Bende hic anlamam doktor soyledi diye biliyorum :)Masallah neresi nerende biliyorsun ben anlayamiyorum biyerleri biyerinde ama orasi neresi bilmiyorum)
Anladim canim Benmi cok salagim diyordumBende hic anlamam doktor soyledi diye biliyorum :)
Kolostrum ilk sut , benden gelmiyorCok takilmamak lazim o yuzden..
Ya gogsunden sivi gelen kimdi..sut mu adi her neyse :)
Benim dunden beri daha sık gelmeye basladi..hergun geliyomu sizdede
Kasılma canım vücudumuz doğuma alışıyor daha doğuma var yani.Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı
Doktor ne yorum yaptı? Yakın zamanda tekrar çağırmış olmalı.Canım bir önceki hafta haftasıyla uyumluydu. Bu haftaki kontrolde tüm değerleri 1 hafta -10 gün geri. 34+4teyken 33+2 çıktı. Kilosu 32+6, ac, fl 33. 1 haftada hiç gelişmemiş yani.
Bizimkide oyle canim sabah uyandimKızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı
Amin canım çok teşekkürler. Hayırlısı neyse o olsun. Elden de birşey gelmiyorAnladim kuzum beslenemezse doguruverirsin uzme kendini her gittigimde doktor ayni seyi diyor besliyemezsen dogum yapacaz hem dunyaya gelen bebek anne karnina gore daha guzel besleniyor sipa kendini kurtarmiş insallah durumunu toparlar vaktinde gelir ama aksi olursada uzulme canim erken kavusursunuz hayirlisi. Hangisiyse o olsun
Haftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.Doktor ne yorum yaptı? Yakın zamanda tekrar çağırmış olmalı.
Böyle gelişmeme devam ederse dr doğum yaptırıyor. Hiç tehlikeye atmıyorlar merak etme canım.
Kuzum o krem nekadar kati vazalin gibi :)) bende surdum ikigun once yumusacikti dun surmedim artikKolostrum ilk sut , benden gelmiyorsadece ggsumun ucunde beyaz beyaz kuruyo okadarcik :) ben bu arada gigus ucune krem surmeye başladım simdilik cok oynamadan ustten suruyorum birazdaha gecskn masaj yaparak surucem
Doktor. Nezamana randevu verdi canim cok ihmal etme sıkı takibe alsin ilerleme olmazsa gun alınAmin canım çok teşekkürler. Hayırlısı neyse o olsun. Elden de birşey gelmiyor
Benim ilk kızın da hep geriden geldi. Çok az kilo alıyordu. Hatta doktorun dediğine göre kilo bile vermişti anne karnında. 37.haftada doğumum oldu. Benim tansiyon problemim vardı.Haftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.
Salı gününe canım, perinatolog görecek sonra da karar verecekler sanırım. Çok minik daha ya. Herşey normalken birden böyle oldu. 2 gündür ne düşüneceğimi şaşırdım. İzne bile çıkmadım daha, hiç bir şeyim hazır değil doğru düzgün. Çok minik, küveze girer mi nasıl olur, düşünmekten kafayı yedim.Doktor. Nezamana randevu verdi canim cok ihmal etme sıkı takibe alsin ilerleme olmazsa gun alın
Evet baya kati sürünce vücut isisiyla açılıyo yavaş yavaş ama yinede katı lanolin demekki bu tarz bi madde :) ben 3 4 günde bir fln suruyorum şimdilik sonra gün aşırı yaparımKuzum o krem nekadar kati vazalin gibi :)) bende surdum ikigun once yumusacikti dun surmedim artik
Çok teşekkürler canım. Bende detaylı ultrasonda 20li haftalardaki minimal çentik vardı damarlarda. Son haftalarda problem olabileceğini söylemişti o zamanki dr. Aynen bebek hareketlerini takip ediyorum. Gebelik şekeri de var bende. Suyum artmış şekerden sanırım, çok dikkat etmemiştim geçen hafta. Üst üste geldi anlayacağınBenim ilk kızın da hep geriden geldi. Çok az kilo alıyordu. Hatta doktorun dediğine göre kilo bile vermişti anne karnında. 37.haftada doğumum oldu. Benim tansiyon problemim vardı.
Perinatolog en doğru kararı verecektir. Rahat ol.
Sen hareketlerini takip et. Azalması durumunda henen irtibata geç doktorunla.
Kilosu kac canimSalı gününe canım, perinatolog görecek sonra da karar verecekler sanırım. Çok minik daha ya. Herşey normalken birden böyle oldu. 2 gündür ne düşüneceğimi şaşırdım. İzne bile çıkmadım daha, hiç bir şeyim hazır değil doğru düzgün. Çok minik, küveze girer mi nasıl olur, düşünmekten kafayı yedim.
Cuma gittiğimde 2127di, geçen hafta 2106. Yanılma payı da var aletin hiç almamış yani.Kilosu kac canim
Ben de vardı daralma. İlk gebeliğimde 32.haftada tansiyon dalgalanmaları başladı.Çok teşekkürler canım. Bende detaylı ultrasonda 20li haftalardaki minimal çentik vardı damarlarda. Son haftalarda problem olabileceğini söylemişti o zamanki dr. Aynen bebek hareketlerini takip ediyorum. Gebelik şekeri de var bende. Suyum artmış şekerden sanırım, çok dikkat etmemiştim geçen hafta. Üst üste geldi anlayacağın
Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacak
Ya erkek iste o kadar yapiyo... balkon cami en zor ama gercektenOhh ne guzel yavas yavas ama gayet duzenli gidiyor senin temizlik :) ben esime hayatta sildiremem cam beceremez seninko iyiymis :) bide bizim balkon zor 18m2 hem kapali balkon camlari var hemde o kadar buyuklukte boydan boya cam balkonla salon ve mutfak arasi :))) valla bende oyleyim canim artik yuruyemiyorum cati agrisi basladi o da zorluyor artik adim atarken dun 15dk yurudum de cok cok zordu
Canim nasil anlayabiliyorsunuz neresi nerde oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?