2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dr. Bunu sormuştum . İstersen yapılır dedi. Bazı gebeler istiyormuş bunu. Daha rahat hissediyormuş gebe ve çoğu zaman doğumu hızlandırabiliyormuş. Ben istemem

Yapılıyor diye biliyorum canım

Dr. Bunu sormuştum . İstersen yapılır dedi. Bazı gebeler istiyormuş bunu. Daha rahat hissediyormuş gebe ve çoğu zaman doğumu hızlandırabiliyormuş. Ben istemem
Kız istemezsen nasıl olacak içimiz dışımıza çıkacak o kadar ıkınmaktan olmayan kaka bile gelir herhalde

Ah canım ben de çok Tedirginim Banu Çiftçi her doktor bunu tavsiye etmiyor Ama ben bunu yapıyorum tüm gebelerıme. gerekli diye düşünüyorum Çünkü anne endişeye düşüp kendini doğuma veremiyor yeterli güçte ıkanamıyor buyüzden de doğum süresi uzuyor diyordu O bakımdan da tedirginm Çünkü Söylemesi ayıp hergün tuvalete çıkıyorum Demir ilaçlarında mıdır nedir Ben de kuzenime ablama falan sorayım bari benım dr veya diğer Doktorlar genelde yapıyor mu diye

ben yanlış yazmışım kelimeyi kbakma canım.ismini dahı bılmıyormuşum şimdi farkettim. zor birşey mi bu peki
Lavmanı doktor yapmıyor ki canım ilaç gibi yazıyorlar reçeteye gidip eczaneden alıp geliyor eşin veya bir yakının yapıyor hemşire yapamazsanız biz yaparız diye de söylüyorlar

Lavmanı doktor yapmıyor ki canım ilaç gibi yazıyorlar reçeteye gidip eczaneden alıp geliyor eşin veya bir yakının yapıyor hemşire yapamazsanız biz yaparız diye de söylüyorlar
aaaa valla mı bızım elımzdeyse ıyı enazından nettekı dr da yaptırıyrm demek ıstemıstır herlde

Demek ki doktordan doktora değişiyor . Amannn doğumda envayi çeşit şey gelecek zaten . Bi de bunun stresine giremem

Ben kontrole diye gittiğimde gun içinde benim doktorumun hastası geldi Doğum için kadın kıvranıyordu benim doktor hemen kontrollere ara verdi o kadını muayene etmeye gitti Doğum başlamış yatışını yapın diye Ebeye söyledi sonra odasına gelip kontrollere devam etti sıra bizdeydi içeri girince ebe aradı lavman yapılacak mı diye sordu doktor da evet yapılacak dedi onu hatırladım bak benim doktor da yapılmasından yanaydı

aaaa valla mı bızım elımzdeyse ıyı enazından nettekı dr da yaptırıyrm demek ıstemıstır herlde
Canım yengemde devlet hastanesi bile kendiniz yapabilirsiniz dedi yengem kendi yapamamış ablam yardım etmişti ona hemşireye gerek kalmamıştı

Bir tanıdığım doğumdan sonra 3 gün duş almamış (Dr. Demiş). Sonra da bir kaç gün sadece 10 dk. İle sınırlı olmuş duşları. Bunu da sordum doktoruma . Yapabilirsin dedi. Oohh çok rahatladım

Yaaaa çok iyi :)) bende aksine illa yapılsın ki Doğum da rezil olurum falan diye düşünüyorum hele bir de normal Doğuma eşimde girecek düşünsene altıma yaparmışım:))))
Kocamdan mı utanacam
Aman canım neler olur o anda . Hiiççç düşünme. Sağlıklı kurtulalım gerisi yalan. Tıpta utanma olmaz

Bir tanıdığım doğumdan sonra 3 gün duş almamış (Dr. Demiş). Sonra da bir kaç gün sadece 10 dk. İle sınırlı olmuş duşları. Bunu da sordum doktoruma . Yapabilirsin dedi. Oohh çok rahatladım
Yapılıyor ya hiç korkma sezeryen olanlar bile su geçirmez yapışkan kullanıp hemen yıkanıyor

Sen şimdi anlatınca bilgilendirme amaçlı bir video dinledim canım Evet dediğin gibi sadece bir sıvı enjekte ediliyor yan yatırılıp sonra hemen wcye gıdıyormussun. Bunda bir şey yokmus ya ablama da yapmıslar Sezeryanda Üstelik. ameliyat sonrası kendisi lavaboya gidemez hemen diye. Acısızmuş bende saçma sapan şeyler kurdum kafamda. oyüzden yapılsın tabıkı yaa dogum sırasında ıkınırken yapan cok varmıs kötü bir durumla karşılaşmak istemem Diğer türlü bizim elimizdeymiş senin dediğin gibi kimse görmüyor drm da yaptırıyodur heralde benm de.

Bugun kontrolum vardi. 3 kilo olmus benim oglan :) 37.haftadan itibaren her an dogum olacakmis gibi hazır olabilirsin dedi doktorum. Önümüzdeki haftadan itibaren yapmam icin normal dogumu kolaylaştıracak tavsiyelerde bulundu. Adaçayı iç hurma ye, pilates topunun üzerinde hareketler yap vs gibi. Lansinoh kremle göğüs uçlarına masaj ve perine masajı da tavsiye etti. Kasılmalar 1 saat boyunca duzenli 10 dk da bir gelirse haberim olsun her zaman kasilmalara ağrı eşlik etmez dedi. Eşim hastaneden bir çıksa hayırlısıyla baska bir sey istemiyorum...o gelmeden doğurcam diye aklım cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…