2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi bakalim insallah basarabiliriz

Ne guzel esime diyorum
Deli ediyor beni sanki bitmek tukenmek bilmeyen odasi olan uc bes katli köskte oturuyoruzda birde telsiz diyorsun diyo neymis ayni evde kapisini dinlyemiyon mu ) almadi
6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyor

Yalnızsan zor bak 4 yaş iyi kızım kendi takılıyor artık 2 yaşta daha anneye bağımlı oluyor ama biri varsa yap mutlaka arkadaş olurlar

Zayıflamasam ben zayıflamazdım 25 kilo aldım ha şimdide 25 aldım o da ayrı =) sadece keyfini çıkar çocuğun her anın doğumun emzirmenin
Ben de 18 kilo aldım. Veririm diye düşünüyorum sağlık olsun da. Doğumu bi atlatalım sağ salim :)

hahahahh bizimkı de ıhlamur yaptı kızzz. Maçta da bagırmıs sesı kısılmıs dedım dogursam cıkabılcek mıydm o trafıkten:) bıdaha yasak bıyere gıtmek diyorum.dısardan gorundugu gb olmaz zaten kımse esıne oldugu gb olmaz kı dısarıya. Masallah sıze canım. Burda konustugumuz cogu seyı ben de söylemıyorum sormuyor da zaten ama bazen dıyorum bebek dogumları oldukca o da sabırsızlanıyor sen kacıncı olacaksın acaba dıyor

Yalnızlık da ne demek yalnızlığın dibini yaşıyorum bu Beylikdüzü’nde :)) neredeyse evden çıkmadan akşam ediyorum alt katımda kim oturuyor bilmiyorum bile, komşuluk yok, akrabamız yok, iş arkadaşlarım da Anadolu yakasında kaldılar

Bak ya tecrübe konuşuyor ben nereden bileyim işte :)) ya bi de bazen şey de diyorum bi daha ne zaman koyun koyuna yatacağız büyüyünce istesek de yatamayız şimdi yatın gitsin birlikte diyorum :)))
Canım ben de öyle düşünüyorum çocuk zaten sanki bir ömür koynumuzda mi yatacak oda ayırma olayını çok buyutmeyin kafanız da çünkü buna çocuk da şekil veriyor oğlum 7 ay beşiğinde yattı sonra da yine aynı odada ama beşikte yatırdık çünkü ben onun nefesini kontrol etmeden rahat edemiyordum evlat böyle bişey sonra çok sık emmeye kalkınca yanıma aldım bi süre beraber yattık koynunda emerken uyuyordu,emmeyi bıraktı bu kez benim kokum olmadan uyuyamadı ben de çok zorlamadım çünkü en yakın kankasindan ayrıldı bir de hadi hop başka odaya vs zor gelirdi tabi benim oğlum hassas bi çocuk ben kıyamadım şimdilerde kendi kendine ben odamda yatıcam diyor yani doya doya sarin koklayın size güvenle bağlansın anne kokusuna doysun zaten ayrılacak yanınızdan kurallara göre değil sizin ve bebeğinizin duygularına göre şekillendirin bazı şeyleri kii ben çok kuralcı bi insan olarak tecrübelerimden dolayi bunu söylüyorum...Adem güneşi tavsiye ederim okuyun onun yazıları bana çok makul geliyor...

Benim ki de sormaz bende söylüyorum doğumları :)) Buradaki ismimi de biliyor istese girip bakar aslında ama asla bakmaz çok saygılıdır o konuda telefonumu falan ters çevirir ekrana bişiy gelirse görmeyeyim diye

6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyor
para toplanma olayı burda da cok var kv zamanında cok gıtmıa ztn gecen yıl esımın kuzenının cocgu oldu altınharıc 6,7bın toplanmıs sanrm. esım dıyor bızım cevre de cok kendıne tel alacakmıs degıstırcekmıs gelen parayla adama bak fırsatcı. :) ben de telsızı sona bıraktım daha almadım

Ben faydasını gördüm alırsanız iyi olur tabi bizim teller s4 eşimle hep teknolojiden geri kalıyoruz yetişemiyor adamcağız..

Ben de nefes alamiyorum midem her an agzimda yemek yemesemde saatlerce yeni tika basa yemis gibiyim sanki incegine cikti bu bebis.. mide yanmalarim artti. Karnim sert bazen tas gibi ama o arada dahi kipir kipir bebis anlamadim bende
Benim de yaklaşık 1 haftadır reflü oldu canım. Yanma oluyor mideden ağzıma kadar

Ben de 18 kilo aldım. Veririm diye düşünüyorum sağlık olsun da. Doğumu bi atlatalım sağ salim :)
İnşallah canım inşallah önemli olan sağlıklı olmak herşey geçiyor..

İnsanın en çok çocuk konuşunca zoruna gidiyor anne bir yere gidelim diyor boncuk gözleriyle yalnızlık zor diye memlekete geldik aynı tas aynı hamam bizim =(

Canım mahalledeki taksilerden birinin numarasını alsın eşin. Taksi durağını ararsınız direkt

Ama hala cantam hazir degil
Yikanmis utulu dolapta duruyor da .ayarlamam lazim iste..yarinda is var..
Aa yarin benim kontrol da var.aklimdan cikmis..heyecanlandim simdi
Doğurana kadar çalışangillerdeniz son haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek

Ben faydasını gördüm alırsanız iyi olur tabi bizim teller s4 eşimle hep teknolojiden geri kalıyoruz yetişemiyor adamcağız..
ben de tel takıntm yoktur esım de öğretmen ya n.te 4var haı yıllardır onunla ogrencıler cok soru atıyoru cozuyor artk degıstır dıyrum bn de nezamandır manayla degıstırcek ıste yoksa bnm de 2yıllık telım alalım dedı ıstemedım bana kalsa tuslu olsa keske gercekten sevmem.oyle sureklı bsy degıstrmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…