Canım bebekler 7 aydan sonra tutunup kalkabiliyor o zamanazamana kadar yatabilir bence uyanıp bakana kadar yani diğer türlü yatıyor zaten ben 7 aydan sonra ayırdım =)Ya tam bilmiyorum bilen varsa düzeltsin tabiki dinen de doğru değil anne baba odasında o kadar uzun yatması diye biliyorum, şimdi bile 5-6 ay aynı odayı paylaşacağız karı koca hayatı açısından hoş değil tamam anlamayacak bebek daha ama yine de uyanık olup odada olmasını falan istemem herhalde
Dün buraya yazmıştım ya toplantısı var gecikecekmiş diye geç geleceğini bildiğim halde trip yapasım geliyor içimden beni anlamıyorsun sen falan oluyorum birden :)) ama çok sulu gözlü oldum resmen kapı gıcırtısına ağlıyorum artık :)) duygu durumlarım çok değişiyor, lohusalıkta napcaz bakalım bende onu bekliyorum :)Ay ya hamilelikte cok alingan oluyoruz dimi her seye alınıyorum ben normalde söylese takmayacağım şeylere üzülüyorum bir de küsüyorum eşim de anlıyor hamilelikten ama doğuralım da şu hallerimiz bitsinbir de lohusalık var o günleri de rahatca atlatırız insallah
6 ay çok kucuk olmucaklarmi bir yaşinimi bekleseydikBizde 5-6 ay diyoruz canım aynı odada zaten sepet beşiğe de sanırım o kadar zaman sığabilecek sonra yavaş yavaş alıştıracağız odasına, bazı zaman ben yanına geçip uyuyana kadar beklerim bazen babası uyutur, yaz ayında olacağız kapılarımız açık durur koridora da ışık koyarız, uykum da hafiftir zAten benim çok çabuk uyanırım ıhh dese bebişim giderim yanına hemen
Telsiz çok faydalı oluyor hareket etmeye başlayınca kalkardım ben hemen ağlamadan emzirirdimBizde 5-6 ay diyoruz canım aynı odada zaten sepet beşiğe de sanırım o kadar zaman sığabilecek sonra yavaş yavaş alıştıracağız odasına, bazı zaman ben yanına geçip uyuyana kadar beklerim bazen babası uyutur, yaz ayında olacağız kapılarımız açık durur koridora da ışık koyarız, uykum da hafiftir zAten benim çok çabuk uyanırım ıhh dese bebişim giderim yanına hemen
Kuzum gece nasil uyanip bakabildin 7.aydan sonra yazmiydi kismiydi ? Sesini nasil duydunCanım bebekler 7 aydan sonra tutunup kalkabiliyor o zamanazamana kadar yatabilir bence uyanıp bakana kadar yani diğer türlü yatıyor zaten ben 7 aydan sonra ayırdım =)
Aslında doğum psikolojisi sardı bizi nasıl olcak falan diye kafamızda dönüyor sürekli ondan istiyoruz ki bizi anlasınDün buraya yazmıştım ya toplantısı var gecikecekmiş diye geç geleceğini bildiğim halde trip yapasım geliyor içimden beni anlamıyorsun sen falan oluyorum birden :)) ama çok sulu gözlü oldum resmen kapı gıcırtısına ağlıyorum artık :)) duygu durumlarım çok değişiyor, lohusalıkta napcaz bakalım bende onu bekliyorum :)
8aydır kök söktürüyorum benı sevmıyosun dımı artık dıyorum cokyersız yerlerde adam şok:) maça gıttı buaksam dun ızın ıstedı basta trıp yaptm ama kıyamadm sonraa son mac dıye:) vallahı lohusayken nolurum kımblr ama böyle de guzeldı naz nıyazDün buraya yazmıştım ya toplantısı var gecikecekmiş diye geç geleceğini bildiğim halde trip yapasım geliyor içimden beni anlamıyorsun sen falan oluyorum birden :)) ama çok sulu gözlü oldum resmen kapı gıcırtısına ağlıyorum artık :)) duygu durumlarım çok değişiyor, lohusalıkta napcaz bakalım bende onu bekliyorum :)
Bugün benim doğumgünümAcaba kızım da gelir de yay burcu olur mu ki diyordum ama 1 hafta daha gelmezse oğlak olacak
Benim bir hayli çatladı. Ne kremler kullandım neler yaptım olmadıKızlar, çatlama durumlariniz nasıl , 36+2 oldum, hafif çizgiler olmuş göbeğin altında dört beş cm. Sebamd krem, Hindistan cevizi yağı kullanmaya çalıştım. Annemde ve ablamda hiç çatlak yok ama son haftalarda olur mu acaba birşey
Yine aralık bebeğiydi yaza denk geldi ama hep telsiz kullandım hassastı çok dönmeye başlayınca uyancak demek hemen koşar emzirirdim hiç ağlamadan büyüdü şükürKuzum gece nasil uyanip bakabildin 7.aydan sonra yazmiydi kismiydi ? Sesini nasil duydun
Aynen telsiz çok iyi olur bakarız o zaman, inşaallah ayırabiliriz :)Telsiz çok faydalı oluyor hareket etmeye başlayınca kalkardım ben hemen ağlamadan emzirirdim
Teşekkürler canım bebişlerimizle güzel yıllarımız olsunDoğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yaşlar dilerim ❤
İlkinde bol çatladığım için ikinci de hiç çaba harcamadım zayıflayınca cılız çicgiler kaldı o yüzden şuan ki devasa çizgileri takmıyorum azalır inşallahBenim bir hayli çatladı. Ne kremler kullandım neler yaptım olmadıAnnemin de çok çatlağı var. Sanırım genetik. Doktoruma da dedim çok özen gösterdim ama çatladı diye. Maalesef vücut yapısı ile ilgili ne yapsan da olabiliyor dedi o da
Çocuğun ruh hali çok mühim bence yay burcu kızım çok özgür öyle benim odamı ayırdınız tribine hiç girmedi =)Aynen telsiz çok iyi olur bakarız o zaman, inşaallah ayırabiliriz :)
Yaa çok fenayız :)) ben diyorum bi de lohusalık zamanlarımı çek benim sonra normale dönerim falan diyorum :))8aydır kök söktürüyorum benı sevmıyosun dımı artık dıyorum cokyersız yerlerde adam şok:) maça gıttı buaksam dun ızın ıstedı basta trıp yaptm ama kıyamadm sonraa son mac dıye:) vallahı lohusayken nolurum kımblr ama böyle de guzeldı naz nıyaz
o psıkolojı bende basladı canım sabahtan berı beynımı yıyorum artık hıcbıseu eskısı gb olamıcak herseyın altından kalkabılcek mıyım vs. ve etraftan rahat gunlerın dıyorlar benı daha cok gerıyor bu cumle yani kendı evladını ınsan yük olarak görmezkı neden bmyle derler anlamyrm yenı anne olacak bırıne smylenen okadar yanlıs sey varkıAslında doğum psikolojisi sardı bizi nasıl olcak falan diye kafamızda dönüyor sürekli ondan istiyoruz ki bizi anlasın
Zayıflayınca azalıyor mu gerçektenİlkinde bol çatladığım için ikinci de hiç çaba harcamadım zayıflayınca cılız çicgiler kaldı o yüzden şuan ki devasa çizgileri takmıyorum azalır inşallah
2 yıl normal kafaya sahip olmadım ben ne zaman emzirmeye bırakıp uyudum sakinleştim.. Yoksa ne dese hırr diye cevap veriyordum öyleyken 2. Yaptı ya bu adam heheYaa çok fenayız :)) ben diyorum bi de lohusalık zamanlarımı çek benim sonra normale dönerim falan diyorum :))
Yaza gelecek ya canım kolay olur işimiz diye düşündüm ben kapılar açık durur hem onun odası serin daha rahat uyur, hem muhtemelen hemen olmaz 1 ay falan alıştırma sürecimiz olur yatağı büyük bizimkinin uyuyana kadar ben de geçer yanına uzanırım biraz öyle öyle alıştırırız6 ay çok kucuk olmucaklarmi bir yaşinimi bekleseydik
Şuan gergin ya derin gözüküyor sonra beyaz çizgiler kalıyor canımZayıflayınca azalıyor mu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?