2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aaa bizim evi dagitti kokusu evde biri var gibi geldi kacgun ama ben odada kuruttum disari falan astiysan kokusu gitmistir
ablam dalin kullanmıştı dediğin gibi bütün ev bebek kokuyordu çok hoşuma gitmişti özenip aldım ama ya dediğin gibi dışarıda kuruymuşum için kokmadı ya da çok az koydum deterjanı, bi dahaki yıkamaya artık bakalım

yok yok canım tek sıkıntımız ağırlıgı cok hıssetmemız şükür bebıskolarımız ıyı ❤ bana herkes erkek mı cınsıyet dıyor kesın sana da bunu söylüyorlardır
Evet diyorum bende bizimkini biliyorlar canim sen kiza hamile gibi degilsin nerden bildin dedigimde kiz bebeklerde genelde kalca falan genisliyor diyorlar sen sadece karin var ve sivri yayilmamiş diyorlar herke biliyor

bende de son kontrolde b12 eksik çıktı ama doktorum onun için dil altı fısfıs verdi her gün tek fıs yeter dedi:) çarşamba tekrar kontrolüm var yükselecek mı bakalım. kanım hep düşük zaten 9 küsürlerde geziyor onun içinde kan demir ilacı bi arada günde bir tane kullanıyorum ihtiyaç olursa takviye yaparız dedi. iğne hiç duymadım

Birdahaki yikamada dikkat et bakalim makina kapani acinca kokusu geliyor kuzum ya dalgindin fark etmedin yada dedin gibi cok az koydun dicem
Ama bir damlasi bile oyle bir kopuruyorki

Bizede dil alti fisfia verdi uc dort eczane sorduk verdigi ilaci yoktu almadik

Bu sonda herkese her iki doğum seklinde de takılıyo mu ya
Sez. Da takiliyor ama normalde bilmiyorum bikc arkadaş takilmadigini yazmis dogrudur herhalde :-( heryere birsey takmak zorundalarmi canimizin hic kiymeti kalmadi artik cok korkuym :-((((

Evet kızım var sekiz yasında sezaryen oldum onda on gün önce 1650 idi doktor iyi dedi bu hafta gidicem doktora bakalım nasıl 2000 olması lazım işte
Ya ben dün acile gittim sancım vardı bebeğide hissedemedim korktum acile gittim hemşire nst ye bağladı yanıma bi kadın aldı nst ye doğumu başlamış nasıl çığlık atıyordu oda ilki Sezeryanmış benim doktorummuş birebir herşey ine şahit olunca çok korktum zaten panik atak varya bende çarpıntım oldu sabaha kadar aksilik sezeyandanda çok korkuyorum ay napıcam ben ya çok tedirgin oldum.

Ben de oyle yapmaya calisiyorum bi dahaki kontrolde sorcam diycem ama 37+1 olcam o gun nasip olursa zaten vermez ondan sonra :))) gida muh misiniz ben ziraat muh.yim ama gida biriminde caliaiyorum :)))
Aaa ne güzel meslektaş sayılırız o zaman gıda mühendisiyim bende:)) aynen 37 den sonra hiç vermezler artık bencede,şimdiye kadar sorun olmamış inşallah gelecekte de bi problem olmaz hiç gerek kalmaz artık:)

Yapıyolar kuzum çok çok nadir yapılmayan vardır oda şu şekilde olur mesela annem 2.doğumunda şancı bi anda hissetmiş gelmiş düşün patates halinin ordan kadim doğuma gidene kadar doguruyomus çatala çıktığım gibi çıktı der hep 20 dk oldu doğumu diye öyle bi durunda anne anca kakasini yapabilir yoksa önlem alıyorlar bizimde ilk doğum olduğu için böyle bi seneryo da imkansız oyuzden rahat ol

35den sonra beslenmezse erken almamız gerekebilir dedi zaten normal doğumu bekliyemeyiz dedi
Benim 40 hafta dolana kadar bekledi Doktorum. Dediğim gibi 15 ya da 20 gün önceydi net çok kireçlenme var dedi. Sonra 3 4 Günde bir gidip takipli olmamı istedi. 40 hafta dolunca daha bi gün bile bekletemem dedi dolduğu gün yatışımı yaptı suni sancıyla başladık normal Doğum için ama bebeğin kalp atışları sıkıntıya girdi sonrasında suyuma baktı kaka da yapmıştı acil sezeryana alındım. Yani takipli olarak bekletebilirler benim kızımın kilosu kireçlenme var çok dendikten sonra hiç artmamıştı

Kaç canım demir değerin
Benim.hgb genelde 7 8 arası yükselmiyor

Benim küçüklerde yapılmıştı iki kez sabunlu şu bildiğin sanki fosurt diye verdilermi tutabildigin kadar tut diyolar bu süre genelde tuvalete koşarken ki 3 4 saniye fena bisey yani
benimde düşüktü b12 im iğne hemen yükseltiyor bende haftalık oldum 4 5 tane yükseldi baya

Normal dogum yapmadim ama benim dr da yapiyormus normal dogumda bencede yapilmali çünkü normal dogum heran gelebiliyor bagirsaklarin dolu oluyor her zaman mantikli lavman

Benim bebeğim de bir hafta geriden gidiyor ve hep öyleydi. Bir sorun görünmedi ama ben de endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…