canım hepsini teeeek tek söylüyorlar. Hatta sen unutuyorsun sağlık ocağından arıyorlar, resmen gelin diye taciz ediyorlar sürekli :)) öyle güzel yönlendiriyorlar ki birden kendini profesyonel hissediyorsunBenimde en çok merak ettiklerim bunlar, Ya hastane dedi topuk kanını burada alıyoruz diye 2 defa mı alınacak :/ bende hiç birini bilmiyorum valla, işitme testi var bi de göz testi ama ne zaman yapılıyor bunlar biri bizi uyarıyor mu Doğum yaptığımızda şu zaman şu var bu zaman bu var diye acaba bilgilendiriyorlar mı devlet hastanesinde mi yapılıyor özel hastane de yapılmaz mı falan bi sürü soru var kafamda
Canım kızımdada doktor 4 ü geçecek dedi ama 38 den sonra kilo alımı durdu 3680 doğduYa bana da öyle dedi zamanını beklerse bu bebek normal Doğumla olmaz kilosunu aşar dedi :/
canım hepsini teeeek tek söylüyorlar. Hatta sen unutuyorsun sağlık ocağından arıyorlar, resmen gelin diye taciz ediyorlar sürekli :)) öyle güzel yönlendiriyorlar ki birden kendini profesyonel hissediyorsun
Çok kilo da almadım demekki bebeğe yaramış şimdi bu saatte acıktım resmen yemeğe korkuyorum :)) aman ya tombik bebek olsun ben severim napalım sezeryen oluveririz :)Canım kızımdada doktor 4 ü geçecek dedi ama 38 den sonra kilo alımı durdu 3680 doğdu
Bence öyle yapma. Arada 8 saat olsun en az . Doğumdan sonra serumluk oluruz maazallah . Kanımız düşmemeli. 2 aydır 10 çıkıyor. Az
Valla insallah cikar artik, cok zor olmaya basladi. Ozluyorum da cok keratayiAyy canım benim saolasın:) yeme konusunda korkmadım desem yalan olur canım alt tarafı normalden 200-250 gr fazlaymış ama karnımın büyük olmasından girdi suyunun fazla olmasından çıktı şeker olabilir hamur işi ekmek yeme falan dedi, senin Bebişin nasıl oldu toparlanmıştır ne güzel sen kavuştun bebişine Bugün yarın çıkacak kuvözden
O kadar alistim ki minikligine hihihi evirip ceviriyorum vallaEn kisa surede cikar canim ins bu gunleri unutursun bebisin nasi kucuk geliyomu gozune cok findik bal
Hastaneden cikarken hepsinin bilgisini veriyorlar canim. Saglik ocagi da ariyor.Benimde en çok merak ettiklerim bunlar, Ya hastane dedi topuk kanını burada alıyoruz diye 2 defa mı alınacak :/ bende hiç birini bilmiyorum valla, işitme testi var bi de göz testi ama ne zaman yapılıyor bunlar biri bizi uyarıyor mu Doğum yaptığımızda şu zaman şu var bu zaman bu var diye acaba bilgilendiriyorlar mı devlet hastanesinde mi yapılıyor özel hastane de yapılmaz mı falan bi sürü soru var kafamda
matrush canım benimde kanım düşük senin kaç ? Benim 9. Ameliyatta kan kaybedeceğim için ne yapacağız diye sormuştum kan vereceğiz demişti dr
Isin kotusu savunma vermis beyfendi, beni suclu cikardi. Kendini de bisi sandi. Gorsen comez 21 yasindaymis.allahim nasil insanlar var rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin bu cok onemli gercekten insallah hemencik cikar canim
Insallah tez vakitte kavusursun yavrunlaValla insallah cikar artik, cok zor olmaya basladi. Ozluyorum da cok keratayi
O kadar alistim ki minikligine hihihi evirip ceviriyorum vallaAllah en kolayindan bir dogumla yavrunu kucagina almayi nasip etsin hepinize
Hastaneden cikarken hepsinin bilgisini veriyorlar canim. Saglik ocagi da ariyor.
Işitme testi var aşılar vsDoğumdan 1 hafta sonra topuk kanı alınacakmış sağlık ocağında . Doğduğunda hastanede hemen yaptırmayın dedi dr .
1 ay dolunca kalça çıkığı testleri.
Başka ne yapılır?
Aşılar ne zaman başlar?
Düz kafa sendromu var bir de
Allah yardımcımız olsun
Canım Bugün benimde kasılmalarım oldu doktor magnezyum ve progestan yazdı azaltsın daha erken diyeKızlar 33+1im hafif kasılmalar oluyordu ama bugun aşırı çok hissettim şuanda da inanılmaz bel ağrım var ağır iş yapmadım kendimi de yormadım normalmidir acaba ya bebişim hareketli herzamanki gibi ama belim çok kötü
Randevum da haftaya yaCanım Bugün benimde kasılmalarım oldu doktor magnezyum ve progestan yazdı azaltsın daha erken diye
evet canım , karta göre gecikirsen de muhakkak arıyorlarIlk isitme testi hastanede bir hafta sonra asilar icin de sağlık ocağı aşı karti verecek benim bildigim
havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum canım bi araştır istersenBu arada kızlar doktor suyun sınırda dedi bana bol su iç dedi başka ne yapabilirim artması için? Zaten kafası aşağı baskı yapıyor wc den sonra bile hiç gitmemiş gibi hissediyorum çoğunlukla. ne yiyip içmeliyim?
kasıklarda var mı canım, Doğum sancısı ise hem önden hem arkadan girmeye başlar. Gitgide sıklaşır ve dakikaları eşit olmaya başlar girdikçe. Diğer türlüsü ise zamanla azalır. Ilık bi duş al istersenKızlar 33+1im hafif kasılmalar oluyordu ama bugun aşırı çok hissettim şuanda da inanılmaz bel ağrım var ağır iş yapmadım kendimi de yormadım normalmidir acaba ya bebişim hareketli herzamanki gibi ama belim çok kötü
Görmeyeydin iyiydi. Herkesinki bir olcak diye bi kaide yok canım, güzel düşünelim güzel olsun inşallahBenimde sancılarım oluyor bebeğine hissedemedim acile gittik kendi hastaneme nst takıldı o sırada çığlık çığlığa bi kadın aldılar odaya nst bakmak için kadın öyle bağırdıki aklım çıktı keşke gitmeseydim benim doktorummuş geldi hemen aradılar kadını doğuma aldı oda benim gibi ssvd imiş ama ben çok korktum hala kalbim çarpıyor gerçekten bu kadar zormu ay nasıl doğurucam ben
oh maşallah canım ne güzel, ay artık konuştuğumuz konulara bak, ciddi ciddi doğuruyoruz hee :)Muayenemiz güzel geçtiKorktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa
En zoruda o sanciya nasil ıkınılacak :-( ben nefesimi tutuyorum onda bile bicak gibi agri sipleniyor hayal bile edemiyorum o aciyi allahm dayanma gucu versin hepimizeBenimde sancılarım oluyor bebeğine hissedemedim acile gittik kendi hastaneme nst takıldı o sırada çığlık çığlığa bi kadın aldılar odaya nst bakmak için kadın öyle bağırdıki aklım çıktı keşke gitmeseydim benim doktorummuş geldi hemen aradılar kadını doğuma aldı oda benim gibi ssvd imiş ama ben çok korktum hala kalbim çarpıyor gerçekten bu kadar zormu ay nasıl doğurucam ben
O kadar yaklaşmışız ki hem de her an doğumu düşünür oldumGörmeyeydin iyiydi. Herkesinki bir olcak diye bi kaide yok canım, güzel düşünelim güzel olsun inşallah
oh maşallah canım ne güzel, ay artık konuştuğumuz konulara bak, ciddi ciddi doğuruyoruz hee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?