2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Daha ne yapacaksın canım bazen yemek bile yapamıyorum

Arkadaslar ben geceleri cok zorluk cekiyorum sizde durumlar nasil? Yataga yatdigim an karnimda agrilar oluyir saga sola donunce dahada kotu oluyor siz rahat uyuya biliyormusunuz?

Uykuya zor dalıyorum ben de .Solda yatınca rahat ediyorum ama sağ tarafa dönmek cok zor oluyor ayaklarımı kaldırıp dönemiyorum rahim batiyor sanki yavaş yavaş done done bir de o zaman uyku açılıyor derken lavabo saati sabah da geç uyanıyorum. 1 aydır da iki yastıkla rahat ediyorum tek olunca kalçama ağrı giriyor

Canım gözün aydın benimde sütüm gec geldi bebegim beslenemedi qsarilik oldu bigün fototerapi aldı şimdi gün aşırı kan alıyorlar dusuyomu yukseliyomu diye yatigi hastanenin cocuk bolm. Başkanı ile konustum en büyük hatanız emsin emsin diye tutturup bebegin kan şekerini düşürmeniz dedi emsin cok güzel ama şu süreçte doymadı önemli hem emsin gerekirse mama ile takviye yapın asla kan şekerini düşürmeyin dedi bende hem emzirdim hem sağdım göğsümü emdikten 1 saat sonra sardığım sütü verdim sonra yine emzirdim bir günde 19dan 9 a düştü sarılığı bugün yine kontrolümüz var sana tavsiyem bebegin uyanmiyorasa üstünü soy ıslak mendille vücudunu sil bu şekilde besle cok geçmişler olsun

Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç

Ya bir bebiş daha gelmiş grubumuza :)) maşallah size, Bugün Bismilhayrun doğum yapacak inşaallah iyidir o da :)

Donuyorum suan eve canm nst baglandm bisey cikmadi :) bebisimde 2900 gr ve 49 cm haftaya gel dedi normal suan herseyimiz :)
masallah canımm coksevındım bebısıne ❤❤sata göre aynı bızım tarıhımız sata gore 7ocak benım de bızım de cuma kontrolumuz catı muayenesı olacagızz. senın ılkı normaldı dmı

Hastaneyi aradım haber bekliyorum kaşıntım olduğunu söyledim, öyle bir kaşıntı ki kızlar deli ediyor insanı kulak içime saç diplerime kadar kaşınıyor, ayak tabanlarım topuklarım kaşınıyor ne yaparsam rahatlamıyor ve nedense geceleri daha fazla oluyor gece hemen hemen hiç uyumadım kaşıntıdan

Canım hayırlı olsun Allahım sana bagıslasın evladını. peki kasılma falan hissetmedin mi suyun gelmeden ben de yine geceden beri kasılıyorum 5,10 dakikaya düştü 1sattır. ama gitmek istemiyorum hastaneye yine aynı yalancı sancıdır dye. son sancıları beklıcem eger dogum ıse olur herlde sıddetlı olur Nurkuzusu

Gozun aydin canim..oyle ya da boyle dogmus bosver :) bikacgune toparlanirsin..

6 aya kadar gelen paralarla falan toplayıp alıver canım bazen anlamıyorlar ayrıntılı anlatmak gerekiyor
Gormedimiz bi cocuga simdiden 20 000 harcadik bi dur artik bisey almayalim diyor bende ne gorsem
İstiyorum oda gereksiz goruyor herseyi aldi ama adam telsizi gereksiz goruyor bakalim bebis dogsun kafasini yemeye baslarim

tahlıl yapmaları gerekmez mi canım geçmiş olsun umarım içtiğin ilaçtandır iyi düşünelim

Arkadaşım korkutmak istemem ama benim doğumu bu şekilde başladı 4 gün önce.mide bulantısı ve yanma vardı ardından ishal gibi oldum ve akıntı gelmeye başladı meğersem suymuş.hemen hastaneye gittik sonra daha fazla su geldi. açılma ve sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Mutlaka git hastaneye. Bebek susuz kalırsa çok tehlikeli Allah korusun

Canim esine hak verdim Ben kamerali telsiz aldim ama hic isime yaramadi zaten normal buyuklukte evlerde yasiyoruz agladimi hemen duyuyosun. Buyuk, 2 katli olan evler icin kullanisli ama normal apartman dsirelerinde yasayanlar icin fuzuli gercekten
Oyle birde ne gorsem istiyorum gorduklerimde az uz mevlalarda degil fiyat olarak hic birsey almadik ama göze ne hitap ediyorsa canim hep ondan aldik goze hitap edenlerde cebede hitap etti tabi adam herseyi aliyor telsiz dedimmi sarayda aman kaybolursun telsiz olmasa nereden bulacan cocugu yoksa hemen alali
Diye dalga geciyor

tahlıl yapmaları gerekmez mi canım geçmiş olsun umarım içtiğin ilaçtandır iyi düşünelim
Aynen tahlil yapmaları gerek safra asidi tahlili onu da her yerde yapmıyorlarmış karaciğer enzimlerine baktırırım, bu arada ben hastanede hiç kontrol hakkımı kullanmadım daha doğrusu öyle bir hakkım olduğundan kimse bahsetmedi Bugün muayenin üzerinden 10. Gun umarım bir daha 150 ödemek zorunda kalmam

Hayırlı olsun canım.
Çok şükür sağlıkla doğmuş.
Şimdi nasılsınız ne kadar doğdu meleğin?

Hayır hiçbir ağrı sancı olmadı. Bulantı yanma vardı midemde ardından ishal gibi oldum. Sonra suyum sızdı hemen hastaneye gittik orda da bayağı boşaldı. Açılma sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Kızım da normal doğurmuştur onda önce nişanım gelmişti ve adet sancısı gibi ağrı başlamıştı bunda da böyle çok farklı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…