2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anladm canım sağol

Sana kolaylıklar dilerim canım. Kızın da oğlun da inşaallah hep mutlu olurlar Allah başka acı da yaşatmasin

Canım iyi deyim iyi olayım bu saat oldu hala uykuya dalamadim carpintim oluyor belim ağrıyor ve kuzu tepikliyor sen nasılsın canım
Gündüz ise yürümekte zorlanıyorum aşağı bölgeye çok baskı var
al benden de okadar canım. bu gece Benim için de o kadar zor geçti ki.her saattea bir cokkez uyandım sabah olmak.bılmedı kasılmalarla uyandım gözlerm şiş içinde uykusuzlıktan belım desen ayrı agrıyor benm de yatamadm dye sanırım. taş gbym gelecekse sıklassın gelsın artık diyorum azalmıstı neguzel ve geceler7 rahat uyuyodum sımdı o kadar zordayım kı Eşime de söyledim bugün doğurmak istiyorum İnşallah sıklaşır diye anlamıyorum gercekten bazen şu durumu

Geceler kabus oldu hakkaten ya akşam olsun istemiyorum hiç günler de geçmiyor sanki

Gunaydin kizlar
Valla sabah sabah hazine bulmus gibi oldum her hastane oyledir sanirim bilmiyordum ben oglum zamaninda oyle degildi gebelere kontrol suresi 15 günmüş kuzenimden duydum bi sorayim ona gore randevu alayim dedim dogruymus gercektende nst 6 7 yil onceki fiyatmis 30 lira.

Günaydın canım çok sevindim senin adına Yani doğru anladım değil mi gittiğin hastanenin kontrol süresi 15 gün ne güzelmiş Bizimki 10 gün şimdi yine gidince muayene ücreti ödeyeceğiz bir daha da Allah kerim kontrol mü olur doğum mu:)

Dogru dogru :) normal kadin doguma 10 günmüş gebelere 15 gün muayene ucreti 100 lira ya biraz yuksek ondan oyle bilmiyorum iyiki ogrendim gecen gun bunu yoksa 15 gunu bir iki gun gecirtecektim o zaman mecbur verecektim ama kontrolde ultrasona girer miyim sadece nst sonucuna mi bakar orasini bilmiyorum artik carsamba görürüz:)

Geceler kabus oldu hakkaten ya akşam olsun istemiyorum hiç günler de geçmiyor sanki
evett bir gün bir gün tutmuyor Dün gündüz o kadar enerjiktm ki ama gece mahvoldum dakika tutuyorum Şuanda da 20,30dkda bir kasılıyorum yıne sıklastı kacgundur azalmıstı. goguslerım hele dokunamyrm acaba dıyorum busefer gelcek de beynı mı uyarıyor rahım süt ıcınn

girersin kuzum bence gebe oldugundan e son haftalar bıde ben her gıdıste gırıyrnim kontrolde de resım verıyor dr amcamız sagolsun :) acaba bızım de mı 15 gebelete ablam 10dıyodu gercı ama belkı oledır. ama olsa da smdı yıne ucret odıcez 20gun olms olcak gercı. randebvu olstk grcıcek sen dolmadan gıt canım sokar usgye dee

Gunaydin kizlar benimde kontrolum var yollardayim esimi uyandiramadim hava da yagmurlu kizi da evde biraktim aklim evde
Canım soğukta Bebiş çıkmasın valla iyi yapmışsın sen de dikkat et çok hayırlı haberlerle gel bize

Günaydın hanımlar
Kadın geldi dip bucak temizlik var birde doğumdan bir gün önce yarım gün alırım tamam

Ben hiç iş yapamıyorum biraz egilsem dolansam kasiklarim patlıyor belim zonkliyor tek yaptığım yemek çamaşır as topla biraz ütü

Benim gittiğim hastanede kontrol süresi 10 gün nst ücretsiz muayene ücreti normalde 75 sendika indirimyle 65 tahlillerde de kan ve idrarda bazen 10 tl alıyorlar. Doğum ücreti de 1500 o oda indirimle 1250 +tek kişilik oda +200 .
Sayfadaki doğum fiyatlarını okuyunca şaşırıyorum abartılı derecede yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…