ya hamılelik hedıyesı aldı dıye öyle demıstım canım ama arastırınca daha bır begendım yanlıslkla acarm konuyu belkı heheh:) bak bak begendıysen ekstra kontenjan hakkından yararlan anne olyoruz dımı ama naz yapalım ımkandahılındeBende bir bakayım begendim ama alıcagını sanmıyorumpazar günü doğum günüm ona bilr bişey almaz herakde çünkü hakkımı doldurmuşum öyle diyor neyse ben yinede bakyım netten falan acındırrım biraz kendmi. Kız niye gerek yol diyosun alsın işte bırak
Tabi gereksiz şeker alırsınız meyve aromalılarlaİçilen maden suyu illaki saf mı olacak ben onu hic sevmiyorum elmalı olursa içebiliyorum aynı etki olmaz ama zararı da var midir ?
Ya sorma canım, benim kocalık kulak tıpalarıyla yatıyor artıkMaalesef benim kocam da nerdeyse her sabah kalktığında bu gece de uyutmadın sürekli horladın diyorSanırım hem kilo artışımız hem bebeğin baskısı buna neden oluyor. Doğurunca geçer umarım fena bişey bu
haklısın çok.. Insan kendi annesinden destek bekliyor en çok onun de kendıne göre haklı trrafları vardır belkı ama böyle güzel bir sebepten dolayı bazı şeyler hoşgörülebilirdiGorumcem var benden bir yas kucuk Gel yapiver desem gelirlerde birseyleri söylemeye gerek yok bana çok agir gelir kuzum annemle bazi olaylardan dolayi kizginim zamaninda sabah aksam kustum serum takarlardi surekli ozamanlar konuşuyordukda yemek yapamadigimi temizlik yapamadigimi biliyordu evin yolunu biliyorsun sen gel ben bakrim sana doguma kadar kal burda diyordu o gelmiyordu ama benim yerim
Baba evi degilki eşimle arasi iyi degildi eşimin yuzunu gormek istemedi icin ozamanlar gelmedi bayramdada bazi olaylar oldu ben kizdim buseferde anneme arayip sormadi konusmadi ama doguma gelecekmiş oda asiri cocuk sevgisi var icinde cocuk sevmeye yani benimde zoruma gitti gelmesin eve sokmam dedim şu zamanimda yanimda olmayan bir insan benim
Cocumu sevmesin diye çok darildim kinli bir insanda degilim herseye olur tarafindan bakiyorum
Ama busefer hamileliktenmidir neden bilmiyorum yuzunu goresim gelmiyor :-(
Ayy iki tane minnak kızın oldu çok şükür kuvöze de gerek kalmamış maşallahArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Canım hayırlı olsun ne güzel minik kızlarına kavuşmuşsun maşallah darısı bizlere inşallahArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Günaydın canımmm evet gerçekten çoook güzel uyutuyor 2 gece önce kasılmalardan uyanmıştım ya yorgunluktan sonraki gece güzel uyumuştum Ama dün gece yine uyuyamadım ezandan beri uyanığım Karnımın kaşıntısına uyandım kremimi sürdüm Allah'tan geçti. Dün akşam eşimin İş arkadaşları ve öğrencilerle 3 yer gezdik Mekan olarak Tabii yoruldum çıkmak iyi geldi ama şimdi de bacaklarım ağrıyor bugün de üstelik kalanlar için çıkmam lazım ne olacak Bilmem kaşındım Yine@Kartanesii8892 Günaydın :) ya sen progestan uyutuyor diyordun ya en güzel bişiymiş o ya valla derin derin uyumuşum sabah başucumdaki telefonun alarmını duymadım eşim kapatmış kalkıp o kadar derin uyumuşum hatta şimdi bi daha uyuycamuyuyamayanlar progestana başlayın
Ya canım ikinci Anne sen mi oldun Allah'ım evlatlarını sana bağışlasın inşallah dualarımızı kabul etsin bir an önce toparlarlar hiç kötü düşünme Hayırlı uğurlu olsun canım o minnacık kalpler sizin için atıyorlar orada her şey çok güzel olacak annesiArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Evet canım doğal maden suyu olacak özellikle Beypazarı'nı öneririm başta maden suyu demişti doktorum Ben de içemediğimiSöyleyince magnezyuma başlattı destek amaçlı Meyveli de önermiyorlar Aynı etki olmuyormuş limon sıkıp asidinin kaçmasını bekleyip içebilirsin bırdenİçilen maden suyu illaki saf mı olacak ben onu hic sevmiyorum elmalı olursa içebiliyorum aynı etki olmaz ama zararı da var midir ?
Muayenemiz güzel geçtiKorktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa
Canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin çok sevindim şimdi senden okuyunca içim rahatladı biraz çatı muayenesi için. benim Doktorum adalatı progestanı magnezyumu bırak vıtamıne demıre devam artık gelebılır bebek dedi ama ben onu içiyorum dayanamadığım için demek ki içmemem lazım magnezyumu da Keşke detaylı sorsaydım artık sancını beklıcez demişti demek ondan o da engellıyor dıyeonu da bırak dedı Ben de içmeyeyim bari gelsin bir an önce yahu❤Muayenemiz güzel geçtiKorktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa
Evet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruzMaşallah bebeğine canım. Seninle aynı günüz okurken çok heyecanlandım. Benim doktor da 20 aralıktan sonra her an normal doğumu bekleyebiliriz demiştiBugun muayenemiz var bakalım çatı muayenesi yapacak mı
Arkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Evet canım sancılar gelmeye başlayıp sonra da sıklaşacak, doğumu tetikleyecekmiş. Magnezyum baskılıyormuş bu durumu. Bir aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin de gönlüne göre olsunCanım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin çok sevindim şimdi senden okuyunca içim rahatladı biraz çatı muayenesi için. benim Doktorum adalatı progestanı magnezyumu bırak vıtamıne demıre devam artık gelebılır bebek dedi ama ben onu içiyorum dayanamadığım için demek ki içmemem lazım magnezyumu da Keşke detaylı sorsaydım artık sancını beklıcez demişti demek ondan o da engellıyor dıyeonu da bırak dedı Ben de içmeyeyim bari gelsin bir an önce yahu❤
Diğer ilaç yan etkili magnzyum da yanetkısı yok dıye ıctım kafama göre Sağ ol canım ekstra dikkat etmek lazım o zaman Bir de bana gezmek yok yine istirahat dedi hiç Dinlemedim uygulamak lazım dedıklerını kızdım kendımeEvet canım sancılar gelmeye başlayıp sonra da sıklaşacak, doğumu tetikleyecekmiş. Magnezyum baskılıyormuş bu durumu. Bir aksilik olmazsa inşallah normal olacak. Senin de gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?