Daha ne yapacaksın canım bazen yemek bile yapamıyorumGünaydın hanımlar
Kadın geldi dip bucak temizlik var birde doğumdan bir gün önce yarım gün alırım tamam
Ben hiç iş yapamıyorum biraz egilsem dolansam kasiklarim patlıyor belim zonkliyor tek yaptığım yemek çamaşır as topla biraz ütü
Arkadaslar ben geceleri cok zorluk cekiyorum sizde durumlar nasil? Yataga yatdigim an karnimda agrilar oluyir saga sola donunce dahada kotu oluyor siz rahat uyuya biliyormusunuz?
Canım gözün aydın benimde sütüm gec geldi bebegim beslenemedi qsarilik oldu bigün fototerapi aldı şimdi gün aşırı kan alıyorlar dusuyomu yukseliyomu diye yatigi hastanenin cocuk bolm. Başkanı ile konustum en büyük hatanız emsin emsin diye tutturup bebegin kan şekerini düşürmeniz dedi emsin cok güzel ama şu süreçte doymadı önemli hem emsin gerekirse mama ile takviye yapın asla kan şekerini düşürmeyin dedi bende hem emzirdim hem sağdım göğsümü emdikten 1 saat sonra sardığım sütü verdim sonra yine emzirdim bir günde 19dan 9 a düştü sarılığı bugün yine kontrolümüz var sana tavsiyem bebegin uyanmiyorasa üstünü soy ıslak mendille vücudunu sil bu şekilde besle cok geçmişler olsunMerhaba kıZlar evımıze geldık sukur agrım azaldı ama oglumun sarılıgı basladı emmıyor kasıkla mama kabul etmıyor hatta bıberom bıle kabul etmedı nasıpse yarın kontrolı var olmassa yatırırlar . Allahım sag salım kucaklarınıza almayı nasıp etsın cok guzel bısey ❣ kılomuz col dustu baya sıskınlıgı varmıs dun 3870 tı bıgun baya baya dusmustur beslenmesı cok guc .. sut sagma makınası aldırdım mama yerıne onu ıcson hıcolmassa
Canım soğukta Bebiş çıkmasın valla iyi yapmışsın sen de dikkat et çok hayırlı haberlerle gel bize
Donuyorum suan eve canm nst baglandm bisey cikmadi :) bebisimde 2900 gr ve 49 cm haftaya gel dedi normal suan herseyimiz :)Canım soğukta Bebiş çıkmasın valla iyi yapmışsın sen de dikkat et çok hayırlı haberlerle gel bize
Dün progestani son kez aldım.
İnsaallah kanamam olmaz dua edin kızlar...
İŞALLAH OLMAZ SAĞ SAGŞIM KAVUSURSUN BEBEGİNE CANIMDün progestani son kez aldım.
İnsaallah kanamam olmaz dua edin kızlar...
Ya bir bebiş daha gelmiş grubumuza :)) maşallah size, BugünSelam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
masallah canımm coksevındım bebısıne ❤❤sata göre aynı bızım tarıhımız sata gore 7ocak benım de bızım de cuma kontrolumuz catı muayenesı olacagızz. senın ılkı normaldı dmıDonuyorum suan eve canm nst baglandm bisey cikmadi :) bebisimde 2900 gr ve 49 cm haftaya gel dedi normal suan herseyimiz :)
Gozun aydin canim..oyle ya da boyle dogmus bosver :) bikacgune toparlanirsin..Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Gormedimiz bi cocuga simdiden 20 000 harcadik bi dur artik bisey almayalim diyor bende ne gorsem6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyor
tahlıl yapmaları gerekmez mi canım geçmiş olsun umarım içtiğin ilaçtandır iyi düşünelimHastaneyi aradım haber bekliyorum kaşıntım olduğunu söyledim, öyle bir kaşıntı ki kızlar deli ediyor insanı kulak içime saç diplerime kadar kaşınıyor, ayak tabanlarım topuklarım kaşınıyor ne yaparsam rahatlamıyor ve nedense geceleri daha fazla oluyor gece hemen hemen hiç uyumadım kaşıntıdan
Arkadaşım korkutmak istemem ama benim doğumu bu şekilde başladı 4 gün önce.mide bulantısı ve yanma vardı ardından ishal gibi oldum ve akıntı gelmeye başladı meğersem suymuş.hemen hastaneye gittik sonra daha fazla su geldi. açılma ve sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Mutlaka git hastaneye. Bebek susuz kalırsa çok tehlikeli Allah korusun@bsebseedosko cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Sabah mide bulantısıyla uyandım mide ilacı alıyordum ama bir işe yaramadı ilacı çıkardım bu sefer sağ bacak ve kalçamda ağrı başladı. Bide külodumda ıslaklık hissettim su gibi eğer devamı gelirse doktora gidicem bugün ama iyi hissedersem çarşamba günkü kontrolü bekliycem. Bebeğim hala çok hareketli geceden beri durmadı bi sıkıntı mı var acaba diye düşünmeden edemiyorum
Oyle birde ne gorsem istiyorum gorduklerimde az uz mevlalarda degil fiyat olarak hic birsey almadik ama göze ne hitap ediyorsa canim hep ondan aldik goze hitap edenlerde cebede hitap etti tabi adam herseyi aliyor telsiz dedimmi sarayda aman kaybolursun telsiz olmasa nereden bulacan cocugu yoksa hemen alaliCanim esine hak verdim Ben kamerali telsiz aldim ama hic isime yaramadi zaten normal buyuklukte evlerde yasiyoruz agladimi hemen duyuyosun. Buyuk, 2 katli olan evler icin kullanisli ama normal apartman dsirelerinde yasayanlar icin fuzuli gercekten
Amin canım teşekkür ederimİŞALLAH OLMAZ SAĞ SAGŞIM KAVUSURSUN BEBEGİNE CANIM
Aynen tahlil yapmaları gerek safra asidi tahlili onu da her yerde yapmıyorlarmış karaciğer enzimlerine baktırırım, bu arada ben hastanede hiç kontrol hakkımı kullanmadım daha doğrusu öyle bir hakkım olduğundan kimse bahsetmedi Bugün muayenin üzerinden 10. Gun umarım bir daha 150 ödemek zorunda kalmamtahlıl yapmaları gerekmez mi canım geçmiş olsun umarım içtiğin ilaçtandır iyi düşünelim
Hayırlı olsun canım.Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Hayır hiçbir ağrı sancı olmadı. Bulantı yanma vardı midemde ardından ishal gibi oldum. Sonra suyum sızdı hemen hastaneye gittik orda da bayağı boşaldı. Açılma sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Kızım da normal doğurmuştur onda önce nişanım gelmişti ve adet sancısı gibi ağrı başlamıştı bunda da böyle çok farklı olduCanım hayırlı olsun Allahım sana bagıslasın evladını. peki kasılma falan hissetmedin mi suyun gelmeden ben de yine geceden beri kasılıyorum 5,10 dakikaya düştü 1sattır. ama gitmek istemiyorum hastaneye yine aynı yalancı sancıdır dye. son sancıları beklıcem eger dogum ıse olur herlde sıddetlı olurNurkuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?