2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Sana da geçmiş olsun canım

Evet kuzum icime sokarim
Onu sevgiden bi gelsin kemiklerini kiracam sevmekten

Nurkuzusu gecmis olsun canim saglicakla büyütün yavrunuzu
@Kartanesii8892 devam ederse gıt dr a canim yakin diyorsun hastane nasil olsa bi görünmüş olursun
valla kızcaksınız burda da bana ama sıddetlı olmadıgından beklıyorum kuzum mesela ılac kullandıgım haftalarda acıle gittiğimde daha kötydu sanırım ona dayanarak durabılıyırum azoncekı de akıntı idi glb

Suyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce

Yaa bende de hafif beyazli sulu bir akinti oluyor progestani da biraktik artik ctesiden beri. Her islaklokta acaba su mu sızıyor diye dusunuyorum. Carsamba doktor randevum var ama keske şu su olaginin nasil geldigini tam olarak anlayabilsekya da mesela su azaldiktan sonra bebek hareketleri yavasliyor mu ona mi dikkat edecegiz her su olusunda doktora gitsem beni kovar kadin valla

Kizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
morceket

Suyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce
Beyaz çamaşır tercih et canım. Ben devamlı kağıt havlu koyuyorum çamaşırıma. Kıvamsız su gibi şeffaf sarımsı gibi bir renkte ilk önce akıntı gibi sızdı. Sonra bayağı çok geldi. Çok gelince anlamamak mümkün değil zaten bayağı ıslanıyor çamaşır

Akıntı geldiğini söyleyince doğumhaneye aldılar zaten önce nst bağlandı. Bebek hareketliydi yani suyla hareket çok alakalı mı bilmiyorum. Sonra o akıntı daha fazla bir şekilde boşalmaya başladı. Dr. Um geldi muayene edince suyumun geldiğini teyit etti yani kızlar

İşde bende ondan bahsettim ama anlarsın dedi beni mi geçiştirdi naptı artık:) akıntının artması normalmiş ama bu haftalarda
Drlar bizi dinlemiyor iste cok degisik bisey yasarsak kosariz hastaneye..
Su bosalmasini anlariz tabi..ole.belirgin oluyo...dun bana oldu mesela su degildi tabide..dedim.ya altima.sizdiriyorum ya akintim varkostum baktim akintiymis tabi

Son zamanlari cok aliyomus oyle diyolar ya..dr ne dedi..ilerimiymis gelisimi..
Bende tam 26 gun once gitmistim :) 1900 du..bakalim.bugun kac.dicek..

Ben bu durumu sadece yasarsam anlarim herhalde
Sanci olunca bebek hareketli olmaz.diye aklima kalmis..ole bisey varmi.peki

hadi gözün aydın canım Rabbim bebeğine kavuşturmuş seni :)

Son zamanlari cok aliyomus oyle diyolar ya..dr ne dedi..ilerimiymis gelisimi..
Bende tam 26 gun once gitmistim :) 1900 du..bakalim.bugun kac.dicek..
Aa benide etiketle 3gun ver aramizda kilolu dedi 37 gozukuyormus ama ben usglere cok inanmiyorum bugun dogsano bebek 2500 cikar canim biyandan sevindim kilosuna cunku hep eksik cikiyorlar dogunca

Aynen ben ayda bir kadın alırım ama her işimi yaparım kendim gebelik öncesinde haftalık temizlikte eşyaların yerini değiştirmek hatta oda değiştirme bile yapardım şuan seninle aynı durumdayız

Gözün aydın canım annen gelmiş rahat edersin artık benim annem babam rahatsız olunca ancak doğuma gelecek erken gelemiyor

Canım hayırlı olsuun Rabbim analı babalı büyütsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…