2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dr bana da dedi asansor kullanma merdiven çık bol yürüyüş yap diye havalar da soğudu yürüyüş yapsam hastalanırım bu kez de nasıl olacak bilmiyorum
Ay aman dikkat kuzum havalar coook fena ayaz bi hafta oldu hala tam iyilesemedim ben merdiven in cik iverde dusarda pek yurume

Yok yok hiç yürünecek gibi değil biz eşimle 4 akşam çıktık yürüdük ertesi gün boğazım ağrımaya başladı, bi de kabanımın önü de kapanmıyor karnımdan

Napalim evde bekleyecegiz artik benim de pardesude gobek kısmım kapanmiyor panço ile kamufle ediyorum :) ben de yeni iyileştim hastalanmaya hic niyetim yok

Ay ne güldüm ya akıllı çocukmuş canım

Maşallah canım bebeğine.
İnşallah yeni doktorunda için rahat eder.

Saksılarımıza bu nottan eklenecek
Çikolata için bi 15 gün daha beklicem inş
bayıdım csnım saksıda mini çiçek mı dagıtacaksın. cokguzel eger aynı seyse gecen arkadasmız oglumun 1yas d.gununde dagıttı mum tarzı cıcek kucuk saksıda harıkaydı

Vallahi kızkardeşlerine çok kızdım o kadar haklısın ki yazdıklarında onlarda evlenip senin durumunda olduklarında anlayacaklar seni

elalem yapsa neyse de insanın canım dedikleri yapınca daha da koyuyor demi

bayıdım csnım saksıda mini çiçek mı dagıtacaksın. cokguzel eger aynı seyse gecen arkadasmız oglumun 1yas d.gununde dagıttı mum tarzı cıcek kucuk saksıda harıkaydı
saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bak

Eklentiler

• CB96ED5C-608C-4E5E-A999-850AB52A5524.webp
    209,3 KB · Görüntüleme: 88
elalem yapsa neyse de insanın canım dedikleri yapınca daha da koyuyor demi

saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bak
çok güzelmiş canım cok mantıklı bunu hıc gormemıstım cokguzel düşünmüşsünüz ben de hastaneye de yaptırırsam tohumlu kalem istiyorum mevlide kalem anlamayan cokolur dedıler baska sey yaptırdım oyuzden ıcımde kaldı kalem de senın yaptırdıgın bıraz malıyetlı gb duruyor

Seninde allah yardimcin olsun canim buguerde gececek

Öyle canim bi gelseler dunyaya onlerdan baskasi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…