- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Yok canım Maşallah diyeyim en ufak bir tedirginlik bile yok Allah nasip ederse çatır çatır doğuracağım Ayrıca kötü şeyler izlemeye de gerek yok nasıl bısey oldugunu anlamak ıcın. yani doğumun nasıl bir şey olduğunu hayal edebiliyorum bu yaşıma kadar dinlediğim hikayelerden de belli. Ben Sezeryandan korkuyorum aksine o da sonraki dikişi acıllarından dolayı. Kız ben senin bir çocuğun var diye hatırlıyordum Bu arada bebeğinin gelişimi ile ilgili Tedirgindin ne oldu en son ne zaman gittin kontroleYa ben çok korktum doğumdan dünkü kadını gördükten sonra hala modum düşük aklımı başka şeye odaklayamıyorum nasıl olacak sende korku yokmu?
oyy masallah benmkı de 3olmusmudur acba 1hafta once 2652ydı yaklasmısıtr belkı kızım 3e ❤ eşinn tedavisi nasıl gidiyor canım ben de başladım nefes egzersizlerine pilates hareketlerine evde yapıyorum videolar açık burada bir arkadaşımız demişti pilates Topu'nda harketlerle dogumu baslamıs günü gecıyormus nerdeyse oyüzden yararlıymıs. ama topum yok alsam mı bılemedmBugun kontrolum vardi. 3 kilo olmus benim oglan :) 37.haftadan itibaren her an dogum olacakmis gibi hazır olabilirsin dedi doktorum. Önümüzdeki haftadan itibaren yapmam icin normal dogumu kolaylaştıracak tavsiyelerde bulundu. Adaçayı iç hurma ye, pilates topunun üzerinde hareketler yap vs gibi. Lansinoh kremle göğüs uçlarına masaj ve perine masajı da tavsiye etti. Kasılmalar 1 saat boyunca duzenli 10 dk da bir gelirse haberim olsun her zaman kasilmalara ağrı eşlik etmez dedi. Eşim hastaneden bir çıksa hayırlısıyla baska bir sey istemiyorum...o gelmeden doğurcam diye aklım cikiyor
Aaa bizim evi dagitti kokusu evde biri var gibi geldi kacgun ama ben odada kuruttum disari falan astiysan kokusu gitmistircanım ben de 15dk.lık programda dakine yıkadım ama sarılık olmadı, gerçi koku da hiç olmadı ben de çok mu az koydum acaba deterjanı bilemedim
saol canimSağlıkla kavuşun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Evet kuzum bende herseye aglayiveriyorum esim azicik yuksek konussun agliyorumyaaa evet ebe bana leblebı yutmus solucan gibisin demıstı 6.ay flndı cok bozulmustum bılıyo musun agkamaklı olmustum eşime anlatınca buna aglanır mı.neguzel ıste demıstı ama hamıleyız bız alınırız hakkımız❤
Sezeryende de yapılıyor hatta sonda takılıyor o acı veren bişiymiş eğer narkoz öncesi sondayı takarlarsaSen şimdi anlatınca bilgilendirme amaçlı bir video dinledim canım Evet dediğin gibi sadece bir sıvı enjekte ediliyor yan yatırılıp sonra hemen wcye gıdıyormussun. Bunda bir şey yokmus ya ablama da yapmıslar Sezeryanda Üstelik. ameliyat sonrası kendisi lavaboya gidemez hemen diye. Acısızmuş bende saçma sapan şeyler kurdum kafamda. oyüzden yapılsın tabıkı yaa dogum sırasında ıkınırken yapan cok varmıs kötü bir durumla karşılaşmak istemem Diğer türlü bizim elimizdeymiş senin dediğin gibi kimse görmüyor drm da yaptırıyodur heralde benm de.
Esimin tedavisi iyi gidiyor cok sukur. Fırlayan amilaz değeri normal sınırlara geldi ama enfeksiyon oluştu vücudunda ateşi var. Onun da düşmesi gerekiyor. Pazartesi gunu tekrar tüm tahlilleri yapılıp ultrason cekilecek. Taburculuk durumunu konuşabiliriz duruma gore dedi doktotu.oyy masallah benmkı de 3olmusmudur acba 1hafta once 2652ydı yaklasmısıtr belkı kızım 3e ❤ eşinn tedavisi nasıl gidiyor canım ben de başladım nefes egzersizlerine pilates hareketlerine evde yapıyorum videolar açık burada bir arkadaşımız demişti pilates Topu'nda harketlerle dogumu baslamıs günü gecıyormus nerdeyse oyüzden yararlıymıs. ama topum yok alsam mı bılemedm
yok yok canım tek sıkıntımız ağırlıgı cok hıssetmemız şükür bebıskolarımız ıyı ❤ bana herkes erkek mı cınsıyet dıyor kesın sana da bunu söylüyorlardırEvet kuzum bende herseye aglayiveriyorum esim azicik yuksek konussun agliyorumen ufak laf soz batiyor insana ama esin dedi gibi neguzel tatli annisler olduk enine gitsen dahami iyiydi gayet iyiyiz
Kuum o dedigin ne onubile inan bilmiyorum sadece adini suan unuttuk idrar icin hortum kuyuyolar onu biliyorum arkadasim seZryan dogum yapti onu takip ameliyata almislar iki dk sonra bayiltacaklar zaten neden aci cektiriyorsun bayilinca istedini soksaydi diye kiziyordu baya acimis galibakızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 @anneveoglusu @Papatyamaviss @Nilufer_3457matrush @zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
kızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 @anneveoglusu @Papatyamaviss @Nilufer_3457matrush @zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
Çok sevındım güzel gelısmelere inşallah hemen taburcu olur canım onun da aklı sendedır her an bebegınız ıcın bunu da aşıcaksınız inşallah sonra bir bakmışsın evinizde yavrunuzla bugünler gelmiş geçmiş. Allah'ım gani gani şifa versin inşallah bir an önce kavuşun birbirinize Sen de moralini yüksek tut ki hersey daha cabuk oluversınEsimin tedavisi iyi gidiyor cok sukur. Fırlayan amilaz değeri normal sınırlara geldi ama enfeksiyon oluştu vücudunda ateşi var. Onun da düşmesi gerekiyor. Pazartesi gunu tekrar tüm tahlilleri yapılıp ultrason cekilecek. Taburculuk durumunu konuşabiliriz duruma gore dedi doktotu.
Benim de topum yok ama alacağım sanirim. Sonra da kullanırız elbet :)
sonda takıyorlar ıdrar ıcın canım lavman da büyük wc dogum sırasında yapmasındıye işte çoğu Doktor sezeryan öncesi de yapıyormuş hemen kendine gelemiyor anne narkozdan büyük tuvaletini fark etmeden Yatağında yapabilir diye. Ablama da buyuzden yapmıslar sezeryan öncesıKuum o dedigin ne onubile inan bilmiyorum sadece adini suan unuttuk idrar icin hortum kuyuyolar onu biliyorum arkadasim seZryan dogum yapti onu takip ameliyata almislar iki dk sonra bayiltacaklar zaten neden aci cektiriyorsun bayilinca istedini soksaydi diye kiziyordu baya acimis galiba
Evet canim bana da yapilmistikızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 @anneveoglusu @Papatyamaviss @Nilufer_3457matrush @zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
Kuum o dedigin ne onubile inan bilmiyorum sadece adini suan unuttuk idrar icin hortum kuyuyolar onu biliyorum arkadasim seZryan dogum yapti onu takip ameliyata almislar iki dk sonra bayiltacaklar zaten neden aci cektiriyorsun bayilinca istedini soksaydi diye kiziyordu baya acimis galiba
Hic gormedim... bide o var dimi.kızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa S Sevimlipanduf T tanem-tane20 @anneveoglusu @Papatyamaviss @Nilufer_3457matrush @zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
Normal Doğumda takılmıyor canım sezeryen olursa takıyorlarBu sonda herkese her iki doğum seklinde de takılıyo mu ya
Meyveliler zaten maden suyu değil soda onlar yani su veya benzer bir sıvı içine karbondioksit gazı ve aromalar eklenince meyveli soda oluyor. Hiçbir faydası yok hatta şeker içeriyor zararı var gazlı da . Maden suları ise doğal kaynak sularından elde ediliyor içinde bol bol mineraller var doktorların için dedikleri maden suyu oluyor. O yüzden meyveli soda içeceğinize hiç içmeyin daha iyi bence canım
Hiç içmedim zaten canim konu geçince merak ettim: ))
Normal Doğumda takılmıyor canım sezeryen olursa takıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?