- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Hadi bakalim insallah basarabilirizYaza gelecek ya canım kolay olur işimiz diye düşündüm ben kapılar açık durur hem onun odası serin daha rahat uyur, hem muhtemelen hemen olmaz 1 ay falan alıştırma sürecimiz olur yatağı büyük bizimkinin uyuyana kadar ben de geçer yanına uzanırım biraz öyle öyle alıştırırız
6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyorNe guzel esime diyorum
Deli ediyor beni sanki bitmek tukenmek bilmeyen odasi olan uc bes katli köskte oturuyoruzda birde telsiz diyorsun diyo neymis ayni evde kapisini dinlyemiyon mu) almadi
Yalnızsan zor bak 4 yaş iyi kızım kendi takılıyor artık 2 yaşta daha anneye bağımlı oluyor ama biri varsa yap mutlaka arkadaş olurlarBana kalsa 29 yaşındayım şimdi 39 da bir daha yapayım diyorum eşimde arayı çok açmayalım 2-3 yaşındayken yaparız falan diyor :) şimdiki ruh halime göre 2-3 yılda toparlanmam diyorum ama tabi o zaman ne düşünürüm bilemiyorum
Ben de 18 kilo aldım. Veririm diye düşünüyorum sağlık olsun da. Doğumu bi atlatalım sağ salim :)Zayıflamasam ben zayıflamazdım 25 kilo aldım ha şimdide 25 aldım o da ayrı =) sadece keyfini çıkar çocuğun her anın doğumun emzirmenin
hahahahh bizimkı de ıhlamur yaptı kızzz. Maçta da bagırmıs sesı kısılmıs dedım dogursam cıkabılcek mıydm o trafıkten:) bıdaha yasak bıyere gıtmek diyorum.dısardan gorundugu gb olmaz zaten kımse esıne oldugu gb olmaz kı dısarıya. Masallah sıze canım. Burda konustugumuz cogu seyı ben de söylemıyorum sormuyor da zaten ama bazen dıyorum bebek dogumları oldukca o da sabırsızlanıyor sen kacıncı olacaksın acaba dıyorEşimi görsen bayağı yapılıdır 100 kilo adam yani göbekli falan böyle :)) arkadaşlarıma anlatıyorum çok yardımcı oluyor diye Allah Allah hiç öyle birine benzemiyor aslında diyorlar dıştan kaba görünümlü ama içi çok minnoştur :)))))) aynen hamilelik öncesinde de gerçekten çok işimi görüyordu hakkını yiyemem valla benim de hoşuma gidiyor hatta çay yapıp getirmiş bak şimdi sen telefona gömüldün ben de sana çay yaptım diyor ben de seni övüyorum buralarda haberin yok diyorum tabi içimden :))))
Yalnızlık da ne demek yalnızlığın dibini yaşıyorum bu Beylikdüzü’nde :)) neredeyse evden çıkmadan akşam ediyorum alt katımda kim oturuyor bilmiyorum bile, komşuluk yok, akrabamız yok, iş arkadaşlarım da Anadolu yakasında kaldılarYatacaksın tabi canım gün içinde kaç kere yakana yapışacak sütt diye çok yatacaksın oturacaksın gezecek sin çocuk senin Valla herşeye yetiyor =) bide benim gibi yalnız büyütürsen neler yaşarsın neler
Canım ben de öyle düşünüyorum çocuk zaten sanki bir ömür koynumuzda mi yatacak oda ayırma olayını çok buyutmeyin kafanız da çünkü buna çocuk da şekil veriyor oğlum 7 ay beşiğinde yattı sonra da yine aynı odada ama beşikte yatırdık çünkü ben onun nefesini kontrol etmeden rahat edemiyordum evlat böyle bişey sonra çok sık emmeye kalkınca yanıma aldım bi süre beraber yattık koynunda emerken uyuyordu,emmeyi bıraktı bu kez benim kokum olmadan uyuyamadı ben de çok zorlamadım çünkü en yakın kankasindan ayrıldı bir de hadi hop başka odaya vs zor gelirdi tabi benim oğlum hassas bi çocuk ben kıyamadım şimdilerde kendi kendine ben odamda yatıcam diyor yani doya doya sarin koklayın size güvenle bağlansın anne kokusuna doysun zaten ayrılacak yanınızdan kurallara göre değil sizin ve bebeğinizin duygularına göre şekillendirin bazı şeyleri kii ben çok kuralcı bi insan olarak tecrübelerimden dolayi bunu söylüyorum...Adem güneşi tavsiye ederim okuyun onun yazıları bana çok makul geliyor...Bak ya tecrübe konuşuyor ben nereden bileyim işte :)) ya bi de bazen şey de diyorum bi daha ne zaman koyun koyuna yatacağız büyüyünce istesek de yatamayız şimdi yatın gitsin birlikte diyorum :)))
Mutlu yıllar güzel anne ❤❤❤❤❤❤Hepimiz bebeklerimizle ailemizle huzurlu mutlu yıllar yaşayalım inşallahsağol canım
ilk sayfada yaziyo canim@Ytmz kuzum acaba doğum yapanlar için bi liste fln mi yapsak ilk sayfaya :) kim doğum yaptı kaç kilo kaç cm dogum sekli gibi :) yorarmi seni ki :)
Sağol canım hepimiz için güzel bir yıl olsun :)Mutlu yıllar güzel anne ❤❤❤❤❤❤
Benim ki de sormaz bende söylüyorum doğumları :)) Buradaki ismimi de biliyor istese girip bakar aslında ama asla bakmaz çok saygılıdır o konuda telefonumu falan ters çevirir ekrana bişiy gelirse görmeyeyim diyehahahahh bizimkı de ıhlamur yaptı kızzz. Maçta da bagırmıs sesı kısılmıs dedım dogursam cıkabılcek mıydm o trafıkten:) bıdaha yasak bıyere gıtmek diyorum.dısardan gorundugu gb olmaz zaten kımse esıne oldugu gb olmaz kı dısarıya. Masallah sıze canım. Burda konustugumuz cogu seyı ben de söylemıyorum sormuyor da zaten ama bazen dıyorum bebek dogumları oldukca o da sabırsızlanıyor sen kacıncı olacaksın acaba dıyor
para toplanma olayı burda da cok var kv zamanında cok gıtmıa ztn gecen yıl esımın kuzenının cocgu oldu altınharıc 6,7bın toplanmıs sanrm. esım dıyor bızım cevre de cok kendıne tel alacakmıs degıstırcekmıs gelen parayla adama bak fırsatcı. :) ben de telsızı sona bıraktım daha almadım6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyor
Ben faydasını gördüm alırsanız iyi olur tabi bizim teller s4 eşimle hep teknolojiden geri kalıyoruz yetişemiyor adamcağız..para toplanma olayı burda da cok var kv zamanında cok gıtmıa ztn gecen yıl esımın kuzenının cocgu oldu altınharıc 6,7bın toplanmıs sanrm. esım dıyor bızım cevre de cok kendıne tel alacakmıs degıstırcekmıs gelen parayla adama bak fırsatcı. :) ben de telsızı sona bıraktım daha almadım
Benim de yaklaşık 1 haftadır reflü oldu canım. Yanma oluyor mideden ağzıma kadarBen de nefes alamiyorum midem her an agzimda yemek yemesemde saatlerce yeni tika basa yemis gibiyim sanki incegine cikti bu bebis.. mide yanmalarim artti. Karnim sert bazen tas gibi ama o arada dahi kipir kipir bebis anlamadim bende
İnşallah canım inşallah önemli olan sağlıklı olmak herşey geçiyor..Ben de 18 kilo aldım. Veririm diye düşünüyorum sağlık olsun da. Doğumu bi atlatalım sağ salim :)
İnsanın en çok çocuk konuşunca zoruna gidiyor anne bir yere gidelim diyor boncuk gözleriyle yalnızlık zor diye memlekete geldik aynı tas aynı hamam bizim =(Yalnızlık da ne demek yalnızlığın dibini yaşıyorum bu Beylikdüzü’nde :)) neredeyse evden çıkmadan akşam ediyorum alt katımda kim oturuyor bilmiyorum bile, komşuluk yok, akrabamız yok, iş arkadaşlarım da Anadolu yakasında kaldılar
Canım mahalledeki taksilerden birinin numarasını alsın eşin. Taksi durağını ararsınız direktDün gece komşumuz apartmanı inletti doğum yapmış bugün öğrendikbeni bi telaş sardı kızlar. Kocası bindirdi arabaya götürdü. Bizim hem hastane evimize uzak hem de arabamız yok. Annemlerin ev arka sokakta ama babam öyle bi durumda panikler diye korkuyorum. Zaten haldır huldur kullanıyo arabayı. 112'yi arayıp ambulans mı çağırmak lazım? 112'den gelen ambulans istediğimiz hastaneye götürüyo mu yoksa araştırma, devlet gibi hastanelere mi götürüyolar?
Doğurana kadar çalışangillerdenizAma hala cantam hazir degil
Yikanmis utulu dolapta duruyor da .ayarlamam lazim iste..yarinda is var..
Aa yarin benim kontrol da var.aklimdan cikmis..heyecanlandim simdi
ben de tel takıntm yoktur esım de öğretmen ya n.te 4var haı yıllardır onunla ogrencıler cok soru atıyoru cozuyor artk degıstır dıyrum bn de nezamandır manayla degıstırcek ıste yoksa bnm de 2yıllık telım alalım dedı ıstemedım bana kalsa tuslu olsa keske gercekten sevmem.oyle sureklı bsy degıstrmeyıBen faydasını gördüm alırsanız iyi olur tabi bizim teller s4 eşimle hep teknolojiden geri kalıyoruz yetişemiyor adamcağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?