- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ah kuzum annemle esimin hatta ailemin arasi duzelsin diye bayramda antalyaya tatile goturdum kardesimi sirf alt yapiyi hazirliyimEvliligin ilk dönemlerinde benim annem ve eşimin arasında soğuk rüzgarlar eserdi zamanla duzeliyor sen ne anneni nede eşini birbirlerine ezdirme zor dönem hamilelik süreci ama annenle olan sıkıntılarını eşine yansıtma derim
Hersaman ev derli toplu olur ogun aksi gibi heryer heryerden cikabilir durumda olurBende de oluyor o korku ya bilmediğimizden oluyor sanırım ama böyle günü belli olsa çok heyecanlı olur düşünsene atıyorum 2 ocakta Doğum yapacaksın deseler bütün evi temizleriz 3 kap da yemek yapar evden çıkar Doğuma gideriz ohh mis herşey hazır evdeşimdi acaba ne zaman gelecek şimdi Doğuma gitsem valla benim arkamdan da bayağı atıp tutarlar :)))
Dr yolunda dediyse sorun yok.. minik.iyidir :)Bende geldimmm :) minik adamım 2157 gram 44.5 cm olmuş biz gerçekten biraz minigiz, ac değerimiz hala geri ama geçn kontrolle 2 hafta var arasi demekki bu şekilde benim bebisin 2 haftada hemn hemen 400 gram almış, ört haftalık 200 250 gram diyolar zaten doktorum da tehlikeli bisey olsa söyler zaten takmıyorum o yüzden baş gelişmis Bu arada :) nst haftaya cuma günü gireceğim , kafamız hariç herşey geride bizdedr herşey yolunda gözüküyor dedi çok şükür :) edosko @Nilufer_3457 T tanem-tane20
Ah canım ah şuan böyle resmen geriliyorum Doğuma değil eşimin şehir dışına gitmesine odaklıyım sadece, 36. Haftam bitmiş olacak annemlere giderken şimdiden daha kasılmalarım varmış erken Doğum riskine karşı magnezyım progestana başladık onları da 36 da bırakacağız sanki psikolojik olarak bırakınca bebek gelir gibi hissediyor insan tam annemlerdr olduğum zamana denk geliyor bu da hadi Bebişin çantasını hazır edeceğim nasılsa kendi aracımızla gidiyoruz götürürüm yanımda ama İnan bende artık zor gidiyorum yola 1,5-2 saat sürüyor ve mide bulantısından defalarca durduruyorum arabayı içim dışıma çıkıyor, babam da sanki eşim keyfinden gidiyormuş gibi eşime kızıyor bi daha alamaz seni buradan Doğum yapmadan göndermem falan diyor o kadar arada kalıyorum ki, hele ablamı hiç sorma eniştem öldükten sonra oğlu kocası gibi oldu oğlundan izin almadan aynı mahalledeki anneme gidemiyor kaldı ki bana gelecek, çok canım sıkılıyor Doğumdan sonra da gelecek bakacak kimsem yok gelir babamlar geçmiş olsuna biraz durup giderler, ne varsa gene eşimdeEşin sonuna kadar haklı canım artık onların gelmesi gerek
Canım ya Allah yardım eder inşallah inan senin durumunda çok kişi var ben de hep ablam olsa bana destek olurdu yardım ederdi derim ama her kiz kardeş bir olmuyor kimine bakıyorsun anneden öte, benim annem de hasta ona sorsan bende iş bekler ne bacı ne abla yok bana da eşim yardım ediyor arada mirin kırın etsene en çok yardımcı olan eşim sagolsunAh canım ah şuan böyle resmen geriliyorum Doğuma değil eşimin şehir dışına gitmesine odaklıyım sadece, 36. Haftam bitmiş olacak annemlere giderken şimdiden daha kasılmalarım varmış erken Doğum riskine karşı magnezyım progestana başladık onları da 36 da bırakacağız sanki psikolojik olarak bırakınca bebek gelir gibi hissediyor insan tam annemlerdr olduğum zamana denk geliyor bu da hadi Bebişin çantasını hazır edeceğim nasılsa kendi aracımızla gidiyoruz götürürüm yanımda ama İnan bende artık zor gidiyorum yola 1,5-2 saat sürüyor ve mide bulantısından defalarca durduruyorum arabayı içim dışıma çıkıyor, babam da sanki eşim keyfinden gidiyormuş gibi eşime kızıyor bi daha alamaz seni buradan Doğum yapmadan göndermem falan diyor o kadar arada kalıyorum ki, hele ablamı hiç sorma eniştem öldükten sonra oğlu kocası gibi oldu oğlundan izin almadan aynı mahalledeki anneme gidemiyor kaldı ki bana gelecek, çok canım sıkılıyor Doğumdan sonra da gelecek bakacak kimsem yok gelir babamlar geçmiş olsuna biraz durup giderler, ne varsa gene eşimde
1.5ay öncr 10.6ya düşyü kanım dr.um gunde 2ye cıkardı ve şuan tekrar 11.6 canım muhtemelen ıkıye cıkarır cokyorulma senı etkılemesın dıyeBenim 10.6 çıktı en son dün yapıldı canım. Yarın doktora randevum var sorucam böyle giderse nolur diye
Canım gözün aydın geçmiş olsun. Kısa sürede toparlar miniklerin de umarım. Sen de kendine dikkat etArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Kzum bende hep pamuk kullanamam ya hatta burdaki birkac arkadaş hazir bez kullanmama taraftariydi onlarida cok merak ediyorumİyi yapmışsın canım sonradan eşyaları yıkamak zorunda kalma annemle falan buluşacağız künye bakacakmışız sonra eşimle oradan avize falan bakacağız kendime bir iki Kazak almam lazım kazaklarım olmuyor hiç 1 hafta önce olan kabanımın önü bile kapanmıyor görümcem de küveti falan saklamış o verecek Bebiş doğduktan sonra dediğin gibi şimdi Acelesi yok Pamuk konusunda ise etrafımda gördüğüm en istikrarlı kişi ablamdı kızını tuvalete alışıtırana kadar bir kere bile ıslak mendil kullanmadı Hatta ben hep derdim abartıyorsun ne olacak en azından büyüdüğünde yap diye ama pamuklara ıslata ıslata sildi onun gibi yapamam belki ama ilk günler için ben de kullanabilirim sonrasında ıslak mendil Ama şu da var sonradan ıslak mendille geçince sorun olurmu acaba alışmasında. Böyle kötü şeyler düşünme normal doğum istiyorsan ve fızıken müsaitsen hep onu düşün onu çağır her dakika Duanda olsun Neyi çağırırsak O gelir canım düşünce gücü çok önemli gerçekten Ben de hiç sezeryan istemiyorum Hatta bu sabah aklıma geldi ağlayacak gibi oldum ama önemli olan onlar doğsun da sağlıkla Biz hep Güzel düşünelim
Sağlıcakla al kucağına canımKizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Ayni ben kaldik kuzum tek basimiza allahm bize guc kuvvet versinde daha iyi kocamizla bebeklerimizle vakit geciririzAh canım ah şuan böyle resmen geriliyorum Doğuma değil eşimin şehir dışına gitmesine odaklıyım sadece, 36. Haftam bitmiş olacak annemlere giderken şimdiden daha kasılmalarım varmış erken Doğum riskine karşı magnezyım progestana başladık onları da 36 da bırakacağız sanki psikolojik olarak bırakınca bebek gelir gibi hissediyor insan tam annemlerdr olduğum zamana denk geliyor bu da hadi Bebişin çantasını hazır edeceğim nasılsa kendi aracımızla gidiyoruz götürürüm yanımda ama İnan bende artık zor gidiyorum yola 1,5-2 saat sürüyor ve mide bulantısından defalarca durduruyorum arabayı içim dışıma çıkıyor, babam da sanki eşim keyfinden gidiyormuş gibi eşime kızıyor bi daha alamaz seni buradan Doğum yapmadan göndermem falan diyor o kadar arada kalıyorum ki, hele ablamı hiç sorma eniştem öldükten sonra oğlu kocası gibi oldu oğlundan izin almadan aynı mahalledeki anneme gidemiyor kaldı ki bana gelecek, çok canım sıkılıyor Doğumdan sonra da gelecek bakacak kimsem yok gelir babamlar geçmiş olsuna biraz durup giderler, ne varsa gene eşimde
Canim rezervasyonlar doluKizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Kuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordumMerhaba annisler ben bugun kizcemin battaniyelerini alt acma minderlerini nevresim takimlarini havlularini yikadim astim kurusun utulicem pztde kiyafetlerini insallah simdiden cennet koktu her yer
Kuzum bugun ikizler geldi kaybetti ikincilik sansiniPnarMracAlya kac haftaliksin kuzum
Bizimkiler kabuklarını kıramamışlar aslında canım sorun bu, aynı şehirdeyiz aslında ailemle ama onlara köprüyü geçmek köye gitmek gibi geliyor, en uzakta oturan benim 7 kardeşiz hepimiz evliyiz erkekler annemlerin binada oturuyor ablamlarda aynı mahallede evleri hepsinin yürüme mesefesinde, orada olsam evet güzel güzel bakarlar bana sıkıntı olmaz ama ben rahat edemem eşime de yazık 9 ay nazımı çek bebekle ilgili hayaller kur ama sonra ben anamlarda mı kalcam diyimCanım ya Allah yardım eder inşallah inan senin durumunda çok kişi var ben de hep ablam olsa bana destek olurdu yardım ederdi derim ama her kiz kardeş bir olmuyor kimine bakıyorsun anneden öte, benim annem de hasta ona sorsan bende iş bekler ne bacı ne abla yok bana da eşim yardım ediyor arada mirin kırın etsene en çok yardımcı olan eşim sagolsun
34+6 bugun canim haftaya 36 doluyo cuma gunu kismetsePnarMracAlya kac haftaliksin kuzum
Amin kuzumm hepimiz icin en hayrlisi olsun insPnarMracAlya aralik annesi oldun masallah hadi bakalim hayirlisiyla kucagina al bebisini sag salim insallah 2. Annemiz sensin gunler gecmez sana simdi
Canım inan sen de rahat edemezsin lohusalık başka bi psikoloji kendi evinde bile millet gidene kadar sınır oluyorsun herşeye başka yerde hiç rahat edemez insan,el ayak çekilince bi oh demistim ben en iyisi evin azıcık asım kaygısız başım hesabı en azından ilk hafta biri gelse yanına sen koca tarafından da şanssızdık Allah sana eşine güç kuvvet versin napicanBizimkiler kabuklarını kıramamışlar aslında canım sorun bu, aynı şehirdeyiz aslında ailemle ama onlara köprüyü geçmek köye gitmek gibi geliyor, en uzakta oturan benim 7 kardeşiz hepimiz evliyiz erkekler annemlerin binada oturuyor ablamlarda aynı mahallede evleri hepsinin yürüme mesefesinde, orada olsam evet güzel güzel bakarlar bana sıkıntı olmaz ama ben rahat edemem eşime de yazık 9 ay nazımı çek bebekle ilgili hayaller kur ama sonra ben anamlarda mı kalcam diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?