2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruz

Çatıdan korkmuyorum yaa daha önce çok vajinal muayene oldum. Gerçekten çok az kaldı canım ve ben çok çok korkuyorum, heyecanlanıyorum, bi yandan doğsun artık diyorum sabırsızlanıyorum. Çok karışığım

Benim de miniş bir kızım olacak canım. İsim konusunda hala net değiliz babası doğana kadar bulacağını iddia ediyor bakalım :) Ben hala çalışıyorum. Doktorum haftaya gitme artık dedi ama doğumdan sonra bebeğime daha fazla vakit kalsın diye çalışıyorum mecbur

Aynı karışık duygular canım. Bundan sonraki hayatımız eskisi gibi olmayacak. Milat bu

Hem gecmis olsun hem gozun aydin canim
Neyseki sonu guzel olmus...

Geçmiş olsun minik kızların da sende sağlığınıza bir an önce kavuşun. Rabbim yardımcınız olsun

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler sen de tez vakitte toparlanirsin insallah

Evet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruz
elle muayene ıle mı anladı pekı musaıt mı degıl mı dıye

az daha dayan ozaman ama 37den sonra yasal olarak çalışamazsın ya azkaldı ona da zaten canım. Inşallah isimde zorlanmazsınız daha da elbetbulunue ısınırsınız bir isme. Prensesi bekleyin sımdı

Ben de oyle yapmaya calisiyorum bi dahaki kontrolde sorcam diycem ama 37+1 olcam o gun nasip olursa zaten vermez ondan sonra :))) gida muh misiniz ben ziraat muh.yim ama gida biriminde caliaiyorum :)))

Canim Allah anali babali buyutsun tebrikler ❤ Rabbim korumus seni de ❤ bir an once eve gidebilmen dilegiyle minislerinlen❤

Nasıl bir çalışan o zaten orda muhatap olduğu çocuklarda anne ve babalarında ozel durumları nedeniyle orda daha anlayışlı olmak zorunda senin kaygin ve duygu yoğunluğun zaten sana yeter birde seni üzmek ne demek iyi yapmışsın canım şikayetini hastaneye tek yapma sağlık il müdürlüğune de bildir şikayetini

Sağlıkla büyüsün paşa inşallah tez zaman da evinize dönün inşallah

Anneliğini tebrik ederim canım
Sağlıkla büyüsün kızların
Kilo durumları nasıl biri pek kilo almıyor diyordun

Günaydin hanımlar
Bu gece kadar yatakta dönmek için zorlandığım olmadı ( uyku bitti artik
Ahhh ahh ben kaç gecedir aynı dertlerden muzdaribim 3 te uyuyup 7de uyanıyorum oğlanı okula götürüyorum gece uyku kalitesi hep 0 hic deliksiz dalamıyorum uzun zamandır uykuya nasıl hasretim son haftalar zamansa gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…