2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤
Aynen ya demi Aralık erken geliyor bana 7aralikta 38.haftam doluyor en azından ondan sonra olsa süper olur demi
Sende tam benden bir hafta öncesin hadi Ocak başı olsun ama Aralık erken birde inşan kuvezden falan kokruyor insallah hepimiz sıkıntısız alırız yavrularimizi

İnanirmisin bende agladim aksam koltuga uzanmistik bebek tepti hickira hickira agladim canimda yanmadi esim diyor ne oldu cevapta vermiyorum ama iki saat surmedi benimki kisa kestim ) insan goz yaslari almayincada rahatsizlik veriyor alisti tabi ota b*ka aglamaya )

Kuzum 7ocak dicektin sanirsam 38.haftan

Valla ben doğumdan sonra da devam edeceğim ama benim durumum farklı ben trombozitoz hastasıyım ve plt değerlerim aşırı yüksek ama doktorun kes diyorsa dinle canin o illaki doblorde falan bakmıştır kan akışına ondan kes demiştir ben 06lik kullanıyorum ama markaya bakmıyorum hic ogün eczanede hangisi varsa onu alıyorum marka farklı ama bileşenleri aynı canım

Benim kasıklarda ve sağ tarafta sırtı ve poposu var arada sağ tarafta tekme hissediyorum

Ben hala kullaniyorum 34+6 dayim..ne zaman birakicaz soylemedi..toplu olarak almistim.. 2 kutu daha var.

Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı

Valla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤
Biz dun basladik ya temizlige..esim.3 saat balkonun camini sildicocuk dogucak bi cam silemedin dedim
Hafta ici annemle ablam banyo ve mutfagi halledicek..tek tek artik yapariz..
Ya benim cok geriliyo karnim.yuruyun edin diyoLr.zaten hafta ici calisiyorm ama sabah aksam toplam 30 dk yuruyorumdur..
Dun biraz dolanayim dedim.tas kesildi karnim..

Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı
Evet oluyo canim..hatta soluma yatinca bi zaman belim agriyo ole uyaniyorum.bakiyorum o tarafa toplanmis.agirlik orda oldugu icinde sol tarafim agriyo..sonra saga donuyorum.aynisi ordada oluyo..
Sag sol derken sabah oluyo :)

Canım ben 35te koraspirini keseceğim igneyide sanırım son üç dört gün kala keseceğim.
Bana daha önce 32de keseceğiz dedi koraspirini ama en son gittiğimde 35,keseceğiz dedi .seninde böyle olabilir
Insallah cnm ben gidince konuşcam zaten gene hematoloji uzmanı son ana kadar kullan dedi ama 2000lik dedi. Ben 4000lik kullandim hep belkide yarisini yapmama izin verir.

Masallah neresi nerende biliyorsun ben anlayamiyorum biyerleri biyerinde ama orasi neresi bilmiyorum )

Suyu gayet iyi demek ki canim :)) benim dojtor oyle dedi suyu vs cok cok iyi kipir kipir olmasi lazim dedi nornalde artik yerleri daraldigindan azalir derler cunku :)
Hiç yerim dar ben oturayim demiyor nstye bagladilar bizi hastanede uc bayandik ucumuzde ocakta dogum yapacagiz biri 34 ikimiz 33 haftaliktik ayniyiz yani basimizdaki kiza diyorlar bizden ses gelmiyor bizim
Makinadan oyle sesler cikiyorki onlarinki duyulmuyor bile onun bebegi hareketli dedi kizda her gittim yerde kendini belli ediyor cok fena olacak bu sakin bi bebek olmucak galiba Hic uyumuyor ya rahati yok ondan kipirdiyor anlamiyorumda

Amiiin canimm ❤❤ aynen oyle onemli olan saglikli sihhatli olmasi baska hic bisey degil

Evet evet bana da aralik erken geliyor en kotu 2 3ocak olsun diyorum ocagi bir gormek istiyorum yani Rabbim nasip ederse ❤

Ohh ne guzel yavas yavas ama gayet duzenli gidiyor senin temizlik :) ben esime hayatta sildiremem cam beceremez seninko iyiymis :) bide bizim balkon zor 18m2 hem kapali balkon camlari var hemde o kadar buyuklukte boydan boya cam balkonla salon ve mutfak arasi :))) valla bende oyleyim canim artik yuruyemiyorum cati agrisi basladi o da zorluyor artik adim atarken dun 15dk yurudum de cok cok zordu

Canım bir önceki hafta haftasıyla uyumluydu. Bu haftaki kontrolde tüm değerleri 1 hafta -10 gün geri. 34+4teyken 33+2 çıktı. Kilosu 32+6, ac, fl 33. 1 haftada hiç gelişmemiş yani.
Anladim kuzum beslenemezse doguruverirsin uzme kendini her gittigimde doktor ayni seyi diyor besliyemezsen dogum yapacaz hem dunyaya gelen bebek anne karnina gore daha guzel besleniyor sipa kendini kurtarmiş insallah durumunu toparlar vaktinde gelir ama aksi olursada uzulme canim erken kavusursunuz hayirlisi. Hangisiyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…