2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
35+2 de iyi yapmış çatı muayenesini, benim doktor 38 de yapacağız dedi, ama herşeyin yolundaymış ne güzel maşallah sağlıkla da gelsin minnakın :)

İyi geceler kızlar. Hediyelik için bu modeli beğendim. Sizce güzel mi? Tanesi 3.75 dediler. Onda sorun yok da. Ben Vandayım. Satici İstanbulda. Kargo ücreti alıcıya ait. Ve 20-25 lira arası tutar dediler. Normal mi? Sırf bu yüzden kararsız kaldım. Zaten alacağım 20 tane. 75 lira ediyor. Bir de 20-25 tl kargoya vereceğim...

Nereden gelecek de 25 lira kargo tutuyor canım bi de bu hafif bişiye de benziyor kilo etmez ki 25 adet, şimdi gordum istanbuldan Van a gidecekmiş PTT kargoya versin uygun oluyor o

Nereden gelecek de 25 lira kargo tutuyor canım bi de bu hafif bişiye de benziyor kilo etmez ki 25 adet, şimdi gordum istanbuldan Van a gidecekmiş PTT kargoya versin uygun oluyor o
Ptt kargo bu kadar tutmaz sanirim dedim canım ama. Ptt kargo ile gönderiyoruz zaten dediler. Anlam veremedim. Ağırlığa göre biliyorum ben de. Sırf uzaklıktan dolayı 20 25 tutar mı bilemedim...

Ptt kargo bu kadar tutmaz sanirim dedim canım ama. Ptt kargo ile gönderiyoruz zaten dediler. Anlam veremedim. Ağırlığa göre biliyorum ben de. Sırf uzaklıktan dolayı 20 25 tutar mı bilemedim...
Valla bunlar 25 lira kargo tutarsa ben bi de cam minik bal kavanozu sipariş ettim hediyelik olarak acaba onlar ne kadar tutar diye bi düşündüm şimdi ağırdır cam ve içi de bal

Eklentiler

• 100B35A2-C6D0-4ED5-BC9A-248E0EF576AE.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 60
Kasıklarda yok şükür evde biraz dolandım masaj falan yaptı eşim şuan daha iiyiym soluma yattım dinleniyorum bakalım

Valla bunlar 25 lira kargo tutarsa ben bi de cam minik bal kavanozu sipariş ettim hediyelik olarak acaba onlar ne kadar tutar diye bi düşündüm şimdi ağırdır cam ve içi de bal
Sormadın mi sen canım. Sağlıkla gelsin bebiş. Sizinki de güzel. Fıkır almak için buraya sormak istedim. Normal mi değil mi kargo ücreti valla anlayamadim ya

Kasıklarda yok şükür evde biraz dolandım masaj falan yaptı eşim şuan daha iiyiym soluma yattım dinleniyorum bakalım
Bugün doktor bana kasılmaların düzenli hale gelirse 10 dk da bir 5 dk bir falan gibi ağrın olmasa da Doğum başlıyor demektir hastaneye gel erkende durdurmaya çalışırız doğumu dedi, kendini takip ettin mi kaç dk aralıklarla oluyor kasılmaların, acile de olsa gidersin

Sormadın mi sen canım. Sağlıkla gelsin bebiş. Sizinki de güzel. Fıkır almak için buraya sormak istedim. Normal mi değil mi kargo ücreti valla anlayamadim ya
Sormadım valla :)) ya bayağıdır kargodan bişiy göndermedim ama PTT kargo bile 25 ise demekki diğerleri çok daha fazla

Kasılma o kdr sık olmuyor cnm ağrım çok şiddetliydi ondan korktum birde bel fıtığım var tetiklicek birşey de yapmadım ama yine de endişelendi.Benim kız geceleri çok hareketli kasılmaları sabahları daha çok hissediyorum nedense kasılma sıklaşırsa dk tutım bakım ona göre giderim

Doktora gitmene daha çok varsa magnezyum al istersen başla ağrıları azaltıyormuş

Bende bir bakayım begendim ama alıcagını sanmıyorum pazar günü doğum günüm ona bilr bişey almaz herakde çünkü hakkımı doldurmuşum öyle diyor neyse ben yinede bakyım netten falan acındırrım biraz kendmi. Kız niye gerek yol diyosun alsın işte bırak

Ptt kargo da artik pahalı eskisi gibi değil malesef tutar bu kadar ama saticinin keşke anlaşmalı kargosu olsaymis

Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
Bende içmiyorum yalnız değilsin tatlım kramplarım yok diye vermedi,ısrarla istedim ama gıda mühendisisin sen bilirsin nasıl besleneceğini dedi geçiştirdi.Günde 2 şişe maden suyu içiyordum zaten. Umarım yediklerimden karşılıyorumdur mineral ihtiyacımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…