allahim nasil insanlar var rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin bu cok onemli gercekten insallah hemencik cikar canimValla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleri
Benimde en çok merak ettiklerim bunlar, Ya hastane dedi topuk kanını burada alıyoruz diye 2 defa mı alınacak :/ bende hiç birini bilmiyorum valla, işitme testi var bi de göz testi ama ne zaman yapılıyor bunlar biri bizi uyarıyor mu Doğum yaptığımızda şu zaman şu var bu zaman bu var diye acaba bilgilendiriyorlar mı devlet hastanesinde mi yapılıyor özel hastane de yapılmaz mı falan bi sürü soru var kafamdaDoğumdan 1 hafta sonra topuk kanı alınacakmış sağlık ocağında . Doğduğunda hastanede hemen yaptırmayın dedi dr .
1 ay dolunca kalça çıkığı testleri.
Başka ne yapılır?
Aşılar ne zaman başlar?
Düz kafa sendromu var bir de
Allah yardımcımız olsun
Doğum sancısı da önce belinin arka tarafları ağrıyor gibi aşlayıp sonra kasık ağrısı şeklinde devam ediyor ve bebek iyice aşağı iniyor. Sizin bebiş de kanala girmeye çalışıyor olabilir. Kasılmalarınız düzenli ise doğum sancısı olarak nitelendiriyorlar takipte kalın ...Günaydın kızlar, hayırlı cumalar,
Benim üç gündür gece yarisi, belimde böbrek ağrısına Benzer bir ağrım geliyor geçiyor. Bobreklerden olacağını sanmıyorum ultrasonum temiz çıkmıştı , birde eşime gösterdim anatomi eğitimi olduğı için böbrekler orda değil dedi .var mı acaba benzer şekilde ağrı yaşayan ?
Kesin değil de kasılmaları krampları bi nebze azalıyormuş canım ya ama ben kan ilacı da o suya atılan ilaçları da doğru düzgün içermiyorum midem bulanıyor sor bakalim senin doktor ne diyecek benimki kan ilacını kesinlikle ihmal etme dedi diğerlerini de ara ara at yine de dedilerAyy almamiz kesin lazim mi yaaniiidaha doktora da bugun gittim diger gittigimde sorayim bari 37+1olcam bidahaki kontrolde gec mi ki
Evet canım kızımda iki kere aldılar diye hatırlıyorum topuk kanını. Merak etme hastane çıkışında doktorun seni ne zaman hangi teste geleceğin hakkında bilgilendiriyor.Benimde en çok merak ettiklerim bunlar, Ya hastane dedi topuk kanını burada alıyoruz diye 2 defa mı alınacak :/ bende hiç birini bilmiyorum valla, işitme testi var bi de göz testi ama ne zaman yapılıyor bunlar biri bizi uyarıyor mu Doğum yaptığımızda şu zaman şu var bu zaman bu var diye acaba bilgilendiriyorlar mı devlet hastanesinde mi yapılıyor özel hastane de yapılmaz mı falan bi sürü soru var kafamda
Tamam o zaman ben onları not ederim ne zaman yaptıracağımı :))Evet canım kızımda iki kere aldılar diye hatırlıyorum topuk kanını. Merak etme hastane çıkışında doktorun seni ne zaman hangi teste geleceğin hakkında bilgilendiriyor.
Fiyatlar normal canım. Benim fotografçım da çok benzer ücretleri talep etti.Kızlar Bugün hastane de Doğum fotoğrafçısıyla da görüştük 2 paket sundu bize biri hastanede Doğum esnasında ve odada çekim diğeri de taburcu olup eve geliyoruz ya o 15 gun içinde randevu veriyormuşuz kendi evimizde mini stüdyo oluşturup(gerekli malzemeleri kendileri getiriyorlar seçilen konsepte göre) konsept çekimi, hastane de ve evde çekim ikisini de yaptırırsak 1500 oluyor tek albümde toplanıyormuş fotolar, sadece hastane de 800, sadece evde 850 tl deri pahalı mı sizce
Bende hastaneyi değil ama ev çekimini beğendim çok güzel konseptler vardı hele bir de ocak bebişi olacaklar ya yılbaşı çekimi gibi kırmızılı yeşilli çekimler çok beğendim, hem belki hastanede kendimi iyi hissetmezsem diye düşünüyorum açıkçası ilk Doğum ya bizi neyin beklediğini bilemiyorum,Fiyatlar normal canım. Benim fotografçım da çok benzer ücretleri talep etti.
Ben şimdilik hastane çekimi istedim.
Doğumdan sonra kendimi iyi hissedersem 15 gün içinde olan çekimi de yaptıracağım.
İlk doğumda yaptırdım hastane çekimi çok güzel hatıra kalıyor. O telaşla hiçbir yakının o fotografları çekemiyor.Bende hastaneyi değil ama ev çekimini beğendim çok güzel konseptler vardı hele bir de ocak bebişi olacaklar ya yılbaşı çekimi gibi kırmızılı yeşilli çekimler çok beğendim, hem belki hastanede kendimi iyi hissetmezsem diye düşünüyorum açıkçası ilk Doğum ya bizi neyin beklediğini bilemiyorum,
Maşallah bebisinize ocak bebeklerinin %80 i ocağı beklemeyecek gibi desenizeKızlar nst hakkında konuşulmuş kemerin alt tarafıyla bebeğin kalp atışlarını ölçtü , üst tarafındaki alet de kasılmaları ölçüyor. tabi bebeğim doğum pozisyonunda şuan yani kafası aşağıda. Ve kasılmaları ölçen alete dokunmamanız gerekiyor nst ye bağlıyken. Yoksa o basınçla sancı çıkıyor dedi hemşire bilmiyorum ne kadar doğru ama dikkat edelim diye yazıyorum ben de. Grafikteki kağıtta da üsttekiler kalp atışı alt taraf sancıyı gösteriyor. Benim kız da 1 hafta önde gidiyor 2800 olmuş şimdiden. zamanını beklerse zor doğururum çünkü normal olacak. İnşallah kızım gibi 38+ larda gelir . Yoksa naparız bilmem
Teşekkürler yorum için, öyle düzenli kasilmam olmuyor ama takip edicemDoğum sancısı da önce belinin arka tarafları ağrıyor gibi aşlayıp sonra kasık ağrısı şeklinde devam ediyor ve bebek iyice aşağı iniyor. Sizin bebiş de kanala girmeye çalışıyor olabilir. Kasılmalarınız düzenli ise doğum sancısı olarak nitelendiriyorlar takipte kalın ...
Sezeryen olup nasıl foto çekimine odaklandın zor olmadı mı ağrı vs :/ ben de güzel lohusa pijaması falan aldım foto çekiliriz diye dantelli dantelli :))İlk doğumda yaptırdım hastane çekimi çok güzel hatıra kalıyor. O telaşla hiçbir yakının o fotografları çekemiyor.
Bebeğin doğum anı ve ilk fotoğraflarının yeri bambaşka
Tabiki karar senin:)
Benim doğum sezaryendi. Normal doğumda fotograf süreci nasıl işler bilmiyorum.
Ya bana da öyle dedi zamanını beklerse bu bebek normal Doğumla olmaz kilosunu aşar dedi :/Iyi geceler hepinize iki gündür okumaya zor yetisiyorum dün oğlumun nefesi daraldı hava verdik gece sabah ikimiz de doktora. Benim 32. hafta raporunu almam gerekiyordu. Şükür izne ayrıldım bebeğim de bir hafta önden gidiyormuş 2100gr olmuş boyu 46 dedi. Ama hâlâ yan duruyor en ağrı yapacak pozisyon dedi bakalım ne zaman yan gelip yatmayı bırakacak:)) doğum pozisyonu alacak
Ben de grip oldum dinlenmeye çalışıyorum
Geçen birisi nişan gelmeden su gelmeden hastaneye gitmem yazmıştı 3 doğumda da hiçbiri gelmedi. Sanciniz sıklaştı mı hastaneye
Bugün hemşirem son takibinizi yaptığımızda söyleyeceğiz dedi. Kadın doğum uzmanım da sağlık ocağındaki hemşire de doğum sonrası topuk kanı vermeyin. Çocuk bir kaç gün meme emsin sonra . Yani 5.nci günden sonra . 2 defa deldirmeye gerek yok . İzin vermeyelim . Haftaya doğum kursuna gidiyorum herşeyi öğrenirim , iliği kemiğini kuruturum doktorunBenimde en çok merak ettiklerim bunlar, Ya hastane dedi topuk kanını burada alıyoruz diye 2 defa mı alınacak :/ bende hiç birini bilmiyorum valla, işitme testi var bi de göz testi ama ne zaman yapılıyor bunlar biri bizi uyarıyor mu Doğum yaptığımızda şu zaman şu var bu zaman bu var diye acaba bilgilendiriyorlar mı devlet hastanesinde mi yapılıyor özel hastane de yapılmaz mı falan bi sürü soru var kafamda
Doğuma gidiş, doğum anı, bebeğin ilk bakım fotografları ve ilk buluşma ilk gün çekiliyor. Çekirdek aile çekimi ertesi gün oldu. Ağrı tabiki oluyor ama sorun olmadı canım. Foto çekiminde anne yatakta kalıyor baba mobil:)Sezeryen olup nasıl foto çekimine odaklandın zor olmadı mı ağrı vs :/ ben de güzel lohusa pijaması falan aldım foto çekiliriz diye dantelli dantelli :))
Öğren öğren bize de anlat :)Bugün hemşirem son takibinizi yaptığımızda söyleyeceğiz dedi. Kadın doğum uzmanım da sağlık ocağındaki hemşire de doğum sonrası topuk kanı vermeyin. Çocuk bir kaç gün meme emsin sonra . Yani 5.nci günden sonra . 2 defa deldirmeye gerek yok . İzin vermeyelim . Haftaya doğum kursuna gidiyorum herşeyi öğrenirim , iliği kemiğini kuruturum doktorun
Bence öyle yapma. Arada 8 saat olsun en az . Doğumdan sonra serumluk oluruz maazallah . Kanımız düşmemeli. 2 aydır 10 çıkıyor. AzO enseye tokattan bi tane de bana canım çünkü doktor geçen ay ikiye çıkar demişti ben de ikinciyi unutuyorumson haftalar dikkat edeyim artık o zaman. İki tane bi seferde içsek nolur ki unutmayız böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?