2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gozun aydin canim hayirli olsun saglikla buyutmek nasip olsun insallah anali babali
A aurora_z cibi35 @Hb0216 arkadasimiz dogum yapti hatirladiklarim bunlar baska varmiydi bilmiyorum

Suyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce

Canm kasılırken sancı oluyor mu yoksa sancısız sadece kasılma mı oluyor? Göğüslerde hassasiyet normal sanırım doğum yaklaştıkça hormon dengeleri değişiyor tabi

Gunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor
Gunaydın daha iyiyim benm de bebek çok hareketli ama akıntım olmadı sonra sende akıntı şekli nasıl su gibi mi yoksa beyaz filan mı geliyor bebek hareketlenince

Benim de şimdi bacaklarıma doğru ağrı oluyor. ve bıseyler akmıs pecete ıslanmıs ama kıvamlı degıl. ve su gb de degıl tam olarak onun ayrımını bız yapamıyoruz sanırım. Sonucunda saglıkla aldın ya kucagına onemlı olan o canım Allahım uzun ömur versın agrınsızın da gecsın hemencık

Kizlar mide yanginina bir cozum buldum yarim cay kasigi karbonati 1 cay bardagi suda eritip iciyorum midem cok rahatkiyor .acaba bunun bir zarari varmidir .baya baktim int herhangi bor yazi gozume carpmadi

Bende akıntı sabah oldu sadece sonra olmadı o yüzden içim rahatladı biraz bide bebek hala hareketli o yüzden şimdilik bekliyorum bakalm

Canm kasılırken sancı oluyor mu yoksa sancısız sadece kasılma mı oluyor? Göğüslerde hassasiyet normal sanırım doğum yaklaştıkça hormon dengeleri değişiyor tabi
olmaz olur mu kıtlenıyorum kuzum sancı gırıyoe ama gecıyor 40,50sn sürüp. Bayağı bir şeyler akmış akıntı gibi değil ama su gibi de değil ve bebeğim çok hareket etmiyor uyku saati falan mı acaba Hepsi üst üste geldi ya ve bana bu dha once de oldu oyzden sınr bozucu

Kizlar mide yanginina bir cozum buldum yarim cay kasigi karbonati 1 cay bardagi suda eritip iciyorum midem cok rahatkiyor .acaba bunun bir zarari varmidir .baya baktim int herhangi bor yazi gozume carpmadi
Bence yine de doktora danışmakta fayda var ama rennie gibi şuruplar da karbonat içerikli sanırım mantığı aynı olabilir

Gormedimiz bi cocuga simdiden 20 000 harcadik bi dur artik bisey almayalim diyor bende ne gorsem
İstiyorum oda gereksiz goruyor herseyi aldi ama adam telsizi gereksiz goruyor bakalim bebis dogsun kafasini yemeye baslarim

Canım şimdi gereksiz görüyor olabilir ama doğunca belki sen demeden alacak ihtiyac olan şeyleri. Bayanlar olarak biz de ne görsek almak istiyoruz her seyi bir anda kullanacak gibi olmazsa olmaz düşünüyoruz dogunca bakarsin duruma gore aldırırsın zaten yanından ayrılamayız ya gık dedi mi diplerinde biteriz

canım ben de ılkkez gecen hafta kullandım dr yönlendırmesıyle ondan oncede acil sancım oldugundan kullandm yanı 8ay boyunca ben de gıtmedım smdı kontrolun sıklasıcak senın de kullancaksın..malesef kullanmasak da aynı ucretı odedık aylarca:/ ama o senın hakkın ıstersen hergun gıdeblrsn o kontrol hakkına. Tabii bir sebep yokken de gitmedim ben aylarca kontrol hakkıma.

Gerçekten sinir bozucu. İlk olduğu için de anlaşılmıyor, tecrübeli kişilere sorunca herkes başına ne geldiyse sadece öyle olduğunu savunuyor doğumların, İnternette de çeşit çeşit sayfa var bilgi var her yazıya da güven olmuyor nasıl anlıycaz ki yani çözemiyorum

Ya kızlar ben bu su olayını sordum Dr uma cuma günü çok akıntım var bnm özellikle sabah kalktığımda çok oluyor bana suyun gelse anlarsın mutlaka dedi sıcak sıcak akar ve yoğun olur öyle akıntı gibi olmaz dedi usg de suyumuz normaldi ama bende bu su olayından korkuyorum ya anlamazsam die

evet canım herkesın farklı hıkayesı aglıcam resmen psık bozuldu artık. Yanı bunu yasadım dye gelmezlik yapma dedı dr um da aynısı olursa yıne gelıceksın dedı ama hc gdesım yok napaym elbet kesın bır belırtı görururz bız de puffff

Kimisinde bosaliyomus..ama sizinti gibi de olabiliyomus..onu anlamamiz zor sanirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…