2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Arkadaslar ben geceleri cok zorluk cekiyorum sizde durumlar nasil? Yataga yatdigim an karnimda agrilar oluyir saga sola donunce dahada kotu oluyor siz rahat uyuya biliyormusunuz?
Ben dün gece 05.30 a kadar uyuyamadım saat 07.30 da oğlumu okula göndermek için uyandım uyku bitti karnım kasığım belim her yerim ağrıyor ve çarpıntı terleme oluyor

Bencede mama verilmeli eğer süt gelmiyorsa pasamin tez zamanda sarilik değeri düşer canim inşallah sutun geldi emer kuzu seni toplar tez zamanda

Canım Allah analı ve üstüne büyütsun kuzuyu maşallah size senide tebrik ederim
A aurora_z ve @cnmsncnm cibi35 doğum yaptı

dk tutuyorum ben Mesela şimdi yarım saat boyunca falan kasılma olmazsa düzensiz oluyormuş yine de öncekileri nin 5 10 dakikada bir olmasının önemi yokmuş. sordurdum detaylıca

Eklentiler

• 1545050310943-1172014790.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım geçmiş olsun aradımi hastane

Sen nelere çıkıyorsun yapma öyle şeyler Allah korusun kendini esirge biraz lütfen

Kızlar yarim saate komtrolum var. Nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebisi. Insallah hersey yolundadir. Doktora sormami istediğiniz şeyler varsa sorabilirim bu arada dua edin hersey yolunda olsun :)

Hadi bakalim güzel haberlerle çıkarsın inşallah muayeneden benim de haftaya perşembe kontrol 35 haftalik oluyorum :)

Beyaz canim.. benim.hep akintim vardi..ama idrar yolu temiz cikiyo.. hareket ve baski oluncada ozellikle dikkat ettim.geliyo akinti..
Benimde beyaz kokusuz kaşıntı yapmıyor Dr normal dedi haftan ilerledikçe artar dedi
Benimde kuzu baskı yapınca ve çok ayakta kalınca geliyor

Maşallah maşallah kuzuya sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları insallah

Kızlar yarim saate komtrolum var. Nerdeyse 1 aydır görmüyorum bebisi. Insallah hersey yolundadir. Doktora sormami istediğiniz şeyler varsa sorabilirim bu arada dua edin hersey yolunda olsun :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım maşallah çok güzel gelişimi endişe duyma terslik olduğunu sanmıyorum ❤ çatı muayenesınden de gecersın ınsallah T tanem-tane20

Son ay çok hızlı kilo aldıkları için öyle gelmiştir haftada 250 gr civarı alıyorlar diye biliyorum. Maşallah bebişine ne güzel gelişmiş

Maşallah canım. :) Bilemiyorum ki. Ben de 36+6da gittim. 2500 dedi. Ondan 15 gün önce de 2150 idi. Ama benim hep böyle ilerliyor az az. :)

Canm tebrik ederim bu arada önceki bi doğumundan bahsediyorsun sanmıştım ben kaçırmışım bu mesajı :) hayırlı uğurlu olsun tekrar

Hastaneye gittim doktorumla görüştüm belirtileri soyleyince kolestaz olabilir dedi haftamı sordu yarın 35 bitiyor deyince iyi en azından bebek büyümüş falan moduna girdi, tahlil verdi ama sabah aç karnına yapılması gereken tahliller varmış sabah aç karna gideceğim bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…