2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar selam, dr kontrolüm vardı. Bebeğim geçen haftadan bu haftaya hiç kilo almamış gelişmemiş. 10 gün geriden geliyor . Geçen hafta , 2 hafta önceki kontrole göre yarım kilo almıştı. Hiçbir zaman iri bir bebek olmadı ama hep haftasıyla uyumluydu. 1 haftada hiç gelişmemiş. moralim bozuldu akşamdan beri. Nst de sancı da çıktı. Yalancı sancı olabilir, gelişim durduysa vücut erken doğum yapmak için hazırlanıyor da olabilir dedi dr. Salı gününe perinatolojiye yönlendirdi. Benzer durum yaşayanınız var mı?

Ay ben dogurmim..daha cantam hazir degil..bugun hazirlicaz insallah..gecen hafta yapamadigim temizligide baslicaz bugun..
Yok yok bizim sipalar yeni yil dogumlu olsunlar ve insallahta birgun evi piril piril temizleriz aksaminada dogarlar

Canım hiç telaş yapma gecen hafta dr yanlıs ölçüm yapmıştır benim bebeğinde hep 1 hafta 10 gün geriden geliyordu doktorun ölçümünden ölçümüne fark var polk. Muayne oldu bebegim 37 haftalık cıktı 3 kiloya yakın ben inanamadım 2 haftada bu denli kilo alamazdım polk. Kapanınca acile geçiş yaptım ordaki doktor ölçtü 2700 g olması gerektiği gibi doktor bu milimlik bir ölçü azıcık elim titrese yada bebek oynasa 5 kiloda ölçülür 1 kiloda bu gibi durumları kafaniza takmayın dedi

Yok yok bizim sipalar yeni yil dogumlu olsunlar ve insallahta birgun evi piril piril temizleriz aksaminada dogarlar
AA bak şey okumuştum Doğum yapacak olan kadında anlamsız bir enerji olurmuş gerçekten de yerinde duramazmış hatta pozitif Doğum hikayeleri okuyordum bi ara kadınlar genel olarak ya alışverişe gittim akşamına doğurdum, temizlik yaptım akşamına doğurdum gibi cümleler kalmış aklımda :))

Öyle de olsa canım geriden geliyor bebek. 2500 fln olması lazım bu haftada. 2100 çıktı. Yapacak birşey yok biliyorum ama üzüldüm çok. Minimal çentiklerim vardı, salı doppler ile bakacaklar. Bebeğin beslenip beslenmediğine

Bende geldimmm :) minik adamım 2157 gram 44.5 cm olmuş biz gerçekten biraz minigiz, ac değerimiz hala geri ama geçn kontrolle 2 hafta var arasi demekki bu şekilde benim bebisin 2 haftada hemn hemen 400 gram almış, ört haftalık 200 250 gram diyolar zaten doktorum da tehlikeli bisey olsa söyler zaten takmıyorum o yüzden baş gelişmis Bu arada :) nst haftaya cuma günü gireceğim , kafamız hariç herşey geride bizde dr herşey yolunda gözüküyor dedi çok şükür :) edosko Nilufer_3457 T tanem-tane20

canım selam, ben de tam aynı konularda yazıyordum. Benimki de minik. Aynı haftadayız 2127 gr çıktı bugün. Ama geçen hhaftadan beri hiç kilo almadığı için direk perinotolojiye yönlendirdi. 10 gün kadar geri haftasından.senin dr un doğum kilosu yada gelişimi ile ilgili birşey dedi mi? Hep mi haftasından geri geliyordu değerleri?

Bak bas asagiymis degil mi masallah canim

Yabancı sayfaların paylaştığı bir fotoya göre 2500 fln olması gerekmiyor 34 hafta için 2146 45 cm yazmışlar mesela gramlara okadar takılmayın benim bebisimde de biraz var doktora da sordum onu. Bir sınırı var 3 haftayı geçerse o gerilik riskli denildi bu oynamalar normal kabul ediliyormuş

Aynı anda yazmışız açıkladım diğer postta sordum da benim som 3 4 kontroldur ac değeri hep aynı gerilimlerde 1 hafta ile 10 gün arasında degsiiyor demekki gelişimi vu şekilde diyorum ben genel olrak şeye bakıyorum bundan önce ki aylarda mesela aylık 500 gram alması ort normaldiyolardi 500 grm alıyordu şimdi de haftalık ört 250 gram diyorlar 2 haftada yine o ortalamayi korumuş, ama geçen haftakiyle aynı diyorsun o konu hakkında bisey diyemem ama yinede endişelenme gerçekten her ölctugunde doktor farklı sonuç çıkıyor

Perdeyi utuluyor musun ben 2 hafta once attım makinaya hemen çıkınca astı eşim hic ütülemem kırışmaz da kosla tül kullanirim
Tülleri ütülemesem direk asacağım da canım fon perdelerim keten ve muhtemelen çok kırışacak onları ütülemem gerek

Aynen aynen gerildiği için artık poposuyla değişik şekillere sokabilir karnını dedi :) hepimize masallahhh kuzum
Hadi gözün aydın dönmüş Bebişin de :) oo gör şimdi poposunu sen karnın yamuk yumuk olacak benimkinin poposu sağ tarafımda ayaklarından çok poposunu hareket ettiriyor itiyor kakıyor görsen ne hallere giriyorum :))

İyi yapmışsın canım sonradan eşyaları yıkamak zorunda kalma annemle falan buluşacağız künye bakacakmışız sonra eşimle oradan avize falan bakacağız kendime bir iki Kazak almam lazım kazaklarım olmuyor hiç 1 hafta önce olan kabanımın önü bile kapanmıyor görümcem de küveti falan saklamış o verecek Bebiş doğduktan sonra dediğin gibi şimdi Acelesi yok Pamuk konusunda ise etrafımda gördüğüm en istikrarlı kişi ablamdı kızını tuvalete alışıtırana kadar bir kere bile ıslak mendil kullanmadı Hatta ben hep derdim abartıyorsun ne olacak en azından büyüdüğünde yap diye ama pamuklara ıslata ıslata sildi onun gibi yapamam belki ama ilk günler için ben de kullanabilirim sonrasında ıslak mendil Ama şu da var sonradan ıslak mendille geçince sorun olurmu acaba alışmasında. Böyle kötü şeyler düşünme normal doğum istiyorsan ve fızıken müsaitsen hep onu düşün onu çağır her dakika Duanda olsun Neyi çağırırsak O gelir canım düşünce gücü çok önemli gerçekten Ben de hiç sezeryan istemiyorum Hatta bu sabah aklıma geldi ağlayacak gibi oldum ama önemli olan onlar doğsun da sağlıkla Biz hep Güzel düşünelim

Rabbim hayırlı sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Maşallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…