Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
İşde bende ondan bahsettim ama anlarsın dedi beni mi geçiştirdi naptı artık:) akıntının artması normalmiş ama bu haftalardaKimisinde bosaliyomus..ama sizinti gibi de olabiliyomus..onu anlamamiz zor sanirim....
Evet kuzum icime sokarimCanım şimdi gereksiz görüyor olabilir ama doğunca belki sen demeden alacak ihtiyac olan şeyleri. Bayanlar olarak biz de ne görsek almak istiyoruz her seyi bir anda kullanacak gibi olmazsa olmaz düşünüyoruzdogunca bakarsin duruma gore aldırırsın zaten yanından ayrılamayız ya gık dedi mi diplerinde biteriz
valla kızcaksınız burda da banaNurkuzusu gecmis olsun canim saglicakla büyütün yavrunuzu
@Kartanesii8892 devam ederse gıt dr a canim yakin diyorsun hastane nasil olsa bi görünmüş olursun
Suyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce
Ya kızlar ben bu su olayını sordum Dr uma cuma günü çok akıntım var bnm özellikle sabah kalktığımda çok oluyor bana suyun gelse anlarsın mutlaka dedi sıcak sıcak akar ve yoğun olur öyle akıntı gibi olmaz dedi usg de suyumuz normaldi ama bende bu su olayından korkuyorum ya anlamazsam die
Beyaz çamaşır tercih et canım. Ben devamlı kağıt havlu koyuyorum çamaşırıma. Kıvamsız su gibi şeffaf sarımsı gibi bir renkte ilk önce akıntı gibi sızdı. Sonra bayağı çok geldi. Çok gelince anlamamak mümkün değil zaten bayağı ıslanıyor çamaşırSuyumuzun geldiğini anlarız dimi ne biliyim ya idrar kaçırıyorum falan sanıp önemsemezsem diye düşünüyorum da kendimce
Drlar bizi dinlemiyorİşde bende ondan bahsettim ama anlarsın dedi beni mi geçiştirdi naptı artık:) akıntının artması normalmiş ama bu haftalarda
Son zamanlari cok aliyomus oyle diyolar ya..dr ne dedi..ilerimiymis gelisimi..Kizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
morceket
Ben bu durumu sadece yasarsam anlarim herhaldeAkıntı geldiğini söyleyince doğumhaneye aldılar zaten önce nst bağlandı. Bebek hareketliydi yani suyla hareket çok alakalı mı bilmiyorum. Sonra o akıntı daha fazla bir şekilde boşalmaya başladı. Dr. Um geldi muayene edince suyumun geldiğini teyit etti yani kızlar
hadi gözün aydın canım Rabbim bebeğine kavuşturmuş seni :)Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Evet sıklasacak illaki agri siddetivalla kızcaksınız burda da banaama sıddetlı olmadıgından beklıyorum kuzum mesela ılac kullandıgım haftalarda acıle gittiğimde daha kötydu sanırım ona dayanarak durabılıyırum azoncekı de akıntı idi glb
Aa benide etiketle 3gun ver aramizda kilolu dedi 37 gozukuyormus ama ben usglere cok inanmiyorum bugun dogsano bebek 2500 cikar canim biyandan sevindim kilosuna cunku hep eksik cikiyorlar doguncaSon zamanlari cok aliyomus oyle diyolar ya..dr ne dedi..ilerimiymis gelisimi..
Bende tam 26 gun once gitmistim :) 1900 du..bakalim.bugun kac.dicek..
Aynen ben ayda bir kadın alırım ama her işimi yaparım kendim gebelik öncesinde haftalık temizlikte eşyaların yerini değiştirmek hatta oda değiştirme bile yapardım şuan seninle aynı durumdayızBen de iş yapamıyorum. Yerden bişe alamıyorum zaten eğilmek ne mümkün. Mutfak tezgahı temizliyorum çamaşır makineye atıyorum sepeti eşimle taşıyoruz beraber asıyoruz bide toz alıyorum. Bunları yaparken bile pilim bitiyor her yerim ağrıyor kalçam kitleniyor. Normalde hareketli bir insanım ev işimi kimseye güvenmediğimden kendim yaparım camları bile kendim silerim. Hamilelik beni resmen bitirdi
Gunaydin kizlar benm de annem geldi 2 gun once memleketten sag olsun, doguma 2 hafta var ortalama o gelene kadar esim buyu temizligi yapmisti annem sil supur yapar, yemek bulasik falan...dun bebisin butun kiyafetlerjnj utuled sag olsun ben se dinleniyorum sonunda :)
Canım hayırlı olsuunSelam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Güle güle büyüsün kuzucuk :)Daha iyiyiz şükür 2900gram 50cm ince uzun doğdu:) bacakları hele 2 galeta gibi çok küçük geliyor şuan bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?