2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya hamılelik hedıyesı aldı dıye öyle demıstım canım ama arastırınca daha bır begendım yanlıslkla acarm konuyu belkı heheh:) bak bak begendıysen ekstra kontenjan hakkından yararlan anne olyoruz dımı ama naz yapalım ımkandahılınde

Ya sorma canım, benim kocalık kulak tıpalarıyla yatıyor artık ara sıra ben de kendi sesime uyanır oldun. Doktorum normaldir doğumdan sonra geçer dedi bakalım umarım geçer

haklısın çok.. Insan kendi annesinden destek bekliyor en çok onun de kendıne göre haklı trrafları vardır belkı ama böyle güzel bir sebepten dolayı bazı şeyler hoşgörülebilirdi senin baba evınde tabıkı işin yok mecbur kalmadıkca eşin uzakta olut ıslerı olur vs neyse ama senın düzenin herşeyın ayrı. Sen yine de kin tutma bak anne olacaksın sen de canım. Elbet bir yol bulunur annen gelıcektır evladını görunce zten annenın degerını daha bır anlarsın hersey hallolur ben ınanıyorum sıkma canını sabret alırsın onun mükafatını❤

@Kartanesii8892 Günaydın :) ya sen progestan uyutuyor diyordun ya en güzel bişiymiş o ya valla derin derin uyumuşum sabah başucumdaki telefonun alarmını duymadım eşim kapatmış kalkıp o kadar derin uyumuşum hatta şimdi bi daha uyuycam uyuyamayanlar progestana başlayın

Arkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)

Zamanla insanların heyecan duyduğu şeyler nasılda değişiyor kızlar, 17 yaşındayken hayatımdaki en büyük heyecan üniversite sınavıydı bundan daha büyük heyecan olamaz diye düşünüyordum, sonra uni de ki ilk gun heyecanı, ilk vize final heyecanı, sonra ilk kpss heyecanı, ilk defa özel okulda öğretmen olarak işe başladığım gun allahım nasıl da hatırlıyorum ne rezil durumdaydım yoklamayı zor almıştım sesim titreyerek :)) sonra artık bizden geçip öğrencilerimizi sınava gönderdiğimiz günlere heyecanlanmaya başladık, sonra eşimle nişanlanma evlenme sureci heyecandan geberiyordum her seferinde yok ya bundan daha büyük heyecan olmaz diyordum ama oluyormuş bebeğimi ilk hissettiğim gun karnımda hala her hareketinde o kadar çok heyecanlanıyorum ki şimdi de hayattaki en büyük heyecan bebeğimizi kucağıma alacağımız o ilk bakışmanın olacağı an herhalde :) nasıl da değişmişim büyümüşüm zaman nasıl da önceliklerimizi değiştiriyor öylesine içimi dökmek istedim sabah sabah :))

Ayy iki tane minnak kızın oldu çok şükür kuvöze de gerek kalmamış maşallah rabbim yardımcın olsun bir an evvel toparlanırsın bebişlerine de yetersin

Canım hayırlı olsun ne güzel minik kızlarına kavuşmuşsun maşallah darısı bizlere inşallah

Günaydın canımmm evet gerçekten çoook güzel uyutuyor 2 gece önce kasılmalardan uyanmıştım ya yorgunluktan sonraki gece güzel uyumuştum Ama dün gece yine uyuyamadım ezandan beri uyanığım Karnımın kaşıntısına uyandım kremimi sürdüm Allah'tan geçti. Dün akşam eşimin İş arkadaşları ve öğrencilerle 3 yer gezdik Mekan olarak Tabii yoruldum çıkmak iyi geldi ama şimdi de bacaklarım ağrıyor bugün de üstelik kalanlar için çıkmam lazım ne olacak Bilmem kaşındım Yine bu gece progestanı ben de içmek istiyorum gerçekten Doktor içme dedi artık ama deliksiz uyumak çok güzel oluyor değil mi

Ya canım ikinci Anne sen mi oldun Allah'ım evlatlarını sana bağışlasın inşallah dualarımızı kabul etsin bir an önce toparlarlar hiç kötü düşünme Hayırlı uğurlu olsun canım o minnacık kalpler sizin için atıyorlar orada her şey çok güzel olacak annesi

İçilen maden suyu illaki saf mı olacak ben onu hic sevmiyorum elmalı olursa içebiliyorum aynı etki olmaz ama zararı da var midir ?
Evet canım doğal maden suyu olacak özellikle Beypazarı'nı öneririm başta maden suyu demişti doktorum Ben de içemediğimiSöyleyince magnezyuma başlattı destek amaçlı Meyveli de önermiyorlar Aynı etki olmuyormuş limon sıkıp asidinin kaçmasını bekleyip içebilirsin bırden

Maşallah bebeğine canım. Seninle aynı günüz okurken çok heyecanlandım. Benim doktor da 20 aralıktan sonra her an normal doğumu bekleyebiliriz demişti Bugun muayenemiz var bakalım çatı muayenesi yapacak mı

Canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin çok sevindim şimdi senden okuyunca içim rahatladı biraz çatı muayenesi için. benim Doktorum adalatı progestanı magnezyumu bırak vıtamıne demıre devam artık gelebılır bebek dedi ama ben onu içiyorum dayanamadığım için demek ki içmemem lazım magnezyumu da Keşke detaylı sorsaydım artık sancını beklıcez demişti demek ondan o da engellıyor dıyeonu da bırak dedı Ben de içmeyeyim bari gelsin bir an önce yahu❤

Maşallah bebeğine canım. Seninle aynı günüz okurken çok heyecanlandım. Benim doktor da 20 aralıktan sonra her an normal doğumu bekleyebiliriz demişti Bugun muayenemiz var bakalım çatı muayenesi yapacak mı
Evet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruz

Hayırlı olsun maşallah bebeklerine ❤ inşallah sen de kısa sürede toparlarsın çok geçmiş olsun

Evet canım sancılar gelmeye başlayıp sonra da sıklaşacak, doğumu tetikleyecekmiş. Magnezyum baskılıyormuş bu durumu. Bir aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin de gönlüne göre olsun

Evet canım sancılar gelmeye başlayıp sonra da sıklaşacak, doğumu tetikleyecekmiş. Magnezyum baskılıyormuş bu durumu. Bir aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin de gönlüne göre olsun
Diğer ilaç yan etkili magnzyum da yanetkısı yok dıye ıctım kafama göre Sağ ol canım ekstra dikkat etmek lazım o zaman Bir de bana gezmek yok yine istirahat dedi hiç Dinlemedim uygulamak lazım dedıklerını kızdım kendıme sen de dıkkat et bakarsın aynı gun dogururuz senin cınsıyet neydı isim belli mi. Belki söylemişsindir Ama unutkanım çok mazur gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…