Bi yarin gideyim bakim.ne dicek ne zaman cagiricak bidaha..oteki carsamba son benimde.26 aralikSonunda ❤ :)) en cok dondu mu onu merak ediyorum. E haftaya bir daha gidersin o zaman calisamaz raporu icin ? Benimde diger ptesi :)
Benim bebek de evde bi tek beni ve babasını görecek sürekli olarak, arada bir annemlere gittiğimizde(orası kalabalık 4 gelinimiz aynı binada 11 torun vs) bebeğim oraya gidince şoka girer diyorumİnsanın en çok çocuk konuşunca zoruna gidiyor anne bir yere gidelim diyor boncuk gözleriyle yalnızlık zor diye memlekete geldik aynı tas aynı hamam bizim =(
Bende ilk kendine al derim önce bana alır ne mumuşak kalpli kocalarımız varben de tel takıntm yoktur esım de öğretmen ya n.te 4var haı yıllardır onunla ogrencıler cok soru atıyoru cozuyor artk degıstır dıyrum bn de nezamandır manayla degıstırcek ıste yoksa bnm de 2yıllık telım alalım dedı ıstemedım bana kalsa tuslu olsa keske gercekten sevmem.oyle sureklı bsy degıstrmeyı
Orayı ister sık sık gitmeye çalışırsınız oldukçaBenim bebek de evde bi tek beni ve babasını görecek sürekli olarak, arada bir annemlere gittiğimizde(orası kalabalık 4 gelinimiz aynı binada 11 torun vs) bebeğim oraya gidince şoka girer diyorum
evett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaaBende ilk kendine al derim önce bana alır ne mumuşak kalpli kocalarımız var
Gerçekten sezeryan ameliyatına bu ödemeyi isteyeni de ödeyeni de anlamıyorum. Aynı ameliyatı dört dörtlük yapıp 1500 alan da var. Yanlış anlamayın sağlık herşeyden kıymetli ama sırf isim yaptı diye doktorların böyle acımasızca istediği ücret insanları kandırmak. Her şeyin bir değeri var. Yerinizde olsam başka bir alternatife bakarımOh maşallah fiyatlar almış başını gitmiş bende kendi doktoruma teklif edeceğim yüzden sordum. Bide özel bir durumun mu var aynı doktorun olsun istiyorsun. Ben lupus hastasıyım perinatologla başladık şimdiye kadar devam ettik. Doktorum Prof fakat hastane ücreti bana çok pahalı geldi. Normal Doğuma 14 bin, sezeryana 20 bin istedi hastane. Henüz doktorla konuşmadım dışarıda bir hastaneye gelir mi gelirse ne kadar ister diye tam bir muallaktayım bakayım ne olacak. 25 Aralık’ta kontrole gitçem Doğumu konuşacağız dedi ilk kez. Hem doktorum Doğuma girsin istiyorum Hem de o fiyatlar çok yüksek geldi allah yardımcımız olsun.
Dimi artik zor oluyo...bi 10 gun oncesine kadar cok kolaydi.. ama simdi zorluyo...neyseki az kaldi..son 8 is gunu benim icinde :) bana kalsa doguma isten giderdim.sirf iznimden gitmesin diyeDoğurana kadar çalışangillerdenizson haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Hayırlı olsun canım maşallah normal doğum da yapmışsın. Sağlıklı uzun ömrü olsun güzel bebeğininKizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorsunuz uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazamiyordum cunku sikintili bir gebelikti . Benim cok erken acilmam olmaya baslamisti 34+6 gece suyum yavas yavas gelmeye basladi 35 de 3 cm aciklikla hastaneye yatirildim suyum inmisti cunku 35+1 de suni sanci desteği ile 8 cm aciklikla normal dogum yaptim ama 20 saat sanci cektim bebegim nefessiz kalmisti nabzi dusmeye basladi . Erkn dogumu da idrar yolu enfeksiyonum tetikledi 2.240 gr 43 cm bir kiz bebek dogurdum
Genelde öyle söylüyorlar ya ,benim yakınında tek bir teyzemde fena çatlama olmuş diğer kimsede yok, bende krem vs. Kullandım yine ama demin baktım da sol yanım hafif çatlıyor gibi , doğuma kadar dayanır mı bakalımBenim bir hayli çatladı. Ne kremler kullandım neler yaptım olmadıAnnemin de çok çatlağı var. Sanırım genetik. Doktoruma da dedim çok özen gösterdim ama çatladı diye. Maalesef vücut yapısı ile ilgili ne yapsan da olabiliyor dedi o da
Canım gozun aydın erken de olsa bebeğine kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsunKizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorsunuz uzun zamandir yazmiyordum daha dogrusu yazamiyordum cunku sikintili bir gebelikti . Benim cok erken acilmam olmaya baslamisti 34+6 gece suyum yavas yavas gelmeye basladi 35 de 3 cm aciklikla hastaneye yatirildim suyum inmisti cunku 35+1 de suni sanci desteği ile 8 cm aciklikla normal dogum yaptim ama 20 saat sanci cektim bebegim nefessiz kalmisti nabzi dusmeye basladi . Erkn dogumu da idrar yolu enfeksiyonum tetikledi 2.240 gr 43 cm bir kiz bebek dogurdum
Aynen izin kaygısıyla zorluyorum ben de kendimi. Sağol canım hepimiz için güzel bir yıl olsun :)Dimi artik zor oluyo...bi 10 gun oncesine kadar cok kolaydi.. ama simdi zorluyo...neyseki az kaldi..son 8 is gunu benim icinde :) bana kalsa doguma isten giderdim.sirf iznimden gitmesin diye
Dogum gunun kutlu olsun bu arada
Öyle kalırsa iyi yine canım ya, ben bir ara stresten 10 kilo alıp 75 olmuştum bacagimin birinde çatlak oluşmuş kilo alıp vermeden ,ama hiç gözüme gelmiyor o daBen hiç düzgün krem sürmedim açıkçası sürdüklerim de Babek Acıbadem sütü ve bazen de Arko falan sürdüm, henüz hiç çatlak yok karnımda ama üst bacağımda iki çizgim olmuş Nur topu gibi
Olacağı varsa oluyor canım takılmamak lazımGenelde öyle söylüyorlar ya ,benim yakınında tek bir teyzemde fena çatlama olmuş diğer kimsede yok, bende krem vs. Kullandım yine ama demin baktım da sol yanım hafif çatlıyor gibi , doğuma kadar dayanır mı bakalım
Ben de 28 aralik son...o zamana kadar calismaya cabaliyorum ama dedigin gibi artik cok zor geliyor ise gitmekDoğurana kadar çalışangillerdenizson haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Evet canım hep aynı sebepten gayret gösteriyoruz. Şimdi de diyorum ki bari birkaç gün evde dinleneyim sonra gelsin bebiş. Ama sanki işyerinde doğuracakmışım gibi geliyorBen de 28 aralik son...o zamana kadar calismaya cabaliyorum ama dedigin gibi artik cok zor geliyor ise gitmekbebeklerimizle bir hafta daha fazla kalalim diye hep bunlar :)
Canım ben bebeğin odasına tek kisilik yatak aldım. Orada yatmayı düşünüyorum. Arada eşimi ziyâret ederim:)))kız o ne oyle 2yas ne cocukların cınsel kımliği zeten olusmaya baslıyot ayrım falan bence cok yanlısyanı dogru da olsa bana göre yanlıs mahremdır yatakodası gırmemelı arada yatılmamalı buyuyunce. sartlara ve kısıye baglı tabı ama bn de düşünmüyorum sen de ıyı dusunmussun ozamana 5,6aylık olur zaten bebıslerımız
Ne kadar fedakar olduğunu görüyor insan o yüzdenevett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?