2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ah kuzum annemle esimin hatta ailemin arasi duzelsin diye bayramda antalyaya tatile goturdum kardesimi sirf alt yapiyi hazirliyim
Dogumda annen gelmesin diyesin aralar isinsin diye donecegimiz gun araba arizalandi birgun daha kalacak olduk annemde kardesime bosver sen onlari otobuslere bin gel akşam dugune gidersin dedi esimde al bak anneni burda kizi hamile yolda kaza belada olabilirdi iyi sag cikmisiniz arabadan diye sevinmiyor aksamki dugune kizini yetistirmek icin akil veriyor diye soyledi haklida kardesim daha 16 yaslarinda antalyayi bilmez kapiyi carpip cikti taksiyle otogara gidiyor ordanda denizliye ben cabalamayi biraktim ben kocamla iyi olim valla anaymis kardesmis yalanmis huzurum
Olsun yeter diyorum artik

Son düzenleme:
Hersaman ev derli toplu olur ogun aksi gibi heryer heryerden cikabilir durumda olur ) bilmiyorum bize cok basit geliyor dogumda daha once yapmislar dahada bi korkuyor o aciyi bildigi icin biz laylaylom

Dr yolunda dediyse sorun yok.. minik.iyidir :)

Eşin sonuna kadar haklı canım artık onların gelmesi gerek
Ah canım ah şuan böyle resmen geriliyorum Doğuma değil eşimin şehir dışına gitmesine odaklıyım sadece, 36. Haftam bitmiş olacak annemlere giderken şimdiden daha kasılmalarım varmış erken Doğum riskine karşı magnezyım progestana başladık onları da 36 da bırakacağız sanki psikolojik olarak bırakınca bebek gelir gibi hissediyor insan tam annemlerdr olduğum zamana denk geliyor bu da hadi Bebişin çantasını hazır edeceğim nasılsa kendi aracımızla gidiyoruz götürürüm yanımda ama İnan bende artık zor gidiyorum yola 1,5-2 saat sürüyor ve mide bulantısından defalarca durduruyorum arabayı içim dışıma çıkıyor, babam da sanki eşim keyfinden gidiyormuş gibi eşime kızıyor bi daha alamaz seni buradan Doğum yapmadan göndermem falan diyor o kadar arada kalıyorum ki, hele ablamı hiç sorma eniştem öldükten sonra oğlu kocası gibi oldu oğlundan izin almadan aynı mahalledeki anneme gidemiyor kaldı ki bana gelecek, çok canım sıkılıyor Doğumdan sonra da gelecek bakacak kimsem yok gelir babamlar geçmiş olsuna biraz durup giderler, ne varsa gene eşimde

Canım ya Allah yardım eder inşallah inan senin durumunda çok kişi var ben de hep ablam olsa bana destek olurdu yardım ederdi derim ama her kiz kardeş bir olmuyor kimine bakıyorsun anneden öte, benim annem de hasta ona sorsan bende iş bekler ne bacı ne abla yok bana da eşim yardım ediyor arada mirin kırın etsene en çok yardımcı olan eşim sagolsun

Benim 10.6 çıktı en son dün yapıldı canım. Yarın doktora randevum var sorucam böyle giderse nolur diye
1.5ay öncr 10.6ya düşyü kanım dr.um gunde 2ye cıkardı ve şuan tekrar 11.6 canım muhtemelen ıkıye cıkarır cokyorulma senı etkılemesın dıye

Canım gözün aydın geçmiş olsun. Kısa sürede toparlar miniklerin de umarım. Sen de kendine dikkat et

Kzum bende hep pamuk kullanamam ya hatta burdaki birkac arkadaş hazir bez kullanmama taraftariydi onlarida cok merak ediyorum
Dogumdan sonra basarabileceklermi ben sadece ortama adepte olanaa kadar bebek teni bi alissin en fazla kirkimiz cikana kadar belki okadarda ugrasmam sonra islak mendile devam )
Bende ayni sen gibi sez dogm istemiyorum insana heryonuyle zarar gobegi sarkmiş fizigi bozulmuş biri olmak istemiyorum genelde sezryan dogum yapanlar nede olsa o gobus kaliyor omur boyu dikis yerleri sıkıntı cikartiyor artik hayirlisi diyelim

Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Sağlıcakla al kucağına canım

Ayni ben kaldik kuzum tek basimiza allahm bize guc kuvvet versinde daha iyi kocamizla bebeklerimizle vakit geciririz

Merhaba annisler ben bugun kizcemin battaniyelerini alt acma minderlerini nevresim takimlarini havlularini yikadim astim kurusun utulicem pztde kiyafetlerini insallah simdiden cennet koktu her yer

Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Canim rezervasyonlar dolu ) ikinciligi kaptirdin persembede başka arkadasin dogumu var ucunculukte elden gidiyor allahim kolaylik versin bian
Once toparlanirsin insallah saglikla gelsin minnosun

PnarMracAlya aralik annesi oldun masallah hadi bakalim hayirlisiyla kucagina al bebisini sag salim insallah 2. Annemiz sensin gunler gecmez sana simdi

Merhaba annisler ben bugun kizcemin battaniyelerini alt acma minderlerini nevresim takimlarini havlularini yikadim astim kurusun utulicem pztde kiyafetlerini insallah simdiden cennet koktu her yer
Kuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordum
Cok guzel kokuyor ama az cok kacirdinmi deterjani sari sari leke yapiyor dalan sabun tozu aldim oda cok kotu kokusu arap sabunu gibi kokuyr :-(

Bizimkiler kabuklarını kıramamışlar aslında canım sorun bu, aynı şehirdeyiz aslında ailemle ama onlara köprüyü geçmek köye gitmek gibi geliyor, en uzakta oturan benim 7 kardeşiz hepimiz evliyiz erkekler annemlerin binada oturuyor ablamlarda aynı mahallede evleri hepsinin yürüme mesefesinde, orada olsam evet güzel güzel bakarlar bana sıkıntı olmaz ama ben rahat edemem eşime de yazık 9 ay nazımı çek bebekle ilgili hayaller kur ama sonra ben anamlarda mı kalcam diyim

Canım inan sen de rahat edemezsin lohusalık başka bi psikoloji kendi evinde bile millet gidene kadar sınır oluyorsun herşeye başka yerde hiç rahat edemez insan,el ayak çekilince bi oh demistim ben en iyisi evin azıcık asım kaygısız başım hesabı en azından ilk hafta biri gelse yanına sen koca tarafından da şanssızdık Allah sana eşine güç kuvvet versin napican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…