2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım kilo için tutmaları çok normal ve doğru olan. Arkadaşım miadında 3.200 normal doğum yaptı. Klasik eve geldiler. Bebek emiyor sanıyormuş.
Kilo kontrolüne bir gittiler bebek açlıktan bitmiş.
Ve o tartıda doğan bebek 3 gün yoğun bakıma girdi.

Canim ben kendim ikinci cikinti olcam.diodum sen almisin bile kucagina minikleri oyy olurum ya gule gule buyut bebislerini kac kilo dogdular canim

Bakalim artik kuzum zaman neyi verir neyi alir kaç gundur havalar çok aoguktu bugun ise aksine güneş var yaz günü gibi çok güzel insanin evde durasi gelmiyor orada nasil havalar birde seni merak ettim kasilmalarin nasil oldu cok fazla yazilanlari takip edemedim bu hafta isten gucten bebek odasida gelince ev birbirine girdi senin odanin kokusu varmiydi kapi pencere acik ama kokusu geçmiyor birturlu

Kızlar bende kontrolden çıktım şimdi nst ye de girdim hepsi güzel dedi bizim oğlan evde kudurur nst ye girdim meyve suyu çikolata yememe rağmen uyudu uyanmadı iki defa çekmek zorunda kaldık 2800 olmuş kilosu kilo alımına güzel dedi boyu da 49 cm olmuş artık bu haftadan sonra doğsa bile bir şey olmaz dedi kanaman veya sancı falan olursa hemen gel dedi bizden böyle kızlar

Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Yok kuzum sen 3. Olcan dün ahha doğum.yapti pazartesi de benim kontrolüm var yüksek ihtimal benimde hafta dolmadan alacaklar 3.lüğü paylasicaz gibi

Maşallah negusel besliyonuz minikleri benim hiç yemek yeme iştahm yok ya kahvalti yaptik şimdi öglene ne yesem diye kara kara düsunuyorum :-( hergun ayni şeyler dusunmekten biktim bugun ne yesek )

Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim..

Masallah kocaman olmus :) hergun bir adim daha yaklasiyoruz

Allahim minikler geliyor allah kurtarmiş kuzum darisi bizlerin ve diger arkadaşlarin başina rabbim sanada bebeklerinede saglik sıhat versin biran önce toparlanip evinize gidersiniz inşallah allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

ben magnezyum ıcınce rahatladım canım ama Z zet193 arkadaşım sayesınde aklım yerıne geldı. Benim doktorumda İlaçlarımı kesmişti ya magnezyumu da içmeyeceksin demiştı diğer yan etkili olan ilacın artık dogablr dıye kestıgını bılıyordum ama meger magnezyum da aynıymıs 37.haftada kesılıyormus genelde ıcmemem lazımmıs tekrar sordum msjla kasılmalar hazırlıyormuş onu da ıcemıcem bana zten oyuzden ıstırahatte olucaksn demıs onu ds ıcemıcem kasılmalar arttıkca da gelıcek belkı de. Hem de ne koku vardı 10 gün falan bekledim odaya yerlestırmek ıcın boya kokusu vardı bende ekstra ama yenimobılya kokusu aylarca cıkmaz o ılk evre gecsın dıye bekledım sımdı mobılya kokusu vsr boya kokusu tamamen cıktı hava gerçekten çok güzel ama bir günlüğüne açmış burada son kez çıkacağım halletmem gereken şeyler için bir daha Doktor dinleyeceğim ben de sen de biraz bekle o aşırı koku çıkınca yerleştirebılırsınbende boya kokusu olmasa 1,2gun beklerdım enfazla kuzum sen ıyı mısın moralman daha da

Günaydın kızlar şimdi uyandım ya resmen uykusuzluğun dibini yaşıyordum çok iyi oldu bu :) magnezyumu doktorum 36 ya kadar kullanacaksın sonra bırakacağız dedi maksat şuan doğumu 36 ya kadar ertelemek 36 dan sonra doğarsa doğsun gelişimini tamamlamış oluyormuş kuvöze gerek kalmıyormuş o yüzden

İyiyim allaha sukur kuzum ben yerlestirmiştim baktim zehir kokuyor ertesi gunn geri cikarip kapi pencere actim koku baklim nezamana gider yeni mobilya kokusu guzel oluyorda bu cok fena zehirlicek kokusu ya ikizlerde dogdu sıradaki kim acaba ben sanki gununude dolduracam ve bebek halen gelmicek sezaryenle alacaklarmiş gibi geliyor bana ya :-(
Aynen bu havalr birdaha gelmez sen eksiklerin varsa hallet bizim bir eksigimiz kalmadi sanki kuvet disinda oda cok önemli degil dogunca minik
Hemen yikanmica icin dogduktan sonrada alinabilir bu arada hastane icin bebege pamuk koydum ben islak mendil kullanmak istemiyorum hassastir teni koymak gerekirmiki hicte istemiyorum minigim kendine gelene kadar pamukla isimizi gorsek

Masallah canim 11 e kadarda biz uyuduk millet dogurmus biz uyuyoruz halen daha )

Masallah canim 11 e kadarda biz uyuduk millet dogurmus biz uyuyoruz halen daha )
Ya 2 haftadır uyuyamıyorum hiç düzgün progestana başladık geceleri almamı söyledi doktor o uyuttu beni valla çok da güzel oldu dinlendim :)) ya doğuranları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sıramızı bekliyoruz resmen sıramız gelince bizimde kucağımızda bebişimiz :)))

Ay ben dogurmim..daha cantam hazir degil..bugun hazirlicaz insallah..gecen hafta yapamadigim temizligide baslicaz bugun..
Bizim temizlik yarın eşime camları sildireceğim nasıl silecek bakalım :)) bende perdeleri yıka ütüle falan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…