- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
aaa dogru demıssın aynı mınyonuz kızz kv de bı pıjama alms bana cokbegendm Allah var kadıfeli lacivert evde gıymek ıcn. altını denedm smdı artık karında top var gb sadece cıkntı varya anam 36beden popodan zor gırdı 36yı yakaladım glb beden olarak sönmemek umuduylaİnsallah kuzum benimde olculer seninki gibi asa yukari Uc dort cm alt bel 60 62 arasiydi kiloda 42-45 arasi bakalim dogumdan sonraki muhabbetlerde kilo olur
Kuzum oda kisiden kisiye degisir ama zararli urun olduklarini dusunmuyorum ayrici mesela deterjani üc yikamali bebek yagi az pisik kremi az bir paket islak mendil bir adet alt acma ortusu sampuan var yani kullanarak sen karar verebilirsin ama ben canta icin degil bebek bakimina ihtiyacim var diyorsan bence pisik krem mustela yada sudocremKızlar teşekkür ederim yorumlarınız için çantadan ziyade hangi marka daha kalitelidir bebek cildi için acaba bilemedim :/
canım sagolasın ama ciddi boyutta çolnzayıflıgı da tasvıp etmıyorum ama cok zorlanıyordium kıyafet bulmakta he tabı yıne ınceleblr bel neyse ama kalsın popodan gogusten yoksa sınır bozucu cogu ınsan ay ne zayıfsın al bıraz kılo falan dıyordu hos hala almamıssın hıc karnın var sadece dıyen var halbukı bılseler 12aldım almış halim bu.enguzelı ortasıKız ne güzel sizin genleriniz öyle 60 cm bel ne demek maşallah neyse ben susayım kalın belli sülalesi olaraksiz üreyin kuzum üreyin çoğalın biz duralım bence :)))
Ay bende ondan korkuyorum. Yapamam diye :)Kabiz olundugunda bile cok cani aciyor insanin bacim iyic korkuttun) ikinamam gibi geliyor yAvrum icimde kalacak bu gidisle birde hortum sokuyorlarya bunu normal dogumdada yapiyorlarmi
aaa dogru demıssın aynı mınyonuz kızz kv de bı pıjama alms bana cokbegendm Allah var kadıfeli lacivert evde gıymek ıcn. altını denedm smdı artık karında top var gb sadece cıkntı varya anam 36beden popodan zor gırdı 36yı yakaladım glb beden olarak sönmemek umuduyla
canım ben de 15dk.lık programda dakine yıkadım ama sarılık olmadı, gerçi koku da hiç olmadı ben de çok mu az koydum acaba deterjanı bilemedimHepsinde birakmiyor canim bende 30dk yikadimda oldu 14 dakikalik hizli yikamada eldede yikadim guzel durulanmadi zaman sarilik yapiyorr sende yoktur sen toplu yikadin sanirsam kalmamistir kokusu mukemmel ayni bebek
Sayfanızın ikinci annesi oldun maşallah kuzulara Allah analı ve babalı büyütsün sanada geçmiş olsun canım tez zamanda hep boyle güzel haberlerini alırız inşallahArkadaşlar dün Doğum yaptım 35 te kızlarımı kucağıma aldım şükür şimdilik küvöze girmediler ama beslenmelerinde sorun var kan şekerleri düşüyor emmiyorlar mama da zor yiyorlar minicikler çünkü. Benim ameliyatım sorunlu geçti üç saat kadar ameliyatta kalmışım kanamayı durduramamışlar Rahmi son anda kurtarmışlar o yüzden bende toparlanmaya çalışıyorum bir taraftan dualarınızı bekliyorum darısı başınıza olsunnn :)
Allah yardimcimiz olsun arada ufak tefek sanci giriyor gozumu tek noktaya dikip bakiyorum nefes bile alamiyorum tutuyorum nefesimi alsam yada vereem siplenecek agri o agriya aciya nasil ikinilir :-((Ay bende ondan korkuyorum. Yapamam diye :)
Ya da bayilirim filan.olece kaliriz
bence dalinKızlar banyo bakım seti alıcam çantalı olanlardan. Hangisini önerirsiniz dalin, chicco unibaby hangisi güzel
Sağlıkla kavuşun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKizlar kontrolden geldim simdi yaklasik 20 gundur hic kalkmadan yatiyorum bebisim 2300 olmus bu cumaya gun verdi doktorum artk daha fazla risk almayalimdedi cuma gunu 2 de sezeryan olcam hayirlisiya kizlar ikinci cikinti ben olcam buyuk ihtimal
Bizim sayfada adını göremedim . Başka yerde paylaşım yapıyordu sanırım. İkiz bebişleriSayfanızın ikinci annesi oldun maşallah kuzulara Allah analı ve babalı büyütsün sanada geçmiş olsun canım tez zamanda hep boyle güzel haberlerini alırız inşallah
Yok canım koymuyorum açıkçası hatta ben tüllerime de koymuyorum kosla tül yetiyor biraz da zaten o ilk taktırdığımız gibi sert kolalı falan durmasını istiyorum tabi yıkadıkça yumuşuyorlar ama
yaaa evet ebe bana leblebı yutmus solucan gibisin demıstı 6.ay flndı cok bozulmustum bılıyo musun agkamaklı olmustum eşime anlatınca buna aglanır mı.neguzel ıste demıstı ama hamıleyız bız alınırız hakkımızevet kuzum oh sicacik saglikli gunlerde kullan bizde oyle goren hic kilo almamissin top yutmus gibisin diyor
1.5ay öncr 10.6ya düşyü kanım dr.um gunde 2ye cıkardı ve şuan tekrar 11.6 canım muhtemelen ıkıye cıkarır cokyorulma senı etkılemesın dıye
Ah canım ah şuan böyle resmen geriliyorum Doğuma değil eşimin şehir dışına gitmesine odaklıyım sadece, 36. Haftam bitmiş olacak annemlere giderken şimdiden daha kasılmalarım varmış erken Doğum riskine karşı magnezyım progestana başladık onları da 36 da bırakacağız sanki psikolojik olarak bırakınca bebek gelir gibi hissediyor insan tam annemlerdr olduğum zamana denk geliyor bu da hadi Bebişin çantasını hazır edeceğim nasılsa kendi aracımızla gidiyoruz götürürüm yanımda ama İnan bende artık zor gidiyorum yola 1,5-2 saat sürüyor ve mide bulantısından defalarca durduruyorum arabayı içim dışıma çıkıyor, babam da sanki eşim keyfinden gidiyormuş gibi eşime kızıyor bi daha alamaz seni buradan Doğum yapmadan göndermem falan diyor o kadar arada kalıyorum ki, hele ablamı hiç sorma eniştem öldükten sonra oğlu kocası gibi oldu oğlundan izin almadan aynı mahalledeki anneme gidemiyor kaldı ki bana gelecek, çok canım sıkılıyor Doğumdan sonra da gelecek bakacak kimsem yok gelir babamlar geçmiş olsuna biraz durup giderler, ne varsa gene eşimde
kızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 A anneveoglusuAy bende ondan korkuyorum. Yapamam diye :)
Ya da bayilirim filan.olece kaliriz
İlk başlarda vardı canim epeyidir yazmıyo hatta siteye girmiyordu temmuzdan bu yana tüp bebek döneminden tanıyorum arkadaşıBizim sayfada adını göremedim . Başka yerde paylaşım yapıyordu sanırım. İkiz bebişleri
kızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 A anneveoglusuPapatyamaviss Nilufer_3457 matrush Z zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
Maşallah maşallah kuzuna sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallahKızlar bende kontrolden çıktım şimdi nst ye de girdim hepsi güzel dedi bizim oğlan evde kudurur nst ye girdim meyve suyu çikolata yememe rağmen uyudu uyanmadı iki defa çekmek zorunda kaldık2800 olmuş kilosu kilo alımına güzel dedi boyu da 49 cm olmuş artık bu haftadan sonra doğsa bile bir şey olmaz dedi kanaman veya sancı falan olursa hemen gel dedi bizden böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?