- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Aynen ya demi Aralık erken geliyor bana 7aralikta 38.haftam doluyor en azından ondan sonra olsa süper olur demiValla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤
İnanirmisin bende agladim aksam koltuga uzanmistik bebek tepti hickira hickira agladim canimda yanmadi esim diyor ne oldu cevapta vermiyorum ama iki saat surmedi benimki kisa kestimçatılarımız hazırlanıyor dıye işte canım. Üstüne bır de bu aksam agalama krızlerine girdim benım psıkolojım.cokgıtgellı eşime sardımdurupdururken agladım.2saat boyunca ve konuşmuyorum da çok garıp hıssedıyorum kendımı bu bılıncaltı falan mı yani dogum öncesı psıkolojık bozukluk olurmus ama hıcbır sorunyokken agladım ve sımdı farkına vardım saatler sonra kendımın onu da üzdüm yok yere çook güçsüz hissediyorm ben bazenT tanem-tane20
Kuzum 7ocak dicektin sanirsam 38.haftanAynen ya demi Aralık erken geliyor bana 7aralikta 38.haftam doluyor en azından ondan sonra olsa süper olur demi
Sende tam benden bir hafta öncesin hadi Ocak başı olsun ama Aralık erken birde inşan kuvezden falan kokruyor insallah hepimiz sıkıntısız alırız yavrularimizi
Valla ben doğumdan sonra da devam edeceğim ama benim durumum farklı ben trombozitoz hastasıyım ve plt değerlerim aşırı yüksek ama doktorun kes diyorsa dinle canin o illaki doblorde falan bakmıştır kan akışına ondan kes demiştir ben 06lik kullanıyorum ama markaya bakmıyorum hic ogün eczanede hangisi varsa onu alıyorum marka farklı ama bileşenleri aynı canımKızlar clexane kan sulandırıcı kullanan var mi aranızda? Doktor bana 32 den sonra keseriz dedi ama ben kesmek istemiyorum korkuyorum bebegime kan akisi gitmicek ve bir sey olucak diye. Ayrica eczanelerden clexane 4000 bulmak zor artik baska bir tane veriyorlar . Kan sulandırıcı kullananlar siz ne zaman keseceksiniz igneyi?
Bebegi dogum poz olan annişler bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz cogunlukla
Heran heryerde hareket var bende ama kasiklariminda asagisinda bugun cok cok asagilarda bir hareket var sanki cikacak disari sizdede oluyormu boyle hic ben kaburgalarimdada tekmedir harekett hissetmedim
Hep kasiklarda karin cevresi midemdede yok hareket
Ay evet yanlış yazmışımKuzum 7ocak dicektin sanirsam 38.haftan
Ben hala kullaniyorum 34+6 dayim..ne zaman birakicaz soylemedi..toplu olarak almistim.. 2 kutu daha var.Kızlar clexane kan sulandırıcı kullanan var mi aranızda? Doktor bana 32 den sonra keseriz dedi ama ben kesmek istemiyorum korkuyorum bebegime kan akisi gitmicek ve bir sey olucak diye. Ayrica eczanelerden clexane 4000 bulmak zor artik baska bir tane veriyorlar . Kan sulandırıcı kullananlar siz ne zaman keseceksiniz igneyi?
Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mıKızlar birşey sormak istiyorum gece sol tarafıma yatıyorum gece tuvalet için uyandığımda karnimda bebek toplanmış ve çok sert oluyor mideme yakında hem .
Sonra sırtımı yatağa dayiyinca birazda karnımı ovunca yumuşuyor karnım.
Bu ne demek oluyor kızlar sizde böyle bişey yaşıyor musunuz.
Hatta bazen gündüzden oluyor sertleşme acaba bebek sikisiyormu karnimda diyorum bilen var mı sebebi ne kızlar
Yoksa bunlar kasılma
Biz dun basladik ya temizlige..esim.3 saat balkonun camini sildiValla ben evin temizligi ve hali yikama icin bu ayin 25ine randevu aldim :)) o derece erken olmasin dusuncesi var demek ki kafamda :)) bende erken olsun istemiyorum vaktinde saglicakla hayirlisiyla gelsinler insallah ❤
Evet oluyo canim..hatta soluma yatinca bi zaman belim agriyo ole uyaniyorum.bakiyorum o tarafa toplanmis.agirlik orda oldugu icinde sol tarafim agriyo..sonra saga donuyorum.aynisi ordada oluyo..Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı
Insallah cnm ben gidince konuşcam zaten gene hematoloji uzmanı son ana kadar kullan dedi ama 2000lik dedi. Ben 4000lik kullandim hep belkide yarisini yapmama izin verir.Canım ben 35te koraspirini keseceğim igneyide sanırım son üç dört gün kala keseceğim.
Bana daha önce 32de keseceğiz dedi koraspirini ama en son gittiğimde 35,keseceğiz dedi .seninde böyle olabilir
Masallah neresi nerende biliyorsun ben anlayamiyorum biyerleri biyerinde ama orasi neresi bilmiyorumcanım mesela şuan karnımın her noktasında hsreket edıyor çıldırmıs gb ama mesaneye cokbası yapıyot bu hareketlı hallerınde onun dısında sag karnımda ayakları hatta demıstım parmaklarını falan goruyoruz artık yukarı dogru ıttırıyor ard arda:) ellerı sol tarafmda sırtı sag alt kasıgımda bası malum sol altta. ama dunden berı popoyu sola verıyor ayaklar yıne sagda sırtını sola vermıs anlasılan gıdınce anlıcam ama bıldıgın popo kaldırıp.ındırıyor ıcerde squat yapıyoe sankıarada da kaburgalarma tak dıye tekme atıyor bebişim
Hiç yerim dar ben oturayim demiyor nstye bagladilar bizi hastanede uc bayandik ucumuzde ocakta dogum yapacagiz biri 34 ikimiz 33 haftaliktik ayniyiz yani basimizdaki kiza diyorlar bizden ses gelmiyor bizimSuyu gayet iyi demek ki canim :)) benim dojtor oyle dedi suyu vs cok cok iyi kipir kipir olmasi lazim dedi nornalde artik yerleri daraldigindan azalir derler cunku :)
Canım bir önceki hafta haftasıyla uyumluydu. Bu haftaki kontrolde tüm değerleri 1 hafta -10 gün geri. 34+4teyken 33+2 çıktı. Kilosu 32+6, ac, fl 33. 1 haftada hiç gelişmemiş yani.Geriden gelen deger ne canim gunumu kilosumu ??
Amiiin canimm ❤❤ aynen oyle onemli olan saglikli sihhatli olmasi baska hic bisey degilAynen canim on gun once devlette 1140 kilo gelen bebek ongun sonra ozelde 1190 kilo iki saat sonrada 1270 kilo geldi on gunde 50 grammi aldi iki saatte 230 grammi boyu ortalama heryerde ayni cikiyor ama fl sabit) ben takilmiyorum kiloyu bosverdim hayati tehlikesi varmi saglik problemi asil onemli olan o doktor bir sıkıntisinin olmadigini soyluyor ama insallahta oyledir hepimiz icin rabbm saglikli evlat versin dert verip derman aratmasin bize
Evet evet bana da aralik erken geliyor en kotu 2 3ocak olsun diyorum ocagi bir gormek istiyorum yani Rabbim nasip ederse ❤Aynen ya demi Aralık erken geliyor bana 7aralikta 38.haftam doluyor en azından ondan sonra olsa süper olur demi
Sende tam benden bir hafta öncesin hadi Ocak başı olsun ama Aralık erken birde inşan kuvezden falan kokruyor insallah hepimiz sıkıntısız alırız yavrularimizi
Canim nasil anlayabiliyorsunuz neresi nerde oldugunuBenim kasıklarda ve sağ tarafta sırtı ve poposu var arada sağ tarafta tekme hissediyorum
Allahmi soyletti acaba dicem yine iyisin 7araligi gectik kuzumAy evet yanlış yazmışım
Ohh ne guzel yavas yavas ama gayet duzenli gidiyor senin temizlik :) ben esime hayatta sildiremem cam beceremez seninko iyiymis :) bide bizim balkon zor 18m2 hem kapali balkon camlari var hemde o kadar buyuklukte boydan boya cam balkonla salon ve mutfak arasi :))) valla bende oyleyim canim artik yuruyemiyorum cati agrisi basladi o da zorluyor artik adim atarken dun 15dk yurudum de cok cok zorduBiz dun basladik ya temizlige..esim.3 saat balkonun camini sildicocuk dogucak bi cam silemedin dedim
Hafta ici annemle ablam banyo ve mutfagi halledicek..tek tek artik yapariz..
Ya benim cok geriliyo karnim.yuruyun edin diyoLr.zaten hafta ici calisiyorm ama sabah aksam toplam 30 dk yuruyorumdur..
Dun biraz dolanayim dedim.tas kesildi karnim..
Anladim kuzum beslenemezse doguruverirsin uzme kendini her gittigimde doktor ayni seyi diyor besliyemezsen dogum yapacaz hem dunyaya gelen bebek anne karnina gore daha guzel besleniyor sipa kendini kurtarmiş insallah durumunu toparlar vaktinde gelir ama aksi olursada uzulme canim erken kavusursunuz hayirlisi. Hangisiyse o olsunCanım bir önceki hafta haftasıyla uyumluydu. Bu haftaki kontrolde tüm değerleri 1 hafta -10 gün geri. 34+4teyken 33+2 çıktı. Kilosu 32+6, ac, fl 33. 1 haftada hiç gelişmemiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?