2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz himm esim bir marketten bulup getirmis ama bilmiyordum zor bulundugunu. Bitince ben de daline gecerim o zaman buyuk ihtimal onu aramakla ugrasamam:))

haklısın canım evet bence de gerekli gerekli olmasa yapılmazdı sanırım ama tabi tercıh meselesi ben hergun wc ıhtıyacım oldugundan yaptırcam nasıpse

Ya evet hem kasıklarım ağrıyor, hem belim. Bir de vajina kemikleri hem ağrıyor hem de hassas gibi bir tuhaf
çatılarımız hazırlanıyor dıye işte canım. Üstüne bır de bu aksam agalama krızlerine girdim benım psıkolojım.cokgıtgellı eşime sardımdurupdururken agladım.2saat boyunca ve konuşmuyorum da çok garıp hıssedıyorum kendımı bu bılıncaltı falan mı yani dogum öncesı psıkolojık bozukluk olurmus ama hıcbır sorunyokken agladım ve sımdı farkına vardım saatler sonra kendımın onu da üzdüm yok yere çook güçsüz hissediyorm ben bazen T tanem-tane20

canım mesela şuan karnımın her noktasında hsreket edıyor çıldırmıs gb ama mesaneye cokbası yapıyot bu hareketlı hallerınde onun dısında sag karnımda ayakları hatta demıstım parmaklarını falan goruyoruz artık yukarı dogru ıttırıyor ard arda:) ellerı sol tarafmda sırtı sag alt kasıgımda bası malum sol altta. ama dunden berı popoyu sola verıyor ayaklar yıne sagda sırtını sola vermıs anlasılan gıdınce anlıcam ama bıldıgın popo kaldırıp.ındırıyor ıcerde squat yapıyoe sankı arada da kaburgalarma tak dıye tekme atıyor bebişim

canm bence de ben de ıstıyorum sorun yaşamamak ıcın sezeryan oncesı dahi yapıyorlarmıs genelde

Doğum yaklaştığı için farkında olmadan geriliyoruz onun da etkisi var canım. Git eşine sarıl öp dargın kalmayın bence

Doğum yaklaştığı için farkında olmadan geriliyoruz onun da etkisi var canım. Git eşine sarıl öp dargın kalmayın bence
o geldı pas vermedim ben hemen sönerdım halbukı bugun de çok sakindim beynım oyun oynuyor resmen gerçekten ınsanın elınde olmadan coksey hıssedıyor en cok da lohusa depresyonuna gırmekten korkuyorum bir gun ıyı nir gün melankologım. bır gun enerjıksem bır gun cok yorgun

Hormonlardan canım normal. Geçecek hepsi takılma fazla

Günlerimiz aynı, bebeklerimiz de hemen hemen aynı canım :) Sağlıkla gelsinler

Akdeniz anemisi olabilir diye bir doktor dedi sadece nasıl anlaşılır ki neye baktiricam

Canım ben 1 hafta geriden gelmesine değil de, 1 haftda hiç gelişmemiş olmasına takıldım. Haftaya perinatolog görecek. İnş bişi yoktur, sadece bebek minyondur.
Inşallah canım benim.diger bebeklerim de hep geriden takip etti haftası ile uyumlu gitmedi hiç. Inşallah sorun yoktur stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…