2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok takilmamak lazim o yuzden..

Ya gogsunden sivi gelen kimdi..sut mu adi her neyse :)
Benim dunden beri daha sık gelmeye basladi..hergun geliyomu sizdede
Kolostrum ilk sut , benden gelmiyor sadece ggsumun ucunde beyaz beyaz kuruyo okadarcik :) ben bu arada gigus ucune krem surmeye başladım simdilik cok oynamadan ustten suruyorum birazdaha gecskn masaj yaparak surucem

Canım bir önceki hafta haftasıyla uyumluydu. Bu haftaki kontrolde tüm değerleri 1 hafta -10 gün geri. 34+4teyken 33+2 çıktı. Kilosu 32+6, ac, fl 33. 1 haftada hiç gelişmemiş yani.
Doktor ne yorum yaptı? Yakın zamanda tekrar çağırmış olmalı.
Böyle gelişmeme devam ederse dr doğum yaptırıyor. Hiç tehlikeye atmıyorlar merak etme canım.

Kızlar bu durumu yaşayan fikri olan var mı
Bizimkide oyle canim sabah uyandim
Bebek sagda karnim heryeri bos sag tarafte ayaga kalktim agir agir toparladi kendini gunduzde sertlesip duruyor hatta dun aksam 4 saat boyunca sertti en son dogururun falan diye korkumdan uyudum ) karnim yamuluyor ve sert olan kisimi hissetmiyorum ugusuyor gibi oluyor

Amin canım çok teşekkürler. Hayırlısı neyse o olsun. Elden de birşey gelmiyor

Doktor ne yorum yaptı? Yakın zamanda tekrar çağırmış olmalı.
Böyle gelişmeme devam ederse dr doğum yaptırıyor. Hiç tehlikeye atmıyorlar merak etme canım.
Haftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.

Kolostrum ilk sut , benden gelmiyor sadece ggsumun ucunde beyaz beyaz kuruyo okadarcik :) ben bu arada gigus ucune krem surmeye başladım simdilik cok oynamadan ustten suruyorum birazdaha gecskn masaj yaparak surucem
Kuzum o krem nekadar kati vazalin gibi :)) bende surdum ikigun once yumusacikti dun surmedim artik

Haftaiçi perinatolog görecek canım, bebeği besleyen damarlara bakacaklar. Ona göre de karar verecek sanırım. İçim içimi yiyor böyle beklerken. Hayırlısı neyse o olsun.
Benim ilk kızın da hep geriden geldi. Çok az kilo alıyordu. Hatta doktorun dediğine göre kilo bile vermişti anne karnında. 37.haftada doğumum oldu. Benim tansiyon problemim vardı.
Perinatolog en doğru kararı verecektir. Rahat ol.
Sen hareketlerini takip et. Azalması durumunda henen irtibata geç doktorunla.

Doktor. Nezamana randevu verdi canim cok ihmal etme sıkı takibe alsin ilerleme olmazsa gun alın
Salı gününe canım, perinatolog görecek sonra da karar verecekler sanırım. Çok minik daha ya. Herşey normalken birden böyle oldu. 2 gündür ne düşüneceğimi şaşırdım. İzne bile çıkmadım daha, hiç bir şeyim hazır değil doğru düzgün. Çok minik, küveze girer mi nasıl olur, düşünmekten kafayı yedim.

Kuzum o krem nekadar kati vazalin gibi :)) bende surdum ikigun once yumusacikti dun surmedim artik
Evet baya kati sürünce vücut isisiyla açılıyo yavaş yavaş ama yinede katı lanolin demekki bu tarz bi madde :) ben 3 4 günde bir fln suruyorum şimdilik sonra gün aşırı yaparım

Çok teşekkürler canım. Bende detaylı ultrasonda 20li haftalardaki minimal çentik vardı damarlarda. Son haftalarda problem olabileceğini söylemişti o zamanki dr. Aynen bebek hareketlerini takip ediyorum. Gebelik şekeri de var bende. Suyum artmış şekerden sanırım, çok dikkat etmemiştim geçen hafta. Üst üste geldi anlayacağın

Kilosu kac canim

Ben de vardı daralma. İlk gebeliğimde 32.haftada tansiyon dalgalanmaları başladı.
Bu gebeliğimde iki damarda da daralma çıktı.
34.haftaya coraspinle geldik.
Haftaya gittiğimde kilo alımını çok merak ediyorum.

Bizim bebek cok hareketli ondanmiki heryerden cikiyor dun gece su icmeye kalktim sagdaydi hickirik hep kasikta olan hickirik o saate ne isi varsa kipirkipirdi uyumuyormu bu hiç :-( doguncadami boyle olacak

Çoğundan duyduguma gore gece ozellikle hareketli olduğu anlar uyanık oluyormuş karınları mi acikiyor ne Ben de lavaboya kalınca özellikle saate bakıyorum 3,5 -4 gibi hareketli oluyor

Ya erkek iste o kadar yapiyo... balkon cami en zor ama gercekten
Ben de ufaktan yapiyorum biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…