- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Giç korkma dun 7 km bugunde 4.1 km yol yurumusuz eksigi var fazlasi yok kuzum ama sipa yerinde duruyor seviyor gezmeyiDün çok gezdik eşimle Bugün bir de hastaneye yürüyerek gittim geldim eve gelince evde de işlerim oldu hiç oturamadım buzluğa börek falan sarıp attım, karnım taş gibi oldu ayaktayken dk tutmadım ama çok kasılıyorum hala
T tanem-tane20 canım benim de 15 günde 500 gram almıştı normal öyle olması
Amin canım hepimizin evladıyla birlikte inşallahSana kolaylıklar dilerim canım. Kızın da oğlun da inşaallah hep mutlu olurlar Allah başka acı da yaşatmasin
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt minişiniSelam kızlar ben de doğum yaptım perşembe akşamı 36+1de. Aniden suyum geldi sancı ve açılma da olmayınca acil sezeryane aldılar bebek enfeksiyon kapmasın diye. Fakat doğumdan sonra çok ağrım oldu her tanım tutuldu zor hareket ettim bugün daha iyiyim şükür. Normal doğumdan sonra bayağı zor geldi. Normal olunca bir süre oturamıyorum bunda da hep ağrı ve dinlenmen gerekiyor. Başka doğum yapan oldu mu dido dan sonra? Kaç gündür okuyamadım hiç
Çok yürüdüğümde o çatı ağrısı denen şeyi o kadar yaşıyorum ki genital bölge ile bacaklarımın birleştiği o yerler çürüyor sankiGiç korkma dun 7 km bugunde 4.1 km yol yurumusuz eksigi var fazlasi yok kuzum ama sipa yerinde duruyor seviyor gezmeyi
Masallah kuzuna canimm bence gayet iyii ❤❤İnsallah öyledir kuzum ben pek usg degerlerine inanmiyorum kilo meraklisi bir insanda degilim sagligi yerinde olsun yeter ama insan tabi nedenolsa 3kilo ve uzeri dogmasini istiyor ben bakamam az ele avuca gelsin
Heh sabahtan beri yaşadıgım şeye bi isim vermeye çalışıyorum tam olrk söylediğini yaşıyorum. Normal olur deseydi belkide sezaryene meyillencektim. Nasıl olsa normal olmıcak rahatlıgıyla sanırım keşke normal olsaydı diyorumKaçan balık büyük olur derler ya tam tersi olsaydı belki de keşke sezaryen olsaydı diyecektin :) bence panik olma ne güzel işte her şey planlı ilerliyor
Maşallah canım benim de 36+3 te 3130 gram 50 cm çıktı. Normal dedi doktorum. Bu haftalarda hızlı kilo alıyorlarmışKizlar bizde muaneden çıktık simdi haftaya çarsamba günü çatı muanesi icin cagirdilar nst icin herhangi birseydemedi bir sorun yok galiba ayrica 36+3 günlügüz bebek 3075 kilo 47cm dedi doktor ama tam 18 gun once 2269 gramdi bir yanlislikmi varki cok geldi gibi kilosu
@morceket
Olmaya çalışıyorum hayırlısı artık :))Hayirlisi olsun canim.. sakin ol :)
Valla korkutmak istemiyorum canım ama benm biraz zor geçti. Ama öyle abartıldıgı gibide değildi. Yani dayanılmayavak bir acı değildi ama az acıdıda diyemem :) ama benden önce bi bayanda girdi sesi çıkmadı mesela yapıyla alakalı ben zaten tahmn ediyordum böyle geçecegini:) zaten birden oldu herşey ne konuştuk ne oldu ne bitti anlamadm okdr panik oldum ki pazartesi diyinceben de senden haber gelmesını beklıyordım canım 38de olacam muayene demiştin. zorlancagını düşünuyordun muayenede. öyle oldu mu? Bak planlı olacak olması guzel ıste. Senin ve bebegın ıcın en hayırlısı bu demekkı ben de fena heyecan yapardım şaka gb ptesı demıs resmen
Benim sag bacagim turmuyor canim merdiven cikamiyorum yuruyemiyorum ama catida bi agri yok ayaklarimin alti cok agriyor hatta okadar agirliktan dolayi alti feci kasiniyorÇok yürüdüğümde o çatı ağrısı denen şeyi o kadar yaşıyorum ki genital bölge ile bacaklarımın birleştiği o yerler çürüyor sankizor oturup kalkıyorum
Evet ama nedense bep içime doguyordu aralıkta gelicek gibi hissediyordum. Kilosuda azdı onada tskılıyordum ama almış biraz çpk şükür. Evet canım sonuç ne olsa yinede bu stresi yaşayacaktım ama sanırım şuan yaşadıgım birazda sevinçten ve meraktan :) çok merak ediyorum kime benziyor saçı nekdr falan diye :)) amin inşallah canım :)
Evet canım çok şkür 2900 olmuş. Geçen hafta 2600 dü. Biraz içim rhaatladı karın çevresi hala geride ama en azından ilerleme olmuş. 33+5 ti en son bugün 35+5 gibi bişey çıktı. Ben sanırım kavuşmaya az kaldı diye panik oldum. Hala inanamıyorım bebeğim olucagına çnkü :))haftan gayet normal canım niye panik yaptınRabbimin izniyle sağlıcakla az kaldı kavuşmana bebişine kilosu falan ne olmuş senin kilodan mı karın çevresinden mi bir durum vardı sanki
Cok cok alsinlarMaşallah canım benim de 36+3 te 3130 gram 50 cm çıktı. Normal dedi doktorum. Bu haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış
Kiz masallah sana baya iyisiniz galiba ne guzel sizin aciniz agriniz bitecek bebisle oynamaya baslicaksiniz biz dogum yapacagizAkıntı geldiğini söyleyince doğumhaneye aldılar zaten önce nst bağlandı. Bebek hareketliydi yani suyla hareket çok alakalı mı bilmiyorum. Sonra o akıntı daha fazla bir şekilde boşalmaya başladı. Dr. Um geldi muayene edince suyumun geldiğini teyit etti yani kızlar
Az kaldı sıra bize geliyorrrrrCok cok alsinlarMasallah sizede kuzum saglikla gelsinler insallah cok heyecanlaniyorum artik birde burdaki srkadaslar ben dogum yaptim dedikce kendim yapmisim gibi mutlu oluyorum kendim yapsam eminim bukadar sevinemem o agridan acidan herkesin yerine ben mutlu oluyorum fazlasiyla
odada mı oldu muayenee canm ayrı bölumde falan mı. Odada olrsa esım de yan kısımda olucak canımnyanarsa duyar o da zaten benı gerecek malum durum dr.um erkek. dr gecer gecmez benden once soruyagmura tutar kesın benden cok dilinde hep randevu günü. of ınsallah benm de canım yanmaz sezeryan derse de gun sorucak ve ben onu dusunyrmValla korkutmak istemiyorum canım ama benm biraz zor geçti. Ama öyle abartıldıgı gibide değildi. Yani dayanılmayavak bir acı değildi ama az acıdıda diyemem :) ama benden önce bi bayanda girdi sesi çıkmadı mesela yapıyla alakalı ben zaten tahmn ediyordum böyle geçecegini:) zaten birden oldu herşey ne konuştuk ne oldu ne bitti anlamadm okdr panik oldum ki pazartesi diyinceçataldan kalkıp üstümü doktorun karşısında düzelttim düşün okdr şaşkına döndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?