Günaydın hanımlar
Kadın geldi dip bucak temizlik var birde doğumdan bir gün önce yarım gün alırım tamam
Ben hiç iş yapamıyorum biraz egilsem dolansam kasiklarim patlıyor belim zonkliyor tek yaptığım yemek çamaşır as topla biraz ütü
Maşallah yapabiliyorsun ben egilsem kalkamıyorum ellerine sağlık kendi işimi yapmayı çok istiyorumIyi yapmışsın canim geçen cuma bana bir hareket geldi her yeri süpür sil toz al özlemişim iş yapmayı :)) ama mutfak detaylı bir temizlik bekliyor eşimle yapicam artik annem gelecek yakında ama pis görmesin
onlar bile yetiyor benGünaydın hanımlar
Kadın geldi dip bucak temizlik var birde doğumdan bir gün önce yarım gün alırım tamam
Ben hiç iş yapamıyorum biraz egilsem dolansam kasiklarim patlıyor belim zonkliyor tek yaptığım yemek çamaşır as topla biraz ütü
Ay evet benim deeeGünaaydın kızlarrson sendromlu ptesim inşallah :)
Gunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor@bsebseedosko cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Sabah mide bulantısıyla uyandım mide ilacı alıyordum ama bir işe yaramadı ilacı çıkardım bu sefer sağ bacak ve kalçamda ağrı başladı. Bide külodumda ıslaklık hissettim su gibi eğer devamı gelirse doktora gidicem bugün ama iyi hissedersem çarşamba günkü kontrolü bekliycem. Bebeğim hala çok hareketli geceden beri durmadı bi sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum
benim nst 15 tll :) muayeneden bi hafta sonra gittim sadece nst sonucuma baktı sadece nst2icin cagirmisti cunkum:) 5 dk sohbet ettik çıktım 2 hafta sonra gel dedi bidaha 37 de gidicem inşallah bi sikintimiz olmazsa , bizde muayene 85 doğum 1450 her ikiside epidural 550 ocak zam muhabbetini bidahaki gidişimde konuşucam bendeGunaydin kizlar
Valla sabah sabah hazine bulmus gibi oldum her hastane oyledir sanirim bilmiyordum ben oglum zamaninda oyle degildi gebelere kontrol suresi 15 günmüş kuzenimden duydum bi sorayim ona gore randevu alayim dedim dogruymus gercektende nst 6 7 yil onceki fiyatmis 30 lira.
Insallah.. 40 takla atiyo ama
Bana herhalde deli cesareti geldiMaşallah yapabiliyorsun ben egilsem kalkamıyorum ellerine sağlık kendi işimi yapmayı çok istiyorum
Ben de iş yapamıyorum. Yerden bişe alamıyorum zaten eğilmek ne mümkün. Mutfak tezgahı temizliyorum çamaşır makineye atıyorum sepeti eşimle taşıyoruz beraber asıyoruz bide toz alıyorum. Bunları yaparken bile pilim bitiyor her yerim ağrıyor kalçam kitleniyor. Normalde hareketli bir insanım ev işimi kimseye güvenmediğimden kendim yaparım camları bile kendim silerim. Hamilelik beni resmen bitirdiGünaydın hanımlar
Benim de öyle son pazartesim çünkü yarın evdeyim izinliyim çok mutluyum :)))Günaaydın kızlarrson sendromlu ptesim inşallah :)
Evet canım ben de 10 gün diye biliyordum 12. Günde gittim ücret almadılar. Demek 12 gün olmus dşye düşünmüştüm sen söyleyince öğrendim :)))Gunaydin kizlar
Valla sabah sabah hazine bulmus gibi oldum her hastane oyledir sanirim bilmiyordum ben oglum zamaninda oyle degildi gebelere kontrol suresi 15 günmüş kuzenimden duydum bi sorayim ona gore randevu alayim dedim dogruymus gercektende nst 6 7 yil onceki fiyatmis 30 lira.
Maşallah yapabiliyorsun ben egilsem kalkamıyorum ellerine sağlık kendi işimi yapmayı çok istiyorum
nekadar guzel gercekten senın de. Ben de dıger ücretlere şoke oluyorum halbukı yasadıgım şehirdeki hastane de son olanaklara sahip cıhazlar da oyle.. Yani nasıl 8,9,10,15bin isteyebiliyorlar çok ilginç Bizim de muayene ücreti 102 TL belkı pahalı ama bana ındırım var ztn 10 gün kontrol süresi nst ücretsiz normal doğum 2 500 sezaryan 2 300 ama onlarda da yüzde 20 indirimim olacak diğerlerine göre çok iyi gerçekten ben de anlam veremiyorum hiçbir doğum o fıyatlar etmez sankı kendılwri doguruyorrlar hastaneler (!) (yüzde 20 dıcektm:)Benim gittiğim hastanede kontrol süresi 10 gün nst ücretsiz muayene ücreti normalde 75 sendika indirimyle 65 tahlillerde de kan ve idrarda bazen 10 tl alıyorlar. Doğum ücreti de 1500 o oda indirimle 1250 +tek kişilik oda +200 .
Sayfadaki doğum fiyatlarını okuyunca şaşırıyorum abartılı derecede yuksek
Gunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor
nekadar guzel gercekten senın de. Ben de dıger ücretlere şoke oluyorum halbukı yasadıgım şehirdeki hastane de son olanaklara sahip cıhazlar da oyle.. Yani nasıl 8,9,10,15bin isteyebiliyorlar çok ilginç Bizim de muayene ücreti 102 TL belkı pahalı ama bana ındırım var ztn 10 gün kontrol süresi nst ücretsiz normal doğum 2 500 sezaryan 2 300 ama onlarda da yüzde 2 indirimim olacak diğerlerine göre çok iyi gerçekten ben de anlam veremiyorum hiçbir doğum o fıyatlar etmez sankı kendılwri doguruyorrlar hastaneler (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?