Ay aman dikkat kuzum havalar coook fena ayazDr bana da dedi asansor kullanma merdiven çık bol yürüyüş yap diye havalar da soğudu yürüyüş yapsam hastalanırım bu kez de nasıl olacak bilmiyorum
Yok yok hiç yürünecek gibi değil biz eşimle 4 akşam çıktık yürüdük ertesi gün boğazım ağrımaya başladı, bi de kabanımın önü de kapanmıyor karnımdan
Ay aman dikkat kuzum havalar coook fena ayazbi hafta oldu hala tam iyilesemedim ben merdiven in cik iverde dusarda pek yurume
Ay ne güldüm ya akıllı çocukmuş canımBenim cocuk kazık kadar teyzesi 9 yasında ben ona abi değil baba olcam diyor arkadaşlarına o derece yas farkı var magnet yaptırıyorum dedim hasan eren doğdu hüseyin ali abi oldu yazdiralimmi diye saçmalama anne kiskanicagimimi düşünüyorsun bu onun doğumu ve ona özel olması lazım benim adımı yazdırma diye telkinde bulunuyor benim sıpa biraz erken olgunlaştı
Maşallah canım bebeğine.Ben tıp fakültesi hastanesinde doğum yapma konusunda kararliydim ama dun drun toplantisi nedeniyle gelecek hafta salıya kadar randevu vermemesi beni dün çok üzdü
Ona güveniyordum bütün gün toplantısı olamaz hadi oldu çarşamba perşembe cuma günlerinden bir günü bir 15 dk fırsat bulamaz mi
Tekirdağ da görev yaparken de tıp fakültesi hastanesinde tedavi oldum oradaki drum hiç böyle bir uygulama yapmadi bakamayacak durumda ise ameliyatlari yüzünden güvendiği asisitana yönlendirme yapar ondan takibimi yapardı
Neyse dün acil bir durum olduğunda sanki ortada kalacağımı hissettirdi ağlamaya başladım
Karşı komşum şehir hastanesinde Dr özel hastanede kadın doğumcu arkadaşı olduğunu soylemisti ilk taşındığımda ozaman bubdr perinatolog bu olsun diyerek gitmedim dediği Dr
Eşimle konuştuk o zaten bana arada söylerdi bu dr çok kalpazan eminmisin bu Dr ile devam etmeye derdi oda ben şaşırmadım dedi
Ve komsumla konustum Arkadasi ile görüştü biz bugün ona muayene oldum
Oglus iyi şükürler olsun 34+1 sata göre ultrasona göre 37+0 çıktı maşallah
Dr rahim uzunluğu 2.3 cm dedi rahim kapali suyun iyi dedi kanala gitmiş başı aşağıda
Ntsde sancı çıkmadı. Haftalık kontrole düştük
Dr 2-4 Ocak arası hangi gün isterseniz bebeği alırız dedi
Neyse ki eşim sabahçı ogleden sonra o evde olur o artık büyüğe ben küçüğe bakarım inşallahinsaAllah :) aslında bız kucukle ılgılenırken buyukle ılgılencek bırı olsa ne guzel olur
Maşallah güle güle giysin prenses.ismimiz de yazıldı
bayıdım csnım saksıda mini çiçek mı dagıtacaksın. cokguzel eger aynı seyse gecen arkadasmız oglumun 1yas d.gununde dagıttı mum tarzı cıcek kucuk saksıda harıkaydıSaksılarımıza bu nottan eklenecek
Çikolata için bi 15 gün daha beklicem inş
Benimkide öyle karnımı açınca sanki ışığı algılayıp hemen duruyor bazen yakaliyoruzYa benim kız utangaç galiba ben ne zaman video çekmeye başlasam aniden duruyor hareket etmesi hiç yakalayamadım :))
Ben de varim canim midem almiyor o magnezyumla kalsiyumu ama doğumu geciktiriyormus bari hap şeklinde olandan alayım bir ay içeyim:)Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
Vallahi kızkardeşlerine çok kızdım o kadar haklısın ki yazdıklarında onlarda evlenip senin durumunda olduklarında anlayacaklar seniDegilim kuzum bu üzüyor benide 45 dakikalik yol biz merkezde onlar ilcede oturuyorlar kiz kardesim herhafta sonu geliyor 17yasinda ama bize degil sürtmeye geliyor arkadaşlarinin yanina ablam Bursada o yardima gelecekti sonra bakti dogumda geleyim gel git Zor olacak izin almak sıkıntı dedi bekar bu arada bizim çocuk odasi gelecegini duydu onu göreyim diye geldi sali gunu bugun gitti ama o geldi dahada kötü oldum yemek yedik masayi bile silmedi sen cok hareket ediyorsun napilcak bana soyle bende yardim edeyim diyor ya yemek yedikten sonra masa toplanip bulasik yikanip masanin silinecegini benmi diyim sana ben bitirdikten sonra bunu diyor avizeye baksana baya tozlandı dedim silelim dedi birtane avize siliverdi onuda kırdı yeni avize alinacak
Bizim ev cok sicak dogalgazi yuksek acariz o halde usudum usudum dedim gebermedine dua et iki dakikaya balkona sigara icmeye cikiyor tam çaydi kahveydi isiniyor bida ic titre eziyetten baska birsey degildi bisey yapiyoruz bu balon kapi susunden yeter artik belim koptu parasini ben vereydimde bukadar ugrasmasaydik diyor ben zaten butun hepsini hazirladim sadece silikonla yapisacak ben silikonluyorum o bastiriyor ayni işi yapiyoruz ben hamile halimle agzimi acmiyorum
O yapistirmak zor geldi dedim sana kim iş verdiyse yazik isverene ben bukadar yorulmuyorum iste diyor biz dolasiyoz is yapmiyoruz
Ki diyor silikonla iki balon yapistirdi diye
İnsan cam siler perde yikar banyo wc temizligi yapar supurge vilada tutar anlatim evi bir gorsen adim atacak yer yoktu sabah kalktim supurge vilada yapiyorum hastayim diye yatti koltuga az uyudu kalkti hazirlanip gitti gercekten hastadir birsey demiyorum ama bu havaya insan vucudu dayanmaz az ciksaydin balkona hasta olmazdin insanin isinede yarardin
Suya katilandan içermiyorum hapben güzeliBen de varim canim midem almiyor o magnezyumla kalsiyumu ama doğumu geciktiriyormus bari hap şeklinde olandan alayım bir ay içeyim:)
elalem yapsa neyse de insanın canım dedikleri yapınca daha da koyuyor demiDegilim kuzum bu üzüyor benide 45 dakikalik yol biz merkezde onlar ilcede oturuyorlar kiz kardesim herhafta sonu geliyor 17yasinda ama bize degil sürtmeye geliyor arkadaşlarinin yanina ablam Bursada o yardima gelecekti sonra bakti dogumda geleyim gel git Zor olacak izin almak sıkıntı dedi bekar bu arada bizim çocuk odasi gelecegini duydu onu göreyim diye geldi sali gunu bugun gitti ama o geldi dahada kötü oldum yemek yedik masayi bile silmedi sen cok hareket ediyorsun napilcak bana soyle bende yardim edeyim diyor ya yemek yedikten sonra masa toplanip bulasik yikanip masanin silinecegini benmi diyim sana ben bitirdikten sonra bunu diyor avizeye baksana baya tozlandı dedim silelim dedi birtane avize siliverdi onuda kırdı yeni avize alinacak
Bizim ev cok sicak dogalgazi yuksek acariz o halde usudum usudum dedim gebermedine dua et iki dakikaya balkona sigara icmeye cikiyor tam çaydi kahveydi isiniyor bida ic titre eziyetten baska birsey degildi bisey yapiyoruz bu balon kapi susunden yeter artik belim koptu parasini ben vereydimde bukadar ugrasmasaydik diyor ben zaten butun hepsini hazirladim sadece silikonla yapisacak ben silikonluyorum o bastiriyor ayni işi yapiyoruz ben hamile halimle agzimi acmiyorum
O yapistirmak zor geldi dedim sana kim iş verdiyse yazik isverene ben bukadar yorulmuyorum iste diyor biz dolasiyoz is yapmiyoruz
Ki diyor silikonla iki balon yapistirdi diye
İnsan cam siler perde yikar banyo wc temizligi yapar supurge vilada tutar anlatim evi bir gorsen adim atacak yer yoktu sabah kalktim supurge vilada yapiyorum hastayim diye yatti koltuga az uyudu kalkti hazirlanip gitti gercekten hastadir birsey demiyorum ama bu havaya insan vucudu dayanmaz az ciksaydin balkona hasta olmazdin insanin isinede yarardin
saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bakbayıdım csnım saksıda mini çiçek mı dagıtacaksın. cokguzel eger aynı seyse gecen arkadasmız oglumun 1yas d.gununde dagıttı mum tarzı cıcek kucuk saksıda harıkaydı
Banada bu yeni Dr verdi canım daha önceki oğlumda suya katılan vermişti Dr icememistim bu sefer hap druna sor istersen doğumu geciktiriyormusAmiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
çok güzelmiş canım cok mantıklı bunu hıc gormemıstım cokguzel düşünmüşsünüz ben de hastaneye de yaptırırsam tohumlu kalem istiyorum mevlide kalem anlamayan cokolur dedıler baska sey yaptırdım oyuzden ıcımde kaldı kalem deelalem yapsa neyse de insanın canım dedikleri yapınca daha da koyuyor demi
saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bak
ben annemden çaldım mont onu kapaniyo en azındanYok yok hiç yürünecek gibi değil biz eşimle 4 akşam çıktık yürüdük ertesi gün boğazım ağrımaya başladı, bi de kabanımın önü de kapanmıyor karnımdan
Yok canim o artik son safhalarinda olabilir o zaman da aliyorlar zaten.Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım peki bebek daha az beslenir diye birşey varmı? 35de tekrar gidicem korkuyorum bebek beslenemezse diye
saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bak
Seninde allah yardimcin olsun canim buguerde gececekÇok tanıdık canım hem maddi hem manevi sonuna kadar destek verdim hemde hamileyken 4 yaşında kızım varken gene misafiri gelince gittim evimde de ağırladım sıkıştı mı gel der ama biz pislik içinde yaşıyoruz haberi yok geçen gelmiş bende çıkıyordum dedim oturup konuşmak bile istemiyorum kaynana zaten akşam çay içmeye geliyor misafirliğe
Öyle canim bi gelseler dunyaya onlerdan baskasi yalanT tanem-tane20 canim benim uzme hic kendini sen elinden geleni fazlasini yapmissjn senin gonlun icin rahat bosver artik tun dunyan bebisin olcak zaten ❤uzme canini isler icinde tut birini ne olcak sagkigindan canindan onemli degil ben tuttum valla rezervasyonu yaptim bile. Kimselere muhtac etmesin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?