak lazımmış. Kısacası plasentanın artık yaşlanmaya başladığını gösteriyor, genelde 40 haftalara kadar gidiyor ama daha erken haftalarda kireçleme başlarsa sonlara doğru artık bebeği beslememeye başlıyor ve bebeğin anne karnında durmasının bir anlamı olmuyor. Bu durumda biraz daha erken alabiliyorlar yani normal bir süreçmiş aslında. Sizin haftanız da normal.
Benim doktor o kadar çok anlatıyor ve dakikalarca açıklıyor ki her şeyi, ben de fikir sahibi oldum
benım dr.um aşırı normalden yana oyke bıdurumda bekletır ozman puff ıns gerı donmemıstırkızlar bır de sezeryan 2300 normal 2500 ya eger normal dogum gerçekleşmeyıp sezeryana dönerse o farkı sana gerı verıyorlar dedı ablam. donmesın tabı ama bu ıyı bısey yanı
İnsanlar işine geldigi gibi davraniyor el gibi gelecekler haha hihi yapip gidecekler gercekten insanlar çok garip koskoca delikanli olmuş ucgun disaridan yese biryeri eksilmez ama senin ömur boyu bugunler icinden cikmicak rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin millet isin gorulmesin diye elinden geleni yapiyorlarAynen canım insan kırılıyor gerçekten ama benim de kızım olacak her daim yanında olacağım onun her sıkıştığında yanında olacağım gel demesine gerek bile kalmayacak insanın zoruna gidiyor böyle olması, habire bana sen uzağa gittin napalım diyorlar keyfimden gitmedim ya eşimin işi burada napayım gelmeyip o tarafta otursam eşim her gün 2 saat sabah 2 saat akşam günlük 4 saat yol mu gidip gelecekablama dedim gel sen kal diye eniştem yok benim vefat etti, yok gelemem Ertuğrul( yeğenim 19 yaşında koca adam yani çalışıyor okumuyorda) var biliyorsun diyor gören 5 yaşında bebekmiş gibi davranıyor ablam gelip 3 gun yanımda kalırsa Ertuğrul açlıktan ölürmüş
Asnsor bosunami yapilmis faydalanmak gerekValla bende arıyorum cokk asansör boşluğu var asansör yok kendimi salıdan ordan en son
Yalandan iki gulucuk atip gel canim napacan bizde biliyoruz olup gittigini bugunlere kimse getirmedi aman heryerde var bir çıkıntıBenim gorumcemin 2 cocugu var.. gecenlerde yazistik.. he olur olur hepsi hallolur dedi :)) bisey beklemiyorumda..sinirleniyorumne bicim halalik.. insan bi heves eder bisey alir diyorum..eski pusku bisey getirmis alt acma .onuda almadim..cok sukur duskun degilim... bide mavi (oglundan kalma) benim kizim olacak yahu..eski seyi hic getirme 20 30 tl bisey al madem...
Bak yine sinirlendimaksamda oraya gidiyorum dogum gunu var
Ohh iyi bari yalniz degilmisim :)) ❤Aynisini dusunuordum ben de:) Ben de hic icmedim hala da doktorum bisi demedi ic diye bi multivitaminim bi demir hapim var sadece
Hepimiz hepimiz insallah amiiin ❤❤maşallah canım saglıkla dogurursun sen de bır avazda tek sancın dogum sırasınds olsun inşallah
Beterin beteri var yaani :))))Siz yine iyisiniz benim bi içtiğim decavit vardı, onuda en son kontrolde doktor 2 3 günde bir iç artık dedi
Asnsor bosunami yapilmis faydalanmak gerekMagnezyum birakali cok takiklik yapiyor bacak kalkmiyor
Degilim kuzum bu üzüyor benide 45 dakikalik yol biz merkezde onlar ilcede oturuyorlar kiz kardesim herhafta sonu geliyor 17yasinda ama bize degil sürtmeye geliyor arkadaşlarinin yanina ablam Bursada o yardima gelecekti sonra bakti dogumda geleyim gel git Zor olacak izin almak sıkıntı dedi bekar bu arada bizim çocuk odasi gelecegini duydu onu göreyim diye geldi sali gunu bugun gitti ama o geldi dahada kötü oldum yemek yedik masayi bile silmedi sen cok hareket ediyorsun napilcak bana soyle bende yardim edeyim diyor ya yemek yedikten sonra masa toplanip bulasik yikanip masanin silinecegini benmi diyim sana ben bitirdikten sonra bunu diyor avizeye baksana baya tozlandı dedim silelim dedi birtane avize siliverdi onuda kırdı yeni avize alinacakT tanem-tane20 canım yaş yazdıklarına i kadar üzüldüm ki kadın tut canım o toplar halıları evi temizler sen yıkamadan gelince eşinle yavaşça serersin aileden kimse gelmiyor mu gurbettemisin sende
Yok yok hiç yürünecek gibi değil biz eşimle 4 akşam çıktık yürüdük ertesi gün boğazım ağrımaya başladı, bi de kabanımın önü de kapanmıyor karnımdanDr bana da dedi asansor kullanma merdiven çık bol yürüyüş yap diye havalar da soğudu yürüyüş yapsam hastalanırım bu kez de nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?