2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yanına yatarsan geri dönemezsin canım =) mümkün olduğunca elle temas edip ninni falan söylemeli babayla dönüşümlü ikinizi de alışsın

eşimlekonusuyoruz biz de hep bunu canım yatakodasında ıken özel anlarımızı yaşayamayız dıyoruz odasına koyarz babyneste telsızı acarız dıyoruz yanı bılmıyırum degısık durumlar sana katılıyorum sımdı bıle karnımdayken bı garıp oluyorum tekme atıyor hareket edıyor ozellıkle o anlarda utanıyoruz sanki halbukı normal ama düşünmemek elde degıl

Ama hala cantam hazir degil
Yikanmis utulu dolapta duruyor da .ayarlamam lazim iste..yarinda is var..
Aa yarin benim kontrol da var.aklimdan cikmis..heyecanlandim simdi
Sonunda ❤ :)) en cok dondu mu onu merak ediyorum. E haftaya bir daha gidersin o zaman calisamaz raporu icin ? Benimde diger ptesi :)

2 yıl normal kafaya sahip olmadım ben ne zaman emzirmeye bırakıp uyudum sakinleştim.. Yoksa ne dese hırr diye cevap veriyordum öyleyken 2. Yaptı ya bu adam hehe
Ayy benim eşimde şimdiden 2. Yi ne zaman yaparız ne düşünüyorsun pdr buna ne diyor falan diyor dedim sen akıllanmadın galiba :)) adam korkudan 5 aydır yanıma yanaşmıyor bütün evi dip köşe o temizliyor Pazar market herşeyi yapıyor ayıp olacak ama yeri geliyor beni yıkıyor tırnaklarımı kesiyor temizliğimi yapıyor çoraplarımı ayakkabılarımı giydiriyor adam gık demiyor hala 2. Yi ne zaman yapak diyor bende çok şaşkınım

Kesinlikle annelik babalık zor ama kızım okula gittiğinde zaman geçiremiyorum ben o kadar alıştım ki çok yoruyor evet ama zaman da evlatla geçiyor.. Yani hiç bişeyden almadığın bir tadı alacaksın.. Yeni doğurunca sanki bi ben doğurmuşum gibi daha önce niye olmadı bu harika bişey demiştim

Benim eşim zAten 5. Aydan sonra Karnım buyumeye başlayınca bıraktık biz kanka modundayız :)) ama şimdi o da diyor bebeği salonda bırakırız odada olursa olmaz diyor

benımkı de yıkıyor benı kese falan :) ben halbukı yapabılıyorum ama naz yapmak da guzel kız:) ayakkbımı gıydırmesı masaj yapması vs cok hosuma gıdiyor. Eşim zaten normalde de yapar bıcokseyı boyle mınnoştur ya nasıl desem kıyama hıc kılıbıklık asla degıl anladın sen

İlki doğup 2 yaşına geldiğinde 2 yaş sendromunda biz nerde hata yaptık diye eşimle birbirimize bakıyorduk kızım 4 yaşında en uygun kardeş yaşı 4 pedagoglar öyle diyor yapacaksak yapalım aradan çıksın gibi oldu bizimki =) ama eşim illallah etti daha da çocuk falan demez

Hadi inşallah nispeten iyi görünür. Şu an ben bile bakınca bir tuhaf oluyorum
İlk doğum yapıp duş aldığımda hıçkıra hıçkıra ağlamak istemiştim artık benim hiç bir zaman güzel bir fiziğim olmayacak diye emzirmeyi bırakıp bi spor bir diyet 3 ayda 36 bedeni giydim oluyor eskisi gibi merak etme minnak annelik izleri kalıyor onu da çocuğuna bakıp unutuyor insan

Yanına yatarsan geri dönemezsin canım =) mümkün olduğunca elle temas edip ninni falan söylemeli babayla dönüşümlü ikinizi de alışsın
Bak ya tecrübe konuşuyor ben nereden bileyim işte :)) ya bi de bazen şey de diyorum bi daha ne zaman koyun koyuna yatacağız büyüyünce istesek de yatamayız şimdi yatın gitsin birlikte diyorum :)))

Yaa çok sağol içimi rahatlattın gerçekten

Eşimi görsen bayağı yapılıdır 100 kilo adam yani göbekli falan böyle :)) arkadaşlarıma anlatıyorum çok yardımcı oluyor diye Allah Allah hiç öyle birine benzemiyor aslında diyorlar dıştan kaba görünümlü ama içi çok minnoştur :)))))) aynen hamilelik öncesinde de gerçekten çok işimi görüyordu hakkını yiyemem valla benim de hoşuma gidiyor hatta çay yapıp getirmiş bak şimdi sen telefona gömüldün ben de sana çay yaptım diyor ben de seni övüyorum buralarda haberin yok diyorum tabi içimden :))))

Bak ya tecrübe konuşuyor ben nereden bileyim işte :)) ya bi de bazen şey de diyorum bi daha ne zaman koyun koyuna yatacağız büyüyünce istesek de yatamayız şimdi yatın gitsin birlikte diyorum :)))
Yatacaksın tabi canım gün içinde kaç kere yakana yapışacak sütt diye çok yatacaksın oturacaksın gezecek sin çocuk senin Valla herşeye yetiyor =) bide benim gibi yalnız büyütürsen neler yaşarsın neler

Bana kalsa 29 yaşındayım şimdi 39 da bir daha yapayım diyorum eşimde arayı çok açmayalım 2-3 yaşındayken yaparız falan diyor :) şimdiki ruh halime göre 2-3 yılda toparlanmam diyorum ama tabi o zaman ne düşünürüm bilemiyorum

Yine aralık bebeğiydi yaza denk geldi ama hep telsiz kullandım hassastı çok dönmeye başlayınca uyancak demek hemen koşar emzirirdim hiç ağlamadan büyüdü şükür
Ne guzel esime diyorum
Deli ediyor beni sanki bitmek tukenmek bilmeyen odasi olan uc bes katli köskte oturuyoruzda birde telsiz diyorsun diyo neymis ayni evde kapisini dinlyemiyon mu ) almadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…