2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Inşallah canım benim.diger bebeklerim de hep geriden takip etti haftası ile uyumlu gitmedi hiç. Inşallah sorun yoktur stres yapma sakın
Benim de şimdiye kadar hep 3-5 gün geriden gelen değerleri vardı. Haftasıyla uyumluydu ama. Bu hafta hiç gelişmeyince çok endişelendim. İçim içimi yiyo sorma ya. İnş kötü birşey çıkmaz

Amin canim önemli olan bebek dogduktan sonra beslenmesi cok uzulme oyuzden bak iki arkadasimiz allaha sukur sagliklicanyapti dogumlarini o bebekler simdi kocaman olmustur normal hayatta daha cabuk toparlaniyorlar

Evet kuzum dunden beri benimde kasiklarimin altinda bi hareketlilik var anlamadim heran heryerden cikabiliyor bebek hareketide bukadar asagida olmasi degisik geldi bu arada sen sipa donmemismi halen kontrolde soyledimi doktorunuz

Kızlar clexane kan sulandırıcı kullanan var mi aranızda? Doktor bana 32 den sonra keseriz dedi ama ben kesmek istemiyorum korkuyorum bebegime kan akisi gitmicek ve bir sey olucak diye. Ayrica eczanelerden clexane 4000 bulmak zor artik baska bir tane veriyorlar . Kan sulandırıcı kullananlar siz ne zaman keseceksiniz igneyi?

Sırtı sol tarafta en cok orada hareket ediyor ayakları da sağ da bazen kasıklarıma doğru baskı oluyor.
Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacak

Canım ben 35te koraspirini keseceğim igneyide sanırım son üç dört gün kala keseceğim.
Bana daha önce 32de keseceğiz dedi koraspirini ama en son gittiğimde 35,keseceğiz dedi .seninde böyle olabilir

Allah korusun.
Ama öyle bir şey var sanırım .Hislerin güçlü olması durumu yani.
Mesela ilk zamanlarımızda sayfayı yöneten arkadaşımızın adı kübraydı sanırım . O yazmadan değişik bir şekilde bebeğini kaybettiğini hissetmiştim. Sonra o da yazmıştı . Bir kaç bir şey daha oldu bu tarz. Enteresan.

Günaydın kızlarne çok yazışmışsınız oku oku bitiremedim.dofum yapan arkadaşımız olmuş hayırlı olsun gözü aydın.sancisi kasılmaları olan arkadaşlar var bende panik yapıyorum korkutuyor beni doğum erken gelsin istemiyorum inşallah hepimiz vaktinde aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

Benim bi kontrolumde 1 hafta ileri demisti..bir sonrakinde haftasiyla uyumlu cikti.... yani az almis gibi duruyo o zaman..ama ben hic sormadim.cunku degerler oynayabiliyor.
Aynen bende artik tam olarak guvenmiyorum. Ultrason kilosuyla dogan bebis kilosu arasinda baya fark oluyor cunku net olcumler degil

Bizimde oyle canim sag tarafta birtane sislik ama sert oluyor uyuşmuş gibi neresiyse asagidan cikip gelecek gibi oluyor dun gece cok asagilardaydi bacagimi kivirdigimda siddetli vurdu duz tuttum nasil asagilara salladiysa kendini bacagimdan bile rahatsiz oldu çek der gibi vuruyordu

Valla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤

Acımıyor yani. Olabilir aslında öyleyse. Uzunca bir şey mi sokuyor acaba?
Bir de hastanede iken hurma yiyecem. O Lavmandan sonra sanırım hiç bir şey yiyemeyiz

Kızlar birşey sormak istiyorum gece sol tarafıma yatıyorum gece tuvalet için uyandığımda karnimda bebek toplanmış ve çok sert oluyor mideme yakında hem .
Sonra sırtımı yatağa dayiyinca birazda karnımı ovunca yumuşuyor karnım.
Bu ne demek oluyor kızlar sizde böyle bişey yaşıyor musunuz.
Hatta bazen gündüzden oluyor sertleşme acaba bebek sikisiyormu karnimda diyorum bilen var mı sebebi ne kızlar
Yoksa bunlar kasılma

Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacak
Suyu gayet iyi demek ki canim :)) benim dojtor oyle dedi suyu vs cok cok iyi kipir kipir olmasi lazim dedi nornalde artik yerleri daraldigindan azalir derler cunku :)

Aynen bende artik tam olarak guvenmiyorum. Ultrason kilosuyla dogan bebis kilosu arasinda baya fark oluyor cunku net olcumler degil
Cok takilmamak lazim o yuzden..

Ya gogsunden sivi gelen kimdi..sut mu adi her neyse :)
Benim dunden beri daha sık gelmeye basladi..hergun geliyomu sizdede

Aynen canim on gun once devlette 1140 kilo gelen bebek ongun sonra ozelde 1190 kilo iki saat sonrada 1270 kilo geldi on gunde 50 grammi aldi iki saatte 230 grammi boyu ortalama heryerde ayni cikiyor ama fl sabit ) ben takilmiyorum kiloyu bosverdim hayati tehlikesi varmi saglik problemi asil onemli olan o doktor bir sıkıntisinin olmadigini soyluyor ama insallahta oyledir hepimiz icin rabbm saglikli evlat versin dert verip derman aratmasin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…