2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Giç korkma dun 7 km bugunde 4.1 km yol yurumusuz eksigi var fazlasi yok kuzum ama sipa yerinde duruyor seviyor gezmeyi

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt minişini

Giç korkma dun 7 km bugunde 4.1 km yol yurumusuz eksigi var fazlasi yok kuzum ama sipa yerinde duruyor seviyor gezmeyi
Çok yürüdüğümde o çatı ağrısı denen şeyi o kadar yaşıyorum ki genital bölge ile bacaklarımın birleştiği o yerler çürüyor sanki zor oturup kalkıyorum

Selam herkese
Daha dün girdim diye düşünüyordum en son cuma günü girmişim . Evde zaman çok hızlı geçiyor. Evin işlerinden ve oglumdan bebek hazırlığına sıra gelmiyor.

Kalin battaniye
Beyaz şık bir hastane çıkışı
Havlu

Eksiklerimiz bunlar kaldı ama içime sinen şeyler bulamadım. Eksikleri de alınca yıka ütüle işlerine baslayacagim.

Eksiklerim konusunda önerilere acigim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Kaçan balık büyük olur derler ya tam tersi olsaydı belki de keşke sezaryen olsaydı diyecektin :) bence panik olma ne güzel işte her şey planlı ilerliyor
Heh sabahtan beri yaşadıgım şeye bi isim vermeye çalışıyorum tam olrk söylediğini yaşıyorum. Normal olur deseydi belkide sezaryene meyillencektim. Nasıl olsa normal olmıcak rahatlıgıyla sanırım keşke normal olsaydı diyorum

Maşallah canım benim de 36+3 te 3130 gram 50 cm çıktı. Normal dedi doktorum. Bu haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış

Valla korkutmak istemiyorum canım ama benm biraz zor geçti. Ama öyle abartıldıgı gibide değildi. Yani dayanılmayavak bir acı değildi ama az acıdıda diyemem :) ama benden önce bi bayanda girdi sesi çıkmadı mesela yapıyla alakalı ben zaten tahmn ediyordum böyle geçecegini:) zaten birden oldu herşey ne konuştuk ne oldu ne bitti anlamadm okdr panik oldum ki pazartesi diyince çataldan kalkıp üstümü doktorun karşısında düzelttim düşün okdr şaşkına döndm

Çok yürüdüğümde o çatı ağrısı denen şeyi o kadar yaşıyorum ki genital bölge ile bacaklarımın birleştiği o yerler çürüyor sanki zor oturup kalkıyorum
Benim sag bacagim turmuyor canim merdiven cikamiyorum yuruyemiyorum ama catida bi agri yok ayaklarimin alti cok agriyor hatta okadar agirliktan dolayi alti feci kasiniyor

Evet ama nedense bep içime doguyordu aralıkta gelicek gibi hissediyordum. Kilosuda azdı onada tskılıyordum ama almış biraz çpk şükür. Evet canım sonuç ne olsa yinede bu stresi yaşayacaktım ama sanırım şuan yaşadıgım birazda sevinçten ve meraktan :) çok merak ediyorum kime benziyor saçı nekdr falan diye :)) amin inşallah canım :)

haftan gayet normal canım niye panik yaptın Rabbimin izniyle sağlıcakla az kaldı kavuşmana bebişine kilosu falan ne olmuş senin kilodan mı karın çevresinden mi bir durum vardı sanki
Evet canım çok şkür 2900 olmuş. Geçen hafta 2600 dü. Biraz içim rhaatladı karın çevresi hala geride ama en azından ilerleme olmuş. 33+5 ti en son bugün 35+5 gibi bişey çıktı. Ben sanırım kavuşmaya az kaldı diye panik oldum. Hala inanamıyorım bebeğim olucagına çnkü :))

Maşallah canım benim de 36+3 te 3130 gram 50 cm çıktı. Normal dedi doktorum. Bu haftalarda hızlı kilo alıyorlarmış
Cok cok alsinlar Masallah sizede kuzum saglikla gelsinler insallah cok heyecanlaniyorum artik birde burdaki srkadaslar ben dogum yaptim dedikce kendim yapmisim gibi mutlu oluyorum kendim yapsam eminim bukadar sevinemem o agridan acidan herkesin yerine ben mutlu oluyorum fazlasiyla

Kiz masallah sana baya iyisiniz galiba ne guzel sizin aciniz agriniz bitecek bebisle oynamaya baslicaksiniz biz dogum yapacagiz Bebis gorecek yanimiz olmucak allahm en az agriyla kurtarsin hepimizi

Az kaldı sıra bize geliyorrrrr

odada mı oldu muayenee canm ayrı bölumde falan mı. Odada olrsa esım de yan kısımda olucak canımnyanarsa duyar o da zaten benı gerecek malum durum dr.um erkek. dr gecer gecmez benden once soruyagmura tutar kesın benden cok dilinde hep randevu günü. of ınsallah benm de canım yanmaz sezeryan derse de gun sorucak ve ben onu dusunyrm senın suyun azaldı dıye hemen ptesı demis bızım gecen hafta suyumuz normaldi. Ama son haftaya brakmaz dıyor herkes aralık sonuna dek bı gundüşün dedı ablam da nolur nolmaz pofff ınsallah normal olur

Reactions: Otb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…