- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ben dün gece 05.30 a kadar uyuyamadım saat 07.30 da oğlumu okula göndermek için uyandım uyku bitti karnım kasığım belim her yerim ağrıyor ve çarpıntı terleme oluyorArkadaslar ben geceleri cok zorluk cekiyorum sizde durumlar nasil? Yataga yatdigim an karnimda agrilar oluyir saga sola donunce dahada kotu oluyor siz rahat uyuya biliyormusunuz?
Canım gözün aydın benimde sütüm gec geldi bebegim beslenemedi qsarilik oldu bigün fototerapi aldı şimdi gün aşırı kan alıyorlar dusuyomu yukseliyomu diye yatigi hastanenin cocuk bolm. Başkanı ile konustum en büyük hatanız emsin emsin diye tutturup bebegin kan şekerini düşürmeniz dedi emsin cok güzel ama şu süreçte doymadı önemli hem emsin gerekirse mama ile takviye yapın asla kan şekerini düşürmeyin dedi bende hem emzirdim hem sağdım göğsümü emdikten 1 saat sonra sardığım sütü verdim sonra yine emzirdim bir günde 19dan 9 a düştü sarılığı bugün yine kontrolümüz var sana tavsiyem bebegin uyanmiyorasa üstünü soy ıslak mendille vücudunu sil bu şekilde besle cok geçmişler olsun
Maşallah kuzuya canımDonuyorum suan eve canm nst baglandm bisey cikmadi :) bebisimde 2900 gr ve 49 cm haftaya gel dedi normal suan herseyimiz :)
Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Canım geçmiş olsun aradımi hastaneHastaneyi aradım haber bekliyorum kaşıntım olduğunu söyledim, öyle bir kaşıntı ki kızlar deli ediyor insanı kulak içime saç diplerime kadar kaşınıyor, ayak tabanlarım topuklarım kaşınıyor ne yaparsam rahatlamıyor ve nedense geceleri daha fazla oluyor gece hemen hemen hiç uyumadım kaşıntıdan
Bana herhalde deli cesareti geldigebeliğin baslarinda hatta cok uzun bi sure yemek camasir haric bisey yapmadim desem yeridir lekelenmem oluyordu hep diye simdi izne ayrildigimdan beri ben ben degilim az once besigin tepesine cikip duvar kagidinin kosesi kalkmisti onu yapistirdim sonra diyorim ne den tehlikeli haraketler yapıyorsun kızıyorum kendime ama herşeyi yapabilirmişim gibi artık 1 saattir mobilyalari siliyorum napiyim bacimm kimsecigim yok bekle bekle nereye kadar dünde ilk defa şancı girdi vajinam fln çok ağrıdı tutustum bitsin diye bakıyorum
Kızlar yarim saate komtrolum var. Nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebisi. Insallah hersey yolundadir. Doktora sormami istediğiniz şeyler varsa sorabilirim bu aradadua edin hersey yolunda olsun :)
Benimde beyaz kokusuz kaşıntı yapmıyor Dr normal dedi haftan ilerledikçe artar dediBeyaz canim.. benim.hep akintim vardi..ama idrar yolu temiz cikiyo.. hareket ve baski oluncada ozellikle dikkat ettim.geliyo akinti..
Maşallah maşallah kuzuya sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları insallahKizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
morceket
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar yarim saate komtrolum var. Nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebisi. Insallah hersey yolundadir. Doktora sormami istediğiniz şeyler varsa sorabilirim bu aradadua edin hersey yolunda olsun :)
Son ay çok hızlı kilo aldıkları için öyle gelmiştir haftada 250 gr civarı alıyorlar diye biliyorum. Maşallah bebişine ne güzel gelişmişKizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
morceket
Maşallah canım. :) Bilemiyorum ki. Ben de 36+6da gittim. 2500 dedi. Ondan 15 gün önce de 2150 idi. Ama benim hep böyle ilerliyor az az. :)Kizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
morceket
Canm tebrik ederim bu arada önceki bi doğumundan bahsediyorsun sanmıştım ben kaçırmışım bu mesajı :) hayırlı uğurlu olsun tekrarSelam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütDaha iyiyiz şükür 2900gram 50cm ince uzun doğdu:) bacakları hele 2 galeta gibi çok küçük geliyor şuan bana:)
Hadi bakalim güzel haberlerle çıkarsın inşallah muayeneden benim de haftaya perşembe kontrol 35 haftalik oluyorum :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?