2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsanın en çok çocuk konuşunca zoruna gidiyor anne bir yere gidelim diyor boncuk gözleriyle yalnızlık zor diye memlekete geldik aynı tas aynı hamam bizim =(
Benim bebek de evde bi tek beni ve babasını görecek sürekli olarak, arada bir annemlere gittiğimizde(orası kalabalık 4 gelinimiz aynı binada 11 torun vs) bebeğim oraya gidince şoka girer diyorum

Bende ilk kendine al derim önce bana alır ne mumuşak kalpli kocalarımız var

Benim bebek de evde bi tek beni ve babasını görecek sürekli olarak, arada bir annemlere gittiğimizde(orası kalabalık 4 gelinimiz aynı binada 11 torun vs) bebeğim oraya gidince şoka girer diyorum
Orayı ister sık sık gitmeye çalışırsınız oldukça

Bende ilk kendine al derim önce bana alır ne mumuşak kalpli kocalarımız var
evett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaa

Gerçekten sezeryan ameliyatına bu ödemeyi isteyeni de ödeyeni de anlamıyorum. Aynı ameliyatı dört dörtlük yapıp 1500 alan da var. Yanlış anlamayın sağlık herşeyden kıymetli ama sırf isim yaptı diye doktorların böyle acımasızca istediği ücret insanları kandırmak. Her şeyin bir değeri var. Yerinizde olsam başka bir alternatife bakarım

Doğurana kadar çalışangillerdeniz son haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Dimi artik zor oluyo...bi 10 gun oncesine kadar cok kolaydi.. ama simdi zorluyo...neyseki az kaldi..son 8 is gunu benim icinde :) bana kalsa doguma isten giderdim.sirf iznimden gitmesin diye
Dogum gunun kutlu olsun bu arada

Hayırlı olsun canım maşallah normal doğum da yapmışsın. Sağlıklı uzun ömrü olsun güzel bebeğinin

Merhaba herkese bende insallah ocak annesi olacagim. 35. Haftamdayim. Biraz gec geldim buraya:) bu hafta idrar yapma istegim siklasti. Sanki hep bi kaciracakmisim gibi hissediyorum. Boyle olan var mi? Yarin da kontrol var doktora da soracagim tabii. Herkese saglikli dogumlar bebekler diliyorum

Genelde öyle söylüyorlar ya ,benim yakınında tek bir teyzemde fena çatlama olmuş diğer kimsede yok, bende krem vs. Kullandım yine ama demin baktım da sol yanım hafif çatlıyor gibi , doğuma kadar dayanır mı bakalım

Canım gozun aydın erken de olsa bebeğine kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun

Dimi artik zor oluyo...bi 10 gun oncesine kadar cok kolaydi.. ama simdi zorluyo...neyseki az kaldi..son 8 is gunu benim icinde :) bana kalsa doguma isten giderdim.sirf iznimden gitmesin diye
Dogum gunun kutlu olsun bu arada
Aynen izin kaygısıyla zorluyorum ben de kendimi. Sağol canım hepimiz için güzel bir yıl olsun :)

Öyle kalırsa iyi yine canım ya, ben bir ara stresten 10 kilo alıp 75 olmuştum bacagimin birinde çatlak oluşmuş kilo alıp vermeden ,ama hiç gözüme gelmiyor o da

Olacağı varsa oluyor canım takılmamak lazım

Doğurana kadar çalışangillerdeniz son haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Ben de 28 aralik son...o zamana kadar calismaya cabaliyorum ama dedigin gibi artik cok zor geliyor ise gitmek bebeklerimizle bir hafta daha fazla kalalim diye hep bunlar :)

Ben de 28 aralik son...o zamana kadar calismaya cabaliyorum ama dedigin gibi artik cok zor geliyor ise gitmek bebeklerimizle bir hafta daha fazla kalalim diye hep bunlar :)
Evet canım hep aynı sebepten gayret gösteriyoruz. Şimdi de diyorum ki bari birkaç gün evde dinleneyim sonra gelsin bebiş. Ama sanki işyerinde doğuracakmışım gibi geliyor

Canım ben bebeğin odasına tek kisilik yatak aldım. Orada yatmayı düşünüyorum. Arada eşimi ziyâret ederim:)))

evett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaa
Ne kadar fedakar olduğunu görüyor insan o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…