- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Canım kilo için tutmaları çok normal ve doğru olan. Arkadaşım miadında 3.200 normal doğum yaptı. Klasik eve geldiler. Bebek emiyor sanıyormuş.Valla canim cocugum iyi cok sukur. Hala cikarmadilar. Kilo almasi lazimmis. Bu hafta bakicaklar. Cocugun hicbir sikintisi yok. Sirf kilo icin de tutulacak bir durumu bence yok. Etrafa sordum 1800 iken cikanlar var. 1980 bizimki hala icerde. Sutum cok gelmiyor. Sagiyorum azicik geliyo. Neler yemiyorum neler icmiyorum. Orda bi hemsireyle isini duzgun yapmadigi icin takistik. Beni emzirmeye almadi ben de sikayet ettim. Dun yine gicik gitti, yine sikayet ettim, valla cok stresliyim. Cocugum gelse de hayirlisiyla unutsam su gunleri
Canim ben kendim ikinci cikinti olcam.diodum sen almisin bile kucagina minikleri oyy olurum ya gule gule buyut bebislerini kac kilo dogdular canimArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Bakalim artik kuzum zaman neyi verir neyi alir kaç gundur havalar çok aoguktu bugun ise aksine güneş var yaz günü gibi çok güzel insanin evde durasi gelmiyor orada nasil havalar birde seni merak ettim kasilmalarin nasil oldu cok fazla yazilanlari takip edemedim bu hafta isten gucten bebek odasida gelince ev birbirine girdi senin odanin kokusu varmiydi kapi pencere acik ama kokusu geçmiyor birturluhaklısın çok.. Insan kendi annesinden destek bekliyor en çok onun de kendıne göre haklı trrafları vardır belkı ama böyle güzel bir sebepten dolayı bazı şeyler hoşgörülebilirdisenin baba evınde tabıkı işin yok mecbur kalmadıkca eşin uzakta olut ıslerı olur vs neyse ama senın düzenin herşeyın ayrı. Sen yine de kin tutma bak anne olacaksın sen de canım. Elbet bir yol bulunur annen gelıcektır evladını görunce zten annenın degerını daha bır anlarsın hersey hallolur ben ınanıyorum sıkma canını sabret alırsın onun mükafatını❤
Yok kuzum sen 3. Olcan dünKizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Maşallah negusel besliyonuz minikleri benim hiç yemek yeme iştahm yok ya kahvalti yaptik şimdi öglene ne yesem diye kara kara düsunuyorum :-( hergun ayni şeyler dusunmekten biktim bugun ne yesek33+2 yim Bugün, valla ben doğurmak istiyorum ama eşim bi şehir dışına gidip gelsin o yokken doğurmıycam tutcam içimdedüzensiz kasılmalarım varmış ertelemek için ilaç verdi bi de kilosu içinde eğer böyle giderse normal Doğum olmayabilir dedi,
Bakalim bide ayni gune veriyomus sanada birlikte gideriz doguma kuzum hadi insYok kuzum sen 3. Olcan dünahha doğum.yapti pazartesi de benim kontrolüm var yüksek ihtimal benimde hafta dolmadan alacaklar 3.lüğü paylasicaz gibi
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim..Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Masallah kocaman olmus :) hergun bir adim daha yaklasiyoruzKızlar bende kontrolden çıktım şimdi nst ye de girdim hepsi güzel dedi bizim oğlan evde kudurur nst ye girdim meyve suyu çikolata yememe rağmen uyudu uyanmadı iki defa çekmek zorunda kaldık2800 olmuş kilosu kilo alımına güzel dedi boyu da 49 cm olmuş artık bu haftadan sonra doğsa bile bir şey olmaz dedi kanaman veya sancı falan olursa hemen gel dedi bizden böyle kızlar
Saol canim hepimiz insallahHayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim..
Allahim minikler geliyor allah kurtarmiş kuzum darisi bizlerin ve diger arkadaşlarin başina rabbim sanada bebeklerinede saglik sıhat versin biran önce toparlanip evinize gidersiniz inşallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsinArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
ben magnezyum ıcınce rahatladım canım ama Z zet193 arkadaşım sayesınde aklım yerıne geldı. Benim doktorumda İlaçlarımı kesmişti ya magnezyumu da içmeyeceksin demiştı diğer yan etkili olan ilacın artık dogablr dıye kestıgını bılıyordum ama meger magnezyum da aynıymıs 37.haftada kesılıyormus genelde ıcmemem lazımmıs tekrar sordum msjla kasılmalar hazırlıyormuş onu da ıcemıcem bana zten oyuzden ıstırahatte olucaksn demıs onu ds ıcemıcem kasılmalar arttıkca da gelıcek belkı de. Hem de ne koku vardı 10 gün falan bekledim odaya yerlestırmek ıcın boya kokusu vardı bende ekstra ama yenimobılya kokusu aylarca cıkmaz o ılk evre gecsın dıye bekledım sımdı mobılya kokusu vsr boya kokusu tamamen cıktı hava gerçekten çok güzel ama bir günlüğüne açmış burada son kez çıkacağım halletmem gereken şeyler için bir daha Doktor dinleyeceğim ben de sen de biraz bekle o aşırı koku çıkınca yerleştirebılırsınbende boya kokusu olmasa 1,2gun beklerdım enfazla kuzum sen ıyı mısın moralman daha daBakalim artik kuzum zaman neyi verir neyi alir kaç gundur havalar çok aoguktu bugun ise aksine güneş var yaz günü gibi çok güzel insanin evde durasi gelmiyor orada nasil havalar birde seni merak ettim kasilmalarin nasil oldu cok fazla yazilanlari takip edemedim bu hafta isten gucten bebek odasida gelince ev birbirine girdi senin odanin kokusu varmiydi kapi pencere acik ama kokusu geçmiyor birturlu
İyiyim allaha sukur kuzum ben yerlestirmiştim baktim zehir kokuyor ertesi gunn geri cikarip kapi pencere actim koku baklim nezamana gider yeni mobilya kokusu guzel oluyorda bu cok fena zehirlicek kokusuben magnezyum ıcınce rahatladım canım ama Z zet193 arkadaşım sayesınde aklım yerıne geldı. Benim doktorumda İlaçlarımı kesmişti ya magnezyumu da içmeyeceksin demiştı diğer yan etkili olan ilacın artık dogablr dıye kestıgını bılıyordum ama meger magnezyum da aynıymıs 37.haftada kesılıyormus genelde ıcmemem lazımmıs tekrar sordum msjla kasılmalar hazırlıyormuş onu da ıcemıcem bana zten oyuzden ıstırahatte olucaksn demıs onu ds ıcemıcem kasılmalar arttıkca da gelıcek belkı de. Hem de ne koku vardı 10 gün falan bekledim odaya yerlestırmek ıcın boya kokusu vardı bende ekstra ama yenimobılya kokusu aylarca cıkmaz o ılk evre gecsın dıye bekledım sımdı mobılya kokusu vsr boya kokusu tamamen cıktı hava gerçekten çok güzel ama bir günlüğüne açmış burada son kez çıkacağım halletmem gereken şeyler için bir daha Doktor dinleyeceğim ben de sen de biraz bekle o aşırı koku çıkınca yerleştirebılırsınbende boya kokusu olmasa 1,2gun beklerdım enfazla kuzum sen ıyı mısın moralman daha da
Masallah canim 11 e kadarda biz uyudukGünaydın kızlar şimdi uyandım ya resmen uykusuzluğun dibini yaşıyordum çok iyi oldu bu :) magnezyumu doktorum 36 ya kadar kullanacaksın sonra bırakacağız dedi maksat şuan doğumu 36 ya kadar ertelemek 36 dan sonra doğarsa doğsun gelişimini tamamlamış oluyormuş kuvöze gerek kalmıyormuş o yüzden
Masallah canim 11 e kadarda biz uyudukmillet dogurmus biz uyuyoruz halen daha )
Ya 2 haftadır uyuyamıyorum hiç düzgün progestana başladık geceleri almamı söyledi doktor o uyuttu beni valla çok da güzel oldu dinlendim :)) ya doğuranları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sıramızı bekliyoruz resmen sıramız gelince bizimde kucağımızda bebişimiz :)))Masallah canim 11 e kadarda biz uyudukmillet dogurmus biz uyuyoruz halen daha )
Bizim temizlik yarın eşime camları sildireceğim nasıl silecek bakalım :)) bende perdeleri yıka ütüle falan :))
Ay ben dogurmim..daha cantam hazir degil..bugun hazirlicaz insallah..gecen hafta yapamadigim temizligide baslicaz bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?