2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ameliyat oncesinde verilir, yapilir evet ama uzun sure wc ye cikilmadiginda eczanesn alinip yapilmasi dogru degil, yanlis yonlendirmeyin insanlari...lavman riskli ilaclar grubundadr ve zarar verebilir

10 gayet iyi bana bakarak .
Ben gebeliğinin 3. Ayında sanırım serum aldım kan serumu ama değişen bişey olmadı yine düşük.
Gün de 2 tane ferrum fort kullanıyorum
canım senin baya düşükmüş, inşallah yoktur da akdeniz anemisine falan bakıldı mı hiç, ben de var ve bizim kanımız yükselmez hiç

Ameliyat oncesinde verilir, yapilir evet ama uzun sure wc ye cikilmadiginda eczanesn alinip yapilmasi dogru degil, yanlis yonlendirmeyin insanlari...lavman riskli ilaclar grubundadr ve zarar verebilir
eğer bu yanlış yönlendirmeyse, ben de yanlış yönlendirildim demektir, hamilelikten kesinlikle bahsetmiyorum ama önceki dönemde bana bunu söyleyen bir doktordu, tabii ki abartmamak koşulu ile yapabilirsin dendi, kronik kabızlıkta başka çare bulanamayabiliniyo. hemşire ya da doktor değilim, herkes burada tecrübesi doğrultusunda bir şeyler paylaşıyor ve benimde tecrübem bu doğrultuda olduğu için bunu yazdım

Her zaman uyanmıyorum canım ama gece yatmadan önce içiyorum bi tane. Doktor dedi ki c vitamini emilimini arttırırmış. İlacı içer içmez peşinden portakal mandalina falan ye dedi

Her zaman uyanmıyorum canım ama gece yatmadan önce içiyorum bi tane. Doktor dedi ki c vitamini emilimini arttırırmış. İlacı içer içmez peşinden portakal mandalina falan ye dedi
inşallah faydasını görürsün canım, hepimiz doğumu çok zorlanmadan sağlıkla atlatalım inşallah

Hımm. Ben de merak edip ilk sayfadaki listeye baktımda yoktu Ondan . 2019 ocak ikiz anneleri sayfası varmış . Neyse.
Oraya yazdı ise bizim sayfaya yazdığı tarihler ile aynıdır dediğim gibi temmuz - Kasım arası siteye giriş yapmadi çünkü arada profiline bakıyordum Allah biliyor ya korktum bile bir ara ikizleri kaybettiği için mi girmedi siteye diye

Sorma cnm kendinen cok beni düşünüyor o da. Hayırlısıyla bu günleri atlatsak ins başka bsy istemiyorum ben de. Sag ol guzel dileklerin icin cnm

canım senin baya düşükmüş, inşallah yoktur da akdeniz anemisine falan bakıldı mı hiç, ben de var ve bizim kanımız yükselmez hiç
Yok yaa baktırmadım benim troit alindi ondan sonra kan değerlerim hep düştü.
Bi araştırma hastanesinde baktırmak gerek aslında hep ferrumla ömür geçirdim

Çanta için alcaksan unibaby daha cici :)
unibabynin kokusu hic gzl degil cnm

Kuzum ben unibaby yagidir sampuanidir deterjanidir istiyordum çantali set vardi ama dalinin çantasi okadar guzel geldiki aman dedim
Bitene kadar dalin kullaniverelim dedim ve dalininkini aldim unibaby begenmedim ben cantasini zevk meselesi ama
dalinin kokusu guzel en azindan esim oglumun sampuani bitmis unibaby almis dalin yokmus ve kokusu cok cirkin surup gbi kokuyo arkasindan sac kremi suruyorum hemen ben unibaby i hic begenmiyorum kokusunu sadece yumusaticisinin kokusida hic hos degildi baska birine vermistim

Yok yaa baktırmadım benim troit alindi ondan sonra kan değerlerim hep düştü.
Bi araştırma hastanesinde baktırmak gerek aslında hep ferrumla ömür geçirdim
benimki nikah işlemlerinde ortaya çıkmıştı, zaten kansızlık hariç hiçbi şeye bi etkisi yok bildiğim kadarıyla, doğumları hayırlısıyla atlatalım inşallah da devam ederse baktırırsın belki

Ya evet hem kasıklarım ağrıyor, hem belim. Bir de vajina kemikleri hem ağrıyor hem de hassas gibi bir tuhaf

Dr. Bunu sormuştum . İstersen yapılır dedi. Bazı gebeler istiyormuş bunu. Daha rahat hissediyormuş gebe ve çoğu zaman doğumu hızlandırabiliyormuş. Ben istemem
bence yaptir canim bende normal oldu ilki lavman yapildi hemen hic aci yanma olmafi en azindan dogum yaparsam bise olmasin demezsin rahat olur @Kartanesii8892 benim doktorum yapmisti hemde dogumdan 6 7 saat oncesi aci yanma olmadi odada bir sen bir ebe baska kimse olmuyor yan yatiyorsun yapiyor lavmani 2 dk durup snra hoop lavaboya bise kalmiyo. En azindan endisen olmuyo bnde bir sikinti olmadi cok sukur canim

Canım lağmanda bir şey yok. Bir ameliyatımdan önce yapmışlardı. Yapsınlar bence, gerçekten doğum esnasında kendimizi daha rahat hissederiz

A anneveoglusu canım yazmıştım bak alıntıladım

Eger bunu dr soylediyse normal.zamanda da yanlis yonlendrme olmus, cok siknti varsa dogal yontemler denenir eger olmuyorsa dr a gidip oral kullanilan ilaclar yazdirilir yine olmuyorsa dr recetsiyle lavman alinir, yani dr un soyledigi gibi basit bir ilac degildr..

çok düşük değildir belki o zaman, bi de yediklerin ile de tamamlayabiliyormuşsun, bol bol et ye demiştir belki :)
Demedi et yemiyormusun dedi esimde az yiyor etle arasi yok dedi doktorda bende yemezdim hamileyken insan agzinin tadi olmuyor dedi dusuk kuzum sinirin altinda yanindada d yaziyor dusuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…