2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben kartaldayım hastane koşuyolunda canım. Gündüz olsa düşünsene
Genelde gece tutuyor sanki sancılar ya bende ona güveniyorum , Allah yardım eder birsekilde, bebislerimiz güzel zamanda gelsinler inşallah , bende hem gece olsun hemde eşimin evde olduğu bir gece olsun istiyorum, haftanin üç günü yalnızım çünkü

Geçmiş olsun sağlıkla atlatacağınıza eminim sen de bebeğin de allah korusun doktorlar fazla panikletiyor insanı bazen korkutmayı seviyorlar kötü düşünme

Kızlar ben de nefes alamıyorum ve iki gündür karnım sık sık sertleşmeye başladı. Karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum hem bulantı oluyor hem de nefesimi engelliyor sanki. Sizde de böyle bişey var mı sancı hissetmiyorum normal mi bu? Bebeğim hareketliydi bugün genel olarak

Evet benim de duyduklarım hep gece başlamış. İnşallah yalnızken tutmaz canım senin

Japonya'da bebekle beraber uyumak bir gelenekmis ve bebek olum oranlarinin en dusuk oldugu ulkelerden biri japonya. Ama anneler bebekleriyle beraber buyuk bir yatakta yalniz yatiyorlar, babayla ortalarina almiyorlar oyle tehlikeli olabiliyor. Ama bence ilk 6 ay bebek kendi besiginde anneyle babanin odasinda uyumali. Sonra kendi odasina gecmeli. Isterse anne, o zaman beraber uyuyabilirler :)

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorsunuz uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazamiyordum cunku sikintili bir gebelikti . Benim cok erken acilmam olmaya baslamisti 34+6 gece suyum yavas yavas gelmeye basladi 35 de 3 cm aciklikla hastaneye yatirildim suyum inmisti cunku 35+1 de suni sanci desteği ile 8 cm aciklikla normal dogum yaptim ama 20 saat sanci cektim bebegim nefessiz kalmisti nabzi dusmeye basladi . Erkn dogumu da idrar yolu enfeksiyonum tetikledi 2.240 gr 43 cm bir kiz bebek dogurdum

Allah bagislasin canim suan durumunuz nasil peki. insallah her sey iyidir ♡

Sifonyerin üstüne çerçeve düşünüyorum 3 tane orası çok boş kaldı birşeyler ayarlicam artıkın :))) yaa nasıl kacirirsinn aşk olsun
Kız bir ara eşime kızıp telefonu salonda bırakıp yatak odasına gidip yatmıştım gururumdan gidip telefonumu da alamadım salondan :)))) kesin o aralar yazışmışsınız bende kaçırmışım :)) çerçeve güzel olur hatta Bebişin ultrason fotolarını koyarsın birine de ilk doğduğu foto

kız o ne oyle 2yas ne cocukların cınsel kımliği zeten olusmaya baslıyot ayrım falan bence cok yanlısyanı dogru da olsa bana göre yanlıs mahremdır yatakodası gırmemelı arada yatılmamalı buyuyunce. sartlara ve kısıye baglı tabı ama bn de düşünmüyorum sen de ıyı dusunmussun ozamana 5,6aylık olur zaten bebıslerımız

Keşke ben de soğukkanlı olabilsem :) normalde pek panik değilim ama o an ne olurum hiç bilmiyorum :))
Ay yok o da iyi degil duygusuz odun bi insanim iyi bisey degilRabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah her birimiz farkli hikayelerle dolu olcaz

Koyu duracak diye düsünme cunku tatli rengi dolaplarindada desen renk yok beyaz daha hoş durur koyu renk olmasi odayi kasvetli veya karanlik yapmaz canim daha hareketlilik katar
Bende onu düşündüm canım:) ama adam video atmış rengide fotodaki kadar koyu bile durmuyo yumuşak duruyor sanirimgri olacak :)

Bi temizlense zaten dekorasyon kalsın bi yeterki raziyim :))

Ben de nefes alamiyorum midem her an agzimda yemek yemesemde saatlerce yeni tika basa yemis gibiyim sanki incegine cikti bu bebis.. mide yanmalarim artti. Karnim sert bazen tas gibi ama o arada dahi kipir kipir bebis anlamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…