- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
35+2 de iyi yapmış çatı muayenesini, benim doktor 38 de yapacağız dedi, ama herşeyin yolundaymış ne güzel maşallah sağlıkla da gelsin minnakın :)Muayenemiz güzel geçtiKorktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa
Sağol canım darısı başına35+2 de iyi yapmış çatı muayenesini, benim doktor 38 de yapacağız dedi, ama herşeyin yolundaymış ne güzel maşallah sağlıkla da gelsin minnakın :)
Nereden gelecek de 25 lira kargo tutuyor canım bi de bu hafif bişiye de benziyor kilo etmez ki 25 adet, şimdi gordum istanbuldan Van a gidecekmiş PTT kargoya versin uygun oluyor oEki Görüntüle 2213257 İyi geceler kızlar. Hediyelik için bu modeli beğendim. Sizce güzel mi? Tanesi 3.75 dediler. Onda sorun yok da. Ben Vandayım. Satici İstanbulda. Kargo ücreti alıcıya ait. Ve 20-25 lira arası tutar dediler. Normal mi? Sırf bu yüzden kararsız kaldım. Zaten alacağım 20 tane. 75 lira ediyor. Bir de 20-25 tl kargoya vereceğim...
Ptt kargo bu kadar tutmaz sanirim dedim canım ama. Ptt kargo ile gönderiyoruz zaten dediler. Anlam veremedim. Ağırlığa göre biliyorum ben de. Sırf uzaklıktan dolayı 20 25 tutar mı bilemedim...Nereden gelecek de 25 lira kargo tutuyor canım bi de bu hafif bişiye de benziyor kilo etmez ki 25 adet, şimdi gordum istanbuldan Van a gidecekmiş PTT kargoya versin uygun oluyor o
Valla bunlar 25 lira kargo tutarsa ben bi de cam minik bal kavanozu sipariş ettim hediyelik olarak acaba onlar ne kadar tutar diye bi düşündüm şimdi ağırdır cam ve içi de balPtt kargo bu kadar tutmaz sanirim dedim canım ama. Ptt kargo ile gönderiyoruz zaten dediler. Anlam veremedim. Ağırlığa göre biliyorum ben de. Sırf uzaklıktan dolayı 20 25 tutar mı bilemedim...
Kasıklarda yok şükür evde biraz dolandım masaj falan yaptı eşim şuan daha iiyiym soluma yattım dinleniyorum bakalımevet canım , karta göre gecikirsen de muhakkak arıyorlar
havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum canım bi araştır istersen
kasıklarda var mı canım, Doğum sancısı ise hem önden hem arkadan girmeye başlar. Gitgide sıklaşır ve dakikaları eşit olmaya başlar girdikçe. Diğer türlüsü ise zamanla azalır. Ilık bi duş al istersen
Sormadın mi sen canım. Sağlıkla gelsin bebiş. Sizinki de güzel. Fıkır almak için buraya sormak istedim. Normal mi değil mi kargo ücreti valla anlayamadim yaValla bunlar 25 lira kargo tutarsa ben bi de cam minik bal kavanozu sipariş ettim hediyelik olarak acaba onlar ne kadar tutar diye bi düşündüm şimdi ağırdır cam ve içi de bal
Bugün doktor bana kasılmaların düzenli hale gelirse 10 dk da bir 5 dk bir falan gibi ağrın olmasa da Doğum başlıyor demektir hastaneye gel erkende durdurmaya çalışırız doğumu dedi, kendini takip ettin mi kaç dk aralıklarla oluyor kasılmaların, acile de olsa gidersinKasıklarda yok şükür evde biraz dolandım masaj falan yaptı eşim şuan daha iiyiym soluma yattım dinleniyorum bakalım
Sormadım valla :)) ya bayağıdır kargodan bişiy göndermedim ama PTT kargo bile 25 ise demekki diğerleri çok daha fazlaSormadın mi sen canım. Sağlıkla gelsin bebiş. Sizinki de güzel. Fıkır almak için buraya sormak istedim. Normal mi değil mi kargo ücreti valla anlayamadim ya
Kasılma o kdr sık olmuyor cnm ağrım çok şiddetliydi ondan korktum birde bel fıtığım var tetiklicek birşey de yapmadım ama yine de endişelendi.Benim kız geceleri çok hareketli kasılmaları sabahları daha çok hissediyorum nedense kasılma sıklaşırsa dk tutım bakım ona göre giderimBugün doktor bana kasılmaların düzenli hale gelirse 10 dk da bir 5 dk bir falan gibi ağrın olmasa da Doğum başlıyor demektir hastaneye gel erkende durdurmaya çalışırız doğumu dedi, kendini takip ettin mi kaç dk aralıklarla oluyor kasılmaların, acile de olsa gidersin
Doktora gitmene daha çok varsa magnezyum al istersen başla ağrıları azaltıyormuşKasılma o kdr sık olmuyor cnm ağrım çok şiddetliydi ondan korktum birde bel fıtığım var tetiklicek birşey de yapmadım ama yine de endişelendi.Benim kız geceleri çok hareketli kasılmaları sabahları daha çok hissediyorum nedense kasılma sıklaşırsa dk tutım bakım ona göre giderim
Olsun canım bakımı kolay olur =)Çok kilo da almadım demekki bebeğe yaramış şimdi bu saatte acıktım resmen yemeğe korkuyorum :)) aman ya tombik bebek olsun ben severim napalım sezeryen oluveririz :)
Haftaya randevum yarın devam ederse muayeneye giderim zatenDoktora gitmene daha çok varsa magnezyum al istersen başla ağrıları azaltıyormuş
versin savunmasini senin icin rahat ya sikinti etme canimIsin kotusu savunma vermis beyfendi, beni suclu cikardi. Kendini de bisi sandi. Gorsen comez 21 yasindaymis.
Sadece kilo demedi kuzum suyun fazla karnın fazla büyük haftana göre şekerin olabilir dikkat et dedi bi de böyle giderse normal doğum olmaz dediS Sevimlipanduf bizde kilo alsin diye ugrasiyoruz
Bende bir bakayım begendim ama alıcagını sanmıyorumbılmıyorum fıyatı kuzum o nerde bakmıs onu blmyrm dha dgrusu bana burdakı bı kuyumcunun stesınden gostermıstı sormadım dha dogrusu almana gerk yk dedm.kapadm konuyu sonradan da pısman oldum ackcası baktkca begendm mantklı bıkolye. dırekt soleme tabı emrivakı olmasınher sıtede farklı fıyatlar var sımdı yazarken baktm da grama gore herlde
Ptt kargo bu kadar tutmaz sanirim dedim canım ama. Ptt kargo ile gönderiyoruz zaten dediler. Anlam veremedim. Ağırlığa göre biliyorum ben de. Sırf uzaklıktan dolayı 20 25 tutar mı bilemedim...
Bende içmiyorum yalnız değilsin tatlım kramplarım yok diye vermedi,ısrarla istedim ama gıda mühendisisin sen bilirsin nasıl besleneceğini dedi geçiştirdi.Günde 2 şişe maden suyu içiyordum zaten. Umarım yediklerimden karşılıyorumdur mineral ihtiyacımı...Amiin insallah ❤❤ ay magnezyum icmeyen tek kisi ben miyim acaba herkes iciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?