2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum cok kotu kokusu bebe yagi ve islak mendili iyi ozamanlar bilmedigim icin onu almak istedim
Kokunca aldim gibi rafa geri koydum cantasi guzel diye dalin aldik gercekten evde bebek varmis gibi duygulandirdi beni

Akdenz anemisi tasiyici mi yoksa hastasi misin ? Eger hastasiysan bebisinde de olabilir baktirman gerekir, benm esim tasiyici problem olmaz dediler ama yine de baktiracagim

Akdenz anemisi tasiyici mi yoksa hastasi misin ? Eger hastasiysan bebisinde de olabilir baktirman gerekir, benm esim tasiyici problem olmaz dediler ama yine de baktiracagim
taşıyıcıyım, benim eşim de taşıyıcı maalesef o yüzden bebeğimize cvs yapıldı, çok şükür o sağlıklı

Bebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
Heran heryerde hareket var bende ama kasiklariminda asagisinda bugun cok cok asagilarda bir hareket var sanki cikacak disari sizdede oluyormu boyle hic ben kaburgalarimdada tekmedir harekett hissetmedim
Hep kasiklarda karin cevresi midemdede yok hareket

@Kartanesii8892 birde kizlar bu lavman konusunda aklima birsey daha geldi biz dogum esnasinda rahat olsun diye yapilir gibi dusunuyoruz da dogum sonrasi aslinda vahim olma durumuda olabilir Allah korusun bazilarinin makata kadar yirtiliyor oyle olupta wc ciktigini düşünün bayagi sıkıntı olabilir

reçetesiz satıldığını biliyorum ama bahsettiğim bunun 3 yıl kadar öncesiydi şimdi bi şeyler değişmiştir onu da bilmem ya da doktor hatası vardır ortada bilemem. kaldı ki doktor reçetesi olmadan hiçbi ilacı kullanmamak gerekir zaten, benim temel de anlatmak istediğim acısız ağrısız yapımı kolay bi şey olduğu idi. yoksa burda kabızlık ile ilgili de konuşuldu kimseye kalıp lavmandan bahsetmedim. korkanlar olduğunu okuduk doğumdan önce gerekiyorsa yapılır korkulacak bi şey değil, demek istediğim bu sadece

D Durbidk canım sana bir şey sorcam. Bu topuk kanı 48 saat geçtikten sonra alınmalıymış ama özellerde genelde ertesi gün alıyolarmış hemen. Araştırmadaki bi bebek hemşiresi söylemişti. Aldırmayın çünkü sonra bi daha aldıramazsınız başka yerde de diyo. Özelde de alınsa il sağlık müdürlüğünün laboratuvarında bakılıyomuş güya. O yüzden bi daha sağlık ocağında vs alsalar da bakılmazmış. Bu doğru mu bi bilgin var mı

Anladım canım.. Benimki şuanda çok azdı ama artış gösterebilir dedi doktorum 3hafta müsade etti ondan sonra haftalık gitmem gerekecek zaten.. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah

Hayıır hiçde kullanmadım canım ve bu sigara kullananlarda daha sık görülen birşeymiş anlamadım neden böyle oldu daha güzel beslenip daha çok istirahat ediyorumki bebeğim büyüsün lakin dediğin gibi sağlıklı doğsunlarda bize de bol bol süt versin Rabbim

Canım ben bebeğimi sağ ve sol boşluklarımda hissediyorum sağ tarafımda poposu sol tarafımda ayakları var ittiriyor kaktırıyor kayıyor göbeğimin altına falan geliyor bazen, bi de hıçkırık tuttuğunda aşağıda hissediyorum ama hıçkırıkla bir bebek de sarsılma olduğu için karnım minik minik sallanıyor

Cok bir bilgim yok acikcasi, bebekle alakam hamilelikle basladi ama bildigim kadaryla anne sutu aldiktan sonra bakilmasi gerektigi yani bu da 3-4 gun sonrasi demek ve evet bunlar saglik mudurlugunn laboratuvarina gonderiliyor gerci tekrar bakilma sansi olsa bile neden bebisin topugunu 2 kez deldirelim ki zaten cok aci veren bir islem, ben de daha sonrasinda yaptiracagim bu yuzden

Sırtı sol tarafta en cok orada hareket ediyor ayakları da sağ da bazen kasıklarıma doğru baskı oluyor.

Bana da birkaç gün sonra yaptırmak mantıklı geldi. Sağlık ocağındaki hemşire de biraz beslenmiş olmasını bekliyoruz demişti. Sağol canım

Bingonun kuzumun kokusu var bir de bebekler icin cok guzel kokuyor
Onuda her zaman her yerde bulamiyoruz canim dalini markette bile buluyorum
beeenn surekli kasigimda asagida hareketleri bazen birden suyum bosalacak gbi oluyo idrar kesesini kum torbasi yapmis anlayacaginiz ve en cok sag tarafimda gobek hizamdaki bolge poposunu domaltip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…