- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Canımm neden senin yüzünden olsun kendini suçlama lütfen ağlama da tansiyonunu kontrol altında tutmalısın stres olma lütfen, karnında olması daha tehlikeli olacak ki o yüzden alalım bir an önce diyorlar birazcık kuvozde kalır toparlanır annesi iyileşir hemencik senin dualarınla güçlü ol yeter kiKızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Yeni oturdum valla..sabah beri annem.esim ben yapiyoruz..sonunda temizledik :) su an mis gibi.. bidaha derin temizlige gerek yok .halilarda 1 ayda pislenmez herhaldeAynen aynenhalloldu mu temizlik ben iyi ki temizletmemisim diyorum bu ara gelen gelene ben cok fazla cikamiyorum diye
Sen içini ferah tut. Her şey güzel olacak. Bak doktorlar bebeğin için iyi şeyler söylemiş. Doğduktan sonra da büyür dışarda.Kızlar sabah doğuma alınıyorum acil sezaryen olarak. Bebeğim 33+3 günlük oluyor enson da 2190gramdı. Tansiyonum hiç düşmüyor doktorum benim hayatım için endişeli bebek Allahın izniyle doğar ve yaşar dediler. De ben çok kötü oldum kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum sanki benim yüzümden oldu gibi tarif edilmez duygular içindeyim.
Benim ozellikle yorulunca gerginlik cok oluyo..hareketide cok..itikleyip itikleyip duruyo..onlar olurken arada asagiya baskida yapiyo...ama sanci gibi degil..gerginlik.iste..Kızlar ben de nefes alamıyorum ve iki gündür karnım sık sık sertleşmeye başladı. Karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum hem bulantı oluyor hem de nefesimi engelliyor sanki. Sizde de böyle bişey var mı sancı hissetmiyorum normal mi bu? Bebeğim hareketliydi bugün genel olarak
Ellerinize saglik hadi gozun aydin :) kafanda bir sorundan kurtuldun darisi basimiza :)Yeni oturdum valla..sabah beri annem.esim ben yapiyoruz..sonunda temizledik :) su an mis gibi.. bidaha derin temizlige gerek yok .halilarda 1 ayda pislenmez herhalde
Ama hala cantam hazir degilEllerinize saglik hadi gozun aydin :) kafanda bir sorundan kurtuldun darisi basimiza :)
Hayırlı olsun,sağlıkla büyütün canım. Epidural aldin mi normal dogumda acaba?Bn riskli gebeliktim ztn canm erkn suyum geldi 20 saat hastanede sanci cektim suni sanciyla normal dogum yaptim sukur kizimi kucagima aldim
Normal dogum yaptim btnm 34+5 suyum geldi enfeksiyonum vardi dogumu tetikledi 32 haftada acilmam baslamisti
Saol canim bebisin durumu nasil nekadar dogdu saglik durumu nasil taburcu oldunuz mu kuzumSagol cnm amin darisi basina
benimde karnımın altında 3 sağda 3 solda küçük çatladılarKızlar, çatlama durumlariniz nasıl , 36+2 oldum, hafif çizgiler olmuş göbeğin altında dört beş cm. Sebamd krem, Hindistan cevizi yağı kullanmaya çalıştım. Annemde ve ablamda hiç çatlak yok ama son haftalarda olur mu acaba birşey
Ben hiç düzgün krem sürmedim açıkçası sürdüklerim de Babek Acıbadem sütü ve bazen de Arko falan sürdüm, henüz hiç çatlak yok karnımda ama üst bacağımda iki çizgim olmuş Nur topu gibiBende çok bilmiyorum arkadaşımın kırmızı kırmızı olmuştu heryere ama belki başta böyle renksiz çizgi oluyordur dedim. Senin az kalmış böylecek gecirirsin inşallah :)
Kız bir ara eşime kızıp telefonu salonda bırakıp yatak odasına gidip yatmıştım gururumdan gidip telefonumu da alamadım salondan :)))) kesin o aralar yazışmışsınız bende kaçırmışım :)) çerçeve güzel olur hatta Bebişin ultrason fotolarını koyarsın birine de ilk doğduğu foto
Hayirli olsun ozama.Ben hiç düzgün krem sürmedim açıkçası sürdüklerim de Babek Acıbadem sütü ve bazen de Arko falan sürdüm, henüz hiç çatlak yok karnımda ama üst bacağımda iki çizgim olmuş Nur topu gibi
Ya bence de tabiki sarılıp uyuyacağımız günlerde olacak ama anne baba mahremiyetini öğretmek istiyorum, ilk zamanlar kapılarımızı açık bırakırız koridora gece lambası ışık koyarız öyle öyle alıştıracağızAllah korusun bebek ölümlerinin büyük çoğunluğu ebevynle uyuyan bebeklerde görülüyor Adem Güneş in kitaplarını okur ve takip ederim ama bazı fikirleri yanlış malesef kızım hep ayrı yattı gayette bağlandık =)
Bizde 5-6 ay diyoruz canım aynı odada zaten sepet beşiğe de sanırım o kadar zaman sığabilecek sonra yavaş yavaş alıştıracağız odasına, bazı zaman ben yanına geçip uyuyana kadar beklerim bazen babası uyutur, yaz ayında olacağız kapılarımız açık durur koridora da ışık koyarız, uykum da hafiftir zAten benim çok çabuk uyanırım ıhh dese bebişim giderim yanına hemenJaponya'da bebekle beraber uyumak bir gelenekmis ve bebek olum oranlarinin en dusuk oldugu ulkelerden biri japonya. Ama anneler bebekleriyle beraber buyuk bir yatakta yalniz yatiyorlar, babayla ortalarina almiyorlar oyle tehlikeli olabiliyor. Ama bence ilk 6 ay bebek kendi besiginde anneyle babanin odasinda uyumali. Sonra kendi odasina gecmeli. Isterse anne, o zaman beraber uyuyabilirler :)
Ay yok o da iyi degil duygusuz odun bi insanim iyi bisey degilRabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah her birimiz farkli hikayelerle dolu olcaz
Ya tam bilmiyorum bilen varsa düzeltsin tabiki dinen de doğru değil anne baba odasında o kadar uzun yatması diye biliyorum, şimdi bile 5-6 ay aynı odayı paylaşacağız karı koca hayatı açısından hoş değil tamam anlamayacak bebek daha ama yine de uyanık olup odada olmasını falan istemem herhaldekız o ne oyle 2yas ne cocukların cınsel kımliği zeten olusmaya baslıyot ayrım falan bence cok yanlısyanı dogru da olsa bana göre yanlıs mahremdır yatakodası gırmemelı arada yatılmamalı buyuyunce. sartlara ve kısıye baglı tabı ama bn de düşünmüyorum sen de ıyı dusunmussun ozamana 5,6aylık olur zaten bebıslerımız
Güvenli bağlanmayı okuyabilirsin Adem Güneş in canım iyi hissettiriyorYa bence de tabiki sarılıp uyuyacağımız günlerde olacak ama anne baba mahremiyetini öğretmek istiyorum, ilk zamanlar kapılarımızı açık bırakırız koridora gece lambası ışık koyarız öyle öyle alıştıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?