2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.

Kaçan balık büyük olur derler ya tam tersi olsaydı belki de keşke sezaryen olsaydı diyecektin :) bence panik olma ne güzel işte her şey planlı ilerliyor

Reactions: Otb
Canim bunlar senin kasilmalarin mi
evet canım gece de her uyandıgımda vardı ama hatırlarsın belkı 1ayonce de duzenlı yasadım ama sonra gecmıstı duzenszlesmıstı bir garıp bunyedeyim suan:) hala aynı devam edyo malsımum 10dk oluo bazen bazen 6,7dkda bır ama onundısında bıseym yok. Yalancı kasılmalarım benim arada böyle düzenli oluyordu O yüzden beklyrm

Benim Boyle araliklarda kasilmalarim oldugunda hastaneye gitmistim 5 cm aciklik vardi :) cok duzenli yalanci sancilarin var canim 40i doldurmayacaksin sanki:)

Benim Boyle araliklarda kasilmalarim oldugunda hastaneye gitmistim 5 cm aciklik vardi :) cok duzenli yalanci sancilarin var canim 40i doldurmayacaksin sanki:)
sorma kuzum gelsın artık ıstıyorım ben de. evet anlamıyorum nasıl boyle oluyor ama bazen suregelen oluyormus boyle bırden kesılıo sonra eşim de benle dk tutuo ısyerınden :) gelme dedım bı aksam olsun yne gecmezse gıderız o epey sevınclı smdı sancılandm cok dememı beklıo anladıgım kadaryla :)

Hayirlisi olsun canim.. sakin ol :)

ben de senden haber gelmesını beklıyordım canım 38de olacam muayene demiştin. zorlancagını düşünuyordun muayenede. öyle oldu mu? Bak planlı olacak olması guzel ıste. Senin ve bebegın ıcın en hayırlısı bu demekkı ben de fena heyecan yapardım şaka gb ptesı demıs resmen

Başlık aralık annelerine ait olacakmis :)) sabırsız bebekler 2018 i kaçırmak istemiyorlar sanırım :)
O Otb planlı olacak bak o da güzel normal deseydi de panik olacaktin karmasik duygular dönemindeyiz :)) kazasizca kucağına alırsın insallah

Geçmiş olsun kuzum inşallah öyle bişey çıkmaz

haftan gayet normal canım niye panik yaptın Rabbimin izniyle sağlıcakla az kaldı kavuşmana bebişine kilosu falan ne olmuş senin kilodan mı karın çevresinden mi bir durum vardı sanki

Dün çok gezdik eşimle Bugün bir de hastaneye yürüyerek gittim geldim eve gelince evde de işlerim oldu hiç oturamadım buzluğa börek falan sarıp attım, karnım taş gibi oldu ayaktayken dk tutmadım ama çok kasılıyorum hala

Hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel yazılar yazsın inşallah..

Son ay çok hızlı kilo aldıkları için öyle gelmiştir haftada 250 gr civarı alıyorlar diye biliyorum. Maşallah bebişine ne güzel gelişmiş
İnsallah öyledir kuzum ben pek usg degerlerine inanmiyorum kilo meraklisi bir insanda degilim sagligi yerinde olsun yeter ama insan tabi nedenolsa 3kilo ve uzeri dogmasini istiyor ben bakamam az ele avuca gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…