- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Evet kuzum cok kotu kokusu bebe yagi ve islak mendili iyi ozamanlar bilmedigim icin onu almak istedimunibabynin kokusu hic gzl degil cnm
dalinin kokusu guzel en azindan esim oglumun sampuani bitmis unibaby almis dalin yokmus ve kokusu cok cirkin surup gbi kokuyo arkasindan sac kremi suruyorum hemen ben unibaby i hic begenmiyorum kokusunu sadece yumusaticisinin kokusida hic hos degildi baska birine vermistim
Benimki yeni yilda gelsin ya herkesinki gonlune gore nezaman istiyorlarsa ozaman gelebilirBekliyorum henüz canım :) Aralıkta gelir ama bence minnoşların çoğu
Akdenz anemisi tasiyici mi yoksa hastasi misin ? Eger hastasiysan bebisinde de olabilir baktirman gerekir, benm esim tasiyici problem olmaz dediler ama yine de baktiracagimbenimki nikah işlemlerinde ortaya çıkmıştı, zaten kansızlık hariç hiçbi şeye bi etkisi yok bildiğim kadarıyla, doğumları hayırlısıyla atlatalım inşallah da devam ederse baktırırsın belki
taşıyıcıyım, benim eşim de taşıyıcı maalesef o yüzden bebeğimize cvs yapıldı, çok şükür o sağlıklıAkdenz anemisi tasiyici mi yoksa hastasi misin ? Eger hastasiysan bebisinde de olabilir baktirman gerekir, benm esim tasiyici problem olmaz dediler ama yine de baktiracagim
Sen iğnelerini ol hemencecik yükselir:)
reçetesiz satıldığını biliyorum ama bahsettiğim bunun 3 yıl kadar öncesiydi şimdi bi şeyler değişmiştir onu da bilmem ya da doktor hatası vardır ortada bilemem. kaldı ki doktor reçetesi olmadan hiçbi ilacı kullanmamak gerekir zaten, benim temel de anlatmak istediğim acısız ağrısız yapımı kolay bi şey olduğu idi. yoksa burda kabızlık ile ilgili de konuşuldu kimseye kalıp lavmandan bahsetmedim. korkanlar olduğunu okuduk doğumdan önce gerekiyorsa yapılır korkulacak bi şey değil, demek istediğim bu sadeceEger bunu dr soylediyse normal.zamanda da yanlis yonlendrme olmus, cok siknti varsa dogal yontemler denenir eger olmuyorsa dr a gidip oral kullanilan ilaclar yazdirilir yine olmuyorsa dr recetsiyle lavman alinir, yani dr un soyledigi gibi basit bir ilac degildr..
Anladım canım.. Benimki şuanda çok azdı ama artış gösterebilir dedi doktorum 3hafta müsade etti ondan sonra haftalık gitmem gerekecek zaten.. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallahBenim 40 hafta dolana kadar bekledi Doktorum. Dediğim gibi 15 ya da 20 gün önceydi net çok kireçlenme var dedi. Sonra 3 4 Günde bir gidip takipli olmamı istedi. 40 hafta dolunca daha bi gün bile bekletemem dedi dolduğu gün yatışımı yaptı suni sancıyla başladık normal Doğum için ama bebeğin kalp atışları sıkıntıya girdi sonrasında suyuma baktı kaka da yapmıştı acil sezeryana alındım. Yani takipli olarak bekletebilirler benim kızımın kilosu kireçlenme var çok dendikten sonra hiç artmamıştı
Hayıır hiçde kullanmadım canım ve bu sigara kullananlarda daha sık görülen birşeymiş anlamadım neden böyle oldu daha güzel beslenip daha çok istirahat ediyorumki bebeğim büyüsün lakin dediğin gibi sağlıklı doğsunlarda bize de bol bol süt versin RabbimUzulme kuzum minige hemen kavusacaksin bu dunyaya gelen oyle yada boyle yasamina devam ettiriyor gozunun onunde olur bunda kotu birsey yokli orda beslenemiyorsa gogsunle beslersin uzulme sakin yanlis anlamazsan birsey sormak istiyorum sigara kullaniyormuydun ?
Canım ben bebeğimi sağ ve sol boşluklarımda hissediyorum sağ tarafımda poposu sol tarafımda ayakları var ittiriyor kaktırıyor kayıyor göbeğimin altına falan geliyor bazen, bi de hıçkırık tuttuğunda aşağıda hissediyorum ama hıçkırıkla bir bebek de sarsılma olduğu için karnım minik minik sallanıyorBebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
Heran heryerde hareket var bende ama kasiklariminda asagisinda bugun cok cok asagilarda bir hareket var sanki cikacak disari sizdede oluyormu boyle hic ben kaburgalarimdada tekmedir harekett hissetmedim
Hep kasiklarda karin cevresi midemdede yok hareket
Cok bir bilgim yok acikcasi, bebekle alakam hamilelikle basladi ama bildigim kadaryla anne sutu aldiktan sonra bakilmasi gerektigi yani bu da 3-4 gun sonrasi demek ve evet bunlar saglik mudurlugunn laboratuvarina gonderiliyor gerci tekrar bakilma sansi olsa bile neden bebisin topugunu 2 kez deldirelim ki zaten cok aci veren bir islem, ben de daha sonrasinda yaptiracagim bu yuzdenD Durbidk canım sana bir şey sorcam. Bu topuk kanı 48 saat geçtikten sonra alınmalıymış ama özellerde genelde ertesi gün alıyolarmış hemen. Araştırmadaki bi bebek hemşiresi söylemişti. Aldırmayın çünkü sonra bi daha aldıramazsınız başka yerde de diyo. Özelde de alınsa il sağlık müdürlüğünün laboratuvarında bakılıyomuş güya. O yüzden bi daha sağlık ocağında vs alsalar da bakılmazmış. Bu doğru mu bi bilgin var mı
reçetesiz satıldığını biliyorum ama bahsettiğim bunun 3 yıl kadar öncesiydi şimdi bi şeyler değişmiştir onu da bilmem ya da doktor hatası vardır ortada bilemem. kaldı ki doktor reçetesi olmadan hiçbi ilacı kullanmamak gerekir zaten, benim temel de anlatmak istediğim acısız ağrısız yapımı kolay bi şey olduğu idi. yoksa burda kabızlık ile ilgili de konuşuldu kimseye kalıp lavmandan bahsetmedim. korkanlar olduğunu okuduk doğumdan önce gerekiyorsa yapılır korkulacak bi şey değil, demek istediğim bu
Anladim ne demek istediginizi acikcasi cok yaptm ve yaptrdim ama hic yapilmadi bana o yuzden korkmuyorum desem yalan olur insallah acimaz
Aman iyi bari hastalik durumu kotu cunkutaşıyıcıyım, benim eşim de taşıyıcı maalesef o yüzden bebeğimize cvs yapıldı, çok şükür o sağlıklı
maalesef öyle, çok şükür sağlıklı dendi bir de sağlıkla kavuştuğumuzu görsek, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Aman iyi bari hastalik durumu kotu cunku
Bebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
Heran heryerde hareket var bende ama kasiklariminda asagisinda bugun cok cok asagilarda bir hareket var sanki cikacak disari sizdede oluyormu boyle hic ben kaburgalarimdada tekmedir harekett hissetmedim
Cok bir bilgim yok acikcasi, bebekle alakam hamilelikle basladi ama bildigim kadaryla anne sutu aldiktan sonra bakilmasi gerektigi yani bu da 3-4 gun sonrasi demek ve evet bunlar saglik mudurlugunn laboratuvarina gonderiliyor gerci tekrar bakilma sansi olsa bile neden bebisin topugunu 2 kez deldirelim ki zaten cok aci veren bir islem, ben de daha sonrasinda yaptiracagim bu yuzden
Onuda her zaman her yerde bulamiyoruz canim dalini markette bile buluyorumBingonun kuzumun kokusu var bir de bebekler icin cok guzel kokuyor
beeenn surekli kasigimda asagida hareketleri bazen birden suyum bosalacak gbi oluyo idrar kesesini kum torbasi yapmis anlayacaginizBebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?