2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım hepsini teeeek tek söylüyorlar. Hatta sen unutuyorsun sağlık ocağından arıyorlar, resmen gelin diye taciz ediyorlar sürekli :)) öyle güzel yönlendiriyorlar ki birden kendini profesyonel hissediyorsun

canım hepsini teeeek tek söylüyorlar. Hatta sen unutuyorsun sağlık ocağından arıyorlar, resmen gelin diye taciz ediyorlar sürekli :)) öyle güzel yönlendiriyorlar ki birden kendini profesyonel hissediyorsun

Ilk isitme testi hastanede bir hafta sonra asilar icin de sağlık ocağı aşı karti verecek benim bildigim

Bu arada kızlar doktor suyun sınırda dedi bana bol su iç dedi başka ne yapabilirim artması için? Zaten kafası aşağı baskı yapıyor wc den sonra bile hiç gitmemiş gibi hissediyorum çoğunlukla. ne yiyip içmeliyim?

Canım kızımdada doktor 4 ü geçecek dedi ama 38 den sonra kilo alımı durdu 3680 doğdu
Çok kilo da almadım demekki bebeğe yaramış şimdi bu saatte acıktım resmen yemeğe korkuyorum :)) aman ya tombik bebek olsun ben severim napalım sezeryen oluveririz :)

Kızlar 33+1im hafif kasılmalar oluyordu ama bugun aşırı çok hissettim şuanda da inanılmaz bel ağrım var ağır iş yapmadım kendimi de yormadım normalmidir acaba ya bebişim hareketli herzamanki gibi ama belim çok kötü

Valla insallah cikar artik, cok zor olmaya basladi. Ozluyorum da cok keratayi
En kisa surede cikar canim ins bu gunleri unutursun bebisin nasi kucuk geliyomu gozune cok findik bal
O kadar alistim ki minikligine hihihi evirip ceviriyorum vallaAllah en kolayindan bir dogumla yavrunu kucagina almayi nasip etsin hepinize

Hastaneden cikarken hepsinin bilgisini veriyorlar canim. Saglik ocagi da ariyor.

matrush canım benimde kanım düşük senin kaç ? Benim 9. Ameliyatta kan kaybedeceğim için ne yapacağız diye sormuştum kan vereceğiz demişti dr

Benim 10.6 çıktı en son dün yapıldı canım. Yarın doktora randevum var sorucam böyle giderse nolur diye

Insallah tez vakitte kavusursun yavrunla

Işitme testi var aşılar vs

Canım Bugün benimde kasılmalarım oldu doktor magnezyum ve progestan yazdı azaltsın daha erken diye

Ilk isitme testi hastanede bir hafta sonra asilar icin de sağlık ocağı aşı karti verecek benim bildigim
evet canım , karta göre gecikirsen de muhakkak arıyorlar

havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum canım bi araştır istersen

kasıklarda var mı canım, Doğum sancısı ise hem önden hem arkadan girmeye başlar. Gitgide sıklaşır ve dakikaları eşit olmaya başlar girdikçe. Diğer türlüsü ise zamanla azalır. Ilık bi duş al istersen

Benimde sancılarım oluyor bebeğine hissedemedim acile gittik kendi hastaneme nst takıldı o sırada çığlık çığlığa bi kadın aldılar odaya nst bakmak için kadın öyle bağırdıki aklım çıktı keşke gitmeseydim benim doktorummuş geldi hemen aradılar kadını doğuma aldı oda benim gibi ssvd imiş ama ben çok korktum hala kalbim çarpıyor gerçekten bu kadar zormu ay nasıl doğurucam ben

Muayenemiz güzel geçti Korktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa

Görmeyeydin iyiydi. Herkesinki bir olcak diye bi kaide yok canım, güzel düşünelim güzel olsun inşallah
oh maşallah canım ne güzel, ay artık konuştuğumuz konulara bak, ciddi ciddi doğuruyoruz hee :)

En zoruda o sanciya nasil ıkınılacak :-( ben nefesimi tutuyorum onda bile bicak gibi agri sipleniyor hayal bile edemiyorum o aciyi allahm dayanma gucu versin hepimize

Görmeyeydin iyiydi. Herkesinki bir olcak diye bi kaide yok canım, güzel düşünelim güzel olsun inşallah
oh maşallah canım ne güzel, ay artık konuştuğumuz konulara bak, ciddi ciddi doğuruyoruz hee :)
O kadar yaklaşmışız ki hem de her an doğumu düşünür oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…