- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Gozun aydin canim hayirli olsun saglikla buyutmek nasip olsun insallah anali babaliSelam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Daha iyiyiz şükür 2900gram 50cm ince uzun doğdu:) bacakları hele 2 galeta gibi çok küçük geliyor şuan bana:)Hayırlı olsun canım.
Çok şükür sağlıkla doğmuş.
Şimdi nasılsınız ne kadar doğdu meleğin?
Suyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimceHayır hiçbir ağrı sancı olmadı. Bulantı yanma vardı midemde ardından ishal gibi oldum. Sonra suyum sızdı hemen hastaneye gittik orda da bayağı boşaldı. Açılma sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Kızım da normal doğurmuştur onda önce nişanım gelmişti ve adet sancısı gibi ağrı başlamıştı bunda da böyle çok farklı oldu
Teşekkür ederiz cnmÇok güzelmiş güle güle uyusun melek
Anlamayabiliriz galiba..bir arkadasim sabaha kadar wcye gittim.meger suyum geliyomus az az diye anlatmisti..bende ondan korkuyorum anlamazsakSuyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce
Canm kasılırken sancı oluyor mu yoksa sancısız sadece kasılma mı oluyor? Göğüslerde hassasiyet normal sanırım doğum yaklaştıkça hormon dengeleri değişiyor tabievett bir gün bir gün tutmuyor Dün gündüz o kadar enerjiktm ki ama gece mahvoldum dakika tutuyorum Şuanda da 20,30dkda bir kasılıyorum yıne sıklastı kacgundur azalmıstı. goguslerım hele dokunamyrm acaba dıyorum busefer gelcek de beynı mı uyarıyor rahım süt ıcınn
Gunaydın daha iyiyim benm de bebek çok hareketli ama akıntım olmadı sonra sende akıntı şekli nasıl su gibi mi yoksa beyaz filan mı geliyor bebek hareketleninceGunaydin nasil oldun...bebek cok hareketli.olunca benim cok akintim.oluyor
Benim de şimdi bacaklarıma doğru ağrı oluyor. ve bıseyler akmıs pecete ıslanmıs ama kıvamlı degıl. ve su gb de degıl tam olarak onun ayrımını bız yapamıyoruz sanırım. Sonucunda saglıkla aldın ya kucagına onemlı olan o canım Allahım uzun ömur versın agrınsızın da gecsın hemencıkHayır hiçbir ağrı sancı olmadı. Bulantı yanma vardı midemde ardından ishal gibi oldum. Sonra suyum sızdı hemen hastaneye gittik orda da bayağı boşaldı. Açılma sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Kızım da normal doğurmuştur onda önce nişanım gelmişti ve adet sancısı gibi ağrı başlamıştı bunda da böyle çok farklı oldu
Bende akıntı sabah oldu sadece sonra olmadı o yüzden içim rahatladı biraz bide bebek hala hareketli o yüzden şimdilik bekliyorum bakalmArkadaşım korkutmak istemem ama benim doğumu bu şekilde başladı 4 gün önce.mide bulantısı ve yanma vardı ardından ishal gibi oldum ve akıntı gelmeye başladı meğersem suymuş.hemen hastaneye gittik sonra daha fazla su geldi. açılma ve sancı da olmayınca acil sezeryan oldum. Mutlaka git hastaneye. Bebek susuz kalırsa çok tehlikeli Allah korusun
olmaz olur mu kıtlenıyorum kuzum sancı gırıyoe ama gecıyor 40,50sn sürüp. Bayağı bir şeyler akmış akıntı gibi değil ama su gibi de değil ve bebeğim çok hareket etmiyor uyku saati falan mı acaba Hepsi üst üste geldi ya ve bana bu dha once de oldu oyzden sınr bozucuCanm kasılırken sancı oluyor mu yoksa sancısız sadece kasılma mı oluyor? Göğüslerde hassasiyet normal sanırım doğum yaklaştıkça hormon dengeleri değişiyor tabi
Bence yine de doktora danışmakta fayda var ama rennie gibi şuruplar da karbonat içerikli sanırım mantığı aynı olabilirKizlar mide yanginina bir cozum buldum yarim cay kasigi karbonati 1 cay bardagi suda eritip iciyorum midem cok rahatkiyor .acaba bunun bir zarari varmidir .baya baktim int herhangi bor yazi gozume carpmadi
Yerim ya:) hayal ettimde bian sağ salim doğmuş cnm çok şükür sana da çok geçmiş olsun. Biran önce iyileşirsin inşallahDaha iyiyiz şükür 2900gram 50cm ince uzun doğdu:) bacakları hele 2 galeta gibi çok küçük geliyor şuan bana:)
Gormedimiz bi cocuga simdiden 20 000 harcadik bi dur artik bisey almayalim diyor bende ne gorsem
İstiyorum oda gereksiz goruyor herseyi aldi ama adam telsizi gereksiz goruyor bakalim bebis dogsun kafasini yemeye baslarim
canım ben de ılkkez gecen hafta kullandım dr yönlendırmesıyle ondan oncede acil sancım oldugundan kullandm yanı 8ay boyunca ben de gıtmedım smdı kontrolun sıklasıcak senın de kullancaksın..malesef kullanmasak da aynı ucretı odedık aylarca:/ ama o senın hakkın ıstersen hergun gıdeblrsn o kontrol hakkına. Tabii bir sebep yokken de gitmedim ben aylarca kontrol hakkıma.Aynen tahlil yapmaları gerek safra asidi tahlili onu da her yerde yapmıyorlarmış karaciğer enzimlerine baktırırım, bu arada ben hastanede hiç kontrol hakkımı kullanmadım daha doğrusu öyle bir hakkım olduğundan kimse bahsetmedi Bugün muayenin üzerinden 10. Gun umarım bir daha 150 ödemek zorunda kalmam
Gerçekten sinir bozucu. İlk olduğu için de anlaşılmıyor, tecrübeli kişilere sorunca herkes başına ne geldiyse sadece öyle olduğunu savunuyor doğumların, İnternette de çeşit çeşit sayfa var bilgi var her yazıya da güven olmuyor nasıl anlıycaz ki yani çözemiyorumolmaz olur mu kıtlenıyorum kuzum sancı gırıyoe ama gecıyor 40,50sn sürüp. Bayağı bir şeyler akmış akıntı gibi değil ama su gibi de değil ve bebeğim çok hareket etmiyor uyku saati falan mı acaba Hepsi üst üste geldi ya ve bana bu dha once de oldu oyzden sınr bozucu
evet canım herkesın farklı hıkayesı aglıcam resmen psık bozuldu artık. Yanı bunu yasadım dye gelmezlik yapma dedı dr um da aynısı olursa yıne gelıceksın dedı ama hc gdesım yok napaym elbet kesın bır belırtı görururz bız deGerçekten sinir bozucu. İlk olduğu için de anlaşılmıyor, tecrübeli kişilere sorunca herkes başına ne geldiyse sadece öyle olduğunu savunuyor doğumların, İnternette de çeşit çeşit sayfa var bilgi var her yazıya da güven olmuyor nasıl anlıycaz ki yani çözemiyorum
Beyaz canim.. benim.hep akintim vardi..ama idrar yolu temiz cikiyo.. hareket ve baski oluncada ozellikle dikkat ettim.geliyo akinti..Gunaydın daha iyiyim benm de bebek çok hareketli ama akıntım olmadı sonra sende akıntı şekli nasıl su gibi mi yoksa beyaz filan mı geliyor bebek hareketlenince
Kimisinde bosaliyomus..ama sizinti gibi de olabiliyomus..onu anlamamiz zor sanirim....Ya kızlar ben bu su olayını sordum Dr uma cuma günü çok akıntım var bnm özellikle sabah kalktığımda çok oluyor bana suyun gelse anlarsın mutlaka dedi sıcak sıcak akar ve yoğun olur öyle akıntı gibi olmaz dedi usg de suyumuz normaldi ama bende bu su olayından korkuyorum ya anlamazsam die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?