2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah paşaya arkadaşım oglusunla ve sanada geçmiş olsun canım
Sende izne ayrıldın şükür evde çocukla dinlenmek zor ama bir nebze is gitmemek iyi geldi bana

Banada zaman geçmiyor gibi geliyor senin dogum tarihi belli oldumu canım

Hadi gözün aydın: ) artik hareketler daha kuvvetli ve can acıtıyor bazen benimkinin sırtı solda ayaklarını sağ tarafa vuruyor karın şeklinden bahsetmiyorum bile

Banada zaman geçmiyor gibi geliyor senin dogum tarihi belli oldumu canım
Pazartesi sabah erken gidicem konusucaz bakalım araştırmada spontane sez. Yapiyolarmis ama ben hasta olduğum.icin bana iltimas geçeceklerini söylediler ama aynı doktoru 2. Kez görebilmek büyük şans bakalım ne diyecekler canım suyuda azalmış haftayı doldururlar diye dusunuyorum

Benimki 25 ten beri dönmüştü zaten kuzum ben ters döndüğünü dusunmustum değilmiş gerçekten değişik şeyler yapıyor:)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kavuşalim kuzulara inşallah

Evliligin ilk dönemlerinde benim annem ve eşimin arasında soğuk rüzgarlar eserdi zamanla duzeliyor sen ne anneni nede eşini birbirlerine ezdirme zor dönem hamilelik süreci ama annenle olan sıkıntılarını eşine yansıtma derim

Evet kuzum ben korkmaya basladim ilk zamanlar cok rahattim yaklastikca birazcik korkuyorum oyuzden ben yeniyilda dogurmayi planliyorum
Bende çok heyecanlaniyorum kendim dogursam eminol bukadar sevinmem o agridan acidan ama o cennet kokulu minikler gozumun onune geliyor icim bi degisik oluyor ne guzel bir duygu

Eşin sonuna kadar haklı canım artık onların gelmesi gerek

İnsallah bizimde oyle olur canim ev daginikken dogum yapmiyalim hastane donusu anam nekadarda pis gelin demesinler )

Aa kuzum ben de bu konuyu araştırıyodum. Keten fonları yıkarken yumuşatıcı koyuyo musun
Yok canım koymuyorum açıkçası hatta ben tüllerime de koymuyorum kosla tül yetiyor biraz da zaten o ilk taktırdığımız gibi sert kolalı falan durmasını istiyorum tabi yıkadıkça yumuşuyorlar ama

Ablanın mazereti yok koca oğlu var üç günden kimseye birşey olmaz

Ayyy kuzum çok sevindim bizimkide o kilo civarindaydi gecen persembe ayni kilolarimizda belki son zaman alirlar kilolari bizim hep usgde 6gun geri cikiyordu simde önde cikiyor doktorun biri hatta sikinti var bebekte perinlga gidin dedi kafa karin one gecmisti seninkide gunune yetisir canim gozun aydin bu arada yuzunu gosterdimi sipa

Bende de oluyor o korku ya bilmediğimizden oluyor sanırım ama böyle günü belli olsa çok heyecanlı olur düşünsene atıyorum 2 ocakta Doğum yapacaksın deseler bütün evi temizleriz 3 kap da yemek yapar evden çıkar Doğuma gideriz ohh mis herşey hazır evde şimdi acaba ne zaman gelecek şimdi Doğuma gitsem valla benim arkamdan da bayağı atıp tutarlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…