- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Iyi geceler hepinize iki gündür okumaya zor yetisiyorum dün oğlumun nefesi daraldı hava verdik gece sabah ikimiz de doktora. Benim 32. hafta raporunu almam gerekiyordu. Şükür izne ayrıldım bebeğim de bir hafta önden gidiyormuş 2100gr olmuş boyu 46 dedi. Ama hâlâ yan duruyor en ağrı yapacak pozisyon dedi bakalım ne zaman yan gelip yatmayı bırakacak:)) doğum pozisyonu alacak
Ben de grip oldum dinlenmeye çalışıyorum
Geçen birisi nişan gelmeden su gelmeden hastaneye gitmem yazmıştı 3 doğumda da hiçbiri gelmedi. Sanciniz sıklaştı mı hastaneye
Tülleri ütülemesem direk asacağım da canım fon perdelerim keten ve muhtemelen çok kırışacak onları ütülemem gerek
Banada zaman geçmiyor gibi geliyor senin dogum tarihi belli oldumu canımAhhh ahh ben kaç gecedir aynı dertlerden muzdaribim 3 te uyuyup 7de uyanıyorum oğlanı okula götürüyorum gece uyku kalitesi hep 0 hic deliksiz dalamıyorum uzun zamandır uykuya nasıl hasretim son haftalar zamansa gecmiyor
Kuzum makinenin sıkma devrini en düşüğe ver durur durmaz cıkar iyice şirketle kırışmaz benim kiler kirismiyoTülleri ütülemesem direk asacağım da canım fon perdelerim keten ve muhtemelen çok kırışacak onları ütülemem gerek
Bende geldimmm :) minik adamım 2157 gram 44.5 cm olmuş biz gerçekten biraz minigiz, ac değerimiz hala geri ama geçn kontrolle 2 hafta var arasi demekki bu şekilde benim bebisin 2 haftada hemn hemen 400 gram almış, ört haftalık 200 250 gram diyolar zaten doktorum da tehlikeli bisey olsa söyler zaten takmıyorum o yüzden baş gelişmis Bu arada :) nst haftaya cuma günü gireceğim , kafamız hariç herşey geride bizdedr herşey yolunda gözüküyor dedi çok şükür :) @edosko @Nilufer_3457 T tanem-tane20
Pazartesi sabah erken gidicem konusucaz bakalım araştırmada spontane sez. Yapiyolarmis ama ben hasta olduğum.icin bana iltimas geçeceklerini söylediler ama aynı doktoru 2. Kez görebilmek büyük şans bakalım ne diyecekler canım suyuda azalmış haftayı doldururlar diye dusunuyorumBanada zaman geçmiyor gibi geliyor senin dogum tarihi belli oldumu canım
Benimki 25 ten beri dönmüştü zaten kuzum ben ters döndüğünü dusunmustum değilmiş gerçekten değişik şeyler yapıyor:)Hadi gözün aydın dönmüş Bebişin de :) oo gör şimdi poposunu sen karnın yamuk yumuk olacak benimkinin poposu sağ tarafımda ayaklarından çok poposunu hareket ettiriyor itiyor kakıyor görsen ne hallere giriyorum :))
Evet artık bambaşka bişey oldu büyüdüğü için :))Hadi gözün aydın: ) artik hareketler daha kuvvetli ve can acıtıyor bazen benimkinin sırtı solda ayaklarını sağ tarafa vuruyor karın şeklinden bahsetmiyorum bile
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kavuşalim kuzulara inşallahPazartesi sabah erken gidicem konusucaz bakalım araştırmada spontane sez. Yapiyolarmis ama ben hasta olduğum.icin bana iltimas geçeceklerini söylediler ama aynı doktoru 2. Kez görebilmek büyük şans bakalım ne diyecekler canım suyuda azalmış haftayı doldururlar diye dusunuyorum
Tülleri ütülemesem direk asacağım da canım fon perdelerim keten ve muhtemelen çok kırışacak onları ütülemem gerek
10.6 iyi bi değer hamileler için iyi bi değer canım. Benim 9 olduğu halde doktor endişelenme sadece cabuk yorulursun falan demişti
Evliligin ilk dönemlerinde benim annem ve eşimin arasında soğuk rüzgarlar eserdi zamanla duzeliyor sen ne anneni nede eşini birbirlerine ezdirme zor dönem hamilelik süreci ama annenle olan sıkıntılarını eşine yansıtma derimGorumcem var benden bir yas kucuk Gel yapiver desem gelirlerde birseyleri söylemeye gerek yok bana çok agir gelir kuzum annemle bazi olaylardan dolayi kizginim zamaninda sabah aksam kustum serum takarlardi surekli ozamanlar konuşuyordukda yemek yapamadigimi temizlik yapamadigimi biliyordu evin yolunu biliyorsun sen gel ben bakrim sana doguma kadar kal burda diyordu o gelmiyordu ama benim yerim
Baba evi degilki eşimle arasi iyi degildi eşimin yuzunu gormek istemedi icin ozamanlar gelmedi bayramdada bazi olaylar oldu ben kizdim buseferde anneme arayip sormadi konusmadi ama doguma gelecekmiş oda asiri cocuk sevgisi var icinde cocuk sevmeye yani benimde zoruma gitti gelmesin eve sokmam dedim şu zamanimda yanimda olmayan bir insan benim
Cocumu sevmesin diye çok darildim kinli bir insanda degilim herseye olur tarafindan bakiyorum
Ama busefer hamileliktenmidir neden bilmiyorum yuzunu goresim gelmiyor :-(
Evet kuzum ben korkmaya basladim ilk zamanlar cok rahattim yaklastikca birazcik korkuyorum oyuzden ben yeniyilda dogurmayi planliyorumYa 2 haftadır uyuyamıyorum hiç düzgün progestana başladık geceleri almamı söyledi doktor o uyuttu beni valla çok da güzel oldu dinlendim :)) ya doğuranları görünce o kadar mutlu oluyorum ki sıramızı bekliyoruz resmen sıramız gelince bizimde kucağımızda bebişimiz :)))
Eşin sonuna kadar haklı canım artık onların gelmesi gerekYaa aynı bizimkiler gibi işte biz uzağız biraz ailemle tutturmuşlar gel burada kal Doğuma kadar diye hayır şimdiye kadar benim bütün nazımı eşim çekti bebekle ilk vakitleri geçirmek onun da hakkı değil mi siz gelin yanıma diyorum ben artık zorlanıyorum eşim şehir dışına çıkacak 5 günlüğüne gene beni oraya bırakacak babamda bebeğin eşyalarını getir daha göndermeyiz diyor ama eşimde kızıyor bi yandan seni hamile halinle defalarca oraya bıraktım artık son ayındasın nolur sanki bi kere de onlar gelse diye sitem ediyor
İnsallah bizimde oyle olur canim ev daginikken dogum yapmiyalim hastane donusu anam nekadarda pis gelin demesinlerAA bak şey okumuştum Doğum yapacak olan kadında anlamsız bir enerji olurmuş gerçekten de yerinde duramazmış hatta pozitif Doğum hikayeleri okuyordum bi ara kadınlar genel olarak ya alışverişe gittim akşamına doğurdum, temizlik yaptım akşamına doğurdum gibi cümleler kalmış aklımda :))
Yok canım koymuyorum açıkçası hatta ben tüllerime de koymuyorum kosla tül yetiyor biraz da zaten o ilk taktırdığımız gibi sert kolalı falan durmasını istiyorum tabi yıkadıkça yumuşuyorlar amaAa kuzum ben de bu konuyu araştırıyodum. Keten fonları yıkarken yumuşatıcı koyuyo musun
Ablanın mazereti yok koca oğlu var üç günden kimseye birşey olmazAynen canım insan kırılıyor gerçekten ama benim de kızım olacak her daim yanında olacağım onun her sıkıştığında yanında olacağım gel demesine gerek bile kalmayacak insanın zoruna gidiyor böyle olması, habire bana sen uzağa gittin napalım diyorlar keyfimden gitmedim ya eşimin işi burada napayım gelmeyip o tarafta otursam eşim her gün 2 saat sabah 2 saat akşam günlük 4 saat yol mu gidip gelecekablama dedim gel sen kal diye eniştem yok benim vefat etti, yok gelemem Ertuğrul( yeğenim 19 yaşında koca adam yani çalışıyor okumuyorda) var biliyorsun diyor gören 5 yaşında bebekmiş gibi davranıyor ablam gelip 3 gun yanımda kalırsa Ertuğrul açlıktan ölürmüş
Ayyy kuzum çok sevindim bizimkide o kilo civarindaydi gecen persembe ayni kilolarimizda belki son zaman alirlar kilolari bizim hep usgde 6gun geri cikiyordu simde önde cikiyor doktorun biri hatta sikinti var bebekte perinlga gidin dedi kafa karin one gecmisti seninkide gunune yetisir canim gozun aydin bu arada yuzunu gosterdimi sipaBende geldimmm :) minik adamım 2157 gram 44.5 cm olmuş biz gerçekten biraz minigiz, ac değerimiz hala geri ama geçn kontrolle 2 hafta var arasi demekki bu şekilde benim bebisin 2 haftada hemn hemen 400 gram almış, ört haftalık 200 250 gram diyolar zaten doktorum da tehlikeli bisey olsa söyler zaten takmıyorum o yüzden baş gelişmis Bu arada :) nst haftaya cuma günü gireceğim , kafamız hariç herşey geride bizdedr herşey yolunda gözüküyor dedi çok şükür :) @edosko @Nilufer_3457 T tanem-tane20
Bende de oluyor o korku ya bilmediğimizden oluyor sanırım ama böyle günü belli olsa çok heyecanlı olur düşünsene atıyorum 2 ocakta Doğum yapacaksın deseler bütün evi temizleriz 3 kap da yemek yapar evden çıkar Doğuma gideriz ohh mis herşey hazır evdeEvet kuzum ben korkmaya basladim ilk zamanlar cok rahattim yaklastikca birazcik korkuyorum oyuzden ben yeniyilda dogurmayi planliyorum
Bende çok heyecanlaniyorum kendim dogursam eminol bukadar sevinmem o agridan acidan ama o cennet kokulu minikler gozumun onune geliyor icim bi degisik oluyor ne guzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?