Evet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruz
Benim de miniş bir kızım olacak canım. İsim konusunda hala net değiliz babası doğana kadar bulacağını iddia ediyor bakalım :) Ben hala çalışıyorum. Doktorum haftaya gitme artık dedi ama doğumdan sonra bebeğime daha fazla vakit kalsın diye çalışıyorum mecburDiğer ilaç yan etkili magnzyum da yanetkısı yok dıye ıctım kafama göre Sağ ol canım ekstra dikkat etmek lazım o zaman Bir de bana gezmek yok yine istirahat dedi hiç Dinlemedim uygulamak lazım dedıklerını kızdım kendımesen de dıkkat et bakarsın aynı gun dogururuz senin cınsıyet neydı isim belli mi. Belki söylemişsindir Ama unutkanım çok mazur gör
Aynı karışık duygular canım. Bundan sonraki hayatımız eskisi gibi olmayacak. Milat buÇatıdan korkmuyorum yaa daha önce çok vajinal muayene oldum. Gerçekten çok az kaldı canım ve ben çok çok korkuyorum, heyecanlanıyorum, bi yandan doğsun artık diyorum sabırsızlanıyorum. Çok karışığım
Hem gecmis olsun hem gozun aydin canimArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Ay hadi bakalim.gorus gunu yani bugun :)Kızlar 1 saat sonra doktora gidiyorum, bakalım benim minnak ters dönmüş mu napmış keyfi yerinde mi yazicam:)
Geçmiş olsun minik kızların da sende sağlığınıza bir an önce kavuşun. Rabbim yardımcınız olsunArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler sen de tez vakitte toparlanirsin insallahArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
elle muayene ıle mı anladı pekı musaıt mı degıl mı dıyeEvet canım günümüz aynı. Çatı muayenesinden hiç korkma birkaç saniye sürüyor ve acımıyor gerçekten. Doktorum konuştukça çok tuhaf hissettim dün. Ay resmen doğurup anne oluyoruz
az daha dayan ozaman ama 37den sonra yasal olarak çalışamazsın ya azkaldı ona da zaten canım. Inşallah isimde zorlanmazsınız daha da elbetbulunue ısınırsınız bir isme. Prensesi bekleyin sımdıBenim de miniş bir kızım olacak canım. İsim konusunda hala net değiliz babası doğana kadar bulacağını iddia ediyor bakalım :) Ben hala çalışıyorum. Doktorum haftaya gitme artık dedi ama doğumdan sonra bebeğime daha fazla vakit kalsın diye çalışıyorum mecbur
Ben de oyle yapmaya calisiyorum bi dahaki kontrolde sorcam diycem ama 37+1 olcam o gun nasip olursa zaten vermez ondan sonra :))) gida muh misiniz ben ziraat muh.yim ama gida biriminde caliaiyorum :)))Bende içmiyorum yalnız değilsin tatlım kramplarım yok diye vermedi,ısrarla istedim ama gıda mühendisisin sen bilirsin nasıl besleneceğini dedi geçiştirdi.Günde 2 şişe maden suyu içiyordum zaten. Umarım yediklerimden karşılıyorumdur mineral ihtiyacımı...
Canim Allah anali babali buyutsun tebrikler ❤ Rabbim korumus seni de ❤ bir an once eve gidebilmen dilegiyle minislerinlen❤Arkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Nasıl bir çalışan o zaten orda muhatap olduğu çocuklarda anne ve babalarında ozel durumları nedeniyle orda daha anlayışlı olmak zorunda senin kaygin ve duygu yoğunluğun zaten sana yeter birde seni üzmek ne demek iyi yapmışsın canım şikayetini hastaneye tek yapma sağlık il müdürlüğune de bildir şikayetiniValla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleri
Anneliğini tebrik ederim canımArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Ahhh ahh ben kaç gecedir aynı dertlerden muzdaribim 3 te uyuyup 7de uyanıyorum oğlanı okula götürüyorum gece uyku kalitesi hep 0 hic deliksiz dalamıyorum uzun zamandır uykuya nasıl hasretim son haftalar zamansa gecmiyorGünaydin hanımlar
Bu gece kadar yatakta dönmek için zorlandığım olmadı( uyku bitti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?