2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Iyi yapmışsın canim geçen cuma bana bir hareket geldi her yeri süpür sil toz al özlemişim iş yapmayı :)) ama mutfak detaylı bir temizlik bekliyor eşimle yapicam artik annem gelecek yakında ama pis görmesin

Iyi yapmışsın canim geçen cuma bana bir hareket geldi her yeri süpür sil toz al özlemişim iş yapmayı :)) ama mutfak detaylı bir temizlik bekliyor eşimle yapicam artik annem gelecek yakında ama pis görmesin
Maşallah yapabiliyorsun ben egilsem kalkamıyorum ellerine sağlık kendi işimi yapmayı çok istiyorum

Gunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor

benim nst 15 tll :) muayeneden bi hafta sonra gittim sadece nst sonucuma baktı sadece nst2icin cagirmisti cunkum:) 5 dk sohbet ettik çıktım 2 hafta sonra gel dedi bidaha 37 de gidicem inşallah bi sikintimiz olmazsa , bizde muayene 85 doğum 1450 her ikiside epidural 550 ocak zam muhabbetini bidahaki gidişimde konuşucam bende

Maşallah yapabiliyorsun ben egilsem kalkamıyorum ellerine sağlık kendi işimi yapmayı çok istiyorum
Bana herhalde deli cesareti geldi gebeliğin baslarinda hatta cok uzun bi sure yemek camasir haric bisey yapmadim desem yeridir lekelenmem oluyordu hep diye simdi izne ayrildigimdan beri ben ben degilim az once besigin tepesine cikip duvar kagidinin kosesi kalkmisti onu yapistirdim sonra diyorim ne den tehlikeli haraketler yapıyorsun kızıyorum kendime ama herşeyi yapabilirmişim gibi artık 1 saattir mobilyalari siliyorum napiyim bacimm kimsecigim yok bekle bekle nereye kadar dünde ilk defa şancı girdi vajinam fln çok ağrıdı tutustum bitsin diye bakıyorum

Ben de iş yapamıyorum. Yerden bişe alamıyorum zaten eğilmek ne mümkün. Mutfak tezgahı temizliyorum çamaşır makineye atıyorum sepeti eşimle taşıyoruz beraber asıyoruz bide toz alıyorum. Bunları yaparken bile pilim bitiyor her yerim ağrıyor kalçam kitleniyor. Normalde hareketli bir insanım ev işimi kimseye güvenmediğimden kendim yaparım camları bile kendim silerim. Hamilelik beni resmen bitirdi

Evet canım ben de 10 gün diye biliyordum 12. Günde gittim ücret almadılar. Demek 12 gün olmus dşye düşünmüştüm sen söyleyince öğrendim :)))

Kızlar kasılmalarım 10 dakikada bir olmaya başladı ama onun dışında bir şey hissetmiyorum sadece soylemesı ayp gaz prob var cok bıde gogusume dokunamıyrm keske gıtsek sancılansam da ama umudum 0 bence yıne kandırıyor benım rahım.benı

Çok sukur diyeyim eşim de haftasonları yardim ediyor yapıyor ama ne zamandır yapmıyordum dinlene dinlene yaptım :)) doğumdan sonra toparlayınca eski günlere devam ederiz artik :))

nekadar guzel gercekten senın de. Ben de dıger ücretlere şoke oluyorum halbukı yasadıgım şehirdeki hastane de son olanaklara sahip cıhazlar da oyle.. Yani nasıl 8,9,10,15bin isteyebiliyorlar çok ilginç Bizim de muayene ücreti 102 TL belkı pahalı ama bana ındırım var ztn 10 gün kontrol süresi nst ücretsiz normal doğum 2 500 sezaryan 2 300 ama onlarda da yüzde 20 indirimim olacak diğerlerine göre çok iyi gerçekten ben de anlam veremiyorum hiçbir doğum o fıyatlar etmez sankı kendılwri doguruyorrlar hastaneler (!) (yüzde 20 dıcektm:) mevsiminegore

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor

Akıntın kokusuz ve beyaz mi canim.bende de vardi dr a söyledim fitil verdi ve akintım geçti bilseydim önceden sorardım dr a normaldir diye sormamıştım hic .senin haftan benden fazla sonlara doğru artıyordur belki ama onu bilemiyorum:))

Onlarin kimliğinde Paris doğumlu yazacak diyorum ben zam gelir belki ama gelse de uçmaz benim .Senin de diğerlerine nazaran iyi canim. Başka özel hastanede var mesela muayene 100 ama hastanede doğum yaptırmıyor dr yenidogan yoğun bakım ünitesi vs yok ben de kan uyuşmazlığı var ihtiyaç olabilir bebek icin tercih etmedik o yuzden

Arkadaslar ben geceleri cok zorluk cekiyorum sizde durumlar nasil? Yataga yatdigim an karnimda agrilar oluyir saga sola donunce dahada kotu oluyor siz rahat uyuya biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…