- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
İnş öyledir canım, o kadar sıkılıp üzüldümki. Allah daha büyük dert vermesin ama sürekli kötü şeyler geliyor aklımaOlcum yanlis olabilir canim..
Gunaydin herkeslere
Benim de şimdiye kadar hep 3-5 gün geriden gelen değerleri vardı. Haftasıyla uyumluydu ama. Bu hafta hiç gelişmeyince çok endişelendim. İçim içimi yiyo sorma ya. İnş kötü birşey çıkmazInşallah canım benim.diger bebeklerim de hep geriden takip etti haftası ile uyumlu gitmedi hiç. Inşallah sorun yoktur stres yapma sakın
Amin canim önemli olan bebek dogduktan sonra beslenmesi cok uzulme oyuzden bak iki arkadasimiz allaha sukur sagliklicanyapti dogumlarini o bebekler simdi kocaman olmustur normal hayatta daha cabuk toparlaniyorlarHayıır hiçde kullanmadım canım ve bu sigara kullananlarda daha sık görülen birşeymiş anlamadım neden böyle oldu daha güzel beslenip daha çok istirahat ediyorumki bebeğim büyüsün lakin dediğin gibi sağlıklı doğsunlarda bize de bol bol süt versin Rabbim
Evet kuzum dunden beri benimde kasiklarimin altinda bi hareketlilik var anlamadim heran heryerden cikabiliyor bebek hareketide bukadar asagida olmasi degisik geldi bu arada sen sipa donmemismi halen kontrolde soyledimi doktorunuzCanım ben bebeğimi sağ ve sol boşluklarımda hissediyorum sağ tarafımda poposu sol tarafımda ayakları var ittiriyor kaktırıyor kayıyor göbeğimin altına falan geliyor bazen, bi de hıçkırık tuttuğunda aşağıda hissediyorum ama hıçkırıkla bir bebek de sarsılma olduğu için karnım minik minik sallanıyor
Benim bi kontrolumde 1 hafta ileri demisti..bir sonrakinde haftasiyla uyumlu cikti.... yani az almis gibi duruyo o zaman..ama ben hic sormadim.cunku degerler oynayabiliyor.İnş öyledir canım, o kadar sıkılıp üzüldümki. Allah daha büyük dert vermesin ama sürekli kötü şeyler geliyor aklıma
Geriden gelen deger ne canim gunumu kilosumu ??Benim de şimdiye kadar hep 3-5 gün geriden gelen değerleri vardı. Haftasıyla uyumluydu ama. Bu hafta hiç gelişmeyince çok endişelendim. İçim içimi yiyo sorma ya. İnş kötü birşey çıkmaz
Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacakSırtı sol tarafta en cok orada hareket ediyor ayakları da sağ da bazen kasıklarıma doğru baskı oluyor.
Canım ben 35te koraspirini keseceğim igneyide sanırım son üç dört gün kala keseceğim.Kızlar clexane kan sulandırıcı kullanan var mi aranızda? Doktor bana 32 den sonra keseriz dedi ama ben kesmek istemiyorum korkuyorum bebegime kan akisi gitmicek ve bir sey olucak diye. Ayrica eczanelerden clexane 4000 bulmak zor artik baska bir tane veriyorlar . Kan sulandırıcı kullananlar siz ne zaman keseceksiniz igneyi?
Allah korusun.Oraya yazdı ise bizim sayfaya yazdığı tarihler ile aynıdır dediğim gibi temmuz - Kasım arası siteye giriş yapmadi çünkü arada profiline bakıyordum Allah biliyor ya korktum bile bir ara ikizleri kaybettiği için mi girmedi siteye diye
Aynen bende artik tam olarak guvenmiyorum. Ultrason kilosuyla dogan bebis kilosu arasinda baya fark oluyor cunku net olcumler degilBenim bi kontrolumde 1 hafta ileri demisti..bir sonrakinde haftasiyla uyumlu cikti.... yani az almis gibi duruyo o zaman..ama ben hic sormadim.cunku degerler oynayabiliyor.
Bizimde oyle canim sag tarafta birtane sislik ama sert oluyor uyuşmuş gibi neresiyse asagidan cikip gelecek gibi oluyor dun gece cok asagilardaydi bacagimi kivirdigimda siddetli vurdu duz tuttum nasil asagilara salladiysa kendini bacagimdan bile rahatsiz oldu çek der gibi vuruyorduOnuda her zaman her yerde bulamiyoruz canim dalini markette bile buluyorum
beeenn surekli kasigimda asagida hareketleri bazen birden suyum bosalacak gbi oluyo idrar kesesini kum torbasi yapmis anlayacaginizve en cok sag tarafimda gobek hizamdaki bolge poposunu domaltip duruyor
Valla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤Günaydın kızlarne çok yazışmışsınız oku oku bitiremedim.dofum yapan arkadaşımız olmuş hayırlı olsun gözü aydın.sancisi kasılmaları olan arkadaşlar var bende panik yapıyorum korkutuyor beni doğum erken gelsin istemiyorum inşallah hepimiz vaktinde aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Acımıyor yani. Olabilir aslında öyleyse. Uzunca bir şey mi sokuyor acaba?bence yaptir canim bende normal oldu ilki lavman yapildi hemen hic aci yanma olmafi en azindan dogum yaparsam bise olmasin demezsin rahat olur @Kartanesii8892 benim doktorum yapmisti hemde dogumdan 6 7 saat oncesi aci yanma olmadi odada bir sen bir ebe baska kimse olmuyor yan yatiyorsun yapiyor lavmani 2 dk durup snra hoop lavaboya bise kalmiyo. En azindan endisen olmuyo bnde bir sikinti olmadi cok sukur canim
Suyu gayet iyi demek ki canim :)) benim dojtor oyle dedi suyu vs cok cok iyi kipir kipir olmasi lazim dedi nornalde artik yerleri daraldigindan azalir derler cunku :)Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacak
Cok takilmamak lazim o yuzden..Aynen bende artik tam olarak guvenmiyorum. Ultrason kilosuyla dogan bebis kilosu arasinda baya fark oluyor cunku net olcumler degil
Aynen canim on gun once devlette 1140 kilo gelen bebek ongun sonra ozelde 1190 kilo iki saat sonrada 1270 kilo geldi on gunde 50 grammi aldi iki saatte 230 grammi boyu ortalama heryerde ayni cikiyor ama fl sabitAynen bende artik tam olarak guvenmiyorum. Ultrason kilosuyla dogan bebis kilosu arasinda baya fark oluyor cunku net olcumler degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?