Çok güzelmiş güle güle uyusun melekBiz de pembeden farklı tonlara gidelim dedik ve sonuç :) Bal kızımın minik odasından kesitler.. odamız dar maalesefUmarım beğenilir
Anladm canım sağolCanım sen dikkat et kendine ama bu ağrılar oluyor belki de normaldir. Islaklık bende de arttı. Cumartesi günü söyledim doktoruma çok ıslak hissediyorum suyla ilgili olabilir mi diye, dedi ki su olsa bacaklarından aşağı akar gider o derece fazla olur. Artık doğuma yaklaştığın için daha fazla östrojen salgılıyorsun ondan ıslaklığın artıyor dedi.
Sana kolaylıklar dilerim canım. Kızın da oğlun da inşaallah hep mutlu olurlar Allah başka acı da yaşatmasinEstağfurullah canım niye kızayım. Ben kızımın babasının vefatından 7 yıl sonra evlendim. Kendi adıma kaybedilen eş sevgili olarak değil de daha manevi fuygularla anmaya başlıyorsun bir zaman sonra. Zaten öyle olmasa evliliği düşünemezsin heralde. Kıyaslama yapmıyorum ben bilmiyorum. Yani ilk evliliğinde yaşananlar unutulmazsa zaten ikinciye hazır değilsindir diye düşünüyorum. Unutmam diyorsunuz ilk zamanlar ama insaoğluyuz illaki unutup yaşamaya devam ediyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun
al benden de okadar canım. bu gece Benim için de o kadar zor geçti ki.her saattea bir cokkez uyandım sabah olmak.bılmedı kasılmalarla uyandım gözlerm şiş içinde uykusuzlıktan belım desen ayrı agrıyor benm de yatamadm dye sanırım. taş gbym gelecekse sıklassın gelsın artık diyorumCanım iyi deyim iyi olayım bu saat oldu hala uykuya dalamadim carpintim oluyor belim ağrıyor ve kuzu tepikliyor sen nasılsın canım
Gündüz ise yürümekte zorlanıyorum aşağı bölgeye çok baskı var
Geceler kabus oldu hakkaten yaal benden de okadar canım. bu gece Benim için de o kadar zor geçti ki.her saattea bir cokkez uyandım sabah olmak.bılmedı kasılmalarla uyandım gözlerm şiş içinde uykusuzlıktan belım desen ayrı agrıyor benm de yatamadm dye sanırım. taş gbym gelecekse sıklassın gelsın artık diyorumazalmıstı neguzel ve geceler7 rahat uyuyodum sımdı o kadar zordayım kı Eşime de söyledim bugün doğurmak istiyorum İnşallah sıklaşır diye anlamıyorum gercekten bazen şu durumu
Bende Dun baya aldım.hele alttaki zibinlar çok indirimde çoraplar tekli altlar tek takım hastane çıkışları vs indirimleri çok iyiyidi.Kızlar ebebekte indirimler başladı. Her gün 1 kategoride o günün tarihi kadar % indirim yapıyorlar.
Günaydın canım çok sevindim senin adına Yani doğru anladım değil mi gittiğin hastanenin kontrol süresi 15 gün ne güzelmiş Bizimki 10 gün şimdi yine gidince muayene ücreti ödeyeceğiz bir daha da Allah kerim kontrol mü olur doğum mu:)Gunaydin kizlar
Valla sabah sabah hazine bulmus gibi oldum her hastane oyledir sanirim bilmiyordum ben oglum zamaninda oyle oldugunu gebelere kontrol suresi 15 günmüş kuzenimden duydum bi sorayim ona gore randevu alayim dedim dogruymus gercektende nst 6 7 yil onceki fiyatmis 30 lira.
Dogru dogru :) normal kadin doguma 10 günmüş gebelere 15 gün muayene ucreti 100 lira ya biraz yuksek ondan oyle bilmiyorum iyiki ogrendim gecen gun bunu yoksa 15 gunu bir iki gun gecirtecektim o zaman mecbur verecektim ama kontrolde ultrasona girer miyim sadece nst sonucuna mi bakar orasini bilmiyorum artik carsamba görürüz:)Günaydın canım çok sevindim senin adına Yani doğru anladım değil mi gittiğin hastanenin kontrol süresi 15 gün ne güzelmiş Bizimki 10 gün şimdi yine gidince muayene ücreti ödeyeceğiz bir daha da Allah kerim kontrol mü olur doğum mu:)
evett bir gün bir gün tutmuyor Dün gündüz o kadar enerjiktm ki ama gece mahvoldum dakika tutuyorum Şuanda da 20,30dkda bir kasılıyorum yıne sıklastı kacgundur azalmıstı. goguslerım hele dokunamyrm acaba dıyorum busefer gelcek de beynı mı uyarıyor rahım süt ıcınnGeceler kabus oldu hakkaten yaakşam olsun istemiyorum hiç günler de geçmiyor sanki
girersin kuzum bence gebe oldugundan e son haftalar bıde ben her gıdıste gırıyrnim kontrolde de resım verıyor dr amcamız sagolsun :) acaba bızım de mı 15 gebelete ablam 10dıyodu gercı ama belkı oledır. ama olsa da smdı yıne ucret odıcez 20gun olms olcak gercı. randebvu olstk grcıcek sen dolmadan gıt canım sokar usgye deeDogru dogru :) normal kadin doguma 10 günmüş gebelere 15 gün muayene ucreti 100 lira ya biraz yuksek ondan oyle bilmiyorum iyiki ogrendim gecen gun bunu yoksa 15 gunu bir iki gun gecirtecektim o zaman mecbur verecektim ama kontrolde ultrasona girer miyim sadece nst sonucuna mi bakar orasini bilmiyorum artik carsamba görürüz:)
Canım soğukta Bebiş çıkmasın valla iyi yapmışsın sen de dikkat et çok hayırlı haberlerle gel bizeGunaydin kizlar benimde kontrolum var yollardayim esimi uyandiramadim hava da yagmurlu kizi da evde biraktim aklim evde
Güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar 3 te randevumuz var bakalim nasıl bizim küçük erkek :)
Gözün aydın canım❣Günaaydın kızlarrson sendromlu ptesim inşallah :)
Gunaydin kizlar
Valla sabah sabah hazine bulmus gibi oldum her hastane oyledir sanirim bilmiyordum ben oglum zamaninda oyle degildi gebelere kontrol suresi 15 günmüş kuzenimden duydum bi sorayim ona gore randevu alayim dedim dogruymus gercektende nst 6 7 yil onceki fiyatmis 30 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?