2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bebekler 7 aydan sonra tutunup kalkabiliyor o zamanazamana kadar yatabilir bence uyanıp bakana kadar yani diğer türlü yatıyor zaten ben 7 aydan sonra ayırdım =)

Dün buraya yazmıştım ya toplantısı var gecikecekmiş diye geç geleceğini bildiğim halde trip yapasım geliyor içimden beni anlamıyorsun sen falan oluyorum birden :)) ama çok sulu gözlü oldum resmen kapı gıcırtısına ağlıyorum artık :)) duygu durumlarım çok değişiyor, lohusalıkta napcaz bakalım bende onu bekliyorum :)

6 ay çok kucuk olmucaklarmi bir yaşinimi bekleseydik

Telsiz çok faydalı oluyor hareket etmeye başlayınca kalkardım ben hemen ağlamadan emzirirdim

Canım bebekler 7 aydan sonra tutunup kalkabiliyor o zamanazamana kadar yatabilir bence uyanıp bakana kadar yani diğer türlü yatıyor zaten ben 7 aydan sonra ayırdım =)
Kuzum gece nasil uyanip bakabildin 7.aydan sonra yazmiydi kismiydi ? Sesini nasil duydun

Aslında doğum psikolojisi sardı bizi nasıl olcak falan diye kafamızda dönüyor sürekli ondan istiyoruz ki bizi anlasın

8aydır kök söktürüyorum benı sevmıyosun dımı artık dıyorum cokyersız yerlerde adam şok:) maça gıttı buaksam dun ızın ıstedı basta trıp yaptm ama kıyamadm sonraa son mac dıye:) vallahı lohusayken nolurum kımblr ama böyle de guzeldı naz nıyaz

Benim bir hayli çatladı. Ne kremler kullandım neler yaptım olmadı Annemin de çok çatlağı var. Sanırım genetik. Doktoruma da dedim çok özen gösterdim ama çatladı diye. Maalesef vücut yapısı ile ilgili ne yapsan da olabiliyor dedi o da

Kuzum gece nasil uyanip bakabildin 7.aydan sonra yazmiydi kismiydi ? Sesini nasil duydun
Yine aralık bebeğiydi yaza denk geldi ama hep telsiz kullandım hassastı çok dönmeye başlayınca uyancak demek hemen koşar emzirirdim hiç ağlamadan büyüdü şükür

İlkinde bol çatladığım için ikinci de hiç çaba harcamadım zayıflayınca cılız çicgiler kaldı o yüzden şuan ki devasa çizgileri takmıyorum azalır inşallah

Aynen telsiz çok iyi olur bakarız o zaman, inşaallah ayırabiliriz :)
Çocuğun ruh hali çok mühim bence yay burcu kızım çok özgür öyle benim odamı ayırdınız tribine hiç girmedi =)

Yaa çok fenayız :)) ben diyorum bi de lohusalık zamanlarımı çek benim sonra normale dönerim falan diyorum :))

Aslında doğum psikolojisi sardı bizi nasıl olcak falan diye kafamızda dönüyor sürekli ondan istiyoruz ki bizi anlasın
o psıkolojı bende basladı canım sabahtan berı beynımı yıyorum artık hıcbıseu eskısı gb olamıcak herseyın altından kalkabılcek mıyım vs. ve etraftan rahat gunlerın dıyorlar benı daha cok gerıyor bu cumle yani kendı evladını ınsan yük olarak görmezkı neden bmyle derler anlamyrm yenı anne olacak bırıne smylenen okadar yanlıs sey varkı

İlkinde bol çatladığım için ikinci de hiç çaba harcamadım zayıflayınca cılız çicgiler kaldı o yüzden şuan ki devasa çizgileri takmıyorum azalır inşallah
Zayıflayınca azalıyor mu gerçekten

Yaa çok fenayız :)) ben diyorum bi de lohusalık zamanlarımı çek benim sonra normale dönerim falan diyorum :))
2 yıl normal kafaya sahip olmadım ben ne zaman emzirmeye bırakıp uyudum sakinleştim.. Yoksa ne dese hırr diye cevap veriyordum öyleyken 2. Yaptı ya bu adam hehe

6 ay çok kucuk olmucaklarmi bir yaşinimi bekleseydik
Yaza gelecek ya canım kolay olur işimiz diye düşündüm ben kapılar açık durur hem onun odası serin daha rahat uyur, hem muhtemelen hemen olmaz 1 ay falan alıştırma sürecimiz olur yatağı büyük bizimkinin uyuyana kadar ben de geçer yanına uzanırım biraz öyle öyle alıştırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…