Canim cok.koy..bende ilk kokmuyo filan dedim .meger az koymusumhemen bi makina daha yıkayasım geldi, yarın ben ona bi dikkat edeyim canım
Ameliyat oncesinde verilir, yapilir evet ama uzun sure wc ye cikilmadiginda eczanesn alinip yapilmasi dogru degil, yanlis yonlendirmeyin insanlari...lavman riskli ilaclar grubundadr ve zarar verebilirdaha önce iki ayrı operasyonda anestezi alacağım için, operasyonlardan bir gece öncesi ben evde kendim yaptım, sonrasında yemiyosun içmiyorsun ve ertesi günü operasyona alınıyorsun.çok zor bi şey değil uzun süre tuvalete çıkamadığında bile gidip eczaneden alıp yapabilirsin. ama doğumda farklı mıdır bilemem, hemşirelerin yapmasındansa kendim yapmayı tercih ederim açıkçası
canım senin baya düşükmüş, inşallah yoktur da akdeniz anemisine falan bakıldı mı hiç, ben de var ve bizim kanımız yükselmez hiç10 gayet iyi bana bakarak .
Ben gebeliğinin 3. Ayında sanırım serum aldım kan serumu ama değişen bişey olmadı yine düşük.
Gün de 2 tane ferrum fort kullanıyorum
eğer bu yanlış yönlendirmeyse, ben de yanlış yönlendirildim demektir, hamilelikten kesinlikle bahsetmiyorum ama önceki dönemde bana bunu söyleyen bir doktordu, tabii ki abartmamak koşulu ile yapabilirsin dendi, kronik kabızlıkta başka çare bulanamayabiliniyo. hemşire ya da doktor değilim, herkes burada tecrübesi doğrultusunda bir şeyler paylaşıyor ve benimde tecrübem bu doğrultuda olduğu için bunu yazdımAmeliyat oncesinde verilir, yapilir evet ama uzun sure wc ye cikilmadiginda eczanesn alinip yapilmasi dogru degil, yanlis yonlendirmeyin insanlari...lavman riskli ilaclar grubundadr ve zarar verebilir
yükselir yükselir canım hiç dert etme, ilacı içmeye devam edeceksen ve gece uyanıyorsan uyandığında iç ben öyle daha fazla faydasını gördüm. ki benim kansızlık genetiğe dayanıyor ona rağmen ii geldi
inşallah faydasını görürsün canım, hepimiz doğumu çok zorlanmadan sağlıkla atlatalım inşallahHer zaman uyanmıyorum canım ama gece yatmadan önce içiyorum bi tane. Doktor dedi ki c vitamini emilimini arttırırmış. İlacı içer içmez peşinden portakal mandalina falan ye dedi
Oraya yazdı ise bizim sayfaya yazdığı tarihler ile aynıdır dediğim gibi temmuz - Kasım arası siteye giriş yapmadi çünkü arada profiline bakıyordum Allah biliyor ya korktum bile bir ara ikizleri kaybettiği için mi girmedi siteye diyeHımm. Ben de merak edip ilk sayfadaki listeye baktımda yoktu Ondan . 2019 ocak ikiz anneleri sayfası varmış . Neyse.
Sorma cnm kendinen cok beni düşünüyor o da. Hayırlısıyla bu günleri atlatsak ins başka bsy istemiyorum ben de. Sag ol guzel dileklerin icin cnmÇok sevındım güzel gelısmelere inşallah hemen taburcu olur canım onun da aklı sendedır her an bebegınız ıcın bunu da aşıcaksınız inşallah sonra bir bakmışsın evinizde yavrunuzla bugünler gelmiş geçmiş. Allah'ım gani gani şifa versin inşallah bir an önce kavuşun birbirinize Sen de moralini yüksek tut ki hersey daha cabuk oluversın
Yok yaa baktırmadım benim troit alindi ondan sonra kan değerlerim hep düştü.canım senin baya düşükmüş, inşallah yoktur da akdeniz anemisine falan bakıldı mı hiç, ben de var ve bizim kanımız yükselmez hiç
unibabynin kokusu hic gzl degil cnmÇanta için alcaksan unibaby daha cici :)
dalinin kokusu guzel en azindan esim oglumun sampuani bitmis unibaby almis dalin yokmus ve kokusu cok cirkin surup gbi kokuyo arkasindan sac kremi suruyorum hemen ben unibaby i hic begenmiyorum kokusunu sadece yumusaticisinin kokusida hic hos degildi baska birine vermistimKuzum ben unibaby yagidir sampuanidir deterjanidir istiyordum çantali set vardi ama dalinin çantasi okadar guzel geldiki aman dedim
Bitene kadar dalin kullaniverelim dedim ve dalininkini aldim unibaby begenmedim ben cantasini zevk meselesi ama
benimki nikah işlemlerinde ortaya çıkmıştı, zaten kansızlık hariç hiçbi şeye bi etkisi yok bildiğim kadarıyla, doğumları hayırlısıyla atlatalım inşallah da devam ederse baktırırsın belkiYok yaa baktırmadım benim troit alindi ondan sonra kan değerlerim hep düştü.
Bi araştırma hastanesinde baktırmak gerek aslında hep ferrumla ömür geçirdim
Sen iğnelerini ol hemencecik yükselir:)Benim de düşüp dururdu hep bi depresif haller düştüğünde. Şimdi de öyleyim doğumun yaklaşmasına bağlamıştım ama bundan herhalde
Bekliyorum henüz canım :) Aralıkta gelir ama bence minnoşların çoğuSakin ol ve sirani bekle canim bi dogumlara ara verelim
Valla cok korkmaya basladim)
Ya evet hem kasıklarım ağrıyor, hem belim. Bir de vajina kemikleri hem ağrıyor hem de hassas gibi bir tuhafya bızı tutan magnezyum muydu dıcem ama bn ıcmedm onu 8ayda belkı 3,5kez ıctm bunlar olmuyordu demek dogum yaklastı dıye sıklastı bızım de kuzum olacak artık 3hafta once dr kızınca duzenlı ıcmeye basladım bana öyle gelıyor kı bunları ıcmeyerek sankı erken gelcek bızımkıler etrafımda kıme sorsam alıstırma kasılması gunde 3,5oluyor dıyor benm masallahbugun son kez cıktm cokcok pısman oldum . adet gb sancılarım 2gun once benım de coktu magnezyum gecırmıstı cok snir bozucu agrı dımı
bence yaptir canim bende normal oldu ilki lavman yapildi hemen hic aci yanma olmafi en azindan dogum yaparsam bise olmasin demezsin rahat olur @Kartanesii8892 benim doktorum yapmisti hemde dogumdan 6 7 saat oncesi aci yanma olmadi odada bir sen bir ebe baska kimse olmuyor yan yatiyorsun yapiyor lavmani 2 dk durup snra hoop lavaboya bise kalmiyo. En azindan endisen olmuyo bnde bir sikinti olmadi cok sukur canimDr. Bunu sormuştum . İstersen yapılır dedi. Bazı gebeler istiyormuş bunu. Daha rahat hissediyormuş gebe ve çoğu zaman doğumu hızlandırabiliyormuş. Ben istemem
Canım lağmanda bir şey yok. Bir ameliyatımdan önce yapmışlardı. Yapsınlar bence, gerçekten doğum esnasında kendimizi daha rahat hissederizkızlarrr lağma yapıyor mu her dr en utandıgım şey o acı ama gercek anne ıkınırken buyuk tuvaletını yapma ıhtımalınden endişe duyup kendını doguma veremıyor oyuzden ben her gebeye lağma yapıyorum dıyordu bır vıdeoda dr. banu çiftçi hep aklıma gelır bu yaa @Sevimlipanduf T tanem-tane20 A anneveoglusuPapatyamaviss @Nilufer_3457 matrush Z zet193 unttugum cok kısı var ama herkesın düşüncesini ben çok merak edıyorum
A anneveoglusu canım yazmıştım bak alıntıladımMuayenemiz güzel geçtiKorktuğum gibi değildi çatı muayenesi. İlk yattım sanırım kasmışım kendimi doktorum rahat ol biraz kasma dedi. Hiç canım da yanmadı. İlk kez çatı muayenesi olacaklar korkmayın hiç. 35+2 haftamız. Bebeğim 2.790 gr 49 cm olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Normal doğuma engel bir durum görünmüyor, normal doğumu bekleyebiliriz, 10 gün sonrası için artık normal zamanında doğacak diyebiliriz dedi çok heyecanlandım. Arada olan sancılarımdan bahsettim. Doğum sancıları bunlar ama seyrek olduğu için korkulacak bir şey yok, periyodik ve artan şiddette olursa doğum başladı diyebiliriz dedi. Nişan gelirse 48 saat içinde doğum başlayacaktır. Suyun gelirse yada sancıların sıklaşırsa hemen gelirsin, bir sıkıntı olmazsa haftaya yine gel, Nst gayet güzel dedi. Rahim ağzın yumuşamaya başlamış dedi. Magnezyumu artık bırak sancıların gelmeye başlasın dedi Geçenlerde magnezyum bitti diye 2 gün içemeyince sancılarım artmıştı sanırım bundan sonra böyle geçecek.Göğüs ucu kremini her gün sürmeye başla. Bir de her gün anne sütü için humana çayını içmeye başla dedi. Rezene içsem olur mu dedim, olur dedi. Biz artık normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa
Eger bunu dr soylediyse normal.zamanda da yanlis yonlendrme olmus, cok siknti varsa dogal yontemler denenir eger olmuyorsa dr a gidip oral kullanilan ilaclar yazdirilir yine olmuyorsa dr recetsiyle lavman alinir, yani dr un soyledigi gibi basit bir ilac degildr..eğer bu yanlış yönlendirmeyse, ben de yanlış yönlendirildim demektir, hamilelikten kesinlikle bahsetmiyorum ama önceki dönemde bana bunu söyleyen bir doktordu, tabii ki abartmamak koşulu ile yapabilirsin dendi, kronik kabızlıkta başka çare bulanamayabiliniyo. hemşire ya da doktor değilim, herkes burada tecrübesi doğrultusunda bir şeyler paylaşıyor ve benimde tecrübem bu doğrultuda olduğu için bunu yazdım
Rahatlamissindir kuzum igne yaramiş ozamanAma benim iğneden sonra fark ettim halsizligim oluyordu gündüz uyumazdım hemen uykum geliyordu b12 denmiş
Demedi et yemiyormusun dedi esimde az yiyor etle arasi yok dedi doktorda bende yemezdim hamileyken insan agzinin tadi olmuyor dedi dusuk kuzum sinirin altinda yanindada d yaziyor dusuk diyeçok düşük değildir belki o zaman, bi de yediklerin ile de tamamlayabiliyormuşsun, bol bol et ye demiştir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?