2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım mahalledeki taksilerden birinin numarasını alsın eşin. Taksi durağını ararsınız direkt

Bizim sürekli kullandığımız bi durak var. Artık ya onları aricaz ya hastane ambulansı. O an ne denk gelirse artık canım

evett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaa
Geçen gün eşimle bunu konuşuyorduk eşimle 6 yıl birlikteliğin uzerine evlendik ben şey dedim evlendikten sonra daha çok bağlandım galiba evlenmeden önce bile bu kadar sevmiyordum seni dedim o kadar alındı ki bu lafıma bir surat bir surat görsen aslında bende güzel manada dediğimi düşünmüştüm

Öyle kalırsa iyi yine canım ya, ben bir ara stresten 10 kilo alıp 75 olmuştum bacagimin birinde çatlak oluşmuş kilo alıp vermeden ,ama hiç gözüme gelmiyor o da
Hayatımdaki en fazla kiloları gordum hamilelikte, şimdiden gözüm korkuyor nasıl vereceğim bu kiloları diye, eşime de iş yerinden bi mağazadan giyim hediye çeki vermişler Yılbaşı sebebiyle, eşimde bana verdi sen istiyordun giyim sana kullanalım bunu dedi resmen almak istemiyorum doğurayım zayıflayayım diye kartı bekleteceğim 1 yıl süresi varmış, evlendikten sonra 10 kilo aldım tam artık zayıflayayım derken hamile kaldım bi 10 kilo da hamilelik dolayısıyla aldım toplam 20 kilo oldu bacaklarım taşımıyor sanırım ağırlığımı ondan çatladı

Ne guzel esime diyorum
Deli ediyor beni sanki bitmek tukenmek bilmeyen odasi olan uc bes katli köskte oturuyoruzda birde telsiz diyorsun diyo neymis ayni evde kapisini dinlyemiyon mu ) almadi

Canim esine hak verdim Ben kamerali telsiz aldim ama hic isime yaramadi zaten normal buyuklukte evlerde yasiyoruz agladimi hemen duyuyosun. Buyuk, 2 katli olan evler icin kullanisli ama normal apartman dsirelerinde yasayanlar icin fuzuli gercekten

Doğurana kadar çalışangillerdeniz son haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Allah kolaylık versin canım ya da ah kalkmak zor oluyor, zaten gece uykusu pek olmuyordur genelimizde. Bende serbest iş yapıyorum bazen gün boyu saatlerce dışarda koşturuyor um zor oluyor.
mTE="Sevimlipanduf, post: 58241039, member: 862422"]Hayatımdaki en fazla kiloları gordum hamilelikte, şimdiden gözüm korkuyor nasıl vereceğim bu kiloları diye, eşime de iş yerinden bi mağazadan giyim hediye çeki vermişler Yılbaşı sebebiyle, eşimde bana verdi sen istiyordun giyim sana kullanalım bunu dedi resmen almak istemiyorum doğurayım zayıflayayım diye kartı bekleteceğim 1 yıl süresi varmış, evlendikten sonra 10 kilo aldım tam artık zayıflayayım derken hamile kaldım bi 10 kilo da hamilelik dolayısıyla aldım toplam 20 kilo oldu bacaklarım taşımıyor sanırım ağırlığımı ondan çatladı [/QUOTE]
Olabilir ama hepsini toptan verirsn canım inşallah doğumdan sonra, inşallah normal doğum olursa ben hemen birşeyle sarcam, bir arkadaşımın bekarken bile gitmeyen göbeği öyle gitti doğumdan sonra kilolarla :)

Ya ben ilk doğumumu zorunlu sezeryan yaptım makat gelişti ve suyum artmıştı.. dr dan çok memnun kaldım aslında özel bir nedeni yok ameliyatim fln çok iyiydi sonrasında hiç sıkıntı çekmedim bir de yıllardır kendisine gidiyorum. Alışkanlık sanırım :))

Ama gerçekten fiyatlar acayip olmuş 15 bin 20 bin ciddi büyük paralar..

A anneveoglusu canım sen nasıl oldun iyi misin?
Canım iyi deyim iyi olayım bu saat oldu hala uykuya dalamadim carpintim oluyor belim ağrıyor ve kuzu tepikliyor sen nasılsın canım
Gündüz ise yürümekte zorlanıyorum aşağı bölgeye çok baskı var

Kaşıntıdan geberiyorum gene ayaklarım ellerim ne kadar kaşırsam kaşıyım geçmiyor

Daha tuvaletten cıkmadan tekrar gelir:))) hamileliğin bana göre en zor yani bi mide bide tuvalet sorunu .

bsebse edosko cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Sabah mide bulantısıyla uyandım mide ilacı alıyordum ama bir işe yaramadı ilacı çıkardım bu sefer sağ bacak ve kalçamda ağrı başladı. Bide külodumda ıslaklık hissettim su gibi eğer devamı gelirse doktora gidicem bugün ama iyi hissedersem çarşamba günkü kontrolü bekliycem. Bebeğim hala çok hareketli geceden beri durmadı bi sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum

Canım sen dikkat et kendine ama bu ağrılar oluyor belki de normaldir. Islaklık bende de arttı. Cumartesi günü söyledim doktoruma çok ıslak hissediyorum suyla ilgili olabilir mi diye, dedi ki su olsa bacaklarından aşağı akar gider o derece fazla olur. Artık doğuma yaklaştığın için daha fazla östrojen salgılıyorsun ondan ıslaklığın artıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…