- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
E ben baktım göremedim en aşağıda belkide dur bidaha bakiyim :)ilk sayfada yaziyo canim
Sağol canım senin de bebişinle ailenle birlikte huzurlu mutlu yılların olsun:) Ben de 35 oldum. Yolu yarıladık
Canım mahalledeki taksilerden birinin numarasını alsın eşin. Taksi durağını ararsınız direkt
Amin hepimizin insallahSağol canım senin de bebişinle ailenle birlikte huzurlu mutlu yılların olsun:) Ben de 35 oldum. Yolu yarıladık
Geçen gün eşimle bunu konuşuyorduk eşimle 6 yıl birlikteliğin uzerine evlendik ben şey dedim evlendikten sonra daha çok bağlandım galiba evlenmeden önce bile bu kadar sevmiyordum seni dedim o kadar alındı ki bu lafıma bir surat bir surat görsen aslında bende güzel manada dediğimi düşünmüştümevett ya çok şükür canım bugünlerimize Allah razı olsun eslerımızden. Ben hamıle kalınca daha da baglandım esıme derlerdı ınanmazdım.hele bı kucagına al.daha da baglanıyosun dıyorlar yaa
Hayatımdaki en fazla kiloları gordum hamilelikte, şimdiden gözüm korkuyor nasıl vereceğim bu kiloları diye, eşime de iş yerinden bi mağazadan giyim hediye çeki vermişler Yılbaşı sebebiyle, eşimde bana verdi sen istiyordun giyim sana kullanalım bunu dedi resmen almak istemiyorum doğurayım zayıflayayım diye kartı bekleteceğim 1 yıl süresi varmış, evlendikten sonra 10 kilo aldım tam artık zayıflayayım derken hamile kaldım bi 10 kilo da hamilelik dolayısıyla aldım toplam 20 kilo oldu bacaklarım taşımıyor sanırım ağırlığımı ondan çatladıÖyle kalırsa iyi yine canım ya, ben bir ara stresten 10 kilo alıp 75 olmuştum bacagimin birinde çatlak oluşmuş kilo alıp vermeden ,ama hiç gözüme gelmiyor o da
Ne guzel esime diyorum
Deli ediyor beni sanki bitmek tukenmek bilmeyen odasi olan uc bes katli köskte oturuyoruzda birde telsiz diyorsun diyo neymis ayni evde kapisini dinlyemiyon mu) almadi
Allah kolaylık versin canım ya da ah kalkmak zor oluyor, zaten gece uykusu pek olmuyordur genelimizde. Bende serbest iş yapıyorum bazen gün boyu saatlerce dışarda koşturuyor um zor oluyor.Doğurana kadar çalışangillerdenizson haftam ama o kadar zor geliyor ki yarın kalkıp işe gitmek
Oh maşallah fiyatlar almış başını gitmiş bende kendi doktoruma teklif edeceğim yüzden sordum. Bide özel bir durumun mu var aynı doktorun olsun istiyorsun. Ben lupus hastasıyım perinatologla başladık şimdiye kadar devam ettik. Doktorum Prof fakat hastane ücreti bana çok pahalı geldi. Normal Doğuma 14 bin, sezeryana 20 bin istedi hastane. Henüz doktorla konuşmadım dışarıda bir hastaneye gelir mi gelirse ne kadar ister diye tam bir muallaktayım bakayım ne olacak. 25 Aralık’ta kontrole gitçem Doğumu konuşacağız dedi ilk kez. Hem doktorum Doğuma girsin istiyorum Hem de o fiyatlar çok yüksek geldi allah yardımcımız olsun.
Canım iyi deyim iyi olayım bu saat oldu hala uykuya dalamadim carpintim oluyor belim ağrıyor ve kuzu tepikliyor sen nasılsın canımA anneveoglusu canım sen nasıl oldun iyi misin?
Doğum günün kutlu olsun canımBugün benim doğumgünümAcaba kızım da gelir de yay burcu olur mu ki diyordum ama 1 hafta daha gelmezse oğlak olacak
Daha tuvaletten cıkmadan tekrar gelir:))) hamileliğin bana göre en zor yani bi mide bide tuvalet sorunu .Merhaba herkese bende insallah ocak annesi olacagim. 35. Haftamdayim. Biraz gec geldim buraya:) bu hafta idrar yapma istegim siklasti. Sanki hep bi kaciracakmisim gibi hissediyorum. Boyle olan var mi? Yarin da kontrol var doktora da soracagim tabii. Herkese saglikli dogumlar bebekler diliyorum
Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım
Canım sen dikkat et kendine ama bu ağrılar oluyor belki de normaldir. Islaklık bende de arttı. Cumartesi günü söyledim doktoruma çok ıslak hissediyorum suyla ilgili olabilir mi diye, dedi ki su olsa bacaklarından aşağı akar gider o derece fazla olur. Artık doğuma yaklaştığın için daha fazla östrojen salgılıyorsun ondan ıslaklığın artıyor dedi.bsebse edosko cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Sabah mide bulantısıyla uyandım mide ilacı alıyordum ama bir işe yaramadı ilacı çıkardım bu sefer sağ bacak ve kalçamda ağrı başladı. Bide külodumda ıslaklık hissettim su gibi eğer devamı gelirse doktora gidicem bugün ama iyi hissedersem çarşamba günkü kontrolü bekliycem. Bebeğim hala çok hareketli geceden beri durmadı bi sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?