- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
dk tutuyorum ben Mesela şimdi yarım saat boyunca falan kasılma olmazsa düzensiz oluyormuş yine de öncekileri nin 5 10 dakikada bir olmasının önemi yokmuş. sordurdum detaylıca
Haklısın valla canımSen nelere çıkıyorsun yapma öyle şeyler Allah korusun kendini esirge biraz lütfen
Kaçan balık büyük olur derler ya tam tersi olsaydı belki de keşke sezaryen olsaydı diyecektin :) bence panik olma ne güzel işte her şey planlı ilerliyorKızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
evet canım gece de her uyandıgımda vardı ama hatırlarsın belkı 1ayonce de duzenlı yasadım ama sonra gecmıstı duzenszlesmıstı bir garıp bunyedeyim suan:) hala aynı devam edyo malsımum 10dk oluo bazen bazen 6,7dkda bır ama onundısında bıseym yok. Yalancı kasılmalarım benim arada böyle düzenli oluyordu O yüzden beklyrmCanim bunlar senin kasilmalarin mi
evet canım gece de her uyandıgımda vardı ama hatırlarsın belkı 1ayonce de duzenlı yasadım ama sonra gecmıstı duzenszlesmıstı bir garıp bunyedeyim suan:) hala aynı devam edyo malsımum 10dk oluo bazen bazen 6,7dkda bır ama onundısında bıseym yok. Yalancı kasılmalarım benim arada böyle düzenli oluyordu O yüzden beklyrm
sorma kuzum gelsın artık ıstıyorım ben de. evet anlamıyorum nasıl boyle oluyor ama bazen suregelen oluyormus boyle bırden kesılıo sonra eşim de benle dk tutuo ısyerınden :) gelme dedım bı aksam olsun yne gecmezse gıderızBenim Boyle araliklarda kasilmalarim oldugunda hastaneye gitmistim 5 cm aciklik vardi :) cok duzenli yalanci sancilarin var canim 40i doldurmayacaksin sanki:)
Canimmmmmmm gözün aydın allah analı babalı büyütsünnnTesekkurederım canım cok sukur azınce emdı sarı lambanın altına yatırdık onun rtkısı mı bılmıyorum emdıgı azdı aama olsun cok sukur :)
Evt canim.benim.basindan beri var..Benimde beyaz kokusuz kaşıntı yapmıyor Dr normal dedi haftan ilerledikçe artar dedi
Benimde kuzu baskı yapınca ve çok ayakta kalınca geliyor
Hayirlisi olsun canim.. sakin ol :)Kızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
ben de senden haber gelmesını beklıyordım canım 38de olacam muayene demiştin. zorlancagını düşünuyordun muayenede. öyle oldu mu? Bak planlı olacak olması guzel ıste. Senin ve bebegın ıcın en hayırlısı bu demekkı ben de fena heyecan yapardım şaka gb ptesı demıs resmenKızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
Geçmiş olsun kuzum inşallah öyle bişey çıkmazHastaneye gittim doktorumla görüştüm belirtileri soyleyince kolestaz olabilir dedi haftamı sordu yarın 35 bitiyor deyince iyi en azından bebek büyümüş falan moduna girdi, tahlil verdi ama sabah aç karnına yapılması gereken tahliller varmış sabah aç karna gideceğim bi daha
haftan gayet normal canım niye panik yaptınKızlar merhaba. Kontrolüm vardı bugğn. Çatı muayeneside yaptı ve çok basık oldugunu normal yapamayacagımı söyledi. Biyandan rahataldım sanki bunu bekliyormuşum gibi biyandanda keşke normal olsaydı demeye başladım. Duygularım çok karıştı. :) pazartesi gel alalıö suyuda azalmaya başlamış dedi. Perşembe tekrar gidicez. Suyuna bakıcak ve sanırım gün vericek. Çok paniğim ya.
İnsallah kuzum ya kilodan korkmuyorum cunku eksik doguyorlar hepcanım maşallah çok güzel gelişimi endişe duyma terslik olduğunu sanmıyorum ❤ çatı muayenesınden de gecersın ınsallah T tanem-tane20
Dün çok gezdik eşimle Bugün bir de hastaneye yürüyerek gittim geldim eve gelince evde de işlerim oldu hiç oturamadım buzluğa börek falan sarıp attım, karnım taş gibi oldu ayaktayken dk tutmadım ama çok kasılıyorum halaevet canım gece de her uyandıgımda vardı ama hatırlarsın belkı 1ayonce de duzenlı yasadım ama sonra gecmıstı duzenszlesmıstı bir garıp bunyedeyim suan:) hala aynı devam edyo malsımum 10dk oluo bazen bazen 6,7dkda bır ama onundısında bıseym yok. Yalancı kasılmalarım benim arada böyle düzenli oluyordu O yüzden beklyrm
Hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel yazılar yazsın inşallah..Selam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
İnsallah öyledir kuzum ben pek usg degerlerine inanmiyorum kilo meraklisi bir insanda degilim sagligi yerinde olsun yeter ama insan tabi nedenolsa 3kilo ve uzeri dogmasini istiyor ben bakamam az ele avuca gelsinSon ay çok hızlı kilo aldıkları için öyle gelmiştir haftada 250 gr civarı alıyorlar diye biliyorum. Maşallah bebişine ne güzel gelişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?