2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

B13 haplarla çok yavaş yükseliyo zamanında çok uğraşmıştım ama fısfısı duymamıştım hiç canım. Kan yükselsin de nasıl yükselirse yükselsin iğneye de razıyım valla

Birdahaki yikamada dikkat et bakalim makina kapani acinca kokusu geliyor kuzum ya dalgindin fark etmedin yada dedin gibi cok az koydun dicem
Ama bir damlasi bile oyle bir kopuruyorki
hemen bi makina daha yıkayasım geldi, yarın ben ona bi dikkat edeyim canım

Kaç canım demir değerin
Benim.hgb genelde 7 8 arası yükselmiyor

Hgb 10.6 canım. Başka düşük yüksek olan değerler de var çok anlamıyorum. Senin daha düşükmüs benden. Zaman daraldığı için hızlıca arttırmak istedi doktorum

Benim de b12 düşüktü 87 lerdeydi 5 tane iğne verdi haftada bir defa vuruldum ama tekrar tahlil olmadı daha baya faydasi oluyormus iğnenin hemşire demisti

Lavmanı hemşireler doğumhane de yapıyor gidip alma gibi durum ya da kendin yapma gibi durum olmuyor.
daha önce iki ayrı operasyonda anestezi alacağım için, operasyonlardan bir gece öncesi ben evde kendim yaptım, sonrasında yemiyosun içmiyorsun ve ertesi günü operasyona alınıyorsun.çok zor bi şey değil uzun süre tuvalete çıkamadığında bile gidip eczaneden alıp yapabilirsin. ama doğumda farklı mıdır bilemem, hemşirelerin yapmasındansa kendim yapmayı tercih ederim açıkçası

Son düzenleme:
B13 haplarla çok yavaş yükseliyo zamanında çok uğraşmıştım ama fısfısı duymamıştım hiç canım. Kan yükselsin de nasıl yükselirse yükselsin iğneye de razıyım valla
belki iğne daha etkili oluyordur benim 170lerde çıkmıştı çok da düşük değildi yani b12. kanımın yükselme ihtimali yok benim zaten ama doktor da çok dert etmiyor kanı, çok da kafanı takma kana stres yapma canım

Lavmanı hemşireler doğumhane de yapıyor gidip alma gibi durum ya da kendin yapma gibi durum olmuyor.
Yok bildiğin bizim doktor reçeteye yazdı ben oradaydım, devlet hastanesinde Doğum yaptı yengem ona da doktor aldırdı kendiniz de yapabilirsiniz yapamazsanız biz yardımcı oluruz demişler ablam yapmıştı onda da

Hgb 10.6 canım. Başka düşük yüksek olan değerler de var çok anlamıyorum. Senin daha düşükmüs benden. Zaman daraldığı için hızlıca arttırmak istedi doktorum
10 gayet iyi bana bakarak .
Ben gebeliğinin 3. Ayında sanırım serum aldım kan serumu ama değişen bişey olmadı yine düşük.
Gün de 2 tane ferrum fort kullanıyorum

Bizim doktor b12 bakmiyor bile ben tahlil yaptirdim bakti dusuk dedi fisfis verim mi kullanmak istermisin dedi onemsemedi niye bilmiyorum
çok düşük değildir belki o zaman, bi de yediklerin ile de tamamlayabiliyormuşsun, bol bol et ye demiştir belki :)

Evet daha etkili oluyomus. B12 bende 106 çıkmış. Son zamanlarda bi asabiydim bundanmış demek. Artık kan da yükselir inşallah da rahatlarım canım

10 gayet iyi bana bakarak .
Ben gebeliğinin 3. Ayında sanırım serum aldım kan serumu ama değişen bişey olmadı yine düşük.
Gün de 2 tane ferrum fort kullanıyorum

Benimki de ferrum fort ama unutuyorum ya 2.yi içmeyi. O yüzden iğne iyi oldu

Yükselir inşallah kuzum. Hem demire etki ediyomuş hem de lohusa depresyonu yapar b12 eksikliği dedi
b12 eksikliği normal hayatta da sıkıntı benim hep düşüktü mesela , depresyon bunalım halo extra yorgunluk kronik baş agrısı malesef yapiyor

b12 eksikliği normal hayatta da sıkıntı benim hep düşüktü mesela , depresyon bunalım halo extra yorgunluk kronik baş agrısı malesef yapiyor

Benim de düşüp dururdu hep bi depresif haller düştüğünde. Şimdi de öyleyim doğumun yaklaşmasına bağlamıştım ama bundan herhalde

Evet daha etkili
Benimki de ferrum fort ama unutuyorum ya 2.yi içmeyi. O yüzden iğne iyi oldu
yükselir yükselir canım hiç dert etme, ilacı içmeye devam edeceksen ve gece uyanıyorsan uyandığında iç ben öyle daha fazla faydasını gördüm. ki benim kansızlık genetiğe dayanıyor ona rağmen ii geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…