haklısın canım evet bence de gerekli gerekli olmasa yapılmazdı sanırım ama tabi tercıh meselesi ben hergun wc ıhtıyacım oldugundan yaptırcam nasıpse@Kartanesii8892 birde kizlar bu lavman konusunda aklima birsey daha geldi biz dogum esnasinda rahat olsun diye yapilir gibi dusunuyoruz da dogum sonrasi aslinda vahim olma durumuda olabilir Allah korusun bazilarinin makata kadar yirtiliyor oyle olupta wc ciktigini düşünün bayagi sıkıntı olabilir
çatılarımız hazırlanıyor dıye işte canım. Üstüne bır de bu aksam agalama krızlerine girdim benım psıkolojım.cokgıtgellı eşime sardımdurupdururken agladım.2saat boyunca ve konuşmuyorum da çok garıp hıssedıyorum kendımı bu bılıncaltı falan mı yani dogum öncesı psıkolojık bozukluk olurmus ama hıcbır sorunyokken agladım ve sımdı farkına vardım saatler sonra kendımın onu da üzdüm yok yere çook güçsüz hissediyorm ben bazenYa evet hem kasıklarım ağrıyor, hem belim. Bir de vajina kemikleri hem ağrıyor hem de hassas gibi bir tuhaf
canım mesela şuan karnımın her noktasında hsreket edıyor çıldırmıs gb ama mesaneye cokbası yapıyot bu hareketlı hallerınde onun dısında sag karnımda ayakları hatta demıstım parmaklarını falan goruyoruz artık yukarı dogru ıttırıyor ard arda:) ellerı sol tarafmda sırtı sag alt kasıgımda bası malum sol altta. ama dunden berı popoyu sola verıyor ayaklar yıne sagda sırtını sola vermıs anlasılan gıdınce anlıcam ama bıldıgın popo kaldırıp.ındırıyor ıcerde squat yapıyoe sankıBebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
Heran heryerde hareket var bende ama kasiklariminda asagisinda bugun cok cok asagilarda bir hareket var sanki cikacak disari sizdede oluyormu boyle hic ben kaburgalarimdada tekmedir harekett hissetmedim
Hep kasiklarda karin cevresi midemdede yok hareket
canm bence de ben de ıstıyorum sorun yaşamamak ıcın sezeryan oncesı dahi yapıyorlarmıs geneldebence yaptir canim bende normal oldu ilki lavman yapildi hemen hic aci yanma olmafi en azindan dogum yaparsam bise olmasin demezsin rahat olur @Kartanesii8892 benim doktorum yapmisti hemde dogumdan 6 7 saat oncesi aci yanma olmadi odada bir sen bir ebe baska kimse olmuyor yan yatiyorsun yapiyor lavmani 2 dk durup snra hoop lavaboya bise kalmiyo. En azindan endisen olmuyo bnde bir sikinti olmadi cok sukur canim
Doğum yaklaştığı için farkında olmadan geriliyoruz onun da etkisi var canım. Git eşine sarıl öp dargın kalmayın benceçatılarımız hazırlanıyor dıye işte canım. Üstüne bır de bu aksam agalama krızlerine girdim benım psıkolojım.cokgıtgellı eşime sardımdurupdururken agladım.2saat boyunca ve konuşmuyorum da çok garıp hıssedıyorum kendımı bu bılıncaltı falan mı yani dogum öncesı psıkolojık bozukluk olurmus ama hıcbır sorunyokken agladım ve sımdı farkına vardım saatler sonra kendımın onu da üzdüm yok yere çook güçsüz hissediyorm ben bazenT tanem-tane20
o geldı pas vermedim ben hemen sönerdım halbukı bugun de çok sakindim beynım oyun oynuyor resmenDoğum yaklaştığı için farkında olmadan geriliyoruz onun da etkisi var canım. Git eşine sarıl öp dargın kalmayın bence
Hormonlardan canım normal. Geçecek hepsi takılma fazlao geldı pas vermedim ben hemen sönerdım halbukı bugun de çok sakindim beynım oyun oynuyor resmengerçekten ınsanın elınde olmadan coksey hıssedıyor en cok da lohusa depresyonuna gırmekten korkuyorum bir gun ıyı nir gün melankologım. bır gun enerjıksem bır gun cok yorgun
Günlerimiz aynı, bebeklerimiz de hemen hemen aynı canım :) Sağlıkla gelsinlerBizim bugün muayenemiz vardı minişi gördük mutlu olduk47 cm 2685 gram olmuş. Artık gününü yakaladı çok ileri çıkmıyo boyu kilosu. 1 gün ileri çıktı sadece. Hala baş aşağı pozisyonda, suyu vs her şey yolunda. Nst'de de çok yüksek kasılmalar çıkmadı. Demir ve b12 düşüklüğü için iğne yazdı doktor Haftada bir kez iğne yapılcak her ikisi de. Doğuma kadar 3 kez bile yapılsa yükseltir dedi. Bunları yükseltmezsek her iki doğum şeklinde de çok kanamam olurmuş.
Aranızda kan veya b12 iğnesi olan var mı?
Akdeniz anemisi olabilir diye bir doktor dedi sadece nasıl anlaşılır ki neye baktiricambenimki nikah işlemlerinde ortaya çıkmıştı, zaten kansızlık hariç hiçbi şeye bi etkisi yok bildiğim kadarıyla, doğumları hayırlısıyla atlatalım inşallah da devam ederse baktırırsın belki
Günlerimiz aynı, bebeklerimiz de hemen hemen aynı canım :) Sağlıkla gelsinler
Canım ben 1 hafta geriden gelmesine değil de, 1 haftda hiç gelişmemiş olmasına takıldım. Haftaya perinatolog görecek. İnş bişi yoktur, sadece bebek minyondur.Benim bebeğim de bir hafta geriden gidiyor ve hep öyleydi. Bir sorun görünmedi ama ben de endiseleniyorum
Olcum yanlis olabilir canim..Canım ben 1 hafta geriden gelmesine değil de, 1 haftda hiç gelişmemiş olmasına takıldım. Haftaya perinatolog görecek. İnş bişi yoktur, sadece bebek minyondur.
Inşallah canım benim.diger bebeklerim de hep geriden takip etti haftası ile uyumlu gitmedi hiç. Inşallah sorun yoktur stres yapma sakınCanım ben 1 hafta geriden gelmesine değil de, 1 haftda hiç gelişmemiş olmasına takıldım. Haftaya perinatolog görecek. İnş bişi yoktur, sadece bebek minyondur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?