Maşallah bebişe. İnşallah gönlünce olur.Kilosu 2800 canım. İnşallah ocakta gelir aralık yılın sonu ya o yuzden hiç istemiyorum :)
Kizçe neredesin sesin.çikmadi bgun yoksa sendemi dogum yaptinŞu kasık agrsı sancdan Sayılmıyor mu geçen gittim sadece çıkma dedi ama ben ağrı ise diyorum bu seferde gitmek istemiyorum
Canim ben cok sezeryan olan biliyorum dal gibiler..ne gobek ne bisey..o kendisiyle alakali insanin...dogum yontemiyle degil bence..Kzum bende hep pamuk kullanamam ya hatta burdaki birkac arkadaş hazir bez kullanmama taraftariydi onlarida cok merak ediyorum
Dogumdan sonra basarabileceklermi ben sadece ortama adepte olanaa kadar bebek teni bi alissin en fazla kirkimiz cikana kadar belki okadarda ugrasmam sonra islak mendile devam)
Bende ayni sen gibi sez dogm istemiyorum insana heryonuyle zarar gobegi sarkmiş fizigi bozulmuş biri olmak istemiyorum genelde sezryan dogum yapanlar nede olsa o gobus kaliyor omur boyu dikis yerleri sıkıntı cikartiyor artik hayirlisi diyelim
O sancıyla ıkınma hissi zaten geliyor canım hiç korkma sadece dr.un söylediği zamanda bebeği ittirmek ve nefes al diyince almak önemli bu noktada. Hatta o ıkınma hissi büyük tuvalete sıkışmışsın gibi oluyor ıkındıkça da bebeği ittiriyorsun tabi normal doğum öncesi lavman yapıyorlar öncesinde :)) Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun..En zoruda o sanciya nasil ıkınılacak :-( ben nefesimi tutuyorum onda bile bicak gibi agri sipleniyor hayal bile edemiyorum o aciyi allahm dayanma gucu versin hepimize
Kuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordum
Cok guzel kokuyor ama az cok kacirdinmi deterjani sari sari leke yapiyor dalan sabun tozu aldim oda cok kotu kokusu arap sabunu gibi kokuyr :-(
Canım hayırlı olsunArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Çok şükür kuzum :) doktoruma güveniyorum ben oda bisey demiyo henüz:) valla eli kolu ne varsa yuzundeydi hep çikolata yedirdi doktor bu seferde net kare yakalayamadık ama 2 3 dk izledik elini ağzına goturuyo gülüyo dudaklarını buxusturuyo yerim onu ben :)Ayyy kuzum çok sevindim bizimkide o kilo civarindaydi gecen persembe ayni kilolarimizda belki son zaman alirlar kilolari bizim hep usgde 6gun geri cikiyordu simde önde cikiyor doktorun biri hatta sikinti var bebekte perinlga gidin dedi kafa karin one gecmisti seninkide gunune yetisir canim gozun aydin bu arada yuzunu gosterdimi sipa
Aynen ben pek takılmıyorum doktoruma güveniyorum bisey olsa söyler zaten :)Dr yolunda dediyse sorun yok.. minik.iyidir :)
Meyveliler zaten maden suyu değil soda onlar yani su veya benzer bir sıvı içine karbondioksit gazı ve aromalar eklenince meyveli soda oluyor. Hiçbir faydası yok hatta şeker içeriyor zararı var gazlı da . Maden suları ise doğal kaynak sularından elde ediliyor içinde bol bol mineraller var doktorların için dedikleri maden suyu oluyor. O yüzden meyveli soda içeceğinize hiç içmeyin daha iyi bence canımİçilen maden suyu illaki saf mı olacak ben onu hic sevmiyorum elmalı olursa içebiliyorum aynı etki olmaz ama zararı da var midir ?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşalllah. Ne güzel mis kokulu meleklerinize kavuştunuz darısı başımıza olsun...Arkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebialerini :)Güzel arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum herkese tek tek cevap vermek isterdim ama malum ikizlerle kolay olmuyor beni affedinDoğum kiloları biri 1800 diğeri 2000 gr ayrıca çift yumurta ikizleri aklımda kalan sorular bunlardı atladıysam kusura bakmayın darısı kolaylıkla sizlerin başına
canım sezeryanda gobeknkalıyor mu pek bılmıyorum o kısmı ama benm küçük ablam sezeryan oldu bebegı makat pozısyonundan hıc donemedı dye suan belı 60cm düşün dumduz karnı ı dikiş izi de cokaz cılt yapın musaıtse tpparlanmaya toparlanır merak etme Özel Çaba da harcamadı dogumdan once de zayıftı amaa doğumda kilo almıştı o da epey Sen bu kısmı hiç düşünme onrasında toparlanmamız için İnşallah normal olur Tabii ki dediğin gibi yine risk var toparlanma açısı dikiş sorunu falan enazından herkeste gobek kalmıyor ıcın rhat olsun ve gerçekten ıslak mendil neyse de bez kullanmayacak arkadaşları Tebrik ederim dayanabilirlerseKzum bende hep pamuk kullanamam ya hatta burdaki birkac arkadaş hazir bez kullanmama taraftariydi onlarida cok merak ediyorum
Dogumdan sonra basarabileceklermi ben sadece ortama adepte olanaa kadar bebek teni bi alissin en fazla kirkimiz cikana kadar belki okadarda ugrasmam sonra islak mendile devam)
Bende ayni sen gibi sez dogm istemiyorum insana heryonuyle zarar gobegi sarkmiş fizigi bozulmuş biri olmak istemiyorum genelde sezryan dogum yapanlar nede olsa o gobus kaliyor omur boyu dikis yerleri sıkıntı cikartiyor artik hayirlisi diyelim
Doğum yapınca ablam gelir maksimum 2 gun kalır sonra beni evime götürün der asla kendi gitmez :)) dediğin gibi rahat edemiyorum zaten ne kadar annemin babamın evi de olsa ayda bir gidiyorum ya kendi evin gibi değil misafirsin sonuçta, aynen eşim bakacak bize yıllık iznini kullanacak bi sure, bende çabucak toparlanırım inşaallah da gerek kalmaz kimseyeCanım inan sen de rahat edemezsin lohusalık başka bi psikoloji kendi evinde bile millet gidene kadar sınır oluyorsun herşeye başka yerde hiç rahat edemez insan,el ayak çekilince bi oh demistim ben en iyisi evin azıcık asım kaygısız başım hesabı en azından ilk hafta biri gelse yanına sen koca tarafından da şanssızdık Allah sana eşine güç kuvvet versin napican
dalin sivi deterjani ve dalin yumusatici kullaniyorum canim leke falan yapmadi sukur 1 kapaktan az koyuyorum kapagi buyuk ya bu sefer dalin kullanicam once roxy kullandim oglumda kokusu guzel ama beyaz beyaz birakti hepKuzum hangi deterjn kullandin ben dalinle yikiyordum
Cok guzel kokuyor ama az cok kacirdinmi deterjani sari sari leke yapiyor dalan sabun tozu aldim oda cok kotu kokusu arap sabunu gibi kokuyr :-(
Masallah canim34+6 bugun canim haftaya 36 doluyo cuma gunu kismetse
amin canim insallahAmin kuzumm hepimiz icin en hayrlisi olsun ins
Hadi sağlıkla canımKizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Çok cok amin hayirli dogumlar nasip olsun hepimize dedigin gibi bunyeylede alakali ama nebilim sez olursa sisman olacakmisim gibi geliyorCanim ben cok sezeryan olan biliyorum dal gibiler..ne gobek ne bisey..o kendisiyle alakali insanin...dogum yontemiyle degil bence..
Tabi normal dogum adi ustunde normali o :) ama sezeryan olmak zorunda kalirsakta korkmayalimhayirlisini dilemek en iyisi.cok amin :)
Kabiz olundugunda bile cok cani aciyor insanin bacim iyic korkuttunO sancıyla ıkınma hissi zaten geliyor canım hiç korkma sadece dr.un söylediği zamanda bebeği ittirmek ve nefes al diyince almak önemli bu noktada. Hatta o ıkınma hissi büyük tuvalete sıkışmışsın gibi oluyor ıkındıkça da bebeği ittiriyorsun tabi normal doğum öncesi lavman yapıyorlar öncesinde :)) Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kuzum yok yesil disiBu bahsettiğin dalan roxy mi ? Çeşitleri var aslında benim aldığım bahar çiçekleri cok da memnun kaldım
Nekadar komik ya bizim yosma gostermiyor okadar uzun sure artik sinir olmamaya calisiyorum az kaldi evde bikana kadar doya doya bakacagim icinÇok şükür kuzum :) doktoruma güveniyorum ben oda bisey demiyo henüz:) valla eli kolu ne varsa yuzundeydi hep çikolata yedirdi doktor bu seferde net kare yakalayamadık ama 2 3 dk izledik elini ağzına goturuyo gülüyo dudaklarını buxusturuyo yerim onu ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?