matrush benimde esim paniktir :) ama ben cok sogukkanliyim ona caktirmamaya calisicam iyiymisim gibi mumkun mertebe :)
Genelde gece tutuyor sanki sancılar ya bende ona güveniyorum , Allah yardım eder birsekildeBen kartaldayım hastane koşuyolunda canım. Gündüz olsa düşünsene
Geçmiş olsun sağlıkla atlatacağınıza eminim sen de bebeğin de allah korusun doktorlar fazla panikletiyor insanı bazen korkutmayı seviyorlar kötü düşünmeKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Tesekkur ederim cnmB Bonibonlukek canim Rabbim anali babali buyutsun insallah gozunaydin❤
Sagol cnm amin darisi basinaHayirli olsun canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Bn riskli gebeliktim ztn canm erkn suyum geldi 20 saat hastanede sanci cektim suni sanciyla normal dogum yaptim sukur kizimi kucagima aldimAllah analı ve babalı büyütsün canım
nasılsınız neden erken doğum oldu
Genelde gece tutuyor sanki sancılar ya bende ona güveniyorum , Allah yardım eder birsekilde, bebislerimiz güzel zamanda gelsinler inşallah , bende hem gece olsun hemde eşimin evde olduğu bir gece olsun istiyorum, haftanin üç günü yalnızım çünkü
Normal dogum yaptim btnm 34+5 suyum geldi enfeksiyonum vardi dogumu tetikledi 32 haftada acilmam baslamistiB Bonibonlukek hayirli olsun canim normal mi oldu sezeryan mi bebeisin kacinci haftada ne kadar dogdu erken dogum riskin mi vardi ayy ne kadar soru sormusum
Iyim cnm cok sukurHayırlı olsun canım nasılsınız şimdi
Ya bana da eşim İnstagram da Adem güneşin videosunu atmış bununla ilgili adam diyor ki 2 taşına kadar sizinle yatsın hatta neredeyse ayrı beşik bile değil aynı yatakta 2 yaşına kadar yatın güvenli bağlanmayı oluşturun falan diyor eşim de biz boşuna oda yapmışız diye söyleniyordu :)) canım ben Havalar ısınına kadar bizim odamızda yatar diyorum böyle mayısa kadar falan o sırada odasının eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorsunuz uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazamiyordum cunku sikintili bir gebelikti . Benim cok erken acilmam olmaya baslamisti 34+6 gece suyum yavas yavas gelmeye basladi 35 de 3 cm aciklikla hastaneye yatirildim suyum inmisti cunku 35+1 de suni sanci desteği ile 8 cm aciklikla normal dogum yaptim ama 20 saat sanci cektim bebegim nefessiz kalmisti nabzi dusmeye basladi . Erkn dogumu da idrar yolu enfeksiyonum tetikledi 2.240 gr 43 cm bir kiz bebek dogurdum
Kız bir ara eşime kızıp telefonu salonda bırakıp yatak odasına gidip yatmıştım gururumdan gidip telefonumu da alamadım salondan :)))) kesin o aralar yazışmışsınız bende kaçırmışım :)) çerçeve güzel olur hatta Bebişin ultrason fotolarını koyarsın birine de ilk doğduğu fotoSifonyerin üstüne çerçeve düşünüyorum 3 tane orası çok boş kaldı birşeyler ayarlicam artıkın :))) yaa nasıl kacirirsinn aşk olsun
kız o ne oyle 2yas ne cocukların cınsel kımliği zeten olusmaya baslıyot ayrım falan bence cok yanlısyanı dogru da olsa bana göre yanlıs mahremdır yatakodası gırmemelı arada yatılmamalı buyuyunce. sartlara ve kısıye baglı tabı ama bn de düşünmüyorum sen de ıyı dusunmussun ozamana 5,6aylık olur zaten bebıslerımızYa bana da eşim İnstagram da Adem güneşin videosunu atmış bununla ilgili adam diyor ki 2 taşına kadar sizinle yatsın hatta neredeyse ayrı beşik bile değil aynı yatakta 2 yaşına kadar yatın güvenli bağlanmayı oluşturun falan diyor eşim de biz boşuna oda yapmışız diye söyleniyordu :)) canım ben Havalar ısınına kadar bizim odamızda yatar diyorum böyle mayısa kadar falan o sırada odasının eksiklerini tamamlarım diye düşünüyorum
Ay yok o da iyi degil duygusuz odun bi insanim iyi bisey degilKeşke ben de soğukkanlı olabilsem :) normalde pek panik değilim ama o an ne olurum hiç bilmiyorum :))
Bende onu düşündüm canım:) ama adam video atmış rengide fotodaki kadar koyu bile durmuyo yumuşak duruyor sanirimgri olacak :)Koyu duracak diye düsünme cunku tatli rengi dolaplarindada desen renk yok beyaz daha hoş durur koyu renk olmasi odayi kasvetli veya karanlik yapmaz canim daha hareketlilik katar
Bi temizlense zaten dekorasyon kalsın bi yeterki raziyim :))Kız bir ara eşime kızıp telefonu salonda bırakıp yatak odasına gidip yatmıştım gururumdan gidip telefonumu da alamadım salondan :)))) kesin o aralar yazışmışsınız bende kaçırmışım :)) çerçeve güzel olur hatta Bebişin ultrason fotolarını koyarsın birine de ilk doğduğu foto
Ben de nefes alamiyorum midem her an agzimda yemek yemesemde saatlerce yeni tika basa yemis gibiyim sanki incegine cikti bu bebis.. mide yanmalarim artti. Karnim sert bazen tas gibi ama o arada dahi kipir kipir bebis anlamadim bendeKızlar ben de nefes alamıyorum ve iki gündür karnım sık sık sertleşmeye başladı. Karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum hem bulantı oluyor hem de nefesimi engelliyor sanki. Sizde de böyle bişey var mı sancı hissetmiyorum normal mi bu? Bebeğim hareketliydi bugün genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?