2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canımm neden senin yüzünden olsun kendini suçlama lütfen ağlama da tansiyonunu kontrol altında tutmalısın stres olma lütfen, karnında olması daha tehlikeli olacak ki o yüzden alalım bir an önce diyorlar birazcık kuvozde kalır toparlanır annesi iyileşir hemencik senin dualarınla güçlü ol yeter ki

Sen içini ferah tut. Her şey güzel olacak. Bak doktorlar bebeğin için iyi şeyler söylemiş. Doğduktan sonra da büyür dışarda.

Benim ozellikle yorulunca gerginlik cok oluyo..hareketide cok..itikleyip itikleyip duruyo..onlar olurken arada asagiya baskida yapiyo...ama sanci gibi degil..gerginlik.iste..
Normal.yani.bu zamanlarimizda.

Yeni oturdum valla..sabah beri annem.esim ben yapiyoruz..sonunda temizledik :) su an mis gibi.. bidaha derin temizlige gerek yok .halilarda 1 ayda pislenmez herhalde
Ellerinize saglik hadi gozun aydin :) kafanda bir sorundan kurtuldun darisi basimiza :)

benimde karnımın altında 3 sağda 3 solda küçük çatladılar

Bende çok bilmiyorum arkadaşımın kırmızı kırmızı olmuştu heryere ama belki başta böyle renksiz çizgi oluyordur dedim. Senin az kalmış böylecek gecirirsin inşallah :)
Ben hiç düzgün krem sürmedim açıkçası sürdüklerim de Babek Acıbadem sütü ve bazen de Arko falan sürdüm, henüz hiç çatlak yok karnımda ama üst bacağımda iki çizgim olmuş Nur topu gibi

Ay ya hamilelikte cok alingan oluyoruz dimi her seye alınıyorum ben normalde söylese takmayacağım şeylere üzülüyorum bir de küsüyorum eşim de anlıyor hamilelikten ama doğuralım da şu hallerimiz bitsin bir de lohusalık var o günleri de rahatca atlatırız insallah

Hayirli olsun ozama. kiz o yaglar kaşindirmiyormu ben yag surdum deli gibi kasinmaktan gittim sildim çatlak kremi iyi geldi o kasintida yapmiyor kasintiyida aliyor

Ay kızlar dün okadar yoruldum ki tüm gün hiç oturmadım mobilyalari esim abisi kuzeni kurdu ev ust uste bindi resmen yemekti çaydı derken sonrasında pislikleri topla gece 2 de yattım bugünde yine gelişmelere hiç dinlenemeden gittim vajinam sanki ezilmiş çürümüş gibi devamlı ağrıyo bi arada bildiğin şancı girdi sırtından belime ordan karnıma şimşek gibi resmen dinlendim epey geçti ama vajina agrım devam yani aralık bitse artık keskem

Ya bence de tabiki sarılıp uyuyacağımız günlerde olacak ama anne baba mahremiyetini öğretmek istiyorum, ilk zamanlar kapılarımızı açık bırakırız koridora gece lambası ışık koyarız öyle öyle alıştıracağız

Bizde 5-6 ay diyoruz canım aynı odada zaten sepet beşiğe de sanırım o kadar zaman sığabilecek sonra yavaş yavaş alıştıracağız odasına, bazı zaman ben yanına geçip uyuyana kadar beklerim bazen babası uyutur, yaz ayında olacağız kapılarımız açık durur koridora da ışık koyarız, uykum da hafiftir zAten benim çok çabuk uyanırım ıhh dese bebişim giderim yanına hemen

Ya tam bilmiyorum bilen varsa düzeltsin tabiki dinen de doğru değil anne baba odasında o kadar uzun yatması diye biliyorum, şimdi bile 5-6 ay aynı odayı paylaşacağız karı koca hayatı açısından hoş değil tamam anlamayacak bebek daha ama yine de uyanık olup odada olmasını falan istemem herhalde

Güvenli bağlanmayı okuyabilirsin Adem Güneş in canım iyi hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…