2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim ben cok sezeryan olan biliyorum dal gibiler..ne gobek ne bisey..o kendisiyle alakali insanin...dogum yontemiyle degil bence..
Tabi normal dogum adi ustunde normali o :) ama sezeryan olmak zorunda kalirsakta korkmayalim hayirlisini dilemek en iyisi.cok amin :)

En zoruda o sanciya nasil ıkınılacak :-( ben nefesimi tutuyorum onda bile bicak gibi agri sipleniyor hayal bile edemiyorum o aciyi allahm dayanma gucu versin hepimize
O sancıyla ıkınma hissi zaten geliyor canım hiç korkma sadece dr.un söylediği zamanda bebeği ittirmek ve nefes al diyince almak önemli bu noktada. Hatta o ıkınma hissi büyük tuvalete sıkışmışsın gibi oluyor ıkındıkça da bebeği ittiriyorsun tabi normal doğum öncesi lavman yapıyorlar öncesinde :)) Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordum
Cok guzel kokuyor ama az cok kacirdinmi deterjani sari sari leke yapiyor dalan sabun tozu aldim oda cok kotu kokusu arap sabunu gibi kokuyr :-(

Bu bahsettiğin dalan roxy mi ? Çeşitleri var aslında benim aldığım bahar çiçekleri cok da memnun kaldım

Canım hayırlı olsun Allah evlatlarına ve sana sağlıklı Ömürler versin.

Güzel arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum herkese tek tek cevap vermek isterdim ama malum ikizlerle kolay olmuyor beni affedin Doğum kiloları biri 1800 diğeri 2000 gr ayrıca çift yumurta ikizleri aklımda kalan sorular bunlardı atladıysam kusura bakmayın darısı kolaylıkla sizlerin başına

Çok şükür kuzum :) doktoruma güveniyorum ben oda bisey demiyo henüz:) valla eli kolu ne varsa yuzundeydi hep çikolata yedirdi doktor bu seferde net kare yakalayamadık ama 2 3 dk izledik elini ağzına goturuyo gülüyo dudaklarını buxusturuyo yerim onu ben :)

İçilen maden suyu illaki saf mı olacak ben onu hic sevmiyorum elmalı olursa içebiliyorum aynı etki olmaz ama zararı da var midir ?
Meyveliler zaten maden suyu değil soda onlar yani su veya benzer bir sıvı içine karbondioksit gazı ve aromalar eklenince meyveli soda oluyor. Hiçbir faydası yok hatta şeker içeriyor zararı var gazlı da . Maden suları ise doğal kaynak sularından elde ediliyor içinde bol bol mineraller var doktorların için dedikleri maden suyu oluyor. O yüzden meyveli soda içeceğinize hiç içmeyin daha iyi bence canım

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşalllah. Ne güzel mis kokulu meleklerinize kavuştunuz darısı başımıza olsun...

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebialerini :)

canım sezeryanda gobeknkalıyor mu pek bılmıyorum o kısmı ama benm küçük ablam sezeryan oldu bebegı makat pozısyonundan hıc donemedı dye suan belı 60cm düşün dumduz karnı ı dikiş izi de cokaz cılt yapın musaıtse tpparlanmaya toparlanır merak etme Özel Çaba da harcamadı dogumdan once de zayıftı amaa doğumda kilo almıştı o da epey Sen bu kısmı hiç düşünme onrasında toparlanmamız için İnşallah normal olur Tabii ki dediğin gibi yine risk var toparlanma açısı dikiş sorunu falan enazından herkeste gobek kalmıyor ıcın rhat olsun ve gerçekten ıslak mendil neyse de bez kullanmayacak arkadaşları Tebrik ederim dayanabilirlerse

Doğum yapınca ablam gelir maksimum 2 gun kalır sonra beni evime götürün der asla kendi gitmez :)) dediğin gibi rahat edemiyorum zaten ne kadar annemin babamın evi de olsa ayda bir gidiyorum ya kendi evin gibi değil misafirsin sonuçta, aynen eşim bakacak bize yıllık iznini kullanacak bi sure, bende çabucak toparlanırım inşaallah da gerek kalmaz kimseye

Kuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordum
Cok guzel kokuyor ama az cok kacirdinmi deterjani sari sari leke yapiyor dalan sabun tozu aldim oda cok kotu kokusu arap sabunu gibi kokuyr :-(
dalin sivi deterjani ve dalin yumusatici kullaniyorum canim leke falan yapmadi sukur 1 kapaktan az koyuyorum kapagi buyuk ya bu sefer dalin kullanicam once roxy kullandim oglumda kokusu guzel ama beyaz beyaz birakti hep

34+6 bugun canim haftaya 36 doluyo cuma gunu kismetse
Masallah canim
Amin kuzumm hepimiz icin en hayrlisi olsun ins
amin canim insallah

kızlarr yaa magnezyumu hıc ıcmedım ya kasılmalar nonstop devam. bılsem o günden buyana içmezdiö. Miniğim cok bekletmesın ya sabırsızlanıyorum artık artık kasılmayı falan engellemıcez dedı dr böyle boyle gelıcek inşallah kandırmasın da benı hanımefendii

Kizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Hadi sağlıkla canım

Çok cok amin hayirli dogumlar nasip olsun hepimize dedigin gibi bunyeylede alakali ama nebilim sez olursa sisman olacakmisim gibi geliyor

Kabiz olundugunda bile cok cani aciyor insanin bacim iyic korkuttun ) ikinamam gibi geliyor yAvrum icimde kalacak bu gidisle birde hortum sokuyorlarya bunu normal dogumdada yapiyorlarmi

Nekadar komik ya bizim yosma gostermiyor okadar uzun sure artik sinir olmamaya calisiyorum az kaldi evde bikana kadar doya doya bakacagim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…