- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Bizimkide bol bol yuru gunluk merdiven in cik dedi :-( ikisinide yapmiyorumDr bana da dedi asansor kullanma merdiven çık bol yürüyüş yap diye havalar da soğudu yürüyüş yapsam hastalanırım bu kez de nasıl olacak bilmiyorum
Öyle kuzum insallah yaşamasinlar bu durumlari ama akillarina gelim gidip yardim etmedik edenide yoktu diye sadece akillarina gelsinVallahi kızkardeşlerine çok kızdım o kadar haklısın ki yazdıklarında onlarda evlenip senin durumunda olduklarında anlayacaklar seni
masallah gule gule giysin cok tatli yaaaismimiz de yazıldı
Ayy almamiz kesin lazim mi yaaniiiBen de varim canim midem almiyor o magnezyumla kalsiyumu ama doğumu geciktiriyormus bari hap şeklinde olandan alayım bir ay içeyim:)
Benim de kanım düşük.. Hapı sabah akşam yutmalıyım ama akşamları ihmal ediyorumKızlar yaa benim demir yükselmiyor yükselmiyor.. bi de b12 düşmüş deliricembebiş alacağını alıyor zaten onda sorun yok da benim merak ettiğim bu demir eksikliği doğum şeklini etkiler mi ya da doğumda sorun olur mu bilgisi olan var mı
aslında ben burda paylaşmıştım da görmedin demekki. 5 tl canım, 40 tane yaptırdım ben, bize yeter de artar , bi tane bile akrabamız yok burda, eşe dosta da yeter .. tohumlu kalemleri bende seviyorum canım, içinde kalmasın az da olsa yaptır istersen. Herkese yaptırmak zorunda değilsin, ilk 20 kişiye meselaçok güzelmiş canım cok mantıklı bunu hıc gormemıstım cokguzel düşünmüşsünüz ben de hastaneye de yaptırırsam tohumlu kalem istiyorum mevlide kalem anlamayan cokolur dedıler baska sey yaptırdım oyuzden ıcımde kaldı kalem desenın yaptırdıgın bıraz malıyetlı gb duruyor
evet canım aynen 40 tane söyledim bgn, 1 haftaya gelir dediInstagramda sordum da tane 5 tl en az 24 tane alabiliyormuşuz sen de mi bu fiyata yaptırmıştın
Erken gelmemesine sevindim canim. Benim bebise de 2300 gr 43 cm boy dedi. 1hafta sonra 1955 ve 36 cm dogdu. Ben hala boyda bi hata oldugunu dusunuyorum cunku 36 durmuyo. Sen bosuna yemeni kesme. Beslensin yavrucak.Kızlar şimdi geldik eve dışarısı buz gibi, kasılmalarım varmış ama düzensiz kasılmalardan korkmuyoruz dedi 10 dk bir ya da 5 dk bir e düşerse Doğum başlayacak diye korkarız dedi progestan başladı kasılmalar azalsın daha erken diye, midem için gaviscon yazdırdım günde 3 kez kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz dedi, magnezyum mutlaka kullan 3 hafta dedi(erken doğumu önlemeye yardımcı oluyormuş) 44 cm boyu olmuş ve 2400 gr olmuş gene az ye dedi kilosu fazlaymış, halbuki 1 ayda 2 kilo almışım,
Aynen canim :-(elalem yapsa neyse de insanın canım dedikleri yapınca daha da koyuyor demi
saksı, toprak, tohum canım. Ekim talimatı da içinde şu şekilde bak
Merhaba canim bebişin nasıl son durumunuz neErken gelmemesine sevindim canim. Benim bebise de 2300 gr 43 cm boy dedi. 1hafta sonra 1955 ve 36 cm dogdu. Ben hala boyda bi hata oldugunu dusunuyorum cunku 36 durmuyo. Sen bosuna yemeni kesme. Beslensin yavrucak.
Valla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleriMerhaba canim bebişin nasıl son durumunuz ne
Allahım ne pislik insanlar var sakin o cadıya papuç bırakma her seferinde et şikayetini bebişin emdikçe çoğalacak sütun sağma ile emme aynısı olmuyor sanırım sen bol sıvı al moralini yüksek tut ve bol bol uyumaya çalış iyi uyku iyi süt sağlığı yerinde olsun varsın olsun 1 hafta daha kalsın annesi inşallah evinize beraber donuceksiniz bayada toparlamış kendini maşallah bugünler inşallah tez vakitte geçicek.Valla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleri
Bebisin nasil canim ciktimi kuvezden kac gun kaldiErken gelmemesine sevindim canim. Benim bebise de 2300 gr 43 cm boy dedi. 1hafta sonra 1955 ve 36 cm dogdu. Ben hala boyda bi hata oldugunu dusunuyorum cunku 36 durmuyo. Sen bosuna yemeni kesme. Beslensin yavrucak.
Ayy canım benim saolasın:) yeme konusunda korkmadım desem yalan olur canım alt tarafı normalden 200-250 gr fazlaymış ama karnımın büyük olmasından girdi suyunun fazla olmasından çıktı şeker olabilir hamur işi ekmek yeme falan dedi, senin Bebişin nasıl oldu toparlanmıştır ne güzel sen kavuştun bebişine Bugün yarın çıkacak kuvözdenErken gelmemesine sevindim canim. Benim bebise de 2300 gr 43 cm boy dedi. 1hafta sonra 1955 ve 36 cm dogdu. Ben hala boyda bi hata oldugunu dusunuyorum cunku 36 durmuyo. Sen bosuna yemeni kesme. Beslensin yavrucak.
En kisa surede cikar canim ins bu gunleri unutursun bebisin nasi kucuk geliyomu gozune cok findik balValla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleri
Benim de kanım düşük.. Hapı sabah akşam yutmalıyım ama akşamları ihmal ediyorum
Bu akşam başladım dikkat etmeye. Yükselmesi lazım .
Yaziyorum canim@Ytmz yazıyor musun hala bilmiyorum ama ben yine yazayım .
Ekim ayında kilom 74 idi . Kasımda 75.
evet canim hastanede aldirma 1 hafta sonra saglik ocagi alicak kalca cikigi isitme testi goz testi asilar 2. Ayda basliyo yatirirken oglumda bir saga bir sola yan yatirmistik cok sukur bi sikinti olmadiDoğumdan 1 hafta sonra topuk kanı alınacakmış sağlık ocağında . Doğduğunda hastanede hemen yaptırmayın dedi dr .
1 ay dolunca kalça çıkığı testleri.
Başka ne yapılır?
Aşılar ne zaman başlar?
Düz kafa sendromu var bir de
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?