2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet şuan o srkadaslarin isimleri aklimda degilde dogumdan sonra bana haber edin sizi tebrik edecem demistim baklim attik masallah kiz beli incecikmiş gelinlik olcusu alindiginde gogus alti 60-62 di şuan orasi 80lerde ben anlamiyorum
Kemiklermi genisledi cunku gogus alti kemik yani niye okadar 20cm genisledi kilo alinan biryerde degil et yok kemikteb ibaret

Aaa ben uc bes parca birsey attim
Makinaya 14dakikada yikamali biraz deterjan koydum bir tatli veya yemek kasigi kadardir cokta degil durulama iyi olmadigindanmi bilmiyorum tulumun yakasi sari sari leke elde yikadiklarimda oyle olmustu ama mukemmel kokuyor eve bebek gelmis gibi dalin kadar guzel kokani yok galiba

Toparlanirsin canım Allahın izniyle anne olmak beraberinde güç de katıyor kadına yavrun için mecbur güçlü olmak zorunda kaliyorsun

kokusuna baaayiiilldiimm harika ama rengi cok sari degil kurufuktan sonra kontrol edicem canim bende yarim saatte 30 derecede yikadim

Benim de kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var sabahtan beri

kokusuna baaayiiilldiimm harika ama rengi cok sari degil kurufuktan sonra kontrol edicem canim bende yarim saatte 30 derecede yikadim
Hepsinde birakmiyor canim bende 30dk yikadimda oldu 14 dakikalik hizli yikamada eldede yikadim guzel durulanmadi zaman sarilik yapiyorr sende yoktur sen toplu yikadin sanirsam kalmamistir kokusu mukemmel ayni bebek

Kizlar doktordan geldim bebegim 31+6 1960gram sizce nasil? Birde Doktor plasentada kireclenme var cok az dedi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ben anlamadimda moralim bozuldu
İlk bebeğimde olmuştu son 15 20 gün çok arttı kireçlenme ve kilosu hiç artmamıştı. Beslenemiyoe bebek kireçlenme çok olunca maalesef

Kızlar banyo bakım seti alıcam çantalı olanlardan. Hangisini önerirsiniz dalin, chicco unibaby hangisi güzel

Kızlar banyo bakım seti alıcam çantalı olanlardan. Hangisini önerirsiniz dalin, chicco unibaby hangisi güzel
Kuzum ben unibaby yagidir sampuanidir deterjanidir istiyordum çantali set vardi ama dalinin çantasi okadar guzel geldiki aman dedim
Bitene kadar dalin kullaniverelim dedim ve dalininkini aldim unibaby begenmedim ben cantasini zevk meselesi ama

Benim de kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var sabahtan beri
ya bızı tutan magnezyum muydu dıcem ama bn ıcmedm onu 8ayda belkı 3,5kez ıctm bunlar olmuyordu demek dogum yaklastı dıye sıklastı bızım de kuzum olacak artık 3hafta once dr kızınca duzenlı ıcmeye basladım bana öyle gelıyor kı bunları ıcmeyerek sankı erken gelcek bızımkıler etrafımda kıme sorsam alıstırma kasılması gunde 3,5oluyor dıyor benm masallah bugun son kez cıktm cokcok pısman oldum . adet gb sancılarım 2gun once benım de coktu magnezyum gecırmıstı cok snir bozucu agrı dımı

canım evet bizim aılede genetık hepımız oyleyız bel yok yani anca 3.ye hamıle olan ablamn 3veya 5cm daha genıstır. o genıslık sırttakı yaglardan sanrım sırt kası da genıslemıs olabılır ben hamıle olmadan ölculerım 84~60,84tü sımdı beli ölcmedm hamılelkten ama ustumde genıslemıs kalçam da. belım ıdeal kılomda yanı 50 kilo iken de 60 santimdi Benim oradan hiç kalınlaşmıyorum cay bardagı gb de sevmıyorum acıkcası esım sevıyo ama malum onlar bızım gozle bakmıyo ben etlı butlu olmaktan yanaydm hepbakalım doğumdan sonra anlayacagm belime neler olmus nasıl kalcak senın sırt da kas ve yagdan kalınlasmıstır ben benım oyle düşünüyorum canmm duzelır herlde karnımız gıdnce

Kuzum ben unibaby yagidir sampuanidir deterjanidir istiyordum çantali set vardi ama dalinin çantasi okadar guzel geldiki aman dedim
Bitene kadar dalin kullaniverelim dedim ve dalininkini aldim unibaby begenmedim ben cantasini zevk meselesi ama
Çanta için alcaksan unibaby daha cici :)
Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için çantadan ziyade hangi marka daha kalitelidir bebek cildi için acaba bilemedim :/

Canım benim senin artık erken değil ki gayet normal zamanlarındasın maşşallah, zaten gününü tamamlayan bebekler nadir görülüyor artık o yüzden sıkma kendini hiç kasılmalarını da sev onlar seni bebeğine bir an evvel kavuşturacak öyle düşün

İnsallah kuzum benimde olculer seninki gibi asa yukari Uc dort cm alt bel 60 62 arasiydi kiloda 42-45 arasi bakalim dogumdan sonraki muhabbetlerde kilo olur

yok yok canımm inşallah keske keskeee kavustursa artık hepımız aynı hıslerı yaşıyoruz sabırsızız ben de keşke gelse hemen dıyorum sadece yoruyor canımı yakıyor bır kerede cıksa sancı baslayıp boyle ha geldı ha gelcek ınsan zor beklıyormus +2olmasın yeter kı vallahı ozaman kafayı yerım glb

Kız ne güzel sizin genleriniz öyle 60 cm bel ne demek maşallah neyse ben susayım kalın belli sülalesi olarak siz üreyin kuzum üreyin çoğalın biz duralım bence :)))

35den sonra beslenmezse erken almamız gerekebilir dedi zaten normal doğumu bekliyemeyiz dedi
Uzulme kuzum minige hemen kavusacaksin bu dunyaya gelen oyle yada boyle yasamina devam ettiriyor gozunun onunde olur bunda kotu birsey yokli orda beslenemiyorsa gogsunle beslersin uzulme sakin yanlis anlamazsan birsey sormak istiyorum sigara kullaniyormuydun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…